×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori Satisfyer

Artikli 129 za 160 od 210 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Petrol

    Model G-Spot Flex 5 Connect App donosi fleksibilnost, zabavu i elegantan dizajn. Unutarnja žica osigurava da se vibrator G-točke transformira u vibrator tipa zeca. Možete ih kontrolirati pomoću aplikacije Satisfyer Connect i postići doista ekskluzivno iskustvo.

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 zna kako vas intenzivno razmaziti dubokim vibracijama. Zahvaljujući prošivenom dizajnu i glomaznom obliku, ovaj mini vibrator dobro drži i omogućuje vam da uživate u užitku u svoj njegovoj raznolikosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Vrlo korisno za jedan vibrator! Nazovite se Hot Lover i pobrinite se da se pripremite za svoju G-točku i klitoris. Skriva dva motora s dva motora. Njegova druga nepostojeća sposobnost je sposobnost zagrijavanja do opojnih 40 stupnjeva, što ostavlja miksere na dnu želuca i povećava cirkulaciju krvi. Vaša orgazmična iskra je očigledna! A ako ne dobijete tortu, možete to provjeriti dobrom aplikacijom Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Pink

    Zamislite da upadnete u vrhunski užitak! Kako se ova igračka zakači za vaš klitoris i počne ga milovati tehnologijom valova pritiska. Bit će ugodno, uzbudljivo i nevjerojatno orgazmično. Štoviše, Magnetic Deep Pluse ima novu magnetsku tehnologiju koja njegov rad čini još tišim, a valovi pritiska su mekši i sporiji. Zgrabite ga i pustite da vam oduzima dah od užitka.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Hot Passion

    Hot Passion Connect App analni vibrator s velikom osovinom stimulira prostatu snažnim vibracijama i stimulirajućom toplinskom funkcijom. Mekana silikonska površina pokreće vas zahvaljujući mekom dodiru i prirodnom osjećaju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova podmazuje klitoris senzornim pritiscima, a G-točka pokušava vibrirati. Ohrabrujući fleksibilni kabel, ovaj silikonski vibrator prilagođava se vašem tijelu i pruža vam optimalnu stimulaciju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ako više volite jednostavnost, Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pravi je mini vibrator za vas: njegov funkcionalni dizajn i jednostavan rad pobrinut će se za užitak brzo i učinkovito.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vulva Lover 1 Violet

    Odaberite svoju vulvu i odabrat ćete sebe! S prekrasnim stimulatorom Vulva Lover unijet ćete potpuno novo značenje u blaženstvo. Stoga nemojte više čekati i zaljubite se u savršenu stimulaciju vibracija i pritiska valova.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira sve erogene zone, kao što su klitoris, zategnuta koža ili bradavice, te cirkulirajuće vibracije. Vibracije se mogu kontrolirati pomoću upravljačke ploče ili aplikacije Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Pro 2 Classic Rose

    Ovaj očaravajući Satisfyer cvijet otvara novu dimenziju senzualnih iskustava sa svojim romantičnim dizajnom, valovima pritiska bez dodira i potpuno novom i revolucionarnom tehnologijom tekućeg zraka.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Force Violet

    Neka sila bude s vama i vašom G-točkom: Satisfyer G-Force je moćan stručnjak kada je u pitanju stimulacija G-točke. Snažne vibracije i spljošteni vrh s divnim utorima pružit će vam vaginalni užitak kao nikad prije. 10 vibracijskih ritmova udružuje snagu s 5 različitih intenziteta za stvaranje 50 mogućih kombinacija, pružajući vam raznoliko i nezaboravno iskustvo.

    76,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sunray Lilac

    Uz Satisfyer Sunray, možete uživati u istovremenoj stimulaciji G-točke i klitorisa zahvaljujući vibracijama i valovima pritiska. Ovaj Rabbit silikonski vibrator opremljen je fleksibilnim lančanim zglobom koji se lako prilagođava vašem tijelu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva snažna bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ovu ugodnu masažu nadopunjuju funkcije grijanja, zahvaljujući kojima se ovaj vibrator s kontrolom primjene može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Black

    Zamislite da upadnete u vrhunski užitak! Kako se ova igračka zakači za vaš klitoris i počne ga voljeti s tehnologijom pritiska valova. Bit će ugodno, uzbudljivo i nevjerojatno orgazmično. Štoviše, Magnetic Deep Pluse ima novu magnetsku tehnologiju koja ga čini još tišim, a valovi pritiska su mekši i ekonomičniji. Zgrabite ga i pustite da vam oduzme dah od korisnosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova Double Fun stimulira oba partnera tijekom seksa. Zahvaljujući dizajnu u obliku slova U, pruža smislenu stimulaciju klitorisa, G-točke i penisa. Ovom modernom igračkom možete daljinski upravljati pomoću aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Satisfyer Bold Lover idealan je vibrator za prste za početnike, koji prije svega impresionira svojom intuitivnom kontrolom, snažnim vibracijama i svestranošću.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Udvostručite svoje zadovoljstvo s ovim razigranim dizajnom koji kombinira fleksibilnu stimulaciju klitorisa s robusnom osovinom. Luksuzna funkcija grijanja oponaša toplinu realističnih dodira i trebala bi kontrolirati vašu napetost i ispuniti vašu šalicu užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Partner Box 3

    Uživajte u senzualnoj promjeni dok vodite ljubav - uz Satisfyer Partner Box! Kutija sadrži parni vibrator Double Joy, vibrator za gaćice Sexy Secret i prsten za penis Royal One, koji su svi kompatibilni s aplikacijom Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikacijom G-Spot Flex 4 Connect dobivate posebno talentiranog ljubavnika. Zahvaljujući unutarnjoj žici, vibrator G-točke jednim pokretom postaje vibrator zeca. Upravljajte njime putem aplikacije Satisfyer Connect za individualnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Hot Spot! Kao uvijek vjeran i željni suputnik, kozmopolitski vibrator je uz vas kako kod kuće tako i u metropolama i hotelskim sobama ovoga svijeta s gorućim entuzijazmom i funkcijom aplikacije. Njegov savijeni, stimulativno voluminozni vrh s puno osjećaja miluje vašu G-točku i osim intenzivnih vibracija osigurava osjećaj zagrijavanja u srcu – hm, oprostite, mislimo u gaćicama, naravno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Air Pump Booty 2 Dark Grey

    Air Pump Booty 2 vas mazi dubokim vibracijama i osovinom na napuhavanje koja se može individualno prilagoditi vašim potrebama. Ovaj originalni vibrator izrađen je od svilenkastog silikona i ima praktičan završni prsten

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 mazi G-točku i klitoris prema vašim željama. Fleksibilna osovina omogućuje pretvaranje vibratora G-točke u vibrator za zeca. Dva snažna motora dovest će vas do vrućeg vrhunca.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Air Pump Bunny 2 Light Red

    Uređaj Air Pump Bunny 2 nudi tri vrste ugodne stimulacije. 2 snažna motora njeguju G-točku i vaginu intenzivnim vibracijama, dok osovina na napuhavanje također stimulira G-točku i ispunjava vas strašću.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Svaki osmijeh čini svijet malo boljim, pa ovaj slatki donositelj radosti nosi svoje ime u čast dobrog raspoloženja posvuda. Što zapravo i nije tako daleko, kada dođe iza ugla sa svojom ergonomskom oblinom: nakon što ste podlegli njegovom šarmu, zavodi Vas svojom podatnom površinom Silk Touch, ugodno zaobljenim oblikom i 12 programiranih vibracija od kojih zastaje dah.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja grije vibrator uz kontrolu odgovarajuće se može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Satisfyer A-Mazing 2 od silikonskih opruga pruža ekstra duboku stimulacijsku točku A. Vibrator stimulira poboljšanu strukturu da vas izbriše s 2 motora s ergonomskom ravnom osovinom i nosom, fleksibilnog dizajna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex Black

    Već 3 teška motocikla, Double Flex model s istom rukom ima G-točku, klitoris i vanadijevu kožu. Poboljšavajući tehnologiju Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a opet vas ohrabruju snažne vibracije koje kontroliraju aplikaciju.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vulva Lover 3 Pink

    Volite svoju vulvu i voljet ćete sebe! S prekrasnim stimulatorom Vulva Lover 36 uronit ćete u potpuno novu rečenicu blaženstva. Stoga nemojte više čekati i zaljubite se u savršenu stimulaciju vibracija i valova pritiska.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Partner Box 2

    Satisfyer kutija za partnere učinit će još zabavnijim vođenje ljubavi: s partnerskim Joy Double vibratorom i prstenom za penis Royal One, oba partnera uživat će u senzualnim vibracijama. Obje igračke mogu se kontrolirati pomoću aplikacije Satisfyer Connect.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Force Pink

    Neka sila bude s vama i vašom G-točkom: Satisfyer G-Force je moćan stručnjak kada je u pitanju stimulacija G-točke. Snažne vibracije i spljošteni vrh s divnim utorima pružit će vam vaginalni užitak kao nikad prije. 10 vibracijskih ritmova udružuje snage s 5 različitih intenziteta za stvaranje 50 mogućih kombinacija, pružajući vam raznoliko i nezaboravno iskustvo.

    76,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, može se pohvaliti sputavajućim mekim silikonom u kombinaciji s visokokvalitetnim metalom za uzgoj. Upravljanje uz pomoć tradicionalnog uobičajenog kontrolera i naših prvoklasnih aplikacija omogućuju vam da igrate igre dalje i dalje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 210 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.