×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori kratko

Artikli 65 za 79 od 79 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Niya N4 Discrete Palm Held Massager Light Blue

    Žudite za kvalitetnom erotskom igračkom? Jedinstvena kolekcija Niya na tržište dolazi s luksuznim i modernim pomoćnicima koji će vaš intimni život učiniti ugodnijim. Odaberete li baš ovo vibrirajuće jaje, osjetit ćete orgazmično zadovoljstvo zbog mekanog prvoklasnog silikona sa senzualnim izbočinama. Njegov dobro promišljen dizajn udobno pristaje u vaš dlan, a vi ćete moći odmah saznati kakav je osjećaj kada su vibracije usmjerene na vaš klitoris, bradavice ili bilo koje drugo mjesto. Zgrabite ga i istražite na svoje zadovoljstvo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Secrets Passion Clitoral Vibrator Wine

    Možeš li čuvati tajnu? Ova uzbudljiva tajanstvena igračka radi! Riječ je o malom vibratoru s kojim ćete potpuno uroniti u svijet strasti. Njegovi ultra-mekani nazubljeni dijelovi na silikonskoj glavi u obliku cvijeta pružit će vam nevjerojatno zadovoljavajući osjećaj užitka. Svaki pojedini zarez prenosi vibracije snažnog motora izravno na vaše osjetljivo mjesto. Stoga uživajte u blaženstvu zadirkivanja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Secrets Choices 6 Piece Mini Massager Set Navy Blue/Rose Gold

    Želite li istražiti svijet užitka? Uz ovaj luksuzni 6-dijelni set bit će to veliko zadovoljstvo! Zlatnu ručku pokreće kvalitetan i snažan PowerBullet motor koji će vam dati duboke vibracije od blagih do divljih. Stoga birajte između 5 praktičnih dodataka i istražite sebe, svoje želje, strasti i osjetljiva mjesta!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Mini Pleasures Collection 4pcs

    Tražite poklon za nekoga tko voli luksuzne igračke? S ovim setom definitivno nećete pogriješiti! Sadrži manje verzije najpopularnijih Le Wand igračaka u lijepoj poklon kutiji. U šarmantnoj bijeloj kutiji pronaći ćete svestranu mini masažnu glavu, dvostrani dildo od nehrđajućeg čelika za G-točku ili stimulaciju prostate i impresivnu značku. Stil i elegancija za vaše erogene zone!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Puissante Toupie Blue

    Savršen vibrator za sve erogene zone! Zahvaljujući vrhunskom obliku, vrlo udobno leži u ruci i njime vibrirate cijelo tijelo. Izrađen od visokokvalitetnog medicinskog silikona, tako da je prekrasno mekan i gladak. Uživajte u 10 različitih intenziteta!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Puissante Toupie Green

    Savršen vibrator za sve erogene zone! Zahvaljujući svom vrhunskom obliku, vrlo udobno leži u ruci i njime vibrira cijelo tijelo. Izrađena od visokokvalitetnog medicinskog silikona, stoga je prekrasno mekana i glatka. Uživajte u 10 različitih intenziteta!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Puissante Mini Coco Blue

    Malo zadovoljstvo za vaš apsolutni užitak! Mini Coco stigao je u naš e-shop iz Francuske i ne nedostaje tipičnog francuskog šarma. Brine se o vašem klitorisu, stvarajući valove pritiska koji simuliraju usisavanje s 10 razina intenziteta kroz uzbudljiv vakuum. Imajte ga stalno uz sebe i uživajte u ukusnim orgazmima u roku od nekoliko sekundi kad god poželite!

    149 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Hearts Desire Lay-On Vibrator Rose

    Što tvoje srce želi? Za više srca i uzbudljivih vibracija? Možda će upravo ovo Mystim srce ispuniti vaše želje i pružiti vašem tijelu apsolutni užitak. Njegov dizajn prilagođava se konturama vašeg tijela, a snažan, ali tih motor oduševit će vas s 8 programa vibracije. Priuštite sebi pravi užitak!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Niya N6 Intimate Air Pressure Stimulator Light Blue

    Žudite za kvalitetnom erotskom igračkom? Jedinstvena kolekcija Niya na tržište dolazi s luksuznim i modernim pomoćnicima koji će vaš intimni život učiniti ugodnijim. Odaberete li baš ovaj stimulator klitorisa, oduševit će vas mekani prvoklasni silikon i posebno funkcija usisavanja.Njegov promišljeni dizajn udobno leži na dlanu i odmah ćete moći saznati o čemu se radi kao kada su funkcije usisavanja i vibracije posvećene vašem klitorisu, bradavicama ili bilo kojem drugom mjestu. Zgrabite ga i istražite na svoje zadovoljstvo!

    139 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 4 Yellow

    Satisfyer Ultra Power Bullet 4 ima tijelo izrađeno od mekog higijenskog silikona, te je stoga posebno nježan i pun ljubavi prema koži. U isto vrijeme, on vas zna zapaliti intenzivnim, dubokim vibracijama.

    30,90 €

    14,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Gold

    Mali ili praktičan vibrator s kojim možete učiniti više od svega što možete zamisliti. Jedno je teško vibrirati i pohvaliti svog mališana, možete se zabaviti jedno s drugim. Izrađen je od visokokvalitetne plastike, a napajaju ga 3 AG13 baterije i njegovo pakiranje.

    7,90 €

    4,59 €

    Nema na skladištu

  • Adam & Eve Adam & Eve's Love Bullet

    Čak i mali šaljivdžija može podnijeti veliko kazalište, a čak i mali vibrator može izazvati veliko uzbuđenje! Ovaj vibrator je malena zakrpa (nešto više od 5 cm), tako da stane na cestu ili samo u džep, gdje god da idete. Iznenadit će vas svojim snažnim vibracijama i vodonepropusnošću!

    11,90 €

    9,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • You2Toys Shaker Vibe Pink

    Uzbudljiva potreba u svakoj torbici! Ovaj slatki mali vibrator opijat će vas svojim snažnim vibracijama. Omogućuje vam izbor od 10 načina vibracija, između kojih će se prebacivati tipkom, a vibratorom možete maziti vaginu i analni dio. Spljošteni vrh pomoći će vam da ciljate na prava mjesta, a vodonepropusnost će osigurati da vibrator možete uzeti u kadi ili tušu.

    45,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Mini Vibrator + Lubricant + Storage Bag

    Ovo je vaša trostruka pobjeda, brojite, imamo mini vibrator, gel za podmazivanje i vrećicu s patentnim zatvaračem, što možete učiniti u vezi s tim? Mini vibrator ima integrirani vibrirajući jezik i nudi vam 7 načina vibriranja za raznovrsnu zabavu. Milujte svoj anus ili vaginu, na vama je!

    37,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

  • You2Toys Flashing Mini Vibe Purple

    Mali sjajni vibrator koji će stati u svaku torbicu! Genijalno je zakrivljen i ima ugodnu glatku površinu. Omogućuje vam izbor od 7 načina rada vibracije i oduševit će sva vaša osjetljiva mjesta. Ipak, najbolje je integrirano svjetlo, koje je zabavno i praktično ako se igrate u mraku.

    41,90 €

    24,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 65 za 79 od 79 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.