×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori silikon

Artikli 97 za 128 od 182 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    Želite li spiralni orgazam? Lelo Sila je klitoralna igra s kojom možete čitati svoje tijelo i mogućnosti klime. Njegov otvor okružuje prednosti vašeg bisera, a jedinstvena tehnologija zvučnih valova učinit će da živite kako vaše tijelo zvuči ispod vas. Sila je primjerena vašem osoblju, arhitektu mjesnog komunalnog poduzeća i vozaču kroz najbolji put do smeća.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    Želite li spiralni orgazam? Lelo Sila je klitoralna igra s kojom možete čitati svoje tijelo i mogućnosti klime. Njegov otvor okružuje prednosti vašeg bisera, a jedinstvena tehnologija zvučnih valova učinit će da živite kao debeli ton ispod vas. Sila je primjerena vašim zaposlenicima, arhitektu mjesnog komunalnog poduzeća i vozaču kroz najbolji put do smeća.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Zadržite svoje omiljene vibracije dok je klitoris još čist i ostavljen budan. We-Vibeov moxie je diskretan, senzualan, iritantan i sladak. Magnet je ugodan za vašu mačku, a njegove snažne vibracije su pomalo samodostatne za vas ili vašeg ljubavnika, a vi također imate kontrolu nad svojom korisnošću.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Najmanji dodatak obitelji pulsatora Fun Factory. Odlučujete li se za razvoj novih igara i zainteresirani ste za inovativnu pulsirajuću tehnologiju? Stronic Petite ima veliki potencijal da bude prava erotska igra za vas. Istina je da zaostajanje i njegovo pulsiranje ne smiju koristiti svoje ruke. Osam stvari, kao što je donijeti najbolje orgazme!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice udvoje, a možda čak i flertovanje s nekim dosad nepoznatim. Ovaj vibrator prvenstveno je namijenjen parovima, no to ne znači da u njemu ne možete uživati sami. Pozovite ga na vođenje ljubavi, on će se pobrinuti za G-točku, klitoris i glavić!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Cream

    Le Wand Plug-In najbolji je vibrirajući masažer u klasi klasičnog stila koji ima neusporedivu kvalitetu s nagrađivanim dizajnom koji mu odgovara. Ova globalno kompatibilna vibracija s klima uređajem ima 10 karakterističnih, tutnjavih brzina vibracije i 6 uzoraka vibracije. Elegantna ručka mekana na dodir i iznimno dugačak kabel od 245 cm olakšavaju držanje i navigaciju u više kutova, dok se fleksibilni vrat savija za pozicioniranje i užitak.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic My G Teal

    My-G je prekrasna elegancija koja će vas dvostruko stimulirati. Opremljena je novom suvremenom tehnologijom koja je zaslužna za pomicanje utrenog djela i donosi savršenu stimulaciju G-točke. Ove jedinstvene pulsacije otvorit će vam vrata u novi svijet uzbuđenja. Povrh toga, My-G dodaje ukusno usisavanje klitorisa.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    Nova Eva II inovativna marka Dame nadahnut će vas ljubavlju. Eva II je samostalna i treba je čuvati jer ima fleksibilnog krila koji se izliježe pod morem i lije na njezin klitoris. Eva II je mala, lagana, vodootporna i vrlo učinkovita i dizajnirana od strane žena za žene. U paketu ćete pronaći elegantnu punkciju za svoju uslugu i kao mjesto za uštedu vaših malih pogodnosti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Voliš li prave dečke? Onda ćete voljeti Real Deal Neal! Njegovo seksi tijelo krije snažan motor s 8 programa vibracije, 5 načina elektrostimulacije i posebnim programom za vježbanje dna zdjelice. Ako se dogodi da ostane bez soka, jednostavno ga napunite putem USB kabela. Uživajte u njegovom uzbudljivom dizajnu i značajkama!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Sanjate li o istraživanju vlastitog tijela i otkrivanju odvažnijeg užitka? Otkrijte 8 uzbudljivih postavki vibratora za prostatu Lelo Billy 2. Njegova nevjerojatna snaga zadovoljit će vas intenzivno, ali i nježno, a vjerujte, nema luksuznije igračke koja bi vam omogućila tako savršenu masažu osjetljive prostate.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Brown

    Želite li okusiti stvarnost? Ovaj prekrasni dildo je savršena kopija penisa, a možda je čak i bolji jer može vibrirati! Ima Dual Density, što znači da je iznutra čvrst kao kamena erekcija, a na površini svilenkasto mekan i mekan. Uživajte u njegovom hiperrealističkom izgledu penisa i ispunite svoje tajne fantazije.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Zoa Black

    Ponekad želite snagu, a ponekad mekoću? ZOA vam daje izbor i prilagođava se vašem trenutnom raspoloženju. Njegov jedinstveni dizajn poslušat će vaše vaginalne obline i vaš klitoris. Udobno leži pri ruci i pogodan je za ciljanje na mjesta koja trebaju samo zadovoljstvo. Prepustite se naporu snažnog motora i priuštite si nezaboravne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Aqua

    Želite li ući u spiralu orgazma? Lelo Sila je klitoralna igračka s kojom ćete ispitati svoje tijelo i mogućnosti klimaksa. Njegov otvor okružuje vaš biser užitka, a jedinstvena tehnologija zvučnih valova donijet će vam doživljaje kao da tlo tone ispod vas. Sila je poslastica za vaša osjetila, arhitekt beskrajnog užitka i vodič kroz najbolje rute do vrha.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Tražite li nešto vrijedno truda i uživanja? We-Vibe Touch X je najglatkiji i najhladniji vibrator za sva svoja opterećenja! Pomoći će vam osloboditi napetost u ciljnom tijelu, uživati u masažama njome od glave do pete, poželjeti vam dobro i pomoći vašim erogenim zonama. Uživajte na svakom mjestu i na svakom mjestu gdje je bilo vaše tijelo!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Je li količina kučka? Da! Čak i Lady Bi iz Fun Factora uživa u čitateljima koji imaju mnogo ljudi koji su zbog svog dostojanstva, također dolaze u napornu atmosferu onoga što žele uspavati, čak i ako Lady Bi dođe do vaših najljepših mjesta, a ne želi ni jesti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic My G Pink

    My-G je prekrasna elegancija koja će vas dvostruko stimulirati. Opremljena je novom modernom tehnologijom koja je zadužena za pomicanje krajnjeg dijela i donosi savršenu stimulaciju G-točke. Ove jedinstvene pulsacije otvorit će vam vrata u novi svijet uzbuđenja. I povrh svega, My-G dodaje ukusno usisavanje klitorisa.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Obični stimulatori prostate vam više nisu dovoljni? Vrijeme je da otkrijete što Nexus Boost može učiniti s vrhom na napuhavanje koji vam omogućuje da prilagodite pritisak na prostatu tijekom igranja. Skriva dva snažna motora sa 6 različitih postavki vibracije za stimulaciju prostate i brane. Zgrabi daljinski upravljač i hajde!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Tehnološki najnapredniji vibrator G-točke na svijetu upravo je dobio još jednu nadogradnju, a sve svoje intimne želje možete ispuniti uz Kiiroo Pearl 3! Ima tehnologiju osjetljivu na dodir kao i snažan motor. Ova moderna igračka sluša vašu vaginu i njezine potrebe, stimulira vas, uzbuđuje i potom izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati u svom partneru na daljinu, ili možete spojiti Pearl 3 s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno se uroniti u svoj užitak.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Thrusting Vibrator Black

    Nemojte se nagovarati da upoznate ovu crnu eleganciju koja će vam promijeniti život. Uz njega će vaša utroba kušati senzualni dodatak koji oponaša pravi prodor, kao što to ne može niti jedna druga igračka. Zaljubit ćete se u nevjerojatno mekan i ugodan silikonski materijal kao i u promišljeno zakrivljenu ergonomsku ručku koja vam udobno leži u ruci. Pa što čekaš?

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Luna Smart Bead Pink

    LUNA Smart Bead™ mjeri vaš potencijal orgazma i prilagođava vaše treninge. Napredovat ćete kroz 5 razina vibracija i uživati u dužim i jačim orgazmima nego ikada prije.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe Greal 2 Violet

    Revolucija u realističnim vibratorima je ovdje! Greal je napravljen od savršenog materijala Bioskin, koji se jedva razlikuje od ljudske kože. Osim toga, ima nevjerojatno modelirane autentične detalje, ekološki je, siguran za tijelo i sadrži snažan, ali tih motor sa 6 načina vibracije. Samo penis koji vibrira, kako i treba biti!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice udvoje, a možda čak i flertovanje s nekim dosad nepoznatim. Ovo jaje sadrži super snažan motor i fokusirat će svoje vibracije na vašu G-točku. Uživajte u iznimno intenzivnim orgazmima i ne zaboravite podijeliti svoje zadovoljstvo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Blue

    Punjivi vibrirajući masažer Le Wand Petite manja je verzija našeg kultnog, moćnog štapića. Le Wand Petite je manji po veličini, ali velik po snazi. Ima 10 brzina vibracije i 6 uzoraka vibracije. Elegantan i moderan dizajn pruža fokusiranu vibraciju u glavi štapića.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Feisty Pink

    Dragulj među vibrirajućim vibratorom! Pillow Talk Feisty je za sve dame koje traže jedinstveno iskustvo, koje žele uživati u autentičnim dodacima i koje pate od lijepih i ukusnih stvari. Uživajte u kontinuiranom užitku s 2 brzine i 3 dinamičke funkcije vibracija i potiska.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Manja verzija popularne Le Wand masažne glave. Mala verzija ne zvuči kao luksuz ili nenametljive karakteristike, a kao muškarcu je čudan kakav obrat. Dobivate vibraciju s 10 brzina i 6 korisnika, uz USB stick i malo da vas prijatelj čeka ispod tinte.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Uđite u svijet seksualnih igračaka budućnosti! Postoji druga generacija blueMotiona! Njegov je oblik savršen za ciljanje g-točke, a njegova kontrola kroz aplikaciju zabavljat će parove i solo pojedince. Testirajte sve načine vibracija i kako vibrator reagira na zvuk kroz aplikaciju ili stvorite vlastite uzorke vibracija.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Pronađite svoju frekvenciju uzbuđenja uz FUCK! To je prvi na svijetu prilagodljiv vibrator G-točke. Opremljen je patentiranom twin-motor bas i bas tehnologijom koju možete maksimalno prilagoditi svojim potrebama. Zaljubite se u mekani gel vrh i ergonomske konture koje vam omogućuju da ciljate točno tamo gdje vam je potrebno.

    249 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Brend We-Vibe krenuo je stopama klasičnih vibratora za kuniće kako bi nastao kunić koji nadmašuje sve svoje prethodnike. Obećava kontinuirano zadovoljstvo kroz precizne vibracije koje rezultiraju eksplozivnim dvostrukim orgazmom.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Želite li doživjeti potpuni i nekontrolirani orgazam? Predstavljamo apsolutno preslatku i visokokvalitetnu OG Pro 2 seksualnu igračku s nevjerojatnim značajkama! Masirat će vam G-točku i sisati klitoris na razini koju odaberete putem luksuznog daljinskog upravljača. Zato se opustite, udobno smjestite i uživajte u trenutku koji je samo vaš!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasik s jedinstvenim značajkama. Ovaj divni glatki vibrator pružit će vam sve što poželite. Snažan je, au isto vrijeme vrlo tih, ponudit će vam 8 programa vibracije i 5 nevjerojatnih načina elektrostimulacije plus program za vježbanje dna zdjelice. A kada ostane bez snage, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Je li veličina bitna? Da! Uz Lady Bi iz Fun Factora uživat ćete i u dubokim osjećajima koji će biti dublji nego ikada prije i u snažnoj atmosferi koja će biti jača nego ikad prije, jer će Lady Bi doći do vašeg najosjetljivijeg mjesta na cervisu i nećete imati izbora ali učiniti jednostavno i lako.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Purple

    Nastanite se na svom terenu! Neki nježni bedemi okusit će vaš klitoris i odvesti vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni stimulator Sona 2, jedan od najboljih brendova na Lelo tržištu, kratkotrajna je litica. Tražite li sadržaj? Sin 2 plovi u ratove kasnih orgazama.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 182 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.