×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori silikon

Artikli 129 za 160 od 1256 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Bswish Bgood Deluxe Orange

    Bswish Bgood Deluxe vibrator je elegantan vibrator projektora koji se fino kreće, pripremljen za intenzivnu stimulaciju.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Jeste li spremni za novi val pogodnosti? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Čekić sa svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se uz 11 načina rada valjka za pritisak, 12 programa vibracije i kontrolu putem aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Oduvijek je žudjela za igrom oralnog seksa i željela je uživati u tome češće. Sada i može. Njezin Ultimate Pleasure pruža intimnu ekstazu koju je tražila. Najprije je pritisnula gumb za aktiviranje vibracije, a zatim je pratila svoje tijelo s pulsirajućim preciznim užitkom. Znala je da će se ovo kasnije duboko u njoj osjećati tako dobro - ali prvo je željela istražiti oralne osjete.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    100% vodootporan vibrator za zajedničku stimulaciju tijekom vođenja ljubavi ili solo igre. On će osjetiti pojačane osjećaje na svojoj palici i testisima dok ona uživa u senzacionalnoj G-točki i stimulaciji klitorisa. Svi su pobjednici.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Tražite li nešto više od dosadnog vibratora? Dash bi vas sigurno mogao zanimati! Ima nekoliko značajki koje će vam se svidjeti. Može rado sisati klitoris i milovati ga malim jezikom, koji savršeno simulira oralni seks. Vibrirati će u vama maksimalnom snagom, a i dalje vam nudi senzualnu funkciju zagrijavanja. To će biti ljubav na prvi pogled, zar ne?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Nikada silikonska završna obrada nije bila tako realistična, fleksibilna, toplinska i s neumornim funkcijama o kojima ste oduvijek sanjali.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

    Osjetite adrenalin u svom tijelu zahvaljujući našem najnovijem vibratoru Flamingo. Ovaj vibrirajući metak obećava vam najuzbudljivije i najintenzivnije vibracije G-točke. Flamingo je posebno dizajniran za parove koji se vole seksati u javnosti i žene koje vole izlaziti i navlažiti svoju mačkicu.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Uživajte u stimulaciji prostate i perineuma u isto vrijeme! Ovaj savršeno oblikovani analni vibrator s vrhom fine teksture mazit će vašu prostatu, a njegova široka baza stimulirati će perineum. Njegova meka površina ugodna je na dodir, a 2 motora ga mogu pokrenuti u 7 načina.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Svaka žena zaslužuje da joj se posveti puna pozornost! Svaka žena zaslužuje orgazam i zadovoljstvo. Svaka žena zaslužuje Paloqueth Dual Stimulation, pomoćnika koji je pristupačan i praktičan. Pustite da u isto vrijeme siše vaš klitoris i vibrira izravno na G-točku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Želite li uživati u senzualno toplim vibracijama i realističnom punjenju iz noći u noć? RoMAX je moderan i praktičan vibrator s funkcijom zagrijavanja u koju ćete se zaljubiti i funkcijom crimpinga koja stvara uistinu realistična iskustva. Naravno, tu je i vibracija od 10 seksi modova. I pričekajte dok ne osjetite blagi dodir ugodnog silikona na svojim intimnim mjestima, oh!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Analni čep za beskrajan analni užitak i za sve zahtjevnije ljubavnike. Ugodno klizi u vaše dupe i oduševit će vas, jer ima rotirajuće perle za stimulaciju sfinktera s 3 brzine i 2 načina okretanja. Također će vas očarati vibracije 3 brzine i 5 načina rada. Sve ćete to udobno kontrolirati putem daljinskog upravljača s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem za jednostavne igre čak i u mraku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • My First Lovers Couple Vibrator Pink

    Ne žudite li samo vi nego i vaš kolega za senzualnim vibracijama tijekom vođenja ljubavi? Ovaj zaljubljenik u par rado će ispuniti vaše želje! On će biti s vama baš zaljubljen i pojačavati doživljaje svakog prodora, jer će vibracijama stimulirati penis, vaginu i klitoris. Uživajte u dodiru visokokvalitetnog i mekog silikona i otkrijte nova iskustva.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Sanjate li o strastvenoj vožnji sa savršenim vibratorom? Posvetite se ovom prekrasnom ružičastom muškarcu i udahnite život svojim nestašnim fantazijama. Bunny Kisser je dvostruki stimulirajući vibrator savršenog oblika s 10 funkcija vibracije i 4 intimne brzine usisavanja. Kontrolirajte svaki s funkcijom zasebno i dotaknite prekrasne vrhove.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pripremite se za rock and roll uz P-Rock™ masažer prostate. Ovaj inovativni novi masažer prostate za muškarce savršena je seksualna igračka za korištenje, bilo da ste sami ili s prijateljem u igri. Njegov jedinstveni, zakrivljeni dizajn idealan je za istovremenu stimulaciju prostate i testisa, pa se pripremite da vas potpuno oduševi!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Natural Thrusting Vibe Skin

    Strastveno nabijanje iznova i iznova!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Incantation Pink

    Vibrator Vibe Therapy Incantation Pink nevjerojatan je iznimno tih vibrator za žene s nježnim iritantnim izbočinama po cijelom tijelu. Njegov promjenjivi promjer povećava uzbuđenje. Neka vas sruši do apsolutnog užitka!

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ izrađen od silikona s 3 motora podmazuje sve vaše erogene zone: koristite ga kao ležeći vibrator, vibrator s valovima pritiska ili vibrator za G-točku za maksimalnu raznolikost dok ste sami.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Bežični štapićasti masažer s 5 snažnih brzina 10 uzoraka vibracija za duboku masažu vrata i leđa, PALOQUETH ručni lagani punjivi masažer za tijelo s uklonjivim silikonom koji se savija za 360°

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova mazi klitoris senzualnim valovima pritiska, a G-točku snažnim vibracijama. Zahvaljujući fleksibilnom lančanom zglobu, ovaj silikonski vibrator prilagođava se vašem tijelu i pruža vam optimalnu stimulaciju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Revolucije i nove mogućnosti. Apsolutni užitak i najnovija tehnologija. Pametna aplikacija i stimulacija klitorisa koja oduzima dah. Cijeli svijet se radovao ovome! Tu je novi Satisfyer Curvy koji se kontrolira putem aplikacije! Upoznajte i otkrijte beskrajne mogućnosti zbližavanja s partnerom na drugom kraju svijeta ili kako to učiniti u ritmu omiljene pjesme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Ogledalo ogledalo na zidu, zašto se uopće ne mogu opustiti? Vaš novi masažer iz Satisfyera nudi lijek: konačno suputnik koji se ne žali što Vas izdašno masira! Zahvaljujući impresivnoj XXL veličini i skrivenoj snazi iza svoje zavodljive silikonske glave, Wand-er Woman rješava probleme, ublažava napetost i grebe svaki orgazmički svrbež.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Original Plug-In Wand Massager Blue

    Sanjate li o snažnoj i kontinuiranoj stimulaciji? Ili o vibracijskoj sili koja će opustiti vaše mišiće jedan po jedan? Ova vibrirajuća glava iz Bodywanda je provjereni klasik koji nema konkurenciju! Nudi vam snažne vibracije, jednostavan rad i besmrtan dizajn. Vjerujte kvaliteti koju ne treba provjeravati.

    179 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Inovativni Rolling Pleasure udvostručuje vas intenzivnim vibracijama i kreće se s lopticom na nožnom prstu. Iskusite intenzivnu stimulaciju G-točke sa zakrivljenim dizajnom i finom strukturom utora.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pretty Love Snaky Vibe

    Jedinstven oblik i savršeno snažne vibracije s kojima ćete poletjeti u orgazmično nebo, takav je Pretty Love Characters Vibe. Ima dupli kraj, prvi je gladak, a drugi je fino nazubljen i povezan je jakim i mekim silikonskim lancem. Iznad svega, ova igračka je svestrana, postat će popularan dodatak za lezbijski seks, ali i za muškarce i žene ili solo igre.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Set od 2 vibrirajuće igračke u jednom pakiranju. Punjivi ležeći vibrator također je daljinski upravljač za intimno vibrirajuće jaje. Navlaka se može koristiti kao ručni džepni vibrator ili kao stimulator koji se nosi unutar gaćica. Punjive vibrirajuće kegelove loptice mogu se daljinski kontrolirati i pomažu u vježbanju dna zdjelice kako bi se razvili jači intimni mišići i povećalo Vaše seksualno zadovoljstvo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Alston Purple

    Ova zadovoljavajuća vibra djeluje poput magije! Vrh se naginje prema naprijed, ciljajući 12 snažnih razina vibracije točno prema Vašoj vrućoj zoni. Svilenkasto glatki silikon i fleksibilna osovina čine svaki trenutak potpunim blaženstvom. Ovaj je proizvod vodootporan pa možete uživati i tijekom tuširanja ili kupanja.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Prekrasni valovi pritiska stimuliraju klitoris s 11 intenziteta bez kontakta. Love Breeze će vas također inspirirati svojom mekom silikonskom glavom, punjivom baterijom i ergonomskom, vodootpornom završnom obradom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Elemental Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestanite s tim i uzmite Elementalu, vibrator zadivljujućeg oblika i funkcije intenzivne vibracije s 30 različitih načina rada. Zaljubit ćete se u mekani silikon na prvi dodir, kao što ćete odmah savladati jednostavno rukovanje. Učinite nešto za sebe i pozovite uzbudljivog Elementalnog prijatelja u svoju spavaću sobu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Svojim kompaktnim dizajnom u optici za ribe i zanimljivom kombinacijom valova pritiska i vibracija, Satisfyer Sugar Rush izrađen od silikona idealan je suputnik na putovanju. Oba motora su posebno snažna.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Priuštite sebi trifecta primamljivog iskušenja. 17x P-Trigasm ima snažno zujajuće stabljike za perineum s 3 brzine i 4 uzorka vanjske vibracije. Također sadrži nekoliko redova rotirajućih kuglica ispod površine baze osovine, da se zavodljivo vrte oko vašeg sfinktera s 5 postavki. Konačno, perla ispod površine vrha pomicat će se gore-dolje, muzeći vašu slatku točku s dodatnih 5 načina kretanja.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 1256 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.