×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori glatka

Artikli 129 za 160 od 1369 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Vibrator Josephine iz kolekcije Elite tvrtke Dream Toys crni je vibrator s elegantnim detaljima zlatne boje, zaobljenog oblika i prilično velike, fleksibilne glave. Snažni motor nudi 7 uzoraka vibracija i 3 brzine.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte u luksuzu! Ovaj Satisfyer u novom nevjerojatno lijepom dizajnu tu je za sve žene koje pate od elegancije i estetike. Izrađen je od najkvalitetnijih materijala i uzbudljiv je dragulj koji će stimulirati vaš klitoris bez kontakta pomoću valova pritiska i vibracija. I info za gospodu: ako tražite odgovarajući poklon za svoju voljenu osobu, onda ste ga upravo pronašli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Ovaj elegantni i čvrsti masažer G-točke izrađen je od visokokvalitetnog ABS-a i pogodit će pravo mjesto za nesputane orgazme! Korištenje ove 13 cm duge "ljubavne rakete" vrlo je jednostavno, samo ga okrenite za pokretanje, zaustavljanje ili otvaranje za zamjenu jedne AA baterije.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium idealna je kombinacija novih tehnologija i visokokvalitetnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air stimulira vaš klitoris bez kontakta – od super nježne do super snažne stimulacije u 12 različitih razina intenziteta. S novom funkcijom autopilota svoj orgazam doživite neočekivano i na iznenađujuće nov način. Ritam se mijenja sa svakom upotrebom. Smart Silence osjeća vašu želju. Womanizer Premium započinje tek kada gotovo dotakne površinu vaše kože. To, ne samo da ga čini tišim za korištenje, već i Vaš užitak čini još intenzivnijim. Zahvaljujući jedinstvenoj obradi, Womanizer Premium potpuno je vodootporan.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Sigurna magnetska kapica osigurava da igračka ostane na mjestu tijekom korištenja i stimulira v+Vaš klitoris dok hodate, sjedite, plešete ili ležite. Odličan izbor za zadirkivanje ili potpuni orgazam bez obzira u kojem se okruženju nalazite!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Fabulous Four

    Otkrijte naše najprodavanije proizvode u setu Satisfyer Fabulous Four. Sadrži analni vibrator, vibrator za kuniće, vibrator s tlačnim valovima i vibrator za masažu. Svi proizvodi su izrađeni od silikona i lako se zamjenjuju.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy je najsnažniji štapni masažer s mrežnim napajanjem na svijetu. Lansiran 2013. godine, privlači sve veći broj entuzijasta koji žele eksperimentirati s ovim intimnim masažerom za žešće igre, koji se pritom može dobro kontrolirati.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Tvoje Pedeset nijansi sive Neumoljive vibracije Love Egg je svestrana igračka koja izaziva orgazam i idealna je za solo igru i igru u paru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Master

    XXL vibrator pravih dimenzija i prave tehnologije.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Love Purple

    Multifun 1 vas zadovoljava vrlo posebnim oblikom koji se može vješto integrirati u bilo koju vrstu vođenja ljubavi i ima 3 moćna motora: Dok je jedan u gornjem dijelu glavnog tijela, svaka od druge dvije donje točke njegovih krakova za užitak pružaju dobre vibracije. To znači: Bilo na, na vrhu, unutar, ispod ili između - svestrani vas stimulira onako kako vam je potrebno!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Koristite Luxur Vibrator osjetljiv na dodir uz okrepljujući test. Riječ je o bacaču moderne tehnologije, koji u svom tijelu ima dva senzora koji svojim aktiviranjem povećavaju količinu vibracija. Doživite orgazam koji oduzima dalije i iskoristite niz od 10 vibrirajućih i pulsirajućih funkcija koje će vam pružiti inovativnu igru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Rose Luxuriate Black

    Klasični vibrator dobiva elegantan izgled s našom modernom paletom boja i superglatkim satenskim završetkom. Višebrzinske vibracije kontroliraju se jednostavnim okretanjem kotačića na dnu. Luxuriate ne sadrži ftalate i lateks i vodootporan je za užitak pod tušem.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Svestranost, intenzitet, snaga i istraživanje riječi su koje definiraju novi DEXTER. Sve u jednom, svestrani masažer koji uključuje 10 snažnih načina vibracije od blagih do vrlo jakih.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Samo s ovim vibrirajućim prstenom u zraku će biti još više ljubavi, zadovoljstva i uzbuđenja! Zahvaljujući 9 načina vibracije, svilenkastom silikonu i iritantno čvrstom držanju, uživat ćete u stimulaciji zujanjem i čvršćoj erekciji u isto vrijeme. Zato zgrabite daljinski upravljač i vodite ljubav još intenzivnije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Pink

    Želite li raditi s vibrirajućim jajima? Dajte Bswishu Bnaughty Classic! Ima kontrolirani kontroler s kojim možete poduzeti raspon od 5 funkcija vibracije, a izrađen je od kvalitetnog i fitnes materijala bez rešetki i bez ftalata. Budite iritirani, igrajte se i uživajte u slučaju senzacionalnih vibracija.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Luksuzna punjiva masažna glava Le Wand elegantne srebrne boje pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Red Hot Ember

    Ember design stimulator spreman je ispuniti sve vaše želje i svojim tankim zakrivljenim vrhom zadovoljiti svaki osjetljivi dio vašeg tijela. Jedinstveni oblik, 10 načina vibracija, prvoklasni medicinski silikon i punjiva litij-ionska baterija, to je upravo ono što Ember jest i jedva čeka da dočara najintenzivnije zadovoljstvo u vašem tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgood Deluxe Orange

    Bswish Bgood Deluxe vibrator je elegantan vibrator projektora koji se fino kreće, pripremljen za intenzivnu stimulaciju.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Hyman Pink

    Bilo da ste već raspoloženi ili tražite nešto što će vas odvesti tamo, Pretty Love Pepe je prekrasna, svilenkasto glatka igračka koja je uvijek spremna za zadirkivanje ili zadovoljstvo. Dvije su točke stimulacije sadržane u elegantnom tijelu, jedna se nalazi na vrhu nježno oblikovane osovine, a druga u zadirkivanju grudastog klitorisa, ovaj dizajn osigurava da se objema vašim ključnim erogenim zonama posvećuje pažnja koju zaslužuju u jednakim količinama od intenziteta.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Stimulator sa štapićima Céline iz kolekcije Elite tvrtke Dream Toys crni je štap s elegantnim detaljima zlatne boje, čvrstom ručkom, zaobljenom glavom i blago fleksibilnim vratom. Céline ima 2 snažna motora, jedan u glavi i jedan u bazi, koji nude 7 uzoraka vibracija i 3 brzine.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Big Boy

    Bilo da on želi ono što želi, vama je samo stalo do veličine? Big Boy će te uhvatiti! To je realističan vibrator sa savršenim žilanjem mekog materijala i s nekoliko brzina vibracija. Pretvorite svoje velike snove u stvarnost uz Big Boy vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss nadahnut će vas kombinacijom provjerenih valjkastih preša, vibrirajućih vodilica i mogućnosti upravljanja odgovarajućim. Cijeli dizajn je impresivan, mekan, mekani silikonski i vodootporan dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Vrlo korisno za jedan vibrator! Nazovite se Hot Lover i pobrinite se da se naviknete na svoju G točku i klitoris. Skriva dva motora s dva motora. Njegova druga nepostojeća sposobnost je sposobnost zagrijavanja do opojnih 40 stupnjeva, što ostavlja miksere na dnu želuca i povećava cirkulaciju krvi. Vaša orgazmična iskra je očigledna! A ako ne dobijete tortu, možete to provjeriti dobrom aplikacijom Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    Zamjenske kapice za Satisfyer Pro2.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Leptir vibrator kojim se upravlja pametnim telefonom (iPhone i Android).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Stimulacija klitorisa ključ je orgazma, što svatko od nas zna. Međutim, i svatko od nas užitke doživljava malo drugačije. Neki vole intenzivno zadirkivanje, neki mekše. On razumije Trinity i svakoj ženi pruža ono što želi – zadovoljstvo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Posebno izdanje izrađeno od legure aluminija i titana. Trenutno najsnažnija glava za masažu s mrežnim napajanjem na svijetu i dizajnirana u tvornici u Cornwallu u Engleskoj.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Daniel Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestani i nabavi Danielu, vibrator zadivljujućeg oblika i funkcije intenzivne vibracije s 30 različitih načina rada. Zaljubit ćete se u mekani silikon na prvi dodir, kao što ćete odmah savladati jednostavno rukovanje. Učinite nešto za sebe i pozovite svog uzbudljivog prijatelja Daniela u svoju spavaću sobu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Uživajte u stimulaciji prostate i perineuma u isto vrijeme! Ovaj savršeno oblikovani analni vibrator s vrhom fine teksture mazit će vašu prostatu, a njegova široka baza stimulirati će perineum. Njegova meka površina ugodna je na dodir, a 2 motora ga mogu pokrenuti u 7 načina.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Europe Magic Wand Vintage Touch Spare Part

    Vaš voljeni europski čarobni štapić živjet će s vama cijeli život. Kvalitetan je i izdržljiv, a ako se nešto nosi na njemu, bit će to najmekši silikonski rukavac na krajnjoj glavi. Ipak, ne očajavajte, ovaj rukav možete kupiti i ponovno uživati u vibracijama!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Gladys Pink

    S 30 funkcija vibracije, ovaj silikonski štapić je glatka i zaobljena igračka za masažu koja će Vama i Vašem partneru predstavljati luksuz. Oblik je besprijekorno gladak s prekrasnim silikonskim premazom i zaobljenim konturama koje će nevjerojatno masirati kožu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 1369 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.