×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori stimulirajuće

Artikli 129 za 160 od 1676 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Xocoon The Curved Wand Fuchsia

    Ako vam je ova zakrivljena vibrirajuća glava privukla pažnju na prvi pogled, pričekajte da je vidite uživo i uključite vibracije. Bit ćete zadivljeni njegovom veličanstvenom snagom, a snažne vibracije stimulirat će vaše intimne dijelove i opustiti mišiće cijelog tijela. Zvuči li ovo kao san? Učinite to stvarnošću!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PowerBullet Rechargeable Vibrating Bullet 10 Functions Pink

    Što ne smije nedostajati u vašoj kolekciji erotskih naprava? Mali vibrator koji uvijek možete imati sa sobom! Ako odaberete ovaj PowerBullet, odmah ćete se zaljubiti u njegov snažan motor koji će vam dati nevjerojatno duboke i tutnjave vibracije. Za sve one koji traže pravu vibracijsku snagu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Happiness Dance The Night Away Pulse Stim Purple

    Hoćeš li prihvatiti poziv na orgazamični ples? Samo s ovim šarmantnim stimulatorom doživjet ćete savršeni intimni užitak i vragolasto veselje! Zahvata vaš klitoris mekim, ali snažnim pulsirajućim vibracijama koje će vas ostaviti bez daha. Opet i opet!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Rechargeable Silicone G-Gasm Delight Turquoise

    Popularni vibrator G-točke sada je usavršen! Uz svojih 10 jedinstvenih funkcija vibracije koje će pojačati vašu stimulaciju i učiniti da padnete u blaženstvo točno na mjestu gdje se nalazi vaša G-točka, može se puniti za dodatnu praktičnost, a njegova kontrolna tipka nalikuje prekrasnom dragulju!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Light Pink

    Želite li udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok radi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Raspberry

    Želite udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok će raditi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom bijegu u svijet najluđih fantazija i višestrukih orgazama.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Soyo Purple

    Želite višestruko povećati svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Soyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok će raditi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Aiko Black

    Želite li udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Aiko vibrator fokusirat će se na vaš klitoris i pomoći vam da otkrijete nove osjećaje. Savršeno svilenkasti i fleksibilni silikon iznenadit će vas svojom mekoćom i omekšati vašu dušu i vaš biser uporabnosti. Doživite širok raspon emocija uz 10 načina vibracije!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Maverdick Silicone Vibe Pink

    Kako osigurati savršen orgazam? Na primjer, Maverdick, vibrator oblika koji oduzima dah koji će vas stimulirati iznutra i izvana. Njegova ergonomska ručka udobno leži u vašoj ruci i sigurno ćete voljeti dodir visokokvalitetnog silikonskog tijela. Birajte između 10 načina vibracije od nježnog do maksimalnog intenziteta!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Maverdick Silicone Vibe Purple

    Kako osigurati savršen orgazam? Na primjer, Maverdick, vibrator koji oduzima dah i stimulira vas iznutra i izvana. Njegova ergonomska ručka udobno leži u vašoj ruci i sigurno ćete voljeti dodir visokokvalitetnog silikonskog tijela. Birajte između 10 razina vibracije od blagog do maksimalnog intenziteta!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag G-Spot Vibrator Black

    Precizan pogodak na Vašoj G-točki! Ovaj crni silikonski vibrator ima genijalno dizajniran oblik koji vam omogućuje ciljanje vaše G-točke s apsolutnom preciznošću. Sakriva snažan motor i nudi vam 10 načina vibracije koji su ugodno tihi za diskretnu upotrebu. Volite se na najosjetljivijem mjestu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Secrets Passion Clitoral Vibrator Wine

    Možeš li čuvati tajnu? Ova uzbudljiva tajanstvena igračka radi! Riječ je o malom vibratoru s kojim ćete potpuno uroniti u svijet strasti. Njegovi ultra-mekani nazubljeni dijelovi na silikonskoj glavi u obliku cvijeta pružit će vam nevjerojatno zadovoljavajući osjećaj užitka. Svaki pojedini zarez prenosi vibracije snažnog motora izravno na vaše osjetljivo mjesto. Stoga uživajte u blaženstvu zadirkivanja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Secrets Choices 6 Piece Mini Massager Set Navy Blue/Rose Gold

    Želite li istražiti svijet užitka? Uz ovaj luksuzni 6-dijelni set bit će to veliko zadovoljstvo! Zlatnu ručku pokreće kvalitetan i snažan PowerBullet motor koji će vam dati duboke vibracije od blagih do divljih. Stoga birajte između 5 praktičnih dodataka i istražite sebe, svoje želje, strasti i osjetljiva mjesta!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Magic Stick Pink

    Nije važno vjerujete li u magiju ili ne, ovaj čarobni vibrator će vas u svakom slučaju očarati! Ima dva snažna motora koji će vas odvesti na najviši vrh ikada. Pulsirajuća točka na vrhu senzualno će dražiti G-točku, a fleksibilne vanjske uši usredotočit će se na klitoris. Odaberite između 7 načina vibracije i učinite to mirno čak iu kupaonici, Magic Stick je vodootporan!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Ovaj kompaktni zec pogodi vas na svim pravim mjestima! Ima genijalan oblik za dvostruku stimulaciju i skriva snažan motor koji će za vas vibrirati u 10 načina. Međutim, njegov rad je vrlo tih i stoga je njegova uporaba vrlo diskretna. Izrađena je od visokokvalitetnog higijenskog silikona te je stoga potpuno sigurna za tijelo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Niya N4 Discrete Palm Held Massager Light Blue

    Žudite za kvalitetnom erotskom igračkom? Jedinstvena kolekcija Niya na tržište dolazi s luksuznim i modernim pomoćnicima koji će vaš intimni život učiniti ugodnijim. Odaberete li baš ovo vibrirajuće jaje, osjetit ćete orgazmično zadovoljstvo zbog mekanog prvoklasnog silikona sa senzualnim izbočinama. Njegov dobro promišljen dizajn udobno pristaje u vaš dlan, a vi ćete moći odmah saznati kakav je osjećaj kada su vibracije usmjerene na vaš klitoris, bradavice ili bilo koje drugo mjesto. Zgrabite ga i istražite na svoje zadovoljstvo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Sleak Freak Vibrator Pink

    Klasik s nevjerojatnim vibracijama. Ovaj divni glatki vibrator pružit će vam sve što je važno. Snažan je, a istovremeno vrlo tih, zahvaljujući svojoj vodootpornosti rado će biti vaš suputnik i pod tušem te vam nudi 8 programa vibracije i 5 intenziteta vibracije. A kada ostane bez snage, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Tulip Multi-Play Vibe Fuchsia

    Pitate se kako i čime utažiti žeđ za seksualnim užitkom? Tulip je odgovor! Riječ je o multifunkcionalnom vibratoru koji vrlo realistično podsjeća na pravi tulipan. Ima 3 meke i ugodne latice u kojima se krije snažan motor. Zafrkavajte gdje god želite!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon The Traveller Wand Fuchsia

    Savršen spoj za vašeg najboljeg prijatelja! Ova punjiva masažna glava je tako lijepa i slatka da nećete vjerovati kakve sjajne vibracije ima unutra! Njegova kratka ručka udobno leži u ruci, a vibracije usmjerene na okruglu glavu masiraju cijelo tijelo. Mali, ali pametni!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Pink

    Sanjate li o prvoklasnom užitku? Povjerite svoje želje ovom savitljivom koji kuniću i on će ih rado uslišati. On će vas opiti intenzivnom stimulacijom g-točke energičnim potezima, ali i vibracijama koje će posebno iritirati klitoris. Ne smijemo zaboraviti ni funkciju grijanja do 55 °C za realistične i ugodne osjećaje. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim funkcijama, već i svojim luksuznim dizajnom i svilenkasto mekim silikonom. Uživajte u opojnim orgazmima o kojima vrlo lako možete postati ovisni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Pulsating Venus G Pink

    Poletite na krilima uzbudljivog leptira koji će se poigrati s vašom g-točkom. Upravljajte njegovim funkcijama sami ili upravljanje prepustite partneru jer se vibracije biraju putem daljinskog upravljača čiji je domet 10 metara. Koljena će vam se tresti od stimulacije g-točke, ali će i vanjski dio vašeg cvijeta uživati u čvrstom zagrljaju, stoga samo naprijed - letimo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Sliper Rabbit Vibe Silicone Purple

    Za čim sada žudiš? Je li to veza sa samim sobom, sa svojim tijelom i erotskom stimulacijom? U svemu tome pomoći će vam Sliper, praktičan i ergonomski dizajniran vibrator s tijelom od mekanog i kvalitetnog silikona.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Tražite kvalitetu po razumnoj cijeni? Fun Factory je lider kada su u pitanju kvalitetne igračke za seks! I ovaj tanki vibrator elegantnog dizajna također dolazi iz njihove radionice. Definitivno vas neće razočarati jer sa svojim tankim i kompaktnim tijelom može ići bilo gdje i oduševit će vas jednom brzinom vibracije koja oduzima dah. Vrhunski medicinski silikon i snažan motor, to je kombinacija koja će vas baciti na koljena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Clitoris Rabbit Vibrator Purple

    Samo s ovim vibratorom doživjet ćete stimulaciju koja oduzima dah kojoj neće biti premca! Njegov ekskluzivni dizajn pruža ugodno iskustvo pri svakom dodiru, a njegov oblik točno zna gdje je G-točka. I što je najbolje – pomicanje trake za stimulaciju klitorisa u 4 načina. Zatvorite oči i uživajte u 12 načina vibracije i istanjenih izbočina na vašem biseru užitka!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mon Ami Mon Luv Double Stimulator Heart 2 in 1 Suction and Licking Tongue Red

    Jeste li oduvijek bili romantična duša? Ova puna ljubavi igračka u obliku srca je samo za vas! Ujedno je i savršen dar za svaku priliku za osobu do koje vam je jako stalo. Na prvi pogled Mon Luv je apsolutno lijepo i elegantno srce koje predstavlja dvije igračke u jednoj. Odvojite dva dijela i upoznajte okretni jezik s 5 funkcija lizanja za stimulaciju klitorisa ili uživajte u senzualnom sisanju s 5 funkcija za koje je sposobna druga polovica srca.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Atlas Baby Pink

    Mali, ali zgodan, uzbudljiv i živahan, to je Pretty Love Atlas. Njegovo korištenje je apsolutno jednostavno, samo pritisnite gumb. Mekani silikon i prepoznatljiva glava bit će prava stvar za vaše uzbuđenje, a genijalni zakrivljeni posebno će uživati u g-točki. Pronađite svoj pravi kut i igrajte se s vama kao nikad prije!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Palisades Passion Red

    Postoje obični i izvanredni vibratori. I jedan od posebnih koje upravo gledate. Uz njega se prepustite svojim najluđim fantazijama i uzbudljivoj toplini. Traka dizajnirana za stimulaciju klitorisa senzualno se pomiče s jedne na drugu stranu, a uvodni dio može vibrirati u 3 brzine. Uživajte u dodiru luksuznog grijanog vibratora i pretvorite svoje snove u stvarnost!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Maverdick Silicone Vibe Black

    Kako osigurati savršen orgazam? Na primjer, Maverdick, vibrator koji oduzima dah i stimulira vas iznutra i izvana. Njegova ergonomska ručka udobno leži u vašoj ruci i sigurno ćete voljeti dodir visokokvalitetnog silikonskog tijela. Birajte između 10 razina vibracije od blagog do maksimalnog intenziteta!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Probudite se kozmičkom energijom prašine koja se diže! Ovo nije ništa manje, jedino što tražite u jednoj igrački je istinska elegancija i izvanredni ekstrakti. Kombinacija je oba kristala, borosilikatnog stakla i nekih vibracija. Izrazite svoje želje, iskopati vibrator i pretvoriti svoje snove u kreativnost.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Cala Azul Carla Lay-on Vibrator

    Ovo vibrirajuće jaje iz kolekcije Cala Azul je fantastična igračka za solo upotrebu, ali može biti i uzbudljiv dodatak za parove! Jaje nudi intenzivnu stimulaciju i ima 10 načina vibracije. Izrađena je od ugodnog i kvalitetnog silikona, a baterija se vrlo jednostavno puni putem priloženog USB kabela.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Norton Finger Vibrator Black

    Samo dodir pun ljubavi bit će dovoljan da vas baci na koljena od uzbuđenja. Ovaj vibrator za prste izrađen je od svilenkasto mekog silikona i očarat će vas s 3 funkcije vibracije i 3 funkcije rotacije. Koristite ga sami ili sa svojim dvojnikom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Loveline Rabbit Vibrator Juicy Pink

    Jeste li uvijek bili prilično nježni i romantični? Slagat ćete se s ovim vibratorom! Lijepe je boje i završne obrade te je izrađen od svilenkastog kvalitetnog silikona. Njegov jedinstveni oblik i funkcija vibracije obećavaju maksimalno zadovoljstvo i revoluciju u potencijalu ženskog vrhunca!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 1676 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.