×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori stimulacija

Artikli 65 za 96 od 211 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Black

    Podijelite svoje intimne tajne sa svojom ljubavlju u kući ili u javnosti. Znate nešto o problemu ove špilje trešnje koja vibrira! Zajamčena je njegova jednostruka montaža, uključujući poremećaj ovih linija motora i raznih predmeta, tijekom kojih osam vaginalnih stimulacija također može izazvati iritaciju klitorisa, bradavica ili drugih erogenih zona u tijelu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Purple

    Dvostruki vibrator dizajniran za stimulaciju cijelog vaginalnog područja. Doživite intenzivne osjećaje povezane s G-točkom i vanjskom vaginalnom iritacijom u isto vrijeme.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Purple

    Želite li raditi s vibrirajućim jajima? Dajte Bswishu Bnaughty Classic! Ima kontrolirani kontroler s kojim možete poduzeti raspon od 5 funkcija vibracije, a izrađen je od kvalitetnog i fitnes materijala bez rešetki i bez ftalata. Budite iritirani, igrajte se i uživajte u slučaju senzacionalnih vibracija.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Purple

    Najprodavaniji vibrator za G-točku na svijetu. GIGI™ 2 je poboljšana verzija LELO-ovog izuzetno popularnog vibratora za G-točku, nedvojbeno najpozitivnije recenziranog Pleasure Objecta ikada stvorenog.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy je najsnažniji štapni masažer s mrežnim napajanjem na svijetu. Lansiran 2013. godine, privlači sve veći broj entuzijasta koji žele eksperimentirati s ovim intimnim masažerom za žešće igre, koji se pritom može dobro kontrolirati.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Koristite Luxur Vibrator osjetljiv na dodir uz okrepljujući test. Riječ je o bacaču moderne tehnologije, koji u svom tijelu ima dva senzora koji svojim aktiviranjem povećavaju količinu vibracija. Doživite orgazam koji oduzima dalije i iskoristite niz od 10 vibrirajućih i pulsirajućih funkcija koje će vam pružiti inovativnu igru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Tvoje Pedeset nijansi sive Neumoljive vibracije Love Egg je svestrana igračka koja izaziva orgazam i idealna je za solo igru i igru u paru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Pink

    Želite li raditi s vibrirajućim jajima? Dajte Bswishu Bnaughty Classic! Ima kontrolirani kontroler s kojim možete poduzeti raspon od 5 funkcija vibracije, a izrađen je od kvalitetnog i fitnes materijala bez rešetki i bez ftalata. Budite iritirani, igrajte se i uživajte u slučaju senzacionalnih vibracija.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Luksuzna punjiva masažna glava Le Wand elegantne srebrne boje pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Red Hot Ember

    Ember design stimulator spreman je ispuniti sve vaše želje i svojim tankim zakrivljenim vrhom zadovoljiti svaki osjetljivi dio vašeg tijela. Jedinstveni oblik, 10 načina vibracija, prvoklasni medicinski silikon i punjiva litij-ionska baterija, to je upravo ono što Ember jest i jedva čeka da dočara najintenzivnije zadovoljstvo u vašem tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgood Deluxe Orange

    Bswish Bgood Deluxe vibrator je elegantan vibrator projektora koji se fino kreće, pripremljen za intenzivnu stimulaciju.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 6

    Tražite li nešto stvarno, kvalitetno i živopisno? Pipedream Real Feel Deluxe je vaš san! Savršenog je realističnog oblika, snažnog usisnog poklopca i izrađen je od materijala Fanta Flesh kojeg na prvi pogled i dodir teško možete razlikovati od ljudske kože. Vibrator je također prekrasno fleksibilan, a njegovi masivni testisi jedva čekaju da budu dio vaše strastvene vožnje! Poludite s igračkom autentičnog izgleda i šarmantno nacrtanim žirom!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Flesh

    BIG BOSS je vibrator za sve one koji vole velike. Posebno samosvjesne žene i parovi koji znaju što žele i vole intenzivan užitak pronaći će pravog sparing partnera u ringu s BIG BOSSOM.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Posebno izdanje izrađeno od legure aluminija i titana. Trenutno najsnažnija glava za masažu s mrežnim napajanjem na svijetu i dizajnirana u tvornici u Cornwallu u Engleskoj.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Mali, ali vrlo učinkovit stimulator klitorisa s 4 izmjenjive glave koji će vas dovesti do vrha dobrobiti. Ovaj mini vibrator skriva svu svoju snagu na vrhu, gdje vibrira teksturirane nastavke koji jedva čekaju da budu pričvršćeni za vaš klitoris ili bradavice.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations King Kong Giant Vibrator 32cm

    Kada želite nešto veće od prosječnog donga, zadovoljite sve te potrebe uz Seven Creations King Kong Giant vibrator. Ovaj masivni dildo pruža vam 32 centimetra dubokog užitka, realističnog oblika i fleksibilne teksture. Opseg od nevjerojatnih 6,5 centimetara otvorit će Vas, čekajući da vibracije zadovoljstva isporuče ono što želite. Sve što trebate su dvije AA baterije da biste pokrenuli ovu PVC igračku za seks.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

    Osjetite adrenalin u svom tijelu zahvaljujući našem najnovijem vibratoru Flamingo. Ovaj vibrirajući metak obećava vam najuzbudljivije i najintenzivnije vibracije G-točke. Flamingo je posebno dizajniran za parove koji se vole seksati u javnosti i žene koje vole izlaziti i navlažiti svoju mačkicu.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Želite li sve? Žudite li za osjećajem ljubavnikovog strastvenog naleta, za pulsiranjem njegovih prstiju na Vašoj G-točki, za lepršanjem vrhova prstiju po Vašim usnama?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Žudite za nečim ukusnim i učinkovitim u isto vrijeme? Ovaj zapanjujući vibrator osvojit će vas na prvi pogled svojim elegantnim minimalističkim dizajnom i zavodljivom crnom bojom. Tijelo mu je glatko, a samo je donji dio ukrašen sitnim kamenčićima, što ga čini stvarno ukusnom igračkom. Uživajte u njegovom lijepom izgledu i pametnim vibracijama.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Incantation Pink

    Vibrator Vibe Therapy Incantation Pink nevjerojatan je iznimno tih vibrator za žene s nježnim iritantnim izbočinama po cijelom tijelu. Njegov promjenjivi promjer povećava uzbuđenje. Neka vas sruši do apsolutnog užitka!

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango Vibrator

    Još uzbudljiviji od svog istoimenjaka, Charlie Tango je super-glatki klasični vibrator spreman da vas odvede do novih visina užitka.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream King Cock 7" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 18cm Body

    Ako želite nešto stvarno, što je ispravno učiniti s vašim okolnostima? Odgovor je King Cock Vibrating Stiffy! Riječ je o realističnom vibratoru napravljenom u Americi, koji je vrlo moćan vibrator veće brzine, koji je skriveni mutant svog tijela, koji će vas nenamjerno ubiti. Ovo čudo je ispravljeno patentiranim materijalom kojeg kako bi se dodalo puno znanja o ljudskoj koži. Naravno, siguran je i organizam i fitalat.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lyla 2 Purple

    Vibrator Bullet s najboljim performansama na svijetu na daljinsko upravljanje.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Elise 2 Purple

    Vibrator punog tijela sa svilenkasto glatkim završetkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Lybaile Mr. Rabbit je vibrator sa stimulatorom klitorisa dizajniran za razigrani užitak. Ljubičasti dizajn izrađen je od TPE-a i ima jedinstveno kretanje osovine prema gore i dolje.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Elegantan i diskretan vibrator za beskrajno ugodne trenutke. Njegov stilski oblik nalik na ruž u kombinaciji s ružičasto-zlatnom bojom zajedno tvore prekrasan estetski komad koji se nećete sramiti pokazati svojoj najboljoj prijateljici, a kamoli partneru. Veselite li se već 10 moćnih funkcija i stimulacije klitorisa suženim vrhom?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ za otključavanje vaše tajne želje skriven je u nevinom i elegantnom tijelu. Lijepa ali moćna. Punjivo preko USB-a. Bit će savršen dodatak u vašoj torbici i poslužit će vam na putovanjima. Njegove tihe vibracije su potpuno diskretne, a vodootporan je čak i do dubine od 1 metar. Nudi vam 6 nevjerojatnih uzoraka vibracija i vjerujte da će biti s vama posvuda.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Jedinstven oblik i savršeno snažne vibracije s kojima ćete poletjeti u orgazmično nebo, takav je Pretty Love Characters Vibe. Ima dupli kraj, prvi je gladak, a drugi je fino nazubljen i povezan je jakim i mekim silikonskim lancem. Iznad svega, ova igračka je svestrana, postat će popularan dodatak za lezbijski seks, ali i za muškarce i žene ili solo igre.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Ovaj novi užitak elektrane iz ograničene serije Rocks-Off zadirkivat će vas čistim zaraznim zanosom sa 7 razina intenziteta! Originalni RO-80mm svjetski je bestseler Rocks-Off pun strastvenih intenzivnih vibracija koje će vas baciti na koljena.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lyla 2 Black

    Vibrator Bullet s najboljim performansama na svijetu na daljinsko upravljanje.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 211 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.