×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Stimulatori oralnog seksa

Artikli 33 za 61 od 61 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Pretty Love Faust Purple

    Volite li oralni seks najviše od svega? S ovim stimulatorom moći ćete ga lako imati svaki dan, njegov praktični jezik dosljedno će se brinuti o vama u 12 načina. Kad poželite nešto drugo, samo ga okrenite i uživajte u vibracijama unutar vagine usmjerenim na G-točku. Vaš najbolji ljubavnik u vašim rukama!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action No. TwentyFive Licking Tongue Ergonomic Clitoris Massager Purple

    Sviđa li ti se s jezikom? Zamislite da ovaj šarmantni stimulator držite u ruci i uživate u ugodnom milovanju svog bisera zadovoljstva okretnim jezikom s 9 funkcija. Zahvaljujući središnjem prstenu, stimulator će biti ugodan za držanje, a osim na jeziku, moći ćete uživati i u slasnim vibracijama s 9 funkcija. Uživajte u dodiru mekog silikona i trenutku uzbuđenja koji će biti samo vaš.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Skins Rose Buddies The Rose Flutterz

    Zaljubite se u Rose Flutterz jer vas dovodi do prekrasnog vrhunca! Dizajniran za pružanje intenzivnog užitka, ovaj grimizni užitak zasigurno će impresionirati ispod pokrivača.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Green

    Sisanje, lizanje i vibracija - najbolja kombinacija! Otkrijte sva nova iskustva s ovom praktičnom i elegantnom igračkom s okretnim jezikom. Njegova inovativna tehnologija pokazat će vam nove senzualne vrhunce koji vas nikada neće prestati zabavljati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Petit Shell

    Za sve one koji se dvoume oko kupnje erotskog pomagala imamo ovo jednokratno zadovoljstvo! U jednostavnosti je ljepota, a to potvrđuje i Iroha Petit iz prestižnog japanskog brenda Tenga. Riječ je o školjki mekane teksture, koja se sastoji od 98% vode i možete je ohladiti u hladnjaku ili zagrijati u toploj kupki. Zatim pređite njome po tijelu i svakako ne propustite intimna mjesta na kojima ćete uživati u dodiru ove nježne školjke!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Želite li pustiti da se vaš klitoris otopi pod snagom francuskog poljupca samog Casanove? Ova genijalna crvena igračka ima senzualni okretan jezik koji će milovati vaš klitoris na 12 različitih načina. Zaljubite se u strastvenu vibraciju, mekani silikon i uživajte u orgazmu za orgazmom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    Sanjate li o najuzbudljivijem poljupcu? Ova igračka se ne zove uzalud Kiss. Ima oblik pupoljaka koji oduzima dah i zgodan jezik koji će vas svojim vibracijama odvesti do vrhunca blaženstva. Uživajte u ugodnom dodiru kvalitetnog silikona i vjerujemo da ćete sigurno cijeniti praktično punjenje putem USB kabela.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Believer Iridescent Turquoise

    Believer će vam dati krila da se odvažite, eksperimentirate i u potpunosti proživite iskustva koja oduzimaju dah sami ili s voljenom osobom. Uz ekskluzivni Flapping dizajn, simbioza između tijela i vjernika je stvarna.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Skins Rose Buddies The Rose Flix

    Dugo viđen kao simbol ljubavi, Skins Rose Buddies Rose Flix savršen je dodatak vašoj avanturi ljubavi prema sebi. Ovaj diskretan, ali prekrasan mini vibrator spaja ljubav, strast i uzbuđenje u jednom lijepo promišljenom buketu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Duplo zadovoljstvo, oh la la! Uživajte u senzualnim poljupcima svog klitorisa i šire, French Kiss Suck & Play zna što vam treba. Ima 2 zamjenjiva nastavka i može vibrirati u 12 načina i također sisati u 12 načina. Njegovi trostruki lepršavi jezici izrađeni od visokokvalitetnog silikona ugodit će vašim najosjetljivijim točkama, a nastavak za usisavanje pružit će vam pravi orgazam u tren oka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Skins Rose Buddies The Rose Twirlz

    Dizajniran za simulaciju oralnog seksa, Rose Twirlz nezaobilazan je dio vaše kolekcije ladica uz krevet. Njegova jedinstvena twirling akcija ponudit će vam beskrajno uživanje, pa zašto se ne biste prepustili solo vremenu samoljublja?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Lusty Luxurious Flickering Massager Pink

    Sanjate o maloj uzbudljivoj tajni? Ovaj kompaktni i diskretni stimulator klitorisa izvana izgleda poput ruža za usne, no iznutra skriva savitljivi jezik koji će svojim dubokim vibracijama probuditi uzbuđenje u cijelom tijelu. Istovremeno je čvrsta i fleksibilna, a vjerujte mi, kada dođe trenutak kada mu iznesete svoj klitoris, nećete hvatati dah dok uzbuđeno stežete plahte. Dobijte zadovoljstvo i pažnju koju zaslužujete!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Skins Rose Buddies The Rose Purrz

    Malen, ali savršeno oblikovan, ovaj prekrasan cvijet daje val za valom duboko zadovoljavajućih, niskofrekventnih, pulsirajućih vibracija. Njegovo silikonsko tijelo je mekano na dodir i nudi različite postavke užitka, tako da ga možete postaviti na pulsirajuće kretanje, ubrzati ili usporiti stvari za senzualnije seksualno iskustvo.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ovation Acclaim Aqua

    Doživite intenzivan užitak s Ovation™ Acclaimom, snažnim zadirkivačem dizajniranim s ergonomskim oblinama za stimulaciju na svim pravim mjestima. Uživajte u 10 brzina udaranja, što vam omogućuje istraživanje niza pulsirajućih osjeta i pronalaženje savršenog ritma za vaše zadovoljstvo.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ovation Applause Aqua

    Prepustite se senzacionalnom užitku uz Ovation™ Applause, vibrirajući zadirkivač dizajniran s ergonomskim oblinama za stimulaciju na svim pravim mjestima. Iskusite 10 brzina intenzivne vibracije, što vam omogućuje da istražite različite osjete i pronađete svoju savršenu razinu užitka.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Believer Iridescent Night

    Vjernik će vam dati krila da se odvažite, eksperimentirate i u potpunosti proživite iskustva koja oduzimaju dah sami ili s voljenom osobom. Uz ekskluzivni Flapping dizajn, simbioza tijela i vjernika je stvarna.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Believer Iridescent Berry

    Vjernik će vam dati krila da se odvažite, eksperimentirate iu potpunosti proživite iskustva koja oduzimaju dah sami ili s voljenom osobom. Uz ekskluzivni Flapping dizajn, simbioza tijela i vjernika je stvarna.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Believer Viva Mauve

    Vjernik će vam dati krila da se odvažite, eksperimentirate iu potpunosti proživite iskustva koja oduzimaju dah sami ili s voljenom osobom. Uz ekskluzivni Flapping dizajn, simbioza tijela i vjernika je stvarna.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloomgasm 10X Wild Violet Purple Licking Silicone Stimulator Purple

    Pripremite se za procvjetanje s užitkom uz ovaj Bloomgasm silikonski stimulator za lizanje klitorisa u obliku ljubičice! Ovaj titraj klitorisa Wild Violet savršeno pristaje vašim rukama tako da se možete igrati i istraživati u udobnosti - savršen za korištenje sami ili s partnerom. Kombinirajte ovu ljubičicu za lizanje s igračkom za penetraciju ili je koristite tijekom seksa i povećajte svoj užitak!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloomgasm Bloomgasm French Rose Licking & Vibrating Stimulator Red

    Sjajno ližite i vibrirajte svoju vulvu ovim Bloomgasmovim stimulatorom za lizanje i vibracijom francuske ruže! Ova svilenkasta, plišana, vrhunska silikonska ruža također je bez ftalata i sigurna je za korištenje.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lickgasm 10X Lady Licker Clitoral Stimulator

    Neka vam ove raskošne crvene usne i meki, ružičasti jezik pruže oralnu stimulaciju kakvu želite! Izrađen od vrhunskog silikona, ne sadrži ftalate, siguran je za tijelo i svilenkasto je gladak! Uživat ćete u svakom lizanju i svakoj maloj teksturiranoj izbočini na jeziku dok istražujete 3 brzine i 7 uzoraka lizanja!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lickgasm Lickgasm 8X Licking and Sucking Vibrator Purple

    Snažan višestruki vibrator dizajniran za lizanje, sisanje i vibriranje kako bi dopunio vašu seksualnu kreativnost! Sadrži silikonske prstenaste čašice za ritmično sisanje vaše bradavice ili klitorisa, pojačavajući osjećaje stvorene snažnim prstom za lizanje. Priložene su dvije čašice - jedna oblikovana za klitoris, a druga za bradavice. Vrh za lizanje ima 8 dostupnih načina lizanja.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lickgasm Lickgasm Kiss & Tell Mini Kissing & Vibrating Clitoral Stimulator Red

    Zadovoljite svoje potrebe za poljupcima dolje s ovim Lickgasm Kiss and Tell vibratorom! Malu igračku možete lako držati u ruci i njome lizati i zujati svoja najosjetljivija mjesta. Uživajte u 3 brzine i 7 uzoraka vibracije koji draže i mame vaše male biserne i seksi usne.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lickgasm Lickgasm Kiss & Tell Pro Dual-Ended Kissing Vibrator Red

    Tvoji najdublji poljupci čekaju. Zadovoljite svoje želje s ovim dvostranim vibratorom za ljubljenje! Slatki crveni Lickgasm ima fleksibilnu, vibrirajuću osovinu i usta za ljubljenje i lizanje.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mokko Toys Desire Clitoris Stimulator Red

    Desire vibrator je ženski intimni proizvod koji osvaja ne samo svojim prekrasnim izgledom, već i svojim stimulativnim modovima!

    49,90 €

    37,90 €

    Nema na skladištu

  • Unihorn Karma Lilac

    Stvorite pravu čaroliju s ovim diskretnim mini jednorog vibratorom! Dizajniran u kompaktnom i simpatičnom formatu u obliku jednoga, Wild Spirit nudi 10 različitih načina vibracija i 10 pulsacija lizanja jezika zahvaljujući svoja dva motora.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Unihorn Wild Spirit Black

    Stvorite pravu čaroliju s ovim diskretnim mini jednorog vibratorom! Dizajniran u kompaktnom i simpatičnom formatu u obliku jednoroga, Wild Spirit nudi 10 divnih načina vibracije i 10 pulsacija lizanja jezika zahvaljujući svoja dva motora.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action No. Seven 2 in 1 Suction and Tongue Clitoris Massager Red

    Volite oralno milovanje najviše od svega? Definitivno ćete se zaljubiti u ovu igračku! Riječ je o revolucionarnom 2 u 1 uređaju koji će sisati vaš klitoris u 7 načina, pomažući vam otkriti najstrastvenije svjetove orgazma i užitka. Ali to nije sve, tu je i stimulacijski jezik, koji je malen, ali izuzetno praktičan. Kreće se u 7 načina i kreće se na način koji savršeno simulira oralni seks. Sve što vam je potrebno da budete sretni!

    80,90 €

    49,90 €

    Nema na skladištu

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure Red

    Sisanje, lizanje i vibracija - najbolja kombinacija! Otkrijte nova iskustva s ovom praktičnom i elegantnom igračkom sa savitljivim jezikom. Njegova inovativna tehnologija pokazat će vam nove senzualne vrhunce koji vas nikada neće prestati zabavljati!

    109 €

    64,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 33 za 61 od 61 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.