×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori tekstura

Artikli 33 za 64 od 161 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FUN FACTORY Tiger G5 Black

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Poticanje prepoznatljivog gubitka težine i zakrivljenosti legla donijet će intenzivne vibracije, vaša G-točka bit će točka buldoga. Tražite li divlju iskru? Uz turbopunjač možete život tigra tigra sa živom energijom koja će vas odvesti do legla. Glasate li za svog ljubavnika? Iskoristite neočekivano intenzivnu stimulaciju od postupnog uvođenja - s Tiger Tigerom imamo malo čitanja bliže.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Nema veće opklade na užitak osjetljivih muških mjesta od Nexus Revoa! Ovaj novi dodatak velikoj obitelji punoj kvalitetnih i učinkovitih erotskih pomagala klasično će vam pružiti maksimalno zadovoljstvo. Zahvaća ne samo prostatu na kojoj će se ugodno okretati, već i branu koja je iritirana vibracijama, te penis i testise koji hvataju elastične prstenove.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Ella Vibrating Egg Red

    Moderne tehnologije su danas daleko, a to dokazuje i ovo vibrirajuće jaje Svakom Ella. Upravlja se preko aplikacije koju preuzmete na svoj telefon i zatim putem Bluetootha vibrirate jaje po želji. Prepustite se zabavi modernog vremena i isprobajte potpuno novo uzbuđenje.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Black Masturbator Wand Attachtment Black

    Oživite nove prednosti i dodajte nove nebitne robne marke svojoj lijepoj masažnoj glavi. Mogućnosti su velike!
    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Napokon je pronašla igračku koja je savršeno zadovoljila sve njezine intimne potrebe. Voli vibracije, zakržljanje, kružne pokrete, toplinu i istovremeno stimuliranje klitorisa. Jedva je čekala da proba.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Deep Stroker Black

    Zamislite duboko uzbuđenje, zadovoljstvo koje vreba cijelo vaše tijelo i entuzijazam koji oponaša pravi seks. Zamislite da masturbirate s renegade Renegade Deep Stroker vibratorom. Njegov prekrasan raspon pokreta u kombinaciji s vibracijama jednostavno vas vodi u raj. Osim toga, punjiva je i izrađena od udobnog silikona najviše kvalitete.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Neka meke latice Power Flower plešu oko osjetljivih područja dok vas vibracije u svilenkastoj silikonskoj dršci uvode u ekstazu. Savršen za uranjanje u blago svog tijela i buđenje erogenih zona!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pripremite se da budete gurnuti u svijet stimulacije punim kontaktom s Venus Butterfly silikonskim daljinskim upravljačem Venus “G”™. Sada već svjetski poznata kolekcija Venus p​o​t​e​n​t​i Butterfly ponovno je to učinila s intimnim oblikom, savitljivim masažerom G-točke i 12 intenzivnih funkcija vibracije. Raširite krila i zadirkujte u pokretu sa zadivljujućim dometom daljinskog upravljača do 32,5 stopa (10 m)!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Dopustite da vas razmazuju ovaj praktični maser i vibrator u jednom. Ugodit će vam uz pomoć senzualnih valjaka, zahvaljujući kojima će pobuditi užitak u vašem tijelu. Želiš li još? Vibrator iz drugog dijela miluje vas na najosjetljivijim mjestima, točno na mjestu gdje se nalazi G točka. Koristite Fireball za opuštanje mišića i ublažavanje bolova u cijelom tijelu, ali i za uzbudljivo zadovoljstvo.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Dame, jeste li već pronašle svoju G-točku? Znamo da pronalaženje nije zabavno i ponekad je potrebno mnogo strpljenja, ali onda je to i velika pobjeda. S ovim vibratorom ćete jednom ili dvaput pronaći svoju točku maksimalnog užitka! A ako ste jedan od sretnijih i znate gdje vam je G-točka, ovo je savršena igračka s kojom ćete ga zafrkavati. Birajte između 12 načina vibracije!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Žene i cvijeće su neraskidiva kombinacija! Cvijeće vam izmami osmijeh na lice i idealan je poklon za svaku priliku. Ali koji je cvijet najbolji? Imamo privatnu dojavu da će to biti ova senzualna ruža iz Paloquetha. Sva sramota erotskih pomagala je gotova, ova ruža odiše romantikom i ljubavlju. Osim toga, njeguje klitoris i unutarnji dio vagine, au njegov mekani silikonski materijal zaljubit ćete se na prvi dodir!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Temptasia Lazarus Thrusting Dildo Black

    Želite sve u jednom? Bit ćete potpuno očarani ovim prekrasnim gadgetom! Glavna funkcija su mu snažni udarci s tri brzine (duljina zaveslaja 3,2 cm), a odličan je i oblik koji cilja na G-točku ili prostatu. Dugačka i ergonomska ručka olakšat će rukovanje, a senzualna tekstura dodatno će vas oduševiti. Dakle, prepustite se apsorpciji!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulacija klitorisa, a posebno oralni seks uvest će svaku ženu u raj, u to nitko ne sumnja. Dame stvaraju savršenu i raznoliku stimulaciju uz pomoćnika koji će raditi točno ono što želi, smireno svaki dan i svaki put malo drugačije. Upoznajte Clitellu, klitoralni stimulator koji oponaša oralni seks, koji uključuje razne dodatke i, naravno, ima različite brzine.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Turquoise

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Poticanje prepoznatljivog gubitka težine i zakrivljenosti legla donijet će intenzivne vibracije, vaša G točka bit će točka buldoga. Tražite li divlju iskru? Uz turbopunjač možete život tigra tigra sa živom energijom koja će vas odvesti do legla. Glasate li za svog ljubavnika? Iskoristite neočekivano intenzivnu stimulaciju od postupnog uvođenja - s Tiger Tigerom imamo malo čitanja bliže.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Reginald Pink

    Ovaj vibrator pruža nevjerojatno ugodnu stimulaciju kombinirajući ultra-intenzivne vibracije s pametno oblikovanim dizajnom. Izrađen od elitnog silikona s poliranom plastičnom bazom, ovaj je vibrator gladak, sofisticiran i ima 12 snažnih vibrirajućih uzoraka. Tako je divan da je upaljeno plavo svjetlo, tako dražestan i sjajan.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Vibe Therapy Meridian je elegantan ljubičasti vibrator izrađen od baršunasto mekog silikona. Vibrator ima površinu u obliku niti, koja svakim pokretom stvara uzbudljiv učinak. Meridian će vas iznenaditi svojim visokim performansama i 7 funkcija vibracije, otkrijte ih već danas!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše želje nisu dopuštene, jeste li voljni zatrebati kolutove? Ovo je Tracy, tvoja nova ljubavnica, promjena koja će ti donijeti nešto! Glatko je glatka, lijepo fleksibilna i intenzivnog oblika jer bi omogućila i g-točku i klitoris. Bit će 7 intenzivnog rada i živog orgazma nakon noćnog i noćnog orgazma.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Purple

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Zahvaljujući prepoznatljivim nazubljenjima i zakrivljenom vrhu koji donosi intenzivne vibracije, vaša će G-točka biti puna blagostanja. Žudite za divljim iskustvom? Turbo tipkom opskrbit ćete Tigra živom energijom koja će vas odvesti do vrha. Volite li nježnog ljubimca? Uživajte u neočekivano intenzivnoj stimulaciji od postupnog uvođenja - sa svakim Tiger notchom bit ćete korak bliže užitku.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme nije za one sa slabim srcem!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Teaser Transparent

    Uživajte u najboljoj i najintenzivnijoj masturbaciji, koja je sada nadohvat ruke s nastavkom Cock-Teaser, koji pretvara masažnu glavu Kink Power Wand u iznimno moćan kamp masturbacije. Njegova unutarnja tekstura jamči genijalnu stimulaciju, a zatvoreni kraj nudi osjećaje koji simuliraju usisavanje. Ugodan i prije svega proziran TPE materijal omogućuje praćenje tijeka cijelog događaja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator White

    Pokušali ste prstom ohladiti set ili počinjete osvjetljavati set kad nešto ne ide? Ona čini da se osjećate dobro! Ovaj mini vibrator priložen je kao prva erotska igračka koja zamjenjuje vaš prst ili vibrator kao nezasitan. Probudi se s njom!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Napokon je pronašla igračku koja je savršeno zadovoljila sve njezine intimne potrebe. Voli vibracije, zakržljanje, kružne pokrete, toplinu i istovremeno stimuliranje klitorisa. Jedva je čekala da proba. Htjela je sve odmah i odjednom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Indy Red

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Poticanje prepoznatljivog mršavljenja i zakrivljenosti legla donijet će intenzivne vibracije, vaša G točka bit će točka blatostanja. Tražite li divlju iskru? Uz turbopunjač možete život tigra tigra sa živom energijom koja će vas odvesti do legla. Glasate li za svog ljubavnika? Iskoristite neočekivano intenzivnu stimulaciju od postupnog uvođenja - s Tiger Tigerom imamo malo čitanja bliže.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Silikonski vibrator na napuhavanje koji će vam pokazati nove visine užitka! Prilagodit ćete ga svojoj mašti i daljinskim upravljačem prebacivati između 7 načina napuhavanja i vibracija. Napunite svoju vaginu ili rektum užitkom i pustite Ultimate Expand da se bavi i klitorisom ili nasipom.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Naša Air Pump Booty 5 Connect aplikacija mazi vas vibracijama i osovinom na napuhavanje. Kombinirajte dvije senzualne funkcije kako želite. Za ekskluzivna iskustva upravljajte vibratorom pomoću aplikacije Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvostruka stimulacija i iznimno zadivljujući orgazam? Neće biti problema sa Spotty RC! Brend Nomi Tang dolazi na tržište i, za razliku od svog prethodnika, obogatio ga je daljinskim upravljačem, a također i mogućnošću rotacije pomične glave do 360°. Tijelo ovog stimulatora sadrži dva motora koji rade neovisno jedan o drugom. Prvi će milovati vašu prostatu kroz rotirajuću glavu, a drugi će vibrirati vašu branu kroz vibracije. Zahvaljujući ergonomskom obliku, možete biti sigurni u precizno ciljanje, performanse koje oduzimaju dah i nevjerojatan orgazam.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Stimulira klitoris, a poseban oralni seks navodi da svakoj ženi u raju to nije slučaj. Dame stvaraju jači i poticajniji poticaj kao pomoć savjetniku koji savjetuje da se, nažalost, i dan i način malo razlikuju. Upoznajte Clitellu, klitorisalni stimulator koji ubija oralni seks, koji sadrži razne dodatke i, zauzvrat, ima različite brzine.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Već na prvi pogled, Ripple Vibe vibrator osvojit će vas svojom zavodljivom valovitom teksturom zahvaljujući kojoj će vas preplaviti brojni valovi uzbuđenja. Ripple Vibe izrađen je od svilenkasto mekog silikona, koji je siguran za tijelo i ugodan na dodir. U njegovoj utrobi leži snažan motor koji za vas vibrira igračku u 5 različitih načina rada pri 3 različite brzine. Kao i druge moderne igračke, može se puniti putem USB-a.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Prostate Massager

    Neka vam se ovaj stimulator vrti u anusu, poigra se s vašom prostatom i pokaže vam raj koji se zove orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Upoznajte Anyu, snažan vibrator s funkcijom grijanja. Zahvaljujući svojoj srednjoj veličini, udobno će stajati u vašoj ruci i s njim ćete ciljati na sva važna mjesta. Anya kombinira popularne karakteristike, prvoklasni silikonski materijal najviše kvalitete i moderan dizajn. Ponudit će vam sve što svaka žena poželi, ukusno, diskretno i učinkovito.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Želite li ubijati i širiti? Ovo čita više erotskih dodataka koji pokazuju više senzualne intimnosti u vašoj spavaćoj sobi. Birajte s kolegama, uživajte u vibracijama, novim rukavicama i nemojte se truditi voditi ljubavnika s vibrirajućim prstenom koji vam može dati okus običnog bacača!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Luksuzne višenamjenske vibrirajuće lopte! Na površini su svilenkasto mekani, a iznutra ugodno čvrsti. Fleksibilne su i savitljive te će vas hipnotizirati svojom funkcijom vibracije. Prikladni su za vaginalnu i analnu primjenu, vanjsku i unutarnju. Odaberite između 6 uzoraka vibracija i uživajte u nevjerojatnom užitku loptu po loptu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 161 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.