×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori tekstura

Artikli 65 za 96 od 154 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Lovense Domi Male Attachment

    Želite li još raznovrsnije užitke od svoje Domi masažne glave? Dobit ćete priliku da ga nadogradite s ovim nastavkom za muškarce čije će rame svojom genijalnošću zadovoljiti prostatu, a drugi dio će vam postati praktična pomoć tijekom masturbacije. Otkrijte još više potencijala svoje voljene Domi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Doživite pravu orgazmičku eksploziju uz Eclipse Roller Ball Probe Stimulator prostate Ne samo da vam daje 12 intenzivnih vibracijskih funkcija, već vas iznenađuje i snažnom loptom skrivenom neposredno ispod površine. Uživajte u orgazmičkim iskustvima sami ili u društvu svog kolege!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Da li vam je stalo do praktičnog vibratora? Tulip vam nudi 10 snimaka naših vibracija s ljudima koji mogu čitati njihovu privatnu upotrebu. Način na koji je svojstvo izloženo je to što ga morate imati i za tkaninu i za tkaninu silikonske površine s genijalnim rebrom. Zabavite se tamo sve dok vam nožni prsti ne izlaze!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Ništa ne voli toliko kao kad se nečiji okretni jezik poigra s njezinim klitorisom. Izvukla je svoju novu ljubičastu igračku iz torbice i nasmiješila se, danas će biti dobro.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Volite li cvijeće? Zavoljet ćete ovu ružu cijelim svojim klitorisom, vjerujte nam! To je vrući trend koji je zavladao društvenim mrežama, a mi smo oduševljeni što se konačno našao na našem jelovniku. U sredini cvijeta ruže nalazi se praktičan jezik koji će vas počastiti lizanjem s 12 načina. Osim toga, može i vibrirati, također u 12 modova, u "stem" dijelu, čime možete udobno i precizno ciljati na sva osjetljiva mjesta. Dopustite Rose Loveru da vaša strast procvjeta!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Analna zabava sama i s partnerom! Ovaj vibrirajući analni stimulator očarat će vas svojim oblikom, koji savršeno cilja na osjetljivu prostatu, a također i snažnom vakuumskom čašicom koja se može skinuti. Koristite daljinski upravljač za odabir između 10 načina vibracija i uživajte u njima gdje god želite, čak i u kadi ili pod tušem, jer je Wall Banger P-Spot vodootporan.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Žudite za nečim savršenim? Vodeći brend Gvibe erotskih pomagala ispunit će vaše želje! Ovo je Gcandy, lijep, kvalitetan, učinkovit i moćan. U isto vrijeme pokazat će vašu g-točku i klitoris, očarati će vas s 2 motora te mekim i ugodnim silikonskim materijalom. Uživajte u najboljem na tržištu!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Patite od luksuznog i elegantnog izgleda? Prekrasne i ujedno funkcionalne erotske igračke iz kolekcije Goddless izrađene su od tamnoplavog silikona vrhunske kvalitete i ukrašene su šarmantnim zlatnim detaljima. Ovaj Nereos vibrator oduševit će vas svojom ekstra stimulirajućom teksturom i zakrivljenim oblikom. Neka vam pokaže svoju spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    Najmanji dodatak obitelji pulsatora Fun Factory. Volite isprobavati nove igračke i zanima li vas inovativna pulsirajuća tehnologija? Stronic Petite ima veliki potencijal da bude prava erotska igračka za vas. Malen je, lagan i u njemu se pulsiraju tako da ne morate koristiti ruke. Osim toga, lako je uvesti donošenje najboljih orgazama!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Predstavljamo Booty Beads - fleksibilne i zabavne analne perle od kojih ćete zablistati! Imaju tvrdi PowerBullet motor i također vam daju intenzivnu vibraciju ciljanog mesa. Uklonite 7 nepostojećih funkcija i rotirajte fleksibilne perle čim dobiju maksimalnu stimulaciju.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Abbott Purple

    Želite li da vaši prsti pokazuju još više gužve? Stavi im ovaj vibrator! Abbott je vibrator s 2 prsta koji vašu predigru čini još uzbudljivijom. Valovita površina doprinosi stimulaciji i zaljubit ćete se u prekrasno mekani silikon na prvi dodir. Koje ćete mjesto prvo maziti svojim nestašnim vibrirajućim prstima?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Savršen zeko za zadirkivanje svih osjetljivih mjesta na vašem tijelu. Glava mu se senzualno rotira na 8 različitih razina, točno i intenzivno stimulirajući g-točku. Vješalica usmjerena prema klitorisu oduševit će vas svojim vibracijama i raj užitka odjednom će vam biti nadohvat ruke.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Najmanji dodatak obitelji pulsatora Fun Factory. Odlučujete li se za razvoj novih igara i zainteresirani ste za inovativnu pulsirajuću tehnologiju? Stronic Petite ima veliki potencijal da bude prava erotska igra za vas. Istina je da zaostajanje i njegovo pulsiranje ne smiju koristiti svoje ruke. Osam stvari, kao što je donijeti najbolje orgazme!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Žudite za uzbuđenjem i različitošću? Ova četiri erotska dodatka donijet će još više senzualne intimnosti u vašu spavaću sobu. Volite se sa svojim kolegom, uživajte u vibracijama, novim iskustvima s rukavom za penis i ne zaboravite voditi ljubav s vibrirajućim prstenom koji vam može dati okus zajedničkog vrhunca!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    Toliko je rečeno o G-točki! Nije važno imate li ga već ili ga još uvijek tražite, Tate vibrator će vam u oba slučaja biti savršen. Njegovo graciozno tijelo izravno dodiruje čudesnu G-točku i svojom stimulacijom mu daje neobuzdani orgazam!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her odvest će vas u raj na najučinkovitiji način, jer cilja na G točku, ali i stimulira klitoris i branu, a da stvar bude još gora, briljira i s prekrasnom funkcijom zagrijavanja !

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zaključani orgazam klitorisa? Samo kroz sisanje! Pa nije to samo stimulator u stilu “nasise”, jer je to punjač za iF Design Award 2018. Možete biti sigurni da ćete razumjeti svoj klitoris. Njegov silikonski usnik pruža vam 12 učinaka usisavanja i to vam omogućuje dok ne dobijete dopuštenje. Potisnite svoj biser patnje nepostojećom stimulacijom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Želite li zadovoljiti sve osjetljive točke na svom cvijetu? Neka ovaj zeko okusi! Neumorno će se gurati, kuglice ispod žira će se okretati, a manja vješalica uzbudljivo će vibrirati na vašem klitorisu. Ružičasti First Suchter odvest će vas u orgazmičnim rukama do neba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    U ovom slučaju ima seksi leopard uzorak i skriva još seksi igračku, a to je mala, ali moćna masažna glava. Njegove vibracije su tihe, ali snažne i nude vam 10 različitih funkcija. Vaš klitoris će plutati! Priuštite si elegantnu i kvalitetnu igračku u elegantnoj leopard torbici.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Patite od luksuznog i elegantnog izgleda? Prekrasne i ujedno funkcionalne erotske igračke iz kolekcije Goddless izrađene su od tamnoplavog silikona vrhunske kvalitete i ukrašene su šarmantnim zlatnim detaljima. Ovaj Benelos vibrator oduševit će vas svojom genijalnom teksturom i zakrivljenim oblikom. Neka vam pokaže svoju spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Osjećate li se ikada kao Julie koja traži svog Romea? Upravo ste ga našli! I to nije bilo koji Romeo, on ima puno zadivljujućih značajki i također inovativni sustav koji će igrati cijelu vašu vaginu, uključujući klitoris. Njegov moderan izgled vas očarava kao i 10 intenzivnih načina rada. Dođite da se opustite i zadovoljite anatomski dizajniranim elegantnim imenom Romeo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Tražite praktičan vibrator? Tulip vam nudi 10 različitih načina vibracija s kojima ćete istražiti svoj beskrajni užitak. Put do otkrivanja vlastitog uzbuđenja bit će nevjerojatno ugodan jer ima predivno mekanu i meku silikonsku površinu s genijalnim rebrima. Zabavite se tamo dok vam se nožni prsti ne izvrću!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Beau Purple

    Kako bi vaše potrebe uvijek bile u potpunosti zadovoljene, morate imati univerzalnog pomagača. To može biti ovaj Beau vibrator od svilenkasto mekog silikona s 12 snažnih funkcija vibracije. Modernog je, elegantnog izgleda, ugodan je na dodir i sigurno ćete cijeniti udobno rukovanje. Dođite dopustite da vas ponese nevjerojatno uzbuđenje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Satisfyer A-Mazing 2 od silikonskih opruga pruža ekstra duboku stimulacijsku točku A. Vibrator stimulira poboljšanu strukturu da vas izbriše s 2 motora s ergonomskom ravnom osovinom i nosom, fleksibilnog dizajna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Žudi li vaša prostata za praktičnim i elegantnim stimulatorom? Nalone će biti onaj pravi! Izrađena je od mekog silikona i ima teksturiranu površinu u koju ćete se zaljubiti zbog svojih stimulativnih sposobnosti. I što drugo? Tu je i masaža brane zahvaljujući donjoj vješalici, 2 motora, 7 postavki vibracija i daljinskom upravljaču.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Petit Shell

    Za sve one koji se dvoume oko kupnje erotskog pomagala imamo ovo jednokratno zadovoljstvo! U jednostavnosti je ljepota, a to potvrđuje i Iroha Petit iz prestižnog japanskog brenda Tenga. Riječ je o školjki mekane teksture, koja se sastoji od 98% vode i možete je ohladiti u hladnjaku ili zagrijati u toploj kupki. Zatim pređite njome po tijelu i svakako ne propustite intimna mjesta na kojima ćete uživati u dodiru ove nježne školjke!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Doživite orgazmičnu oluju! Georgeovo vibrirajuće jaje skriva se u vašoj vagini, dok njegov upravljač leži u vašoj ili ruci vašeg kolege. Nakon toga će vas maziti mekana silikonska površina i vibracije, zahvaljujući kojima će vam se koljena početi tresti. Neka vas zagrije bilo kada i bilo gdje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Abbott Black

    Želite li da vaši prsti pokazuju još više gužve? Stavi im ovaj vibrator! Abbott je vibrator s 2 prsta koji vašu predigru čini još uzbudljivijom. Valovita površina doprinosi stimulaciji i zaljubit ćete se u prekrasno mekani silikon na prvi dodir. Koje ćete mjesto prvo maziti svojim nestašnim vibrirajućim prstima?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Želite li otkriti sve uzbudljive potencijale koje vaše tijelo ima? Dual Explorer će vam rado pomoći! Nudi vam 9 načina rada vibracije i 9 načina kretanja gore i dolje. Stimulator je prekrasno fleksibilan i njime možete maziti svoju vaginu, klitoris, terminal, bradavicu ili bradavice! Dakle, čime početi?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Koliko god vaše potrebe bile dopuštene u događaju, morate imati univerzalni alat. To može biti Alice vibrator od mekog mekog silikona s 12 lakih funkcija vibracije. Moderno je, elegantno izgleda, potrebno je dodati i osigurati dobru izradu. Utvrdite da ćete biti podložni nevoljnom uzbuđenju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Feisty Pink

    Dragulj među vibrirajućim vibratorom! Pillow Talk Feisty je za sve dame koje traže jedinstveno iskustvo, koje žele uživati u autentičnim dodacima i koje pate od lijepih i ukusnih stvari. Uživajte u kontinuiranom užitku s 2 brzine i 3 dinamičke funkcije vibracija i potiska.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    Osjećate li kako vaše tijelo žudi za masažom, a intimna mjesta za intenzivnom stimulacijom? Ispunite svoje želje s masažnom glavom, čija mekana silikonska glava može vibrirati u 5 razina i 7 funkcija. Zgrabite ga i razmazite se!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 154 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.