×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 97 za 128 od 183 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Nedostaje li vam pravi orgazam uzrokovan dvostrukom stimulacijom? Žudite za elegantnom igračkom koju ćete rado gledati i još više rado raditi s njom? Vaši će se snovi uskoro ostvariti, jer na tržište stiže ovaj dragulj koji će se zahvaljujući zgodnoj vješalici poigravati s unutarnjom stranom vagine, ali i s klitorisom. Uživajte u učinkovitom luksuzu, igrački koja ima stil i pokazuje vam raj koji se zove orgazam.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Savršen zeko za zadirkivanje svih osjetljivih mjesta na vašem tijelu. Glava mu se senzualno rotira na 8 različitih razina, točno i intenzivno stimulirajući g-točku. Vješalica usmjerena prema klitorisu oduševit će vas svojim vibracijama i raj užitka odjednom će vam biti nadohvat ruke.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Black

    Bnaughty Deluxe Unleashed normalno vibrira jaja iz B Swisha zabavite se s oba partnera. Kad čitaš sobu, bilo je mjesta i bilo je mjesta koje bi samo vas dvoje, pa da mi krišom biramo svoje! Koristite još jedan kontroler sa 6 funkcija za vibriranje ove silikonske igračke na svom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile RC Bendable Panty Vibrator Black

    Vodootporni RC vibrator za savijanje gaćica tvrtke Sweet Smile dobitna je kombinacija savitljivog vibratora za G-točku i vibratora za klitoris. Nošen unutar gaćica, svilenkasto mekani vibrator za gaćice pruža vaginalni i klitoralni užitak u isto vrijeme – tiho i diskretno, bez da itko primijeti!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Black

    Tehnološki najnapredniji vibrator koji cilja na G-točku koju je svijet ikada vidio. Ispunite sve svoje intimne želje uz Kiiroo Pearl 2, koji ima tehnologiju osjetljivu na dodir, snažan motor i vodootpornost. Ova moderna igračka osluškuje vašu vaginu i njezine potrebe, a zatim stimulira, zadirkuje i nakon toga izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati u njemu na daljinu sa svojim partnerom, ili možete sinkronizirati Pearl 2 s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno se uroniti u svoje strasti.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice udvoje, a možda čak i flertovanje s nekim dosad nepoznatim. Ovaj vibrator prvenstveno je namijenjen parovima, no to ne znači da u njemu ne možete uživati sami. Pozovite ga na vođenje ljubavi, on će se pobrinuti za G-točku, klitoris i glavić!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator u "zečjem" stilu namjerno će iritirati G točku, ali i klitoris. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih vam nudi 15 vibrirajućih uzoraka i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje je povezano s dvostrukom stimulacijom najosjetljivijih točaka na ženskom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Zabavite se kod kuće ili u javnosti uz ovo uzbudljivo i diskretno vibrirajuće jaje vrhunske kvalitete brenda Bswish. Prepustite kontroler svom partneru i prepustite mu svu kontrolu nad vašim uzbuđenjem, divlje jaje će rastrgati vaša osjetljiva mjesta i zahvaljujući tihim vibracijama bit će intimna tajna između vas i vašeg dragog, koji će vas zagrijati u večer da ovu vatru strasti kasnije ostavim kod kuće.zapalite do maksimuma.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Voliš li prave dečke? Onda ćete voljeti Real Deal Neal! Njegovo seksi tijelo krije snažan motor s 8 programa vibracije, 5 načina elektrostimulacije i posebnim programom za vježbanje dna zdjelice. Ako se dogodi da ostane bez soka, jednostavno ga napunite putem USB kabela. Uživajte u njegovom uzbudljivom dizajnu i značajkama!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Wave Black

    Plimni val zadivljujućeg zadovoljstva.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Ovo će biti miljenik obojici! Perfect Lover je uparena igračka u obliku slova C s daljinskim upravljačem. Mekana je i fleksibilna pa se prilagođava vašim proporcijama te će vibracijama stimulirati klitoris, g-točku i penis tijekom vođenja ljubavi. Uživajte u malo boljem vođenju ljubavi uz senzualne vibracije čiji ćete intenzitet odrediti putem kontrolera.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Zoa Black

    Ponekad želite snagu, a ponekad mekoću? ZOA vam daje izbor i prilagođava se vašem trenutnom raspoloženju. Njegov jedinstveni dizajn poslušat će vaše vaginalne obline i vaš klitoris. Udobno leži pri ruci i pogodan je za ciljanje na mjesta koja trebaju samo zadovoljstvo. Prepustite se naporu snažnog motora i priuštite si nezaboravne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Tražite praktičan vibrator? Tulip vam nudi 10 različitih načina vibracija s kojima ćete istražiti svoj beskrajni užitak. Put do otkrivanja vlastitog uzbuđenja bit će nevjerojatno ugodan jer ima predivno mekanu i meku silikonsku površinu s genijalnim rebrima. Zabavite se tamo dok vam se nožni prsti ne izvrću!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Nedostaje li iskra vašem zajedničkom zadovoljstvu? Dajte mu to s ovim nevjerojatnim vibratorom za par! Izrađena je od prvoklasnog tekućeg silikona te je stoga potpuno fleksibilna pa ju možete udobno namjestiti u najudobniji položaj. Također ima dva snažna motora, stoga birajte između 10 funkcija intenzivne vibracije!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Thrusting Vibrator Black

    Nemojte se nagovarati da upoznate ovu crnu eleganciju koja će vam promijeniti život. Uz njega će vaša utroba kušati senzualni dodatak koji oponaša pravi prodor, kao što to ne može niti jedna druga igračka. Zaljubit ćete se u nevjerojatno mekan i ugodan silikonski materijal kao i u promišljeno zakrivljenu ergonomsku ručku koja vam udobno leži u ruci. Pa što čekaš?

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Želite li otkriti sve uzbudljive potencijale koje vaše tijelo ima? Dual Explorer će vam rado pomoći! Nudi vam 9 načina rada vibracije i 9 načina kretanja gore i dolje. Stimulator je prekrasno fleksibilan i njime možete maziti svoju vaginu, klitoris, terminal, bradavicu ili bradavice! Dakle, čime početi?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex Black

    Već 3 teška motocikla, Double Flex model s istom rukom ima G-točku, klitoris i vanadijevu kožu. Poboljšavajući tehnologiju Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a opet vas ohrabruju snažne vibracije koje kontroliraju aplikaciju.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice udvoje, a možda čak i flertovanje s nekim dosad nepoznatim. Ovo jaje sadrži super snažan motor i fokusirat će svoje vibracije na vašu G-točku. Uživajte u iznimno intenzivnim orgazmima i ne zaboravite podijeliti svoje zadovoljstvo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    Pomoćnik za pravi orgazam! Real Vibration M je šarmantan vibrator od vrlo ugodnog silikona, s kojim ćete pustiti mašti na volju. Pomalo je realističan i nudi vam 7 intenzivnih funkcija i 4 načina rada intenziteta. Koketirajte s njim i dosegnite vrhove.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Velvet Black Bullet

    Ovo elegantno crno vibrirajuće jaje će se svidjeti i vagini i analnom. Izrađen je od ugodnog baršunastog materijala i preko kabela je povezan s praktičnim kontrolerom za još intenzivnije igre. Odaberite jednu od 4 ponuđene razine vibracije i uživajte u savršeno senzualnom užitku u odabranoj rupi ljubavi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Hype Wand

    Ovaj stilist iz California Exotics ispunjava sve zahtjeve koji se postavljaju pred moderne erotske igračke. Izrađen je od ugodno mekog i ujedno fleksibilnog silikona, ima 10 funkcija vibracije, a njegov fleksibilan vrat omogućuje vam da dođete točno do mjesta koje zahtijeva najviše vibracija. U njegovoj utrobi je snažan motor koji se može puniti preko USB-a, a istovremeno je vodootporan i jednostavan za rukovanje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni mini-vibrator koji će vas stimulirati iznutra i izvana, a zahvaljujući svojoj manjoj veličini idealan je i za početnike. Prepustite se njemu i dajte sve od sebe!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Klasik iznad svega! Magny je tipičan mini vibrator super performansi i modernog dizajna. Ima zaobljeni vrh za precizno ciljanje i udobno umetanje te savršenu veličinu koju ćete voljeti. Svojim jednostavnim dizajnom stimulirat će unutrašnjost vagine, ali možete obradovati i bilo koje drugo mjesto na svom tijelu ili na tijelu vašeg partnera. Birajte između 10 snažnih funkcija vibracije!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cloneboy Personal Dildo Black

    Cloneboy je popularna zabava ne samo za parove koji su pronašli sklonost izradi odljevaka za penis. Sada možete učiniti svoje casting igre još ugodnijim jer ovaj set sadrži nekoliko sofisticiranih dodataka! Svojstva za izradu silikonskog odljevka su nešto što se podrazumijeva, u setu ćete naći 2 vrećice 3D gela i također erekcijsku petlju, koja će podržati erekciju i izrada odljevka će tada biti malo lakša.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Webb Black

    Želite li tajne tajne intenzivnog korištenja i orgazama koji koriste dah? Tražite igračku koja će vas tamo odvesti. Webbov vibrator iz Pretty Love ima promišljen oblik i suvremeni izgled, g-točku i klitoris. S mekim silikonskim tijelom, 2-brzinski motor s 12 uzrokuje vibracije. Ne dopustite da vaši gadovi ožive i pustite svoje tijelo i um.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgee Classic Plus Black

    Pronađite svoju G-točku i uživajte u beskrajnom užitku i zadovoljstvu s ovim savršeno zakrivljenim vibratorom. Izrađen od vrhunskog silikona, ima 5 nevjerojatnih značajki, vodootporan je i jedva čeka da postane vaš najbolji prijatelj. Ako ste jedan od nas manje sretnih i ne vjerujete da se unutar vaše vagine nalazi tajanstvena G-točka, sada imamo jedinstvenu priliku vidjeti suprotno s ovim vibratorom.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasik s jedinstvenim značajkama. Ovaj divni glatki vibrator pružit će vam sve što poželite. Snažan je, au isto vrijeme vrlo tih, ponudit će vam 8 programa vibracije i 5 nevjerojatnih načina elektrostimulacije plus program za vježbanje dna zdjelice. A kada ostane bez snage, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    Majestic je uzbudljiv vibrator za potiskivanje iz serije SeXentials by TOYJOY. Ova vibra gore-dolje odvest će Vas do novih visina intimnog užitka svojim senzacionalnim vještinama i uzbuđenjima. Silueta s dvostrukim motorom, punjiva preko USB-a nudi 3 brzine vibracije i 4 uzorka vibracije, u kombinaciji s nevjerojatnom funkcijom potiskivanja.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Ovaj elegantni crni realistični zeko će svojim autentičnim krajem maziti vašu g-točku dok se uši zalijepe za klitoris i igrati se s njim kako biste konačno mogli okusiti beskrajno blaženstvo. Vibrator Happy Rabbit sada je veći, bolji i sretniji! Programeri su poslušali želje svojih kupaca i opremili ga s 2 snažna motora, što ga čini vodootpornim i punim putem USB-a. Jeste li spremni za ugodnu dvostruku stimulaciju i naknadne orgazme bez premca?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Najbolje za vas i vaše zadovoljstvo? Ovaj "kunić" iz Dorcela vas nikada neće iznevjeriti! Njegova nevjerojatno fleksibilna će milovati vašu G-točku i klitoris u isto vrijeme. Njegove snažne vibracije i teksturirana površina osigurat će vam trenutke intenzivnog užitka. Dodajte tome funkciju grijanja za vruće osjećaje i krenite u seksualnu avanturu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Znate li kako zadovoljiti ženu? Kolekcija igračaka Dark Desires će vam reći. Senzualna erotska pomagala koja su dio toga najbolja su za istraživanje fantazija i traženje blaga u zemlji samoljublja. Zaljubite se u ovaj vibrator sa praktičnom kliznom loptom koja će iritirati i uživati u osjetljivoj G-točki.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Juno Flex G-Spot Vibrator Black

    Juno nije bilo kakav vibrator, she is the G-spot Goddess! Ovo je najmekši, ali najelegantniji vibrator G-točke na svijetu i dat će vam duboke, tutnjave vibracije usmjerene izravno na tu osjetljivu točku. Uživajte u boli koja će prostrujati cijelim vašim tijelom i ostaviti vas u nevjerojatno izgriženom orgazmičkom raju.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 183 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.