×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori vaginalna glatka posebno za žene

Artikli 129 za 160 od 401 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    Miss Bi kombinira fenomenalnu stimulaciju klitorisa s uzbudljivom stimulacijom G-točke. Dva potpuno neovisna motora zajamčeno će vas odvesti do vrha! Tijekom intenzivnog razvoja i serije uspjeli smo stvoriti oblik koji svojom fleksibilnošću savršeno zadovoljava žensku anatomiju. Zakrivljeni kraj iritira vašu G-točku kada je potpuno umetnuta, dok široka i prilagodljiva izbočina vibrira vaš klitoris i vanjski dio intimnih dijelova. Uz to, zaista široki završetak ove igračke pružit će vam ugodan osjećaj potpune ispunjenosti.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Pruža užitak s funkcijom lizanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Trebate li vibrator za podešavanje G točke? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubav! Njegove harmonijske krivulje, fleksibilnost, mekoća i 6 kombiniranih funkcija vibracije svi su svima. Uživajte u svojoj misiji sa sobom ili svojim partnerima.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Žene i cvijeće su neraskidiva kombinacija! Izmamit će vam osmijeh na lice, a mašna je idealna za svaku priliku. Ali koji je cvijet najbolji? Privatnog smo dojma da će pobijediti ovaj senzualni ruž iz Paloquetha. Sramota erotskih pomagala je gotova, ova ruža miriše na romantiku i ljubav. Osim toga, njeguje klitoris i unutarnji dio vagine, au njegov mekani silikonski materijal zaljubit ćete se na prvi dodir!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four sastoji se od 4 izmjenjiva najprodavanija silikonska proizvoda. Zečji vibrator, analni vibrator, vibrator s tlačnim valovima i masažni vibrator donijet će vam maksimalnu raznolikost i svestranu stimulaciju.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ternence Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestanite i nabavite ovaj nevjerojatan vibrator s prekrasnom funkcijom rotacije! Pružit će vam istinski intenzivan užitak zahvaljujući 12 funkcija vibracije i 4 funkcije rotacije. Ima genijalno zakrivljeni oblik kako bi udobno dosegao g-točku, ali u isto vrijeme ponesite tako osjetljivi klitoris u show. Zato učinite nešto za sebe i pozovite ovog rotirajućeg prijatelja u svoju spavaću sobu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je svestrani vibrator koji ne želite propustiti! Moćan je, talentiran i elegantan. Ergonomski je dizajniran za jednostavno držanje. Ima 2 super jaka motora koji se mogu koristiti samostalno ili u društvu. Idealan je za stimulaciju klitorisa, G-točke i bradavica. Za primamljivu predigru ili snošaj koji oduzima dah, za solo seks ili igru s partnerom, Angel će zadovoljiti svaku Vašu potrebu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantni vibrator G-točke ima dva F1 turbomotora koji daju ozbiljnu snagu. Jedan se nalazi na vrhu, a drugi kao nastavak za stimulaciju klitorisa koji će vam uvijati nožne prste. Ovi F1 motori nove generacije vibriraju pri nevjerojatnih 7200 o/min i 14 000 o/min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Što može najbolje oponašati seks? Dodatak! Ovaj impresivni ljubičasti vibrator također ima tu sposobnost, pa će zaigrano ispuniti vaše divlje fantazije. Može dodavati mekano, ali i tvrdo, samo će o nama ovisiti što želi o ovoj luksuznoj silikonskoj igrački. Prihvatite izazov i dopustite da vas očara senzualni potisak do orgazma koji oduzima dah.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Luksuzni užitak? Da! Vibrator Natasha iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina vibracija i 3 brzine. Osim toga, u sredini je malo fleksibilan pa s njim možete udobno doći do svih osjetljivih mjesta. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Front Row purple

    Neka Vas zavede klasična elegancija!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Purple

    Koje se žene ne boje dvotaktne stimulacije i orgazma, koje pate iznutra i izvana. Mythical je ovdje da spasi vašu patnju. Njegov snažni F1 motor s 10 vibracija za promjenu stupnjeva prijenosa vrlo je brzo silikonsko tijelo tako da je točno na g-točki. Klitoris treba smanjiti, hvaleći kontaktnu stimulaciju pritiska na zid.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Aplikacija Air Pump Bunny 5 Connect nevjerojatno je svestrana: dopustite da Vas maze vibracije iz dva snažna motora i senzualno napunjenim vrhom osovine. Za ekskluzivna iskustva upravljajte vibratorom pomoću aplikacije Satisfyer Connect.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    Uz ovog kunića lako ćete imati Uskrs svaki dan! Ima seksi realističan oblik, boju karoserije i krije dva snažna motora. Jedan motor je u vrhu, a drugi u stimulatoru klitorisa, što obećava dvostruko milovanje koje oduzima dah. Također je vrlo fleksibilan pa se prilagođava vašim konturama i dopire do najosjetljivijih mjesta sa željenom preciznošću. Birajte između 30 intenzivnih načina vibracije!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i parove, a možda i koketiranje s nekim dosad nepoznatim. Ovo jaje sadrži super snažan motor i fokusirat će svoje vibracije na vašu G-točku. Uživajte u iznimno intenzivnim orgazmima i ne zaboravite podijeliti svoje zadovoljstvo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Ovaj zečji vibrator Embrace Me stimulira klitoris i G-točku u isto vrijeme pomoću vibracija dvaju snažnih motora. Zahvaljujući pričvrsnom prstenu, vibrator kombinira praktično rukovanje s potpunom stimulacijom točaka zadovoljstva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Dizajn ovog šapnog vibratora inspiriran je žezlom moćnih egipatskih faraona. Vibrator emitira jake vibracije koncentrirane na glavu štapa za snažnu, izravnu stimulaciju. Velika masažna glava pomaže u smirivanju bolnih mišića i ublažavanju stresa. Kyro je opremljen s dva višenamjenska silikonska dodatka za proširenje mogućnosti užitka. Jedan dodatak se može koristiti za draženje i stimulaciju osjetljivih područja, primjerice bradavica, dok je drugi dodatak savršen za istraživanje G-točke i istovremeno stimuliranje klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe 3 Pink

    Treća generacija jedne od najpopularnijih igračaka na svijetu, Gvibe 3 jednostavno će vas zabaviti! Super je moćan, jer skriva 3 motora. Šarmantan je, ergonomskog oblika i izrađen od ugodno mekog i fleksibilnog silikona. Uživajte i otkrijte s njim novo uzbuđenje koje vam neće pokazati nijedna druga igračka!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Svjetski bestseler konačno na češkom tržištu! Upoznajte se s vibratorom Pilgrim's Sassy koji odiše ljepotom, elegancijom, uzbuđenjem i snagom. Njegovo mekano fleksibilno tijelo izrađeno od prvoklasnog silikona pomoći će vam da ciljate svoju G-točku zahvaljujući svom obliku, a Swarovski kristal koji krasi igračku čini Sassy pravim draguljem i daje vam osjećaj luksuza. Dopustite da vas zavede domišljat oblik, učinkovite funkcije i šarmantan dizajn vibratora kojeg se žene diljem svijeta ne žele odreći.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Black

    Koje žene ne bi čeznule za dvostrukom stimulacijom i orgazmom koji oduzima dah iznutra i izvana. Mythical je tu da ispunite svaku svoju strast. Njegov snažni F1 motor s 10 brzina vibracije skriven je unutar svilenkasto mekog silikonskog tijela tako da je usmjeren izravno na g-točku. Klitoris će tada biti uznemiren, zahvaljujući beskontaktnoj stimulaciji valova pritiska.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, ura! Ovaj dobro ugođeni suputnik u krevetu jedva čeka da sa svojom znatiželjnom njuškom krene istraživati vaše najosjetljivije mjesto. Njegovih 12 uzbudljivih programa vibriranja, senzualno nagnuti voluminozni vrh i fleksibilno tijelo također su dobri razlozi za vas, jer ovaj slatki vibrator G-točke stimulira vaše svetište kao nitko drugi. Njegov praktičan pričvrsni prsten s integriranom kontrolnom pločom omogućuje vam da intuitivno odaberete svoju omiljenu vrstu vibracije pritiskom na gumb, dok ovaj divlji "nilski konj" drži pod kontrolom - čak i tijekom posebno mokre zabave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Vaš novi najbolji prijatelj za usamljene večeri! Angus je senzualni vibrator sa šok funkcijom i 2 snažna motora, s kojima možete u potpunosti uživati u svom orgazmičkom potencijalu. Nudit će vam 8 načina vibracije i 8 načina šoka i ne samo to, zahvaljujući remenu uživat ćete i u stimulaciji klitorisa. Uživajte u nevjerojatnim značajkama, mekanom silikonskom materijalu i snazi 2 snažna motora.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Petite Tickler Purple

    Trostruka stimulacija od 10 brzina u moćnoj maloj igrački! Neka vam teksturirani dio dopre do koljena s izvrsno debelim opsegom i tankim naramenicama koje su fleksibilne i dizajnirane da vas obaviju čistim užitkom. Dio "lakat" je fleksibilan pa se Petite Ticker savršeno prilagođava vašem tijelu. Pomoću kontrolera odaberite željenu razinu stimulacije!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Kolekcija erotičnih igračaka Impulse Intimate je tu da vas demontira, ne samo provjerene vibracije, već i vaše popularne marke elektrostimulacija. Moguće je da će vam ovaj vibrator ponuditi 5 ekscitacijskih metoda električne stimulacije i 7 vibracija s dvostrukom kontrolom. Razmislite o vijeku trajanja električnog grijanja!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator koji će vas stimulirati iznutra i izvana, a zahvaljujući svom obliku savršeno će ciljati sve erogene zone. Prepustite se njemu i dajte sve od sebe!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sunray Berry

    U Satisfyer Sunrayu možete koristiti istu stimulaciju G-točke i klitorisa kako biste veličali vibracije i pritiske valjka. Ovaj Rabbit silikonski vibrator dizajniran je da bude fleksibilan kabel koji može lako pristajati vašem tijelu.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Nudit će vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Njeguje i klitoris i G-točku i može koristiti valove pritiska i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lora DiCarlo Onda Robotic Massager for G-Spot Orgasms

    Znate li što je mikrorobotika? Funkcija je alata Ondra koji intimno oponaša maženje prstiju i tako nevjerojatno draži G-točku. Jedinstveni oblik igračke razumije obline ženskog tijela i izrađena je od svilenkasto mekog silikona. Uživajte u najvjernijoj i najprijatnijoj replici ljudskog dodira!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S ovim kompaktnim silikonskim pojačavačom dobre kvalitete, Satisfyer Vibes izvlači stvarno slatko iznenađenje. Magic Bunny dovest će vas do neslućenih orgazama svojim čarobnim trikovima u vidu istovremene stimulacije G-točke i klitorisa. Možda izgleda maleno i nevino, ali iza njegovih ušiju krije se puna zečja snaga koja vas očarava s 2 nevjerojatno snažna motora i 12 programa za vibracije! Kakva divna koincidencija da je, zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, Magic Rabbit također idealan suputnik na putovanju. Možda ga nećete dočarati iz šešira, ali ga jednostavno možete izvući iz torbice sljedeći put kada dobijete okus.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Žudite za prvoklasnom igračkom za senzualni užitak? Kolekcija 3Some ispunit će vaše želje i unijeti jedinstvena seksualna iskustva i intenzivne orgazme u vaš život. Rock N'Ride ima 2 snažna motora i spreman je da vas utrostruči! Dođite saznati više o njemu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 izrađen je od silikona s 3 motora za brisanje svih vaših erogenih zona: Koristite vibrator za pojačavanje za pozicioniranje, vibrator s tlačnim valjkom ili vibrator G-brzine za maksimalnu veličinu s istom brzinom kao i svaki muškarac.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 401 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.