×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori posebno za žene vaginalna

Artikli 97 za 128 od 478 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Charles

    Ovi vibratori za žene stimuliraju G-točku s 30 funkcija vibracija i ergonomskim silikonskim krajem.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Pink

    Strastvene dame oprez! Imamo nešto stvarno senzacionalno za vas, nešto što će vas dovesti u ekstazu, nešto u što ćete se zaljubiti, nešto što će istovremeno zadovoljiti vašu G-točku, klitoris i stražnja vrata. Upoznajte Triple Pleasure Rabbit multifunkcionalni silikonski vibrator koji prelazi granice i ispunjava neutažive želje svakoga od nas.

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Bloom Coral

    Zabavite se, otkrijte i što je najvažnije ojačajte mišiće dna zdjelice uz Bloom iz We-Vibea. Zahvaljujući vibracijama, ovo jačanje neće biti samo učinkovito, već i ugodno i uzbudljivo. Osim toga, uz We-Connect razina vibracije može biti u rukama vašeg partnera, koji lako može biti na drugom kraju svijeta. Jeste li spremni za jače orgazme?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Glatka i zaobljena, glava ovog dildo vibratora ergonomski je nagnuta kako bi s lakoćom pogodila Vašu nedostižnu zonu užitka, dok par zečjih ušiju stoji u najboljem položaju kako bi stimulirao Vaš klitoris svjetlucavim vibracijama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Gballs 2 je zabavan način za treniranje mišića dna zdjelice. Vaš osobni trener ima 6 tečajeva, daje glasovne upute, postavlja ciljeve i nagrade. Gballs 2 s integriranim senzorima osigurava reakciju mišića.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Kombinirajte dvije najosjetljivije erogene zone i doživite najbolje uzbuđenje. Oh My Rabbit vibrator obećava uzbudljivu mješavinu osjećaja ekstaze. Pritisak na G-točku i klitoris spojit će se u savršeni duo koji ćete poželjeti doživjeti svaki dan.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with 360° Rotating 9 Different Vibrations Purple

    Pojačajte s ovim vibratorom! Nudi vam 9 uzoraka vibracije i rotaciju od 360°, njegove mogućnosti su beskrajne. Ergonomski dizajn stapa se s vašim tijelom i preplavljuje vas val zadovoljstva. Mekana površina i realističan dizajn osvojit će vas na prvi pogled i obuzeti će vas želja za igrom. Nema vremena za oklijevanje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Novi Embrace Me vibrator stimulira klitoris i G-točku, a mi još uvijek pomažemo vibrirati dva motora. Očaravajući gornji prsten, vibrator kombinira praktično rukovanje sa stimulacijom rotacije prepuštanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Sanjate li o strastvenoj vožnji sa savršenim vibratorom? Posvetite se ovom prekrasnom ružičastom muškarcu i udahnite život svojim nestašnim fantazijama. Pucker je dvostruki stimulirajući vibrator savršenog oblika s 10 funkcija vibracije i 4 intimne brzine usisavanja. Kontrolirajte svaki s funkcijom zasebno i dotaknite prekrasne vrhove.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire Mini G-Spot Vibrator

    Obratite pažnju na svoju G-točku s ovim elegantnim luksuznim mini-vibratorom G-Spot iz kolekcije Pedeset nijansi sive. Čudesno je mekan i ugodan na dodir, a njegove vibracije su tihe, ali jake i intenzivne. Također ima genijalno zakrivljen vrh, s kojim možete udobno dodirnuti svoje mjesto užitka i uživati u neponovljivom senzualnom uzbuđenju!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvostruka zabava i dvostruko zadovoljstvo! Novi Satisfyer Dual Pleasure oduševit će vaš klitoris kroz stimulaciju valovima pritiska i neće ostaviti za sobom ni vašu g-točku! A što je najbolje? Možete ga kontrolirati putem aplikacije Satisfyer Connect na svom telefonu! Podignite svoju uzbudljivu avanturu na novu razinu!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Ovaj svijetli, veseli žuti snažni vibrator za G-točku od 100% fleksibilnog silikona zasigurno će Vas obasjati suncem.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Nora Vibrator

    Originalni Bluetooth Rabbit vibrator.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve The G-gasm Curve

    Mogli biste koristiti drugačiji način vibracije svaki dan mjesec dana, a opet ne biste iskusili sve što G-Gasm krivulja Adama i Eve nudi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Black

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Poticanje prepoznatljivog gubitka težine i zakrivljenosti legla donijet će intenzivne vibracije, vaša G-točka bit će točka buldoga. Tražite li divlju iskru? Uz turbopunjač možete život tigra tigra sa živom energijom koja će vas odvesti do legla. Glasate li za svog ljubavnika? Iskoristite neočekivano intenzivnu stimulaciju od postupnog uvođenja - s Tiger Tigerom imamo malo čitanja bliže.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Big Heat Warming G-Spot Vibrator

    Sa svojom dubokom silikonskom ručkom, Big Heat je doista uzbudljiva igračka. Toplinska stimulacija osigurava realistične osjećaje blaženstva koji će zasigurno zadovoljiti vašu maštu. Duboko prodiruće vibracije zagrijat će vašu G-točku i pomoći vam da postignete zadovoljstvo koje želite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Nedostaje li tvom životu erotika? Vibrator Luna II donijet će vam ga sa živom radošću! Ima fine izbočine i glatku površinu koja će vam golicati prepone i izmamiti osmijeh na usne! Oblik mu je savršen, osim toga, zahvaljujući prstenu, savršeno se hvata, sve možete rukovati jednim prstom. Vrh je dizajniran da stimulira G-točku, stoga nemojte čekati i uživajte!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss oduševit će vas kombinacijom provjerenih tlačnih valova, vibrirajuće vodilice i mogućnosti kontrole primjene. Cijeli dizajn nadopunjen je ugodnim, nježnim, mekim silikonskim i vodootpornim dizajnom.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Nova 2

    Doživite mješoviti orgazam - nova i poboljšana Nova se savija s vama, održavajući stalni kontakt s vašim klitorisom dok stimulira vašu G-točku.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Elegantni Trinity vibrator nudi zadivljujući trostruki užitak koji pruža odjednom i u isto vrijeme! Njegov promišljen dizajn uključuje čvrsto tijelo, snažan klitoralni stimulator i nevjerojatan stražnji stimulator. Svi vaši mokri snovi sada se mogu ostvariti!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Bswish Bcute Classic vibrator je mini vibrator s vrlo jakim, ali tihim vibracijama. Zahvaljujući mekanoj glatkoj površini, pogodan je za intenzivnu stimulaciju. Vibracije se mogu kontinuirano regulirati (kontrolirati rotirajućim gumbom u koji su također umetnute baterije).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Je li ti malo dosadno? Uz Rush Novu će vam svima dosaditi! To je zgodna erotska igračka koja će vam se dvostruko svidjeti jer sadrži 2 snažna motora. Jedan je zadužen za vibracije, a drugi će sisati klitoris. Znate li kako postići apsolutni užitak? Neka obje funkcije rade zajedno!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Snail Vibe Purple

    Želite erotsku djevojku koja će vas sigurno razočarati? Snail Vibe postao je pravi profesionalac u području znanstvenog istraživanja i razvoja. Prilagodite se svojim potrebama, pružite vam dvostruku stimulaciju i doživite najbolji orgazam za vas! Pobrinite se da imate sve što je potrebno i znajte da vas nijedna druga igra neće trebati.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona 2 Pink

    Popularni osvajač G dots još je bolji nego prije! U dogovoru sa svojim konkurentima, Mona 2 ima 2x više snijega za intenzivniju stimulaciju. Osim toga, Mona 2 je 100% vodootporan.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Sanjate li o lijepoj i kvalitetnoj tješini koja će se pobrinuti za vašu g-točku? Amyin vibrator luksuznog brenda Svakom sigurno će biti pravi! Na prvi pogled je lijep i moderan, na prvi dodir je nevjerojatno mekan i ugodan, jer je napravljen od silikona. Budite zaslijepljeni sa 6 strastvenih modova od vibracije do pulsiranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Ella Vibrating Egg Red

    Moderne tehnologije su danas daleko, a to dokazuje i ovo vibrirajuće jaje Svakom Ella. Upravlja se preko aplikacije koju preuzmete na svoj telefon i zatim putem Bluetootha vibrirate jaje po želji. Prepustite se zabavi modernog vremena i isprobajte potpuno novo uzbuđenje.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Happy Pink

    Blago zakrivljen vibrator s naglašenom glavom. 7 razina vibracije, kojima se može upravljati pritiskom na gumb.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Pink

    GIGI™ 2 je najpopularnija verzija najpopularnijeg vibratora. GIGI je ikada stvoren aparat za stimulaciju intimne G-točke.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Elise 2 Black

    Vibrator punog tijela sa svilenkasto glatkim završetkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Snažan, puni kontakt Venus Butterfly Rocking Penis je mini stimulator koji pruža maksimalnu pokrivenost vaših erogenih zona.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 je nadograđena verzija popularnog LELO vibratora za G-točku koji daje puni osjećaj, sada sa 100% povećanom snagom vibracije uz potpuno vodootpornu svestranost.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 478 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.