×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori vaginalna luksuzno silikon

Artikli 65 za 96 od 170 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Kako postići najugodniji orgazam? S igračkom za preciznu stimulaciju sa svih strana! Sway je uređaj promišljenog oblika i gromoglasnih vibracija na oba kraja. Idealan je za istraživanje i otkrivanje G-točke, prostate, klitorisa, samo zadirkivanje bilo gdje! Dodajte funkciju zagrijavanja, opustite se i lebdite od uzbuđenja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator u "zečjem" stilu namjerno će iritirati G točku, ali i klitoris. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih vam nudi 15 vibrirajućih uzoraka i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje je povezano s dvostrukom stimulacijom najosjetljivijih točaka na ženskom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Quake

    Quake je super-moćna igračka koja pruža dvostruku stimulaciju i klitorisa i G-točke u isto vrijeme - podesivi vrat omogućuje Vam da prilagodite savršeno pristajanje i osigurate pomiješane intenzivne orgazme.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    "Ne tražite me iznad svega i ne puštajte me!" Kao vibrator, tako vrlo moćan, naći ćete vibraciju u 6 točaka s vrlo tihom linijom, bušenje, vodonepropusnost i kontrola je više u jednom stanju.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Trysta Violet

    Žudi li vaša g-točka za savršenom stimulacijom? Luksuzni Svakom vibrator poslušat će njegove želje i udovoljiti njemu i vašim željama loptom u pokretu. Zove se Trysta i nudi vam 7 načina vibracija s 5 intenziteta. Skriva 2 visokofrekventna motora i ponosno će uzeti vaš klitoris. Dostignite anđeoski orgazam!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Hyman Pink

    Bilo da ste već raspoloženi ili tražite nešto što će vas odvesti tamo, Pretty Love Pepe je prekrasna, svilenkasto glatka igračka koja je uvijek spremna za zadirkivanje ili zadovoljstvo. Dvije su točke stimulacije sadržane u elegantnom tijelu, jedna se nalazi na vrhu nježno oblikovane osovine, a druga u zadirkivanju grudastog klitorisa, ovaj dizajn osigurava da se objema vašim ključnim erogenim zonama posvećuje pažnja koju zaslužuju u jednakim količinama od intenziteta.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    U kratkom vremenu koliko Pillow Talk kolekcija postoji, postala je međunarodni bestseler! Ova linija proizvoda izražava ljepotu, zabavu i snagu, a Sassy je vrhunac tih ideala. Mekano, fleksibilno tijelo pomaže Vam da otkrijete svaku svoju želju, dok je veliki vrh zakrivljen za optimalan užitak G-točke.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Vrlo korisno za jedan vibrator! Nazovite se Hot Lover i pobrinite se da se naviknete na svoju G točku i klitoris. Skriva dva motora s dva motora. Njegova druga nepostojeća sposobnost je sposobnost zagrijavanja do opojnih 40 stupnjeva, što ostavlja miksere na dnu želuca i povećava cirkulaciju krvi. Vaša orgazmična iskra je očigledna! A ako ne dobijete tortu, možete to provjeriti dobrom aplikacijom Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Miki na punjenje pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 2 motora i zadivljujuće funkcije vibracije te jezik koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Aimi na punjenje pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 3 motora i zadivljujuće vibracijske funkcije kao i remenčić koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    Arc ima snažan motor, mekano zaobljenje s grebenom koje stimulira klitoris i lako dohvatljivu zakrivljenu ručku, što vam pomaže da istražite i otkrijete savršeno mjesto.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Purple

    Želite li udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok radi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i igre u paru, a možda čak i koketiranje sa strancem u setu. Ovaj će vas vibrator oduševiti savršenom dvostrukom stimulacijom unutarnje i vanjske strane vagine. Otpustite, otpustite inhibicije i prepustite se orgazmima koji ostavljaju bez daha!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Dual Pulse Wave Rabbit pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 3 motora i zapanjujuće funkcije pulsnih valova koji ciljaju i na unutarnji klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Odavno je poznato da je broj 3 čaroban i čaroban i bit će trostruka stimulacija s ovim Revolution Hera vibratorom! Izuzetno je fleksibilan i spreman da udovolji vašoj g-točki, analnom i klitorisu u isto vrijeme. Uživajte u mekoći kvalitetnog silikona, snazi precizno ciljanih vibracija i nezemaljskom užitku kroz jedinstvenu trostruku stimulaciju!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Gee Rose Gold

    Želite li doživjeti opojni orgazam G-točke? Gee je tu i nikad neće biti lakše! Punjiv je i fokusiran upravo na G-točku, preko koje će vam pružiti duboko zadovoljavajuće senzacije. Njegov savršeno zaobljeni oblik, ravan vrh i fleksibilan vrat pogodit će to osjetljivo mjesto i možda vam čak pružiti mokre orgazme o kojima većina nas samo sanja. Uživajte u snažnim vibracijama dok sami istražujete svoje tijelo ili se igrate s parom.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya 2 Black

    Mislite li da stimulacija od dva kilograma boli od stimulacije na jednom mjestu? Ovako Lelo misli o najunosnijem vibratoru na svijetu - Sorayu 2. Važno je senzibilizirati svoju g-točku i klitoris, pobijediti ono što je precizno, pokušava i nepretenciozno izvesti. Sigurno čita Tom. Ne možete pogoditi hrpu i uživati u nagrađujućem iskustvu s elegantnim vibratorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Pastelno plavi vibrator sa svilenkastom površinom oduševit će vaše oči, a posebno vašu vaginu! Ima vrlo luksuzan dojam, jer je ukrašena prekrasnim svjetlucavim kamenjem. Njegov je oblik izvanredno ergonomičan, pa se prilagođava vašim konturama i oduševit će vas sa 7 načina vibracija u 5 brzina. Zabavite se s ovim ukrašenim vibratorom!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator, čija je prednost funkcija senzualne privrženosti, a također će stimulirati vaš klitoris. Bit će mu tako lako podleći!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious G-Spot Vibe

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ovaj predivno zakrivljeni vibrator s pokretnom masažnom glavom pametno će se usredotočiti na vašu G-točku, ali ga možete uvesti i na svoju prostatu. Otkrijte njegovih 10 značajki vibracije za uzbudljivu raznolikost.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Purple

    Juno nije bilo kakva vibratorka, ona je božica G-točke! To je najmekši, ali najelegantniji vibrator G-točke na svijetu i dat će vam duboke, tutnjave vibracije usmjerene izravno na tu osjetljivu točku. Uživajte u strasti koja će prostrujati cijelim vašim tijelom i otputovati u nevjerojatno ukusan orgazmički raj.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je svestrani vibrator koji ne želite propustiti! Moćan je, talentiran i elegantan. Ergonomski je dizajniran za jednostavno držanje. Ima 2 super jaka motora koji se mogu koristiti samostalno ili u društvu. Idealan je za stimulaciju klitorisa, G-točke i bradavica. Za primamljivu predigru ili snošaj koji oduzima dah, za solo seks ili igru s partnerom, Angel će zadovoljiti svaku Vašu potrebu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Black

    Želite li udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok radi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Atlas Baby Pink

    Mali, ali zgodan, uzbudljiv i živahan, to je Pretty Love Atlas. Njegovo korištenje je apsolutno jednostavno, samo pritisnite gumb. Mekani silikon i prepoznatljiva glava bit će prava stvar za vaše uzbuđenje, a genijalni zakrivljeni posebno će uživati u g-točki. Pronađite svoj pravi kut i igrajte se s vama kao nikad prije!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Gee Purple

    Želite li doživjeti opojni orgazam G-točke? Bože, tu je i nikad neće biti lakše! Punjiv je također fokusiran upravo na G-točku, preko koje će vam pružiti duboko zadovoljavajuće senzacije. Njegov savršeno zaobljeni oblik, ravan gips i fleksibilan vrat pogodit će to osjetljivo mjesto i možda vam čak pružiti mokre orgazme o kojima većina nas samo sanja. Uživajte u snažnim vibracijama dok istražujete svoje tijelo ili se igrate s parom.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Otkrijte dvostruku penetraciju o kojoj niste ni sanjali! Orgasmic Double Do, jedinstveni je dvostruki dildo i praktičan vibrator u jednom! Ima dva različita kraja i motore koji vam daju vibraciju u 9 načina s jedne strane i ponovno uzbudljivo povećanje u 9 načina s druge strane. Isprobajte koliko je dildo prekrasno fleksibilan i igrajte se s njim prema svojim idejama!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator koji će vas stimulirati iznutra i izvana, a zahvaljujući svom obliku savršeno će ciljati sve erogene zone. Prepustite se njemu i dajte sve od sebe!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S ovim kompaktnim silikonskim pojačavačom dobre kvalitete, Satisfyer Vibes izvlači stvarno slatko iznenađenje. Magic Bunny dovest će vas do neslućenih orgazama svojim čarobnim trikovima u vidu istovremene stimulacije G-točke i klitorisa. Možda izgleda maleno i nevino, ali iza njegovih ušiju krije se puna zečja snaga koja vas očarava s 2 nevjerojatno snažna motora i 12 programa za vibracije! Kakva divna koincidencija da je, zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, Magic Rabbit također idealan suputnik na putovanju. Možda ga nećete dočarati iz šešira, ali ga jednostavno možete izvući iz torbice sljedeći put kada dobijete okus.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Le Wand Gee Black

    Želite li doživjeti opojni orgazam G-točke? Gee je tu i nikad neće biti lakše! Punjiv je i fokusiran upravo na G-točku, preko koje će vam pružiti duboko zadovoljavajuće senzacije. Njegov savršeno zaobljeni oblik, ravan vrh i fleksibilan vrat pogodit će to osjetljivo mjesto i možda vam čak pružiti mokre orgazme o kojima većina nas samo sanja. Uživajte u snažnim vibracijama dok sami istražujete svoje tijelo ili se igrate s parom.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva snažna motora donijet će vam dvostruko više užitka - pravi zec. Iako zečići nisu baš vaša šalica kave - Mr. Zec će vam zajamčeno promijeniti mišljenje, jer će vas odvesti do istinskih orgazmičkih visina. Njegova baršunasta mat površina, fleksibilno tijelo i silikonski stimulator klitorisa pogodan na dodir elegantno se prilagođavaju vašim oblinama.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Jeste li spremni za senzualna i uzbudljiva iskustva? Ovaj Love Distance Reach G vibrator savršena je igračka za strastvene parove. Izrađen je od udobnog i sigurnog silikona, ugodnog je ergonomskog oblika, pa će iritirati G točku i klitoris, a kontrolira se putem aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavljajte bilo kada i bilo gdje!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Le Wand XO Rose Gold

    Zajašite na valovima euforije i otkrijte orgazme koji protresu cijelo tijelo. Le Wand XO jedinstveni je punjivi vibrator s dva motora koji će vas oduševiti istovremeno vanjskom i unutarnjom stimulacijom. Njegov okruglasti vrh udobno doseže G-točku ili prostatu, dok mali teksturirani remen leži na klitorisu ili perineumu. Uživajte u snažnim vibracijama dok sami istražujete svoje tijelo ili se igrate s parom.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 170 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.