×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori glatka vaginalni

Artikli 129 za 160 od 802 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Lovense Nora Vibrator

    Originalni Bluetooth Rabbit vibrator.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Koristite Luxur Vibrator osjetljiv na dodir uz okrepljujući test. Riječ je o bacaču moderne tehnologije, koji u svom tijelu ima dva senzora koji svojim aktiviranjem povećavaju količinu vibracija. Doživite orgazam koji oduzima dalije i iskoristite niz od 10 vibrirajućih i pulsirajućih funkcija koje će vam pružiti inovativnu igru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Hip G G Power Purple

    Ljubičasti vibrator s pompom na kraju, koji je dizajniran da miluje vašu G-točku. Jako je zabavno za malo novca i ne morate se nužno igrati s njim samo unutar vagine, ali možete lako upoznati njegove vibracije s klitorisom ili prostatom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Naša Rrolling Explosion kombinira snažne vibracije s inovativnom kuglicom za stimulaciju. Inovativna tehnologija u kombinaciji s elegantnim dizajnom stimulira G-točku preciznom ergonomijom i stvara orgazme koji oduzimaju dah.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Dvostruko stimulirajuća luksuzna igračka koja će vam se svidjeti! Lelo igračke su u stalnom pokretu i najviše su vrhunske stvari koje trenutno erotsko tržište nudi. Ako želite najbolje, svakako želite Lelo. Dođite upoznati Enigmu. To je luksuzna igračka koja će zadovoljiti i G-točku i klitoris i pružiti vam istinski nezemaljski orgazam.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire Mini G-Spot Vibrator

    Obratite pažnju na svoju G-točku s ovim elegantnim luksuznim mini-vibratorom G-Spot iz kolekcije Pedeset nijansi sive. Čudesno je mekan i ugodan na dodir, a njegove vibracije su tihe, ali jake i intenzivne. Također ima genijalno zakrivljen vrh, s kojim možete udobno dodirnuti svoje mjesto užitka i uživati u neponovljivom senzualnom uzbuđenju!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Nova 2

    Doživite mješoviti orgazam - nova i poboljšana Nova se savija s vama, održavajući stalni kontakt s vašim klitorisom dok stimulira vašu G-točku.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Big Heat Warming G-Spot Vibrator

    Sa svojom dubokom silikonskom ručkom, Big Heat je doista uzbudljiva igračka. Toplinska stimulacija osigurava realistične osjećaje blaženstva koji će zasigurno zadovoljiti vašu maštu. Duboko prodiruće vibracije zagrijat će vašu G-točku i pomoći vam da postignete zadovoljstvo koje želite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Žudite za nečim ukusnim i učinkovitim u isto vrijeme? Ovaj zapanjujući vibrator osvojit će vas na prvi pogled svojim elegantnim minimalističkim dizajnom i zavodljivom crnom bojom. Tijelo mu je glatko, a samo je donji dio ukrašen sitnim kamenčićima, što ga čini stvarno ukusnom igračkom. Uživajte u njegovom lijepom izgledu i pametnim vibracijama.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najprodavaniji vibrator dvostrukog djelovanja za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lyla 2 Cerise Red

    Vibrator Bullet s najboljim performansama na svijetu na daljinsko upravljanje.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Elegantan i diskretan vibrator za beskrajno ugodne trenutke. Njegov stilski oblik nalik na ruž u kombinaciji s ružičasto-zlatnom bojom zajedno tvore prekrasan estetski komad koji se nećete sramiti pokazati svojoj najboljoj prijateljici, a kamoli partneru. Veselite li se već 10 moćnih funkcija i stimulacije klitorisa suženim vrhom?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush X5 Plus 8 Inch Vibrating Realistic Cock Vanilla

    Prilagodite snagu vibracija koje će vas baciti na koljena! Ova vibrirajuća priroda spremna je za ekstremno zadovoljenje svih vaših želja, za koje klasični penis jednostavno nije dovoljan. Izrađen je od jedinstvenog X5 Plus materijala, što pridonosi njegovom super realističnom izgledu. Ugodno je mekan i fleksibilan, a opet čvrst. Neka vas zadivi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi mini vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izrađena je od Biofeel bioplastike, troši mnogo manje energije od ostalih erotskih igračaka. Ponudit će vam snažne vibracije u jednoj brzini, šarmantan izgled i priliku da stimulirate sve osjetljive točke na vašem tijelu. Razmislite o okolišu i kupite ekološki mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Luksuzni užitak? Da! Masažna glava iz kolekcije Cleopatra će se istaknuti na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 10 načina vibracija. Igračka svojom fleksibilnom glavom može zadovoljiti ne samo vaša intimna mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Purple

    Podijelite svoje intimne tajne sa svojom ljubavlju kod kuće ili u javnosti. Ovo više neće biti problem s ovim višenamjenskim vibrirajućim jajetom! Zajamčena je njegova jednostavna montaža, vrlo diskretan tih rad motora i razne namjene, pri čemu osim vaginalne stimulacije možete izvesti i blagu iritaciju klitorisa, bradavica ili drugih erogenih zona bilo gdje na tijelu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Bill Purple

    Ako su se stvari u spavaćoj sobi malo ohladile, Bill je ono što Vam treba. Stimulator parova s nečim drugačijim. Ovaj stimulator za parove, osim 12 funkcija vibracije i daljinskog upravljača za veću udobnost, ima dodatni stimulator klitorisa sa zečjim ušima koji će Vas ostaviti bez riječi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Nedostaje li tvom životu erotika? Vibrator Luna II donijet će vam ga sa živom radošću! Ima fine izbočine i glatku površinu koja će vam golicati prepone i izmamiti osmijeh na usne! Oblik mu je savršen, osim toga, zahvaljujući prstenu, savršeno se hvata, sve možete rukovati jednim prstom. Vrh je dizajniran da stimulira G-točku, stoga nemojte čekati i uživajte!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Blue

    Najintuitivniji vibrator za parove tvrtke We-Vibe® ikad — s podesivim pristajanjem, kontrolama koje reagiraju na dodir i vibracijama bez upotrebe ruku koje podižu seks na potpuno novu razinu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionarni bežični vibrator na daljinsko upravljanje koji možete puniti putem USB-a. Ovaj genijalni vibrator je lagan, tanak i izravno traži upotrebu u šetnji gradom.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Bswish Bcute Classic vibrator je mini vibrator s vrlo jakim, ali tihim vibracijama. Zahvaljujući mekanoj glatkoj površini, pogodan je za intenzivnu stimulaciju. Vibracije se mogu kontinuirano regulirati (kontrolirati rotirajućim gumbom u koji su također umetnute baterije).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Želite li doživjeti čistu radost? Dakle samo s tim vibratorom Sweet Smile! Izuzetno je fleksibilan i ima rotirajuće kuglice i funkciju potiska. Dotaknut će ne samo vašu G-točku, već i klitoris zahvaljujući dva motora. Uživajte u 10 načina vibracija i 5 načina rotacije/potiska.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator Black

    Električni Eric vibrator popularnog brenda Mystim kombinira učinkovite vibracije i popularnu električnu stimulaciju u jednom uređaju. Vibrira, trnci, pulsira, sve u jednom!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Snail Vibe Purple

    Želite erotsku djevojku koja će vas sigurno razočarati? Snail Vibe postao je pravi profesionalac u području znanstvenog istraživanja i razvoja. Prilagodite se svojim potrebama, pružite vam dvostruku stimulaciju i doživite najbolji orgazam za vas! Pobrinite se da imate sve što je potrebno i znajte da vas nijedna druga igra neće trebati.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Je li ti malo dosadno? Uz Rush Novu će vam svima dosaditi! To je zgodna erotska igračka koja će vam se dvostruko svidjeti jer sadrži 2 snažna motora. Jedan je zadužen za vibracije, a drugi će sisati klitoris. Znate li kako postići apsolutni užitak? Neka obje funkcije rade zajedno!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Dobrodošao Shoty u svoj seksualni život, koji više nikada neće biti isti jer će uskoro postati još bolji! Shoty je mini vibrator klasičnog oblika i zaobljenog vrha za preciznu stimulaciju. Može se puniti putem USB kabela i nudi vam 10 brzina vibracije. Uživajte u njegovoj snazi, nježnom dodiru i također opojnim orgazmima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dvostrani, pulsni štap i vibrator, ima vibrirajuću glavu štapa sa 10 funkcija i vibrirajuću ručku s pulsnim valom sa 10 funkcija, što ga čini sveobuhvatnim savršenim alatom za uživanje. 2 motora dat će vam preko 100 mogućih jedinstvenih postavki za igru.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Ako ste tip osobe koja misli da su dva orgazma bolja od jednog, čeka Vas poslastica. Soraya™ 2 je najluksuzniji zečji vibrator na svijetu koji nudi optimiziranu dvostruku stimulaciju za orgazam klitorisa i G-točke, na potpuno novoj razini. Sa svojim luksuznim dizajnom i nepogrešivim oblikom, Soraya™ 2 je savršena kombinacija snage i preciznosti.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Tajni vibrator koji ne želite sami slušati ... Vrhunski prijenosni vibrator Secret + ima modernu, ergonomsku bazu koja omogućuje maksimalnu kondiciju i također rebrastu površinu za stimulaciju klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Nalazite li najbolje pomagače za svoju ljubav prema ljubavi? We-Vibe su majstori erotskih pomagala za parove! Refren koji vam apsolutno govori da je strašan, prilagođava se, provjerava se (čeka i kroz aplikaciju), a njegove vibracije su samo opojne za oba partnera, tako da nitko neće htjeti voditi niti jednog bez njega. Prijavite se na sljedeću scenu kada pate od najmodernijeg stanja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss oduševit će vas kombinacijom provjerenih tlačnih valova, vibrirajuće vodilice i mogućnosti kontrole primjene. Cijeli dizajn nadopunjen je ugodnim, nježnim, mekim silikonskim i vodootpornim dizajnom.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući svom zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 802 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.