×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori vaginalni

Artikli 65 za 96 od 1082 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Le Wand Rechargeable Massager Pearl White

    Luksuzna punjiva Le Wand masažna glava elegantne biserno bijele boje pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Mini G-spotter Black

    Ovaj elegantni i čvrsti masažer G-točke izrađen je od visokokvalitetnog ABS-a i pogodit će pravo mjesto za nesputane orgazme! Korištenje ove 13 cm duge "ljubavne rakete" vrlo je jednostavno, samo ga okrenite za pokretanje, zaustavljanje ili otvaranje za zamjenu jedne AA baterije.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream King Cock Elite 6" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Želite li okusiti stvarnost? Ovaj prekrasni dildo je savršena kopija penisa, a možda je čak i bolji jer može vibrirati! Ima Dual Density, što znači da je iznutra čvrst kao kamena erekcija, a na površini svilenkasto mekan i mekan. Uživajte u njegovom hiperrealističkom izgledu penisa i ispunite svoje tajne fantazije.

    129 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl

    Greedy Girl punjivi Rabbit vibrator kombinira svilenkasti silikon s 36 mogućih kombinacija načina vibracije za pružanje nevjerojatnih orgazama.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Strong 7-Speed Mini Vibrator

    Ovo je nova upotreba električne energije iz ograničene serije Rocks-Off kako bi se osiguralo da je vaš čisti stop 7 puta jači! Originalni RO-80mm svijet je bestseler Rocks-Off suočen s intenzivnim vibracijama kože koja vas udara po koljenima.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgood Deluxe Pink

    Podijelite intimnu tajnu sa svojim ljubavnikom kod kuće ili u javnosti kada uključite Bnaughty Classic Unleashed. Biti zločest nikada nije bio tako dobar osjećaj!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Stimulator za tri točke s bežičnim daljinskim upravljačem.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Pink

    SilexD nudi niz dilda s ekstra mekanom silikonskom kožom visoke kvalitete sa SILEXPLAN punjenjem dvostruke gustoće i unutarnjom tvrdom jezgrom, za iznimno realističan osjećaj i neusporedivo iskustvo užitka. Revolucionarna patentirana formula materijala SILEXPLAN koji se koristi za punjenje naših proizvoda omogućuje bolju gustoću i veću fleksibilnost dilda.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Black

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Wand Massager White

    Doxy je najjednostavnija masaža glave do glave na svijetu koju je osmislio radnik u Cornwallu i Engleskoj.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Indy Red

    Najprodavanija serija Fun Factory SRONIC dolazi s revolucionarnom koji inovacijom, osam inovativnih dizajna i najlakšim funkcijama motora, provrta i kotača koje kombiniraju udar, puls i vibraciju.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Sutra Pink

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Pink je nevjerojatan izuzetno tih vibrator za žene s tri iritantne izbočine smještene na tijelu vibratora. Njegov zakrivljeni vrh udobno će dosegnuti G-točku i nevjerojatno će je stimulirati sve dok ne postignete eksplozivni orgazam.

    59,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Luksuzna stimulativna igra u dva koraka koja te sranje! Lelo igre su u konstantnom tempu, a najveće leglo uzgajivačnica je trenutno erotsko tržište dosade. Ako želiš najbolje, želiš Lelo. Dođite i upoznajte Enigmu. Ovo je luksuzna igra koja će vam omogućiti da napravite i G-točku i klitoris i pružite vam autentičan orgazam bez slikanja.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Unite Purple

    Istražite novi We-Vibe II Plus! Kultni vibrator za parove. Fleksibilan i svestran, We-Vibe II Plus vodi parove na nove visine užitka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Purple

    Zečji vibrator koji izaziva oscilirajuće kretanje popularno poznato kao "dođi ovamo". Trigger je oscilirajući masažer prepoznat kao jedan od najinovativnijih, ne samo u pogledu dizajna, već i njegove funkcionalnosti, svestranosti i snage.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lybaile Rockin Dong 21,5cm Flesh

    Realistični vibrator od TPR materijala. Jednostavan je za rukovanje i brzo se zagrijava na temperaturu tijela.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Realistic Long Vibrating Dildo 11" Flesh

    Istražite svaki centimetar legendarnog realističnog velikog dilda iz LoveToya.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Tražite onu pravu, ne možete se odlučiti i možda ne znate što učiniti? Mi ćemo vas srediti - ovo je ON! Na prvi pogled, savršeno je lijep i lijepe ljubičaste boje. Kada ga prvi put koristite, oduševit će vas senzualni i autentični udarci, uzbudljive vibracije i usisavanje klitorisa. To je trio još primamljiviji od 3 oraha za Pepeljugu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Mr John

    Nikada silikonska završna obrada nije bila tako realistična, fleksibilna, toplinska i s neumornim funkcijama o kojima ste oduvijek sanjali.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Candy Toy Set - Erotic Kit 9 pack

    Set ljubavnih igračaka od 9 komada u ružičastoj boji.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Dopustite da vas zavede dvostruka stimulacija ovog šarmantnog Satisfyera. Vanjsko zakrivljeno rame leži na vašem klitorisu i daje mu uzbudljivu vibracijsku masažu. Drugi motor brine o unutrašnjosti vagine, a ako želite, možete povezati Hug Me s aplikacijom na svom telefonu i pustiti da vibrira u ritmu vaše omiljene glazbe ili jednako intenzivno kao vaš partner s druge strane svijet određuje.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • Satisfyer Double Plus

    Biste li voljeli malo začiniti svoju ljubavnu vezu sa svojom dragom? Satisfyer Partner Plus je tu da ispuni vaše želje. Sakriva 2 snažna motora i tijekom kontakta će zadovoljiti oba partnera. Umetnite ga u vaginu i uživajte u vibracijama na svim osjetljivim mjestima, nova iskustva će biti nezaboravno uzbudljiva!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    Kombinacija snage i svestranosti skrivena je u ovoj vibrirajućoj glavi! Sadrži dva motora, svaki na jednom kraju, a djeluje i kao vibrator. Oduševite ne samo svoja vanjska i unutarnja osjetljiva mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu koji žude za pažnjom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući svom zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Wand-er White

    Double Wand-er osmišljen je da vam pomogne istražiti mogućnosti svog tijela s vlastitom hrabrošću. Opremljen je s dvije izmjenjive glave: klasičnim okruglim nastavkom za masažu i nastavkom za stimulaciju G-točke Kompatibilno s besplatnom aplikacijom Satisfyer - dostupno za iOS i Android Uključuje 2 izmjenjive glave. Zahvaljujući vodootpornoj obradi (IPX7), ova igračka se može sigurno koristiti u vodi i lako se čisti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    SVAKOM Vick vibrator za masažu prostate s dva motora na daljinsko upravljanje snažan je i luksuzan masažer posebno dizajniran za parove. Dva odvojena snažna motora pružaju unutarnju i vanjsku intenzivnu stimulaciju. Savršen je masažer za G točku i klitoris, a ima i savršen kut za stimulaciju prostate.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgood Deluxe Blue

    Bswish Bgood Deluxe vibrator je elegantan vibrator projektora koji se fino kreće, pripremljen za intenzivnu stimulaciju.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Quake

    Quake je super-moćna igračka koja pruža dvostruku stimulaciju i klitorisa i G-točke u isto vrijeme - podesivi vrat omogućuje Vam da prilagodite savršeno pristajanje i osigurate pomiješane intenzivne orgazme.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgee Classic Black

    Pronađite ga - točka G. Ovaj uređaj za masažu posebnog oblika odvest će vas tamo.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Guava

    S ravnim i suženim oblikom, Bcute Classic izvrstan je za označavanje klitorisa, bradavica, glave penisa i bilo koje druge erogene zone koju želite.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 1082 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.