×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori vibrirajuće ljubičasta

Artikli 97 za 128 od 348 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • FUN FACTORY Stronic Real Dark Violet

    Realističan dizajn, pokriven punjenjem, dugotrajna izdržljivost (do 2 sata s jednim udarcem!) I veliki izbor ritma i brzina pulsiranja. Ovo je novi Stronic Real!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Pruža užitak s funkcijom lizanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Trebate li vibrator za podešavanje G točke? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubav! Njegove harmonijske krivulje, fleksibilnost, mekoća i 6 kombiniranih funkcija vibracije svi su svima. Uživajte u svojoj misiji sa sobom ili svojim partnerima.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Mini Lavender

    Ova sićušna masažna glava u potpunosti potvrđuje tvrdnju da je lijepo što je malo! Usrećite se ili ga poklonite nekome do koga vam je stvarno stalo. Kameni ukras na dnu je užitak za oči a snažna vibrirajuća funkcija glave je užitak za klitoris, to svaka žena želi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Nea 2 Purple

    Kada otkrijete nenadmašnu snagu ove šarmantne igračke popularnog brenda LELO, zaljubit ćete se i vaša ljubav bit će istinska, senzualna i što je najvažnije uzbudljiva.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ternence Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestanite i nabavite ovaj nevjerojatan vibrator s prekrasnom funkcijom rotacije! Pružit će vam istinski intenzivan užitak zahvaljujući 12 funkcija vibracije i 4 funkcije rotacije. Ima genijalno zakrivljeni oblik kako bi udobno dosegao g-točku, ali u isto vrijeme ponesite tako osjetljivi klitoris u show. Zato učinite nešto za sebe i pozovite ovog rotirajućeg prijatelja u svoju spavaću sobu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Nova zvijezda među vibratorima je rođena, zove se Lily 3, a uz nju možete slaviti svoju seksualnost! Pogodan je za sve prilike, bilo solo ili udvoje, a oduševit će vas ekskluzivnom cijenom koja je u znaku proslave 20. obljetnice brenda Lelo. Birajte između 10 snažnih postavki vibracije i uživajte u diskretnim i nezaboravnim orgazmičkim iskustvima!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Shiatsu Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava sa značajkama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjivi Vive Shiatsu pretvara vaše snove u stvarnost! Riječ je o remek-djelu lijepog izgleda i dinamičnog oblika koje će vam pokazati nezamislivu ekstazu. Doživite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Cerberus Purple

    Pretty Love Cerberus je silikonski dvostruki vibrator s 2 vibrirajuća motora i 30 vrsta vibracija. Može istovremeno stimulirati g-točku i klitoris, a njegova mekana površina od visokokvalitetnog silikona doprijet će do svake žene. Uzbuditi se!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Mala, kompaktna i iznimno moćna, ovo je punjiva masažna glava Wand Vibe iz kolekcije Elegant Series. Nudi vam 15 različitih načina vibracija s kojima ćete uživati u savršeno senzualnom iskustvu masaže. Savršeno leži u ruci i lako se kontrolira, pa ga zgrabite i uživajte u nježnoj ili intenzivnoj masaži vaših osjetljivih područja!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Front Row purple

    Neka Vas zavede klasična elegancija!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Želite li se osjećati kao kraljica? Zato izaberite kralja među vibratorima! Ovo skriva 2 snažna motora, voli klitoris s vibracijama i istovremeno senzualno dodaje. Dopustite da vas miluje svilenkasto glatki silikon i otkrijte 10 uzbudljivih postavki udaraca i vibracija!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Purple

    Koje se žene ne boje dvotaktne stimulacije i orgazma, koje pate iznutra i izvana. Mythical je ovdje da spasi vašu patnju. Njegov snažni F1 motor s 10 vibracija za promjenu stupnjeva prijenosa vrlo je brzo silikonsko tijelo tako da je točno na g-točki. Klitoris treba smanjiti, hvaleći kontaktnu stimulaciju pritiska na zid.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Želite li vibrator koji će između ostalog izgledati sjajno na vašem noćnom ormariću? Diamond vibrator dolazi iz kolekcije Elegant i ima stvarno lijep dizajn. Njegova mekana površina sa zanimljivom teksturom skriva 10 uzbudljivih načina vibracija za iznimno zadovoljavajuće iskustvo. Nađite pomoćnika koji će biti elegantan kao i vi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibepad Purple

    Želite li zajahati valove uzbuđenja? A tko ne bi!? Ovaj inovativni vibrirajući jastučić s 2 motora i 2 anatomski oblikovana stimulirajuća izbočina izludit će vas. Stimulirat će vaginu i analni sa 7 načina vibracija, između kojih ćete birati pomoću daljinskog upravljača. Zato stavite prostirku na stolicu i sjednite.

    229 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Dopustite da vas razmazuju ovaj praktični maser i vibrator u jednom. Ugodit će vam uz pomoć senzualnih valjaka, zahvaljujući kojima će pobuditi užitak u vašem tijelu. Želiš li još? Vibrator iz drugog dijela miluje vas na najosjetljivijim mjestima, točno na mjestu gdje se nalazi G točka. Koristite Fireball za opuštanje mišića i ublažavanje bolova u cijelom tijelu, ali i za uzbudljivo zadovoljstvo.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • ToyJoy Legend Massager Purple

    Legenda je masažna glava sa 100% stimulirajućom snagom. Mekan na dodir, moderan dizajn, važna fleksibilnost i glatka ručka jamče izvrsno iskustvo. Ima ukupno sedam uzbudljivih značajki i vibracija i može se puniti putem USB-a. Ova igračka je apsolutno sigurna, vodootporna i izrađena od visokokvalitetnog silikona.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Iznimno fleksibilan pomagač za razne stimulacije! To je luksuzni vibrator s dugom i fleksibilnom ručkom i može se savijati u svim smjerovima, čak i do 180 stupnjeva! Njegova vibrirajuća glava može stimulirati čak i najnepristupačnija mjesta i lako doći do točke G ili P. Također ga možete pozvati da vodi ljubav i miluje ga tijekom čina klitorisa.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Tražite li onu pravu? Lijepa nježna i zgodna? Ovaj snažni vibrator za kuniće dijeli vas na 10 načina tapkanja i 10 načina vibracije. Funkcija tapkanja uzrokuje pokrete s lijeva na desno i njima značajno stimulira točku G. Manja ruka tada vibrira na klitorisu i dopire do sedmog neba. Upravljajte motorima neovisno i dodirnite orgazmično nebo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Sa svojim zaobljenim jezikom, ovaj aplikacijski vibrator razmazit će vas savršenom preciznošću, ali zahvaljujući velikom tijelu, možete ga nanijeti i ravno i stimulirati cijelo područje klitorisa. Tada nećete imati izbora nego prepustiti se divnom osjećaju vrhunca!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Petite Jack bit će savršen partner i za igru sa sobom i za zabavu s partnerom. Snažan je, vodootporan, dvostruko stimulirajući i upravlja prekrasnim rotirajućim pokretima zahvaljujući unutarnjim rotirajućim kuglicama. Izrađen je od mekog TPR-a i plastike, kompaktnih dimenzija, ergonomskog oblika i prihvatljive cijene.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Upoznajte kraljicu, talentirana je, ima distanciran ukus i prirodni šarm. Zalo Queen prekidači s jednom inovativnom PulsWave tehnologijom koja će pomoći vašim g-točkama dobiti intenzivnu stimulativnu stimulaciju. Otključajte iznimno dobre udare i osam PulsWave stimulacija g-točke s tehnologijom, koristite funkciju grijanja, intenzivne vibracije, kontrolu primjene, prekrasan Swarovski kristal i korištenje klitorisa ili bradavica za pomoć pri postavljanju. Što znaš o mojoj ženi?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Petite Tickler Purple

    Trostruka stimulacija od 10 brzina u moćnoj maloj igrački! Neka vam teksturirani dio dopre do koljena s izvrsno debelim opsegom i tankim naramenicama koje su fleksibilne i dizajnirane da vas obaviju čistim užitkom. Dio "lakat" je fleksibilan pa se Petite Ticker savršeno prilagođava vašem tijelu. Pomoću kontrolera odaberite željenu razinu stimulacije!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Viblips Lipstick Stimulator Purple

    Najbolji ruž u vašoj kozmetičkoj torbici! Viblips nije bilo kakav ruž za usne, to je vibrator zabavnog i diskretnog oblika koji uvijek možete imati sa sobom. Znamo da nije sve u izgledu, bitne su i funkcije, stoga mirne savjesti možemo preporučiti Viblips, njegove vibracije opijaju bez daha!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Neodoljivo ljubičasti vibrator zadovoljit će ne samo vašu G-točku, već i klitoris. Vrlo tih i moćan Feelz Toys Fonzie je vodootporan i ima 7 načina divljih vibracija, stoga odaberite svoj omiljeni!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Žudite za prvoklasnom igračkom za senzualni užitak? Kolekcija 3Some ispunit će vaše želje i unijeti jedinstvena seksualna iskustva i intenzivne orgazme u vaš život. Rock N'Ride ima 2 snažna motora i spreman je da vas utrostruči! Dođite saznati više o njemu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Jači, ljepši i diskretniji, upravo to je Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Nudit će vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Njeguje i klitoris i G-točku i može koristiti valove pritiska i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Trostruka stimulacija i ekstra jake vibracije! Ovaj Javidov vibrator elegantnog je oblika i izrade koji će se pobrinuti za sva vaša osjetljiva područja. Mali remen s mekanim jezicima milovat će klitoris, jajca će se pobrinuti za analni užitak, a dobro će doći i vagina te G-točka. Uživajte na sve ili ništa!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Purple

    Mali ili praktičan vibrator s kojim možete učiniti više od svega o čemu možete razmišljati. Jedno je teško vibrirati i pohvaliti svog mališana, možete se zabaviti jedno s drugim. Izrađen je od visokokvalitetne plastike, a napajaju ga 3 AG13 baterije i njegovo pakiranje.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Tehnološki najnapredniji vibrator koji cilja na G-točku koju je svijet ikada vidio. Ispunite sve svoje intimne želje uz Kiiroo Pearl 2, koji ima tehnologiju osjetljivu na dodir, snažan motor i vodootpornost. Ova moderna igračka osluškuje vašu vaginu i njezine potrebe, a zatim stimulira, zadirkuje i nakon toga izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati u njemu na daljinu sa svojim partnerom, ili možete sinkronizirati Pearl 2 s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno se uroniti u svoje strasti.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 97 za 128 od 348 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.