×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori vibrirajuće

Artikli 65 za 96 od 1584 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Alvis

    Bilo da ste već raspoloženi ili tražite nešto što će Vas oraspoložiti, Pretty Love Brighty je prekrasna, svilenkasto glatka igračka koja je uvijek spremna za zadirkivanje ili ugađanje.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Pink

    Leptir vibrator upravljan pametnim telefonom (iPhone i Android).

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Magical Boy Inflatable Vibrator

    Vibrirajući penis na napuhavanje s ispuštanjem zraka i 7 snažnih funkcija, vodootporan. Proširite na više nego udvostručenu veličinu.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Elegantan komad nakita i ujedno senzualno erotsko pomagalo! Lupaš li se po čelu? Ali hajde, svaka žena će voljeti ovaj luksuzni dodatak! Brend Crave spaja najnoviju tehnologiju i moderan minimalistički dizajn, koji je iznjedrio ovaj dragulj, a ujedno i vibrator, s kojim ćete dobiti sve što poželite. Čisti nehrđajući čelik i završni sloj zlata od 24 karata isticat će se u vašem dekolteu baš kao što će to voljeti i vaši intimni dijelovi tijela. Neka vaše zadovoljstvo uvijek bude uz sebe i ukrasite se šarmantnim lančićem s unikatnim privjeskom koji će biti vaša uzbudljiva tajna.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Adjustable Panty Black

    Uživajte u privatnom užitku u javnosti! Elastične gaćice s minivibratorom dočarat će vam osmijeh na usne, čak i tijekom kupovine.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hugo Black

    Orgazam prostate je najveći, najintenzivniji orgazam koji muškarac može doživjeti, a HUGO na daljinsko upravljanje je savršeno dizajniran da ponudi potpuno nove načine seksualnog zadovoljstva.

    249 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Super Slick Silver

    Kvalitetan i jeftin jednostavan srebrni vibrator.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Purple

    Snažnije, ljepše i diskretnije, to je upravo ono što je Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Edge 2 je druga generacija našeg moćnog podesivog masažera prostate sa snažnom stimulacijom na P-točki i perineumu.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Ovaj štapni masažer savršen je alat koji će vam pomoći da se opustite nakon dugog, napornog dana. Kao što nam je svima poznato već neko vrijeme, vibracije su od vitalne važnosti za liječenje umora, smirivanje napetosti mišića, ublažavanje bolova u tijelu i pomoć pri sportskom oporavku.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Purple

    Žudite li za nevjerojatnim oralnim seksom i nevjerojatnom stimulacijom G-točke? Dobijte najbolje od oba svijeta uz Her Ultimate Pleasure Pro! Ova nevjerojatno praktična igračka je poboljšana verzija originalnog Her Ultimate Pleasure i još je bolja! Prijeđite preko ruba zanosne ekstaze i doživite vrhunski užitak!

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Dvostruko stimulirajuća luksuzna igračka koja će vam se svidjeti! Lelo igračke su u stalnom pokretu i najviše su vrhunske stvari koje trenutno erotsko tržište nudi. Ako želite najbolje, svakako želite Lelo. Dođite upoznati Enigmu. To je luksuzna igračka koja će zadovoljiti i G-točku i klitoris i pružiti vam istinski nezemaljski orgazam.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Zahvaljujući 3 snažna motora, Satisfyer Curvy Trinity 4 izrađen je od silikona sa svestranom erotskom igračkom. Ova igračka za užitak može se koristiti kao tlačni vibrator za polaganje i za G-točku, koja će vas iznenaditi intenzivnim vibracijama i pulsirajućim valovima pritiska.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Sanjate li o senzualnoj stimulaciji jednim prstom? Sve je moguće s ovim vibratorom za prste! Ima ugodnu teksturu glave i nudi vam 9 načina intenzivnih vibracija. Oblik mu je genijalno zakrivljen tako da se može udobno usmjeriti prema klitorisu, gdje će iritirati osjetljive živčane završetke, ali s njim možete i zaviriti unutra. Otkrijte sami svoje strasti ili se igrajte s partnerom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Lush Gia Black

    Tražite ultra-snažne vibracije? Ovaj elegantni masažer dva u jednom isporučuje duboke, tutnjave vibracije koje odzvanjaju iz glave štapa za masažu, ili ga okrenite i istražite prekrasne krivulje G točkaste drške. Gia ima dva gumba koji neovisno kontroliraju svaki kraj. Pomičite se kroz 7 funkcija kako biste pronašli osjećaje koji odgovaraju Vašim željama. Bežično i USB punjivo, Gia je dizajnirana za jednostavnu upotrebu. Izrađena od glatkog UltraSilk silikona, sigurnog za tijelo, bez ftalata i jednostavnog za čišćenje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Magnum Opus Supreme Thruster 2 Purple

    Magnum Opus Supreme je najnovija generacija potisnih vibratora iz TOYJOY Designer Edition. Ovaj vrhunski, prvoklasni dizajn ima nevjerojatnu duljinu produžetka od ukupno 31 centimetra (12,2 inča). Jamčimo da će pogoditi Vaša vruća mjesta svojom glatkom silikonskom siluetom u stilu usne harmonike.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Black

    Varljivo snažan masažer dizajniran za snažnu i kontinuiranu stimulaciju.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Classic Slim Vibrator Skin

    Ovaj Slim vibrator je najmanji u asortimanu. Ne dopustite da Vas veličina zavara, 7 snažnih funkcija daje Vam pravu stvar.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 12

    Uživajte u "stvarnom osjećaju" baršunasto meke, prirodne kože uz ovaj nevjerojatno realističan osjećaj. Pedantno dizajniran s naglašenom glavom, ispupčenim venama i slobodno visećim testisima, super-živopisnih oblika...

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Black

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje vaše g-točke za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan je na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Brighty

    Bilo da ste već raspoloženi ili tražite nešto što će Vas oraspoložiti, Pretty Love Brighty je prekrasna, svilenkasto glatka igračka koja je uvijek spremna za zadirkivanje ili ugađanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Naša Rrolling Explosion kombinira snažne vibracije s inovativnom kuglicom za stimulaciju. Inovativna tehnologija u kombinaciji s elegantnim dizajnom stimulira G-točku preciznom ergonomijom i stvara orgazme koji oduzimaju dah.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Purple

    Najintuitivniji vibrator za parove tvrtke We-Vibe® ikad — s podesivim pristajanjem, kontrolama koje reagiraju na dodir i vibracijama bez ruku koje dižu seks na potpuno novu razinu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Quest Black

    Quest je Vaš vodič u svijetu senzualnih otkrića. Pronađite samopouzdanje i kontrolu na putu do novih užitaka.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dizajn i stvarno snažna masažna glava brenda Adrien ispunit će sve vaše želje. Posebno je dizajniran da bude diskretno tiho i ujedno snažno pomagalo dizajnirano ne samo za intimni užitak, već i za masažu cijelog tijela. Precizan je ergonomski oblik, jednostavan je za rukovanje i izrađen je od sigurnog i kvalitetnog silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Black

    SONA stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov gladak, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONU čini nevjerojatno jednostavnom za čišćenje i mekom na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Arthur - Wave Vibrator

    Bilo da ste već raspoloženi ili tražite nešto što će Vas raspoložiti, Pretty Love Arthur je prekrasna, svilenkasto glatka igračka koja je uvijek spremna za zadirkivanje ili ugađanje.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Pearl White

    Luksuzna punjiva Le Wand masažna glava elegantne biserno bijele boje pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Mini G-spotter Black

    Ovaj elegantni i čvrsti masažer G-točke izrađen je od visokokvalitetnog ABS-a i pogodit će pravo mjesto za nesputane orgazme! Korištenje ove 13 cm duge "ljubavne rakete" vrlo je jednostavno, samo ga okrenite za pokretanje, zaustavljanje ili otvaranje za zamjenu jedne AA baterije.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Fun Black

    Ovaj senzualni uređaj koji nije povezan s rodom omogućuje kreativnu igru u trenutku, posebno za parove koji žele razviti svoju maštu. Sa svojom glavom od mekanog silikona koja se okreće za 180°, ova višenamjenska igračka udobno se prilagođava svim položajima.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream King Cock Elite 6" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Želite li okusiti stvarnost? Ovaj prekrasni dildo je savršena kopija penisa, a možda je čak i bolji jer može vibrirati! Ima Dual Density, što znači da je iznutra čvrst kao kamena erekcija, a na površini svilenkasto mekan i mekan. Uživajte u njegovom hiperrealističkom izgledu penisa i ispunite svoje tajne fantazije.

    129 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 1584 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.