×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori vibrirajuće

Artikli 65 za 96 od 125 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Upoznajte kraljicu, talentirana je, ima distanciran ukus i prirodni šarm. Zalo Queen prekidači s jednom inovativnom PulsWave tehnologijom koja će pomoći vašim g-točkama dobiti intenzivnu stimulativnu stimulaciju. Otključajte iznimno dobre udare i osam PulsWave stimulacija g-točke s tehnologijom, koristite funkciju grijanja, intenzivne vibracije, kontrolu primjene, prekrasan Swarovski kristal i korištenje klitorisa ili bradavica za pomoć pri postavljanju. Što znaš o mojoj ženi?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    Luksuzna Le Wand punjiva masažna glava, elegantne crne, pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu od najkvalitetnijeg silikona. Pustite je da vas razmazuje.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Sjajno iskustvo granice i isporuka najboljih luksuznih erotskih igračaka! Upoznajte vijest pod imenom Enigma. Potaknite činjenicu da G-točka i klitoris stimuliraju i doprinose njihovoj sposobnosti da prežive krajnji orgazam!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    Priuštite svojoj G-točki masažom kakvu zaista želite! S novim Stronic G-om ne morate ni prstom pomaknuti da biste postigli orgazam - bez ruku!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Pokušavam podići senzaciju za svoju umjetnost! Luksuzni Lelo Soraya Wave je dvostruki kako bi vas inspirirao i hvalio WaveMotion tehnologije kako bi ih učinio još boljim od najljepših ljubavnika. G-točka i klitoris vole ostale štence. Neka Soraya ti je u bolu kovala život!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite je manja verzija našeg kultnog punjivog štapić masažera. Le Wand Petite je manji po veličini, ali velik po snazi.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    Najnoviji model Doxy masažne glave, ovaj put malo manja i lakša kako bi vam bilo lakše rukovanje, ali ipak nevjerojatno moćna kao i prethodni modeli. S ovom masažnom glavom Doxy Number 3 možete precizno ciljati ona mjesta na svom tijelu koja jednostavno zahtijevaju njegove slasne vibracije. Ona je i nešto tiša, pa igra s njom postaje diskretnija, iako su joj vibracije jake i bujajuće. Izrađena je od najkvalitetnijih materijala, tijelo je izrađeno od metala, a glava od mekog silikona, te je jedna od najboljih koje trenutno tržište masažnih glava nudi.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    Luksuzna izrada, učinkovite funkcije i savršeno zadovoljstvo, takav je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatnu snagu s nevjerojatnom frekvencijom. Uživajte u uzbudljivom putovanju do neusporedivog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2 možete uživati u nezaboravnom odlasku, najluksuznijoj masaži na svijetu, poboljšanoj stimulaciji i ugodnom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Aqua

    Jeste li zahtjevni, a ne samo nečim zadovoljni jer uvijek želite najbolje? Novi Lelo Ora 3 je samo za vas, koji će vam pokazati pravo 100% blaženstvo. Njegova najsuvremenija tehnologija PreMotion koristi čvrst i precizan rotacijski pokret, a uzbudljiva neravnina rotira i vibrira. Bolji je od jezika, intuitivan je, savršen. Isprobajte ga i nikada ga više nećete poželjeti!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najtočnija i najuzbudljivija stimulacija prostate! Cilj ove igračke je vaša prostata koju miluje osovina s dva okreta i motor koji će vas zadiviti svojom snagom. Uživajte u dvostrukim osjećajima, jer stimulator brane koristi tehnologiju usisavanja zraka, koja će vas snaći zahvaljujući najintenzivnijim iskustvima!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Moderan, lijep, praktičan i nadasve luksuzan, ovo je dvostruki stimulacijski IDA vibrator. Njime se može upravljati putem telefonske aplikacije i ima patentiranu WaveMotion tehnologiju koja vas nikada neće iznevjeriti jer imitira pokrete prsta i tako donosi nevjerojatne valove strasti. Priuštite si najbolje, nećete požaliti!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Velvet Purple

    Luksuzan smještaj, učinkovite funkcije i dobrobit, kao što je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatni snijeg s konstantnom frekvencijom. Uživajte u uvjerljivom putovanju do neugodnog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Uzbudljiva igra koja nema granica! Popularni Doxy Die Cast dolazi u novoj verziji za punjenje, ali ne gubi na snazi. Očarat će vas ne samo svojim super intenzivnim vibracijama, već i svojim šarmantnim svjetlucavim plavim metalnim tijelom i mekom silikonskom glavom, sve skriveno u praktičnom i diskretnom aluminijskom kućištu. Otkrijte uzbudljivo zadovoljstvo uz moćnu Doxy masažnu glavu!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    Nova Eva II inovativna marka Dame nadahnut će vas ljubavlju. Eva II je samostalna i treba je čuvati jer ima fleksibilnog krila koji se izliježe pod morem i lije na njezin klitoris. Eva II je mala, lagana, vodootporna i vrlo učinkovita i dizajnirana od strane žena za žene. U paketu ćete pronaći elegantnu punkciju za svoju uslugu i kao mjesto za uštedu vaših malih pogodnosti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Wave Black

    Plimni val zadivljujućeg zadovoljstva.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Sanjate li o istraživanju vlastitog tijela i otkrivanju odvažnijeg užitka? Otkrijte 8 uzbudljivih postavki vibratora za prostatu Lelo Billy 2. Njegova nevjerojatna snaga zadovoljit će vas intenzivno, ali i nježno, a vjerujte, nema luksuznije igračke koja bi vam omogućila tako savršenu masažu osjetljive prostate.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Zoa Black

    Ponekad želite snagu, a ponekad mekoću? ZOA vam daje izbor i prilagođava se vašem trenutnom raspoloženju. Njegov jedinstveni dizajn poslušat će vaše vaginalne obline i vaš klitoris. Udobno leži pri ruci i pogodan je za ciljanje na mjesta koja trebaju samo zadovoljstvo. Prepustite se naporu snažnog motora i priuštite si nezaboravne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    Oslobodite nalet uzbuđenja i naknadnog užitka uz ovaj luksuzni vibrator prestižnog brenda Lelo! Što ga čini tako nevjerojatnim? Ima mogućnost kretanja "dođi ovamo" i također 12 moćnih načina vibracija. Zaljubite se u njegov ultra-glatki silikon i doživite orgazmičnu oluju uz INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Kako postići najugodniji orgazam? S igračkom za preciznu stimulaciju sa svih strana! Sway je uređaj promišljenog oblika i gromoglasnih vibracija na oba kraja. Idealan je za istraživanje i otkrivanje G-točke, prostate, klitorisa, samo zadirkivanje bilo gdje! Dodajte funkciju zagrijavanja, opustite se i lebdite od uzbuđenja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Date Night Set

    Savršeno dvoje za oboje! Uživajte u najkvalitetnijim funkcijama vibratora i dodajte Pivot vibrirajući prsten. Ovaj ekskluzivni poklon set služi za izvlačenje maksimuma iz predigre i seksa. Ispitajte svoje strasti i želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Hoćete li prihvatiti izazov da doživite luksuzni užitak uz novu generaciju legendarnog Loki Wave 2 vibratora za prostatu? Kako jest, radujte se još većoj fleksibilnosti i 2 snažna motora koji će svima omogućiti duge i intenzivne orgazme. Igrajte se s njim sami ili sa svojim partnerom i otključajte nove uzbudljive tajne njegovog tijela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat s tehnologijom zgrušavanja zbog koje vaša prostata poludi od uzbuđenja. I to nije sve, ovaj stimulator će vas dvostruko iritirati, jer branu neće ostaviti neprimjećenom. Uživajte u zadovoljavajućim iskustvima nove razine!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Turquoise Green

    Luksuzna izrada, učinkovite funkcije i savršeno zadovoljstvo, takav je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatnu snagu s nevjerojatnom frekvencijom. Uživajte u uzbudljivom putovanju do neusporedivog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Trebate dobru masažu? Svakome od nas to s vremena na vrijeme zatreba, zato prestižni brend Bodywand dolazi s jedinstvenim alatom s kojim možete uživati u stimulaciji mišića i dubinskoj masaži tkiva. Uz njegovu pomoć opustite i najnapetije mišiće na tijelu i uživajte u ugodnom svježem osjećaju!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Manja verzija popularne Le Wand masažne glave. Mala verzija ne zvuči kao luksuz ili nenametljive karakteristike, a kao muškarcu je čudan kakav obrat. Dobivate vibraciju s 10 brzina i 6 korisnika, uz USB stick i malo da vas prijatelj čeka ispod tinte.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Minamo Vibrator

    Mekani, fleksibilni dizajn koji graciozno prati obline ženskog tijela. Preporuka za one koji traže nježne dodire i nebesku mekoću.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMyG G-Spot Vibrator White

    Je li vam teško za svoju G točku? OhMyG je erotska pomoć koja će vaše mjesto učiniti korisnim za nove i negrađane. Ne vibrira, jer drobljenjem "bisere", precizne, ispravne i ciljane mase G točke. Reguliran je obveznim "dolaskom" u 3 razine intenziteta. Dođite i pogledajte više!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Moderan, lijep, praktičan i nadasve luksuzan, ovo je dvostruki stimulacijski IDA vibrator. Upravlja se putem telefonske aplikacije i ima patentiranu WaveMotion tehnologiju koja vas nikada neće iznevjeriti jer imitira pokrete prstiju i tako donosi nevjerojatan užitak valova. Priuštite si najbolje, nećete požaliti!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina Wave 2 Plum

    Oslobodite niz treninga i praktičnih prednosti ovog luksuznog vibratora, prestižnog brenda Lelo! Što ga čini tako nenametljivim? Ima sposobnost zgnječenja "dođi ovamo" i također ima 12 mogućih vibracija. Uživajte u ultra glatkom silikonu i uživajte u orgazmičkom ulju u INA VALU 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Dot Clitoral Stimulator Aqua

    Želite li dotaknuti raj orgazma? Stimulacija klitorisa je lijepa, ali jednom kad upotrijebite Lelo Dot bit će vam opojno i nezaboravno! Ovaj prekrasan i luksuzan uređaj ima tehnologiju Infinite Loop, koja omogućuje konstantno eliptično kretanje dok vas meka i fleksibilna steljka voli s apsolutnom preciznošću. Odaberite između 8 korisnih uzoraka s različitim intenzitetom i igrajte sami ili s partnerom!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 125 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.