×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori vibrirajuće

Artikli 97 za 128 od 197 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Snažne vibracije raznih intenziteta skrivene u ružičastom užitku na daljinskom upravljaču! Upoznajte CalExotics G Spout Arouser oblika koji razumije vaše potrebe. Uživajte u savršenom zadirkivanju bilo kada i bilo gdje pritiskom na gumb. Birajte između 12 funkcija vibracija s različitim intenzitetom i uzorcima.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Tražite li višenamjenski alat za masažu koji će vas osloboditi stresa svakodnevice i, ako želite, senzualno zadovoljiti čak i vaša osjetljiva područja? Relyme je upravo ono što trebate! To je kvalitetna vibrirajuća glava sa snažnim motorom i 10 funkcija vibracije od nježne i opuštajuće do snažne i uzbudljive! Dodajte lubrikantni gel na bazi vode i uživajte uz maksimalan užitak i opuštanje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Volite li cvijeće? Zavoljet ćete ovu ružu cijelim svojim klitorisom, vjerujte nam! To je vrući trend koji je zavladao društvenim mrežama, a mi smo oduševljeni što se konačno našao na našem jelovniku. U sredini cvijeta ruže nalazi se praktičan jezik koji će vas počastiti lizanjem s 12 načina. Osim toga, može i vibrirati, također u 12 modova, u "stem" dijelu, čime možete udobno i precizno ciljati na sva osjetljiva mjesta. Dopustite Rose Loveru da vaša strast procvjeta!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Faust Purple

    Volite li oralni seks najviše od svega? S ovim stimulatorom moći ćete ga lako imati svaki dan, njegov praktični jezik dosljedno će se brinuti o vama u 12 načina. Kad poželite nešto drugo, samo ga okrenite i uživajte u vibracijama unutar vagine usmjerenim na G-točku. Vaš najbolji ljubavnik u vašim rukama!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    S 2 upečatljiva motocikla, elegantnim dizajnom od silikonskih jastučića i samopouzdanom G-točkom i stimulacijom klitorisa, model Mono Flex zvijezda je koja usporava svu vašu kolekciju. All-inclusive dojam pojačan je elegantnim dizajnom i kontrolom utrke.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nema ništa ljepše od ispunjenja svojih snova! San svake žene nedvojbeno je savršen vibrator koji ovaj šarmantno ljubičasti Sweet Smile može postati. Što će ponuditi vašoj utrobi? Bit će to uzbudljiva rotacija i također popularna funkcija dodjele u 10 načina. Ni klitoris, koji će biti posvećen sitnim jezicima, grebenima i intenzivnim vibracijama, neće proći nezapaženo. Šlag na torti je završni žir koji je, kao i cijeli vibrator, savršeno mekan. Prepustite se milovanju i maženju, zaslužujete zadovoljstvo!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Hype Massager

    Elegantna masažna glava kompaktnih dimenzija iz Hype kolekcije zadovoljit će ne samo vaše intimne dijelove, već i umorne mišiće nakon napornog dana. Izrađen je od mekog silikona, a njegova fleksibilna glava će se raširiti za vas u 10 načina jakih vibracija. Uživajte u temeljitoj stimulaciji sami ili sa svojim kolegom, kojeg ćete također moći iznervirati Hype bojnom glavom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Candy Smart Wearable Vibe

    Upoznajte Magic Motion's Candy; Tvoj klitoris najveća poslastica! Volite li slatkiše? Jednostavno ne možete odoljeti svom ukusu Candyja tijekom dugog radnog dana?

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Vrlo korisno za jedan vibrator! Nazovite se Hot Lover i pobrinite se da se pripremite za svoju G-točku i klitoris. Skriva dva motora s dva motora. Njegova druga nepostojeća sposobnost je sposobnost zagrijavanja do opojnih 40 stupnjeva, što ostavlja miksere na dnu želuca i povećava cirkulaciju krvi. Vaša orgazmična iskra je očigledna! A ako ne dobijete tortu, možete to provjeriti dobrom aplikacijom Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Minds of Love Timo Black

    Moderni moćni vibrator za vaš apsolutni užitak! Timo će istovremeno stimulirati vaš klitoris i b-točku jer sadrži 2 snažna motora s 10 intenzivnih funkcija. Odaberite onaj pravi za sebe iz vibrirajućih i pulsirajućih načina rada i uživajte u dodiru mekog i visokokvalitetnog silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Dvostruko zadovoljstvo za maksimalno zadovoljstvo vaših osjetljivih mjesta. Sastoji se od dijela u obliku penisa koji se nalazi u vašoj vagini i dijela koji će izvana milovati klitoris. Možete birati između 9 različitih načina vibracija, između kojih možete prebacivati pomoću daljinskog upravljača. Razveselite se igračkom koja će vam sigurno dobro doći!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova podmazuje klitoris senzornim pritiscima, a G-točka pokušava vibrirati. Ohrabrujući fleksibilni kabel, ovaj silikonski vibrator prilagođava se vašem tijelu i pruža vam optimalnu stimulaciju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Passion

    Hot Passion Connect App analni vibrator s velikom osovinom stimulira prostatu snažnim vibracijama i stimulirajućom toplinskom funkcijom. Mekana silikonska površina pokreće vas zahvaljujući mekom dodiru i prirodnom osjećaju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Imala je tvrdu i vibrirajuću glavu! Veličina njezina džipa je slatka, a njezine snažne i dobro kontrolirane vibracije neočekivane. Osam što se dogodi s torbicom ili džipom, tu je i obostrano podešavanje s vama, možete se bojati svoje bijede. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva snažna bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ovu ugodnu masažu nadopunjuju funkcije grijanja, zahvaljujući kojima se ovaj vibrator s kontrolom primjene može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Udvostručite svoje zadovoljstvo s ovim razigranim dizajnom koji kombinira fleksibilnu stimulaciju klitorisa s robusnom osovinom. Luksuzna funkcija grijanja oponaša toplinu realističnih dodira i trebala bi kontrolirati vašu napetost i ispuniti vašu šalicu užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Sanjate li o toplom dodiru punom ljubavi? Ova vibrirajuća glava s funkcijom grijanja pružit će vam razne masaže i iskustva. Pogodan je za erotsku stimulaciju i opuštanje mišića cijelog tijela. Vibrirajuća glava na jednom kraju je prekrasno ugodna i nudi vam 10 načina vibriranja, na drugom kraju igračke nalazi se grijaća površina. Uhvatite tanku ručku koja pristaje vašoj ruci kao rukavicu i milujte bilo koji dio tijela koji to traži.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Hot Spot! Kao uvijek vjeran i željni suputnik, kozmopolitski vibrator je uz vas kako kod kuće tako i u metropolama i hotelskim sobama ovoga svijeta s gorućim entuzijazmom i funkcijom aplikacije. Njegov savijeni, stimulativno voluminozni vrh s puno osjećaja miluje vašu G-točku i osim intenzivnih vibracija osigurava osjećaj zagrijavanja u srcu – hm, oprostite, mislimo u gaćicama, naravno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikacijom G-Spot Flex 4 Connect dobivate posebno talentiranog ljubavnika. Zahvaljujući unutarnjoj žici, vibrator G-točke jednim pokretom postaje vibrator zeca. Upravljajte njime putem aplikacije Satisfyer Connect za individualnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Da li vam je stalo do veličine? Prasak! XL je ekstra veliki klasični vibrator sa svilenkasto glatkom površinom. Nudit će vam 3 intenzivne brzine vibracija u kojima ćete moći uživati izvana i iznutra. Oslobodite svoju maštu i uživajte u ovom XL vibratoru sami ili s partnerom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Ne mora svaka Pandora koju posveti svojim voljenima biti komad nakita. Kada ga isprobate s ovom Pandrom, više vas neće zanimati nikakav nakit! To je uzbudljiv vibrator za parove s 12 načina vibracija i bežičnim daljinskim upravljačem. Zaljubit ćete se u njegov mekani silikon na prvi dodir i obožavat ćete njegovu prisutnost pri vođenju ljubavi!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Tako mali, a tako jak! Ova šarmantna masažna glava iz Dorcela krije iznenađujuće snažan motor koji radi vrlo tiho i diskretno i nudi vam 8 brzina vibracije i 20 načina rada. Zahvaljujući savitljivom vratu, s glavom možete ići apsolutno bilo gdje, a možete ugoditi i klitorisu i umornim mišićima bilo gdje na tijelu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Patite li od hladne samoće? Vibrator Cornelius zamjenjuje je uzbudljivom toplinom. Njegova glava ima jedinstvenu sposobnost zagrijavanja do nevjerojatnih 48 °C. Osim toga, imate i genijalan oblik za ciljanje G-točke i obratite pažnju na klitoris. Neka vaša vagina doslovno zapali od strasti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Lady in Red

    Ne morate samo voljeti crvenu da biste se zaljubili u ovaj vibrator. Ima tako zadivljujuće značajke da će ga obožavati kada ga prvi put upotrijebite. Izrađena je od luksuznog mekog silikona i predivno je fleksibilna pa ću se prilagoditi vašim potrebama. Pozovite svoju novu crvenu jorganu u spavaću sobu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nature Skin Dancing Dick

    Želite li umnožiti svoje zadovoljstvo? Dancing Dick će vam pokazati što znači strast! Njegov jedinstveno realističan žir se mreška u 3 načina rotacije, a putem kontrolera možete birati između 5 ugodnih načina vibracije za apsolutni užitak. Prepustite se njegovoj autentičnoj ljepoti i zaplešite s njom najgrešniji ples.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Hype Wand

    Ovaj stilist iz California Exotics ispunjava sve zahtjeve koji se postavljaju pred moderne erotske igračke. Izrađen je od ugodno mekog i ujedno fleksibilnog silikona, ima 10 funkcija vibracije, a njegov fleksibilan vrat omogućuje vam da dođete točno do mjesta koje zahtijeva najviše vibracija. U njegovoj utrobi je snažan motor koji se može puniti preko USB-a, a istovremeno je vodootporan i jednostavan za rukovanje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    Osjećate li kako vaše tijelo žudi za masažom, a intimna mjesta za intenzivnom stimulacijom? Ispunite svoje želje s masažnom glavom, čija mekana silikonska glava može vibrirati u 5 razina i 7 funkcija. Zgrabite ga i razmazite se!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Algernon Purple

    Ako osjećate da vam je vođenje ljubavi ponestalo ili samo želite isprobati nešto novo, ovaj vibrator može biti idealno rješenje. Istovremeno stimulira klitoris, vaginu i penis, jer oba njegova kraja vibriraju. To joj daje genijalan poticaj i, osim vibracija, osjećaj uže rodnice. I najbolje od svega - njime se upravlja putem daljinskog upravljača!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja grije vibrator uz kontrolu odgovarajuće se može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex Black

    Već 3 teška motocikla, Double Flex model s istom rukom ima G-točku, klitoris i vanadijevu kožu. Poboljšavajući tehnologiju Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a opet vas ohrabruju snažne vibracije koje kontroliraju aplikaciju.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni mini-vibrator koji će vas stimulirati iznutra i izvana, a zahvaljujući svojoj manjoj veličini idealan je i za početnike. Prepustite se njemu i dajte sve od sebe!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masažna glava od mekog i jakog silikona i ABS-a. Sigurno je za tijelo i zadovoljit će vas s 3 brzine vibracije i 7 ritmova. Lagana je, srednje veličine i ima blago savitljiv vrat, pa je laka za rukovanje. Također je vodootporan pa u njemu možete uživati pod tušem. Priuštite si senzualnu masažu klitorisa ili cijelog tijela!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 197 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.