×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori glatka vibrirajuće

Artikli 97 za 128 od 1234 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dizajn i stvarno snažna masažna glava brenda Adrien ispunit će sve vaše želje. Posebno je dizajniran da bude diskretno tiho i ujedno snažno pomagalo dizajnirano ne samo za intimni užitak, već i za masažu cijelog tijela. Precizan je ergonomski oblik, jednostavan je za rukovanje i izrađen je od sigurnog i kvalitetnog silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Svestranost, intenzitet, snaga i istraživanje riječi su koje definiraju novi DEXTER. Sve u jednom, svestrani masažer koji uključuje 10 snažnih načina vibracije od blagih do vrlo jakih.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Stimulator sa štapićima Céline iz kolekcije Elite tvrtke Dream Toys crni je štap s elegantnim detaljima zlatne boje, čvrstom ručkom, zaobljenom glavom i blago fleksibilnim vratom. Céline ima 2 snažna motora, jedan u glavi i jedan u bazi, koji nude 7 uzoraka vibracija i 3 brzine.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Samo s ovim vibrirajućim prstenom u zraku će biti još više ljubavi, zadovoljstva i uzbuđenja! Zahvaljujući 9 načina vibracije, svilenkastom silikonu i iritantno čvrstom držanju, uživat ćete u stimulaciji zujanjem i čvršćoj erekciji u isto vrijeme. Zato zgrabite daljinski upravljač i vodite ljubav još intenzivnije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Fabulous Four

    Otkrijte naše najprodavanije proizvode u setu Satisfyer Fabulous Four. Sadrži analni vibrator, vibrator za kuniće, vibrator s tlačnim valovima i vibrator za masažu. Svi proizvodi su izrađeni od silikona i lako se zamjenjuju.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Le Wand Rechargeable Massager Pearl White

    Luksuzna punjiva Le Wand masažna glava elegantne biserno bijele boje pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Ovaj elegantni i čvrsti masažer G-točke izrađen je od visokokvalitetnog ABS-a i pogodit će pravo mjesto za nesputane orgazme! Korištenje ove 13 cm duge "ljubavne rakete" vrlo je jednostavno, samo ga okrenite za pokretanje, zaustavljanje ili otvaranje za zamjenu jedne AA baterije.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Sanjate li o senzualnoj stimulaciji jednim prstom? Sve je moguće s ovim vibratorom za prste! Ima ugodnu teksturu glave i nudi vam 9 načina intenzivnih vibracija. Oblik mu je genijalno zakrivljen tako da se može udobno usmjeriti prema klitorisu, gdje će iritirati osjetljive živčane završetke, ali s njim možete i zaviriti unutra. Otkrijte sami svoje strasti ili se igrajte s partnerom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Rose Luxuriate Black

    Klasični vibrator dobiva elegantan izgled s našom modernom paletom boja i superglatkim satenskim završetkom. Višebrzinske vibracije kontroliraju se jednostavnim okretanjem kotačića na dnu. Luxuriate ne sadrži ftalate i lateks i vodootporan je za užitak pod tušem.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Wand Massager White

    Doxy je najjednostavnija masaža glave do glave na svijetu koju je osmislio radnik u Cornwallu i Engleskoj.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Dvostruko stimulirajuća luksuzna igračka koja će vam se svidjeti! Lelo igračke su u stalnom pokretu i najviše su vrhunske stvari koje trenutno erotsko tržište nudi. Ako želite najbolje, svakako želite Lelo. Dođite upoznati Enigmu. To je luksuzna igračka koja će zadovoljiti i G-točku i klitoris i pružiti vam istinski nezemaljski orgazam.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Analni čep za beskrajan analni užitak i za sve zahtjevnije ljubavnike. Tisuću je puta bolji od vaše omiljene igle, jer ima rotirajuće perle za stimulaciju sfinktera s 3 brzine i 2 načina okretanja. Također će vas očarati vibracije 3 brzine i 5 načina rada. Sve ćete to udobno kontrolirati putem daljinskog upravljača s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem za jednostavne igre čak i u mraku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Oduvijek je žudjela za igrom oralnog seksa i željela je uživati u tome češće. Sada i može. Njezin Ultimate Pleasure pruža intimnu ekstazu koju je tražila. Najprije je pritisnula gumb za aktiviranje vibracije, a zatim je pratila svoje tijelo s pulsirajućim preciznim užitkom. Znala je da će se ovo kasnije duboko u njoj osjećati tako dobro - ali prvo je željela istražiti oralne osjete.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Hyman Pink

    Bilo da ste već raspoloženi ili tražite nešto što će vas odvesti tamo, Pretty Love Pepe je prekrasna, svilenkasto glatka igračka koja je uvijek spremna za zadirkivanje ili zadovoljstvo. Dvije su točke stimulacije sadržane u elegantnom tijelu, jedna se nalazi na vrhu nježno oblikovane osovine, a druga u zadirkivanju grudastog klitorisa, ovaj dizajn osigurava da se objema vašim ključnim erogenim zonama posvećuje pažnja koju zaslužuju u jednakim količinama od intenziteta.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masažna glava i biserni vibrator u jednom! Wand & Pearl Vibrator brenda Javida kombinacija je klasične masažne glave s jedne strane i vibratora s rotirajućim perlama s druge strane. Glava je genijalno zakrivljena i fleksibilna, tako da lako možete doći do svih važnih mjesta. Uživajte u 7 načina vibracija i 3 načina rotacije perlica!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Blue

    Debeli, fleksibilni i dovoljno jaki da ćete od ove silikonske igračke vrištati od radosti. Nudi vam 8 funkcija vibracije, uključujući 10 sekundi intenzivne turbo vibracije. Kako bi vaše uzbuđenje bilo doista neograničeno, Joy Ride With Power Boost može se puniti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Big Boy

    Bilo da on želi ono što želi, vama je samo stalo do veličine? Big Boy će te uhvatiti! To je realističan vibrator sa savršenim žilanjem mekog materijala i s nekoliko brzina vibracija. Pretvorite svoje velike snove u stvarnost uz Big Boy vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Želite li sve? Žudite li za osjećajem ljubavnikovog strastvenog naleta, za pulsiranjem njegovih prstiju na Vašoj G-točki, za lepršanjem vrhova prstiju po Vašim usnama?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Sutra Pink

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Pink je nevjerojatan izuzetno tih vibrator za žene s tri iritantne izbočine smještene na tijelu vibratora. Njegov zakrivljeni vrh udobno će dosegnuti G-točku i nevjerojatno će je stimulirati sve dok ne postignete eksplozivni orgazam.

    59,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Daniel Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestani i nabavi Danielu, vibrator zadivljujućeg oblika i funkcije intenzivne vibracije s 30 različitih načina rada. Zaljubit ćete se u mekani silikon na prvi dodir, kao što ćete odmah savladati jednostavno rukovanje. Učinite nešto za sebe i pozovite svog uzbudljivog prijatelja Daniela u svoju spavaću sobu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss nadahnut će vas kombinacijom provjerenih valjkastih preša, vibrirajućih vodilica i mogućnosti upravljanja odgovarajućim. Cijeli dizajn je impresivan, mekan, mekani silikonski i vodootporan dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Vrlo korisno za jedan vibrator! Nazovite se Hot Lover i pobrinite se da se naviknete na svoju G točku i klitoris. Skriva dva motora s dva motora. Njegova druga nepostojeća sposobnost je sposobnost zagrijavanja do opojnih 40 stupnjeva, što ostavlja miksere na dnu želuca i povećava cirkulaciju krvi. Vaša orgazmična iskra je očigledna! A ako ne dobijete tortu, možete to provjeriti dobrom aplikacijom Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Gladys Pink

    S 30 funkcija vibracije, ovaj silikonski štapić je glatka i zaobljena igračka za masažu koja će Vama i Vašem partneru predstavljati luksuz. Oblik je besprijekorno gladak s prekrasnim silikonskim premazom i zaobljenim konturama koje će nevjerojatno masirati kožu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Naša Rrolling Explosion kombinira snažne vibracije s inovativnom kuglicom za stimulaciju. Inovativna tehnologija u kombinaciji s elegantnim dizajnom stimulira G-točku preciznom ergonomijom i stvara orgazme koji oduzimaju dah.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Nikada silikonska završna obrada nije bila tako realistična, fleksibilna, toplinska i s neumornim funkcijama o kojima ste oduvijek sanjali.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Quantum Black

    Snažna džepna vibracija. Prijatan za kožu, ergonomski dizajn, tih. 7 vibracija na pritisak gumba. Duljina cca. 9 cm, Ø 2 cm. Materijal: ABS. Baterija uklj.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 1234 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.