×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za G-točku

Artikli 33 za 61 od 61 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Ovaj šarmantni zeko mazit će vašu g-točku svojim domišljato zaobljenim i zaobljenim krajem dok mu se uši lijepe za klitoris i igraju se s njim kako biste konačno mogli okusiti beskrajno blaženstvo. Vibrator Happy Rabbit sada je veći, bolji i sretniji! Programeri su poslušali želje svojih kupaca i opremili ga s 2 snažna motora, što ga čini vodootpornim i punim putem USB-a. Jeste li spremni za ugodnu dvostruku stimulaciju i naknadne orgazme bez premca?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    Toliko je rečeno o G-točki! Nije važno imate li ga već ili ga još uvijek tražite, Tate vibrator će vam u oba slučaja biti savršen. Njegovo graciozno tijelo izravno dodiruje čudesnu G-točku i svojom stimulacijom mu daje neobuzdani orgazam!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Kako postići najugodniji orgazam? S igračkom za preciznu stimulaciju sa svih strana! Sway je uređaj promišljenog oblika i gromoglasnih vibracija na oba kraja. Idealan je za istraživanje i otkrivanje G-točke, prostate, klitorisa, samo zadirkivanje bilo gdje! Dodajte funkciju zagrijavanja, opustite se i lebdite od uzbuđenja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Satisfyer A-Mazing 2 od silikonskih opruga pruža ekstra duboku stimulacijsku točku A. Vibrator stimulira poboljšanu strukturu da vas izbriše s 2 motora s ergonomskom ravnom osovinom i nosom, fleksibilnog dizajna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Patite li od hladne samoće? Vibrator Cornelius zamjenjuje je uzbudljivom toplinom. Njegova glava ima jedinstvenu sposobnost zagrijavanja do nevjerojatnih 48 °C. Osim toga, imate i genijalan oblik za ciljanje G-točke i obratite pažnju na klitoris. Neka vaša vagina doslovno zapali od strasti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Satisfyer A-Mazing 2 od silikona pruža ekstra duboku stimulaciju točke A. Vibrator stimulirajuće užlijebljene strukture razmazit će vas s 2 motora s ergonomskom ravnom osovinom i uskim, fleksibilnim vrhom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Bswish Bgee Classic Plus Black

    Pronađite svoju G-točku i uživajte u beskrajnom užitku i zadovoljstvu s ovim savršeno zakrivljenim vibratorom. Izrađen od vrhunskog silikona, ima 5 nevjerojatnih značajki, vodootporan je i jedva čeka da postane vaš najbolji prijatelj. Ako ste jedan od nas manje sretnih i ne vjerujete da se unutar vaše vagine nalazi tajanstvena G-točka, sada imamo jedinstvenu priliku vidjeti suprotno s ovim vibratorom.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Front Row pink

    Nije elegantna osoba natjerati vaše G-točke da požele. Njegovo šarmantno tijelo graciozno će vas spasiti u utorak, kada tražite intenzivno intenzivnu uslugu sa svojih 7 načina vibriranja. Kada se obrađeni silikonski materijal voli čitati na prvu, a impresivne zlatne komponente vole biti vruće u očima.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile A & G-Spot Vibrator

    Jeste li znali da G-točka nije jedino mjesto u ženskom tijelu koje stimulira žene da dožive izvanzemaljske orgazme? Tu je i A-točka, koja se također nalazi u rodnici, a ovaj vibrator je dizajniran da ju izravno stimulira. Osim toga, u show uzima G-točku i obećava stvarno intenzivna orgazmička iskustva. Otkrijte sav orgazmički potencijal koji se krije u vama!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    "Ne tražite me iznad svega i ne puštajte me!" Kao vibrator, tako vrlo moćan, naći ćete vibraciju u 6 točaka s vrlo tihom linijom, bušenje, vodonepropusnost i kontrola je više u jednom stanju.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer A-Mazing 1 Berry

    S 2 snažna motora, zakrivljenim, ergonomskim oblikom i uskim, fleksibilnim vrhom, Satisfyer A-Mazing njeguje 1 točku A i pruža neobično duboku stimulaciju. Silikonska površina je posebno fleksibilna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    Toliko je rečeno o G-točki! Nije važno imate li ga već ili ga još tražite, vibrator Lici će vam u oba slučaja biti savršen. Njegovo graciozno tijelo izravno dodiruje čudesnu G-točku i svojom stimulacijom mu daje neobuzdani orgazam!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold New G-spot Vibrator

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ovaj šarmantni i genijalno oblikovan vibrator zaljubit će se u vašu G-točku, jer će lako pronaći, milovati i oduševiti se. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Aimi na punjenje pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 3 motora i zadivljujuće vibracijske funkcije kao i remenčić koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    Toliko je rečeno o G-točki! Nije važno imate li ga već ili ga još uvijek tražite, Gili vibrator će vam u oba slučaja biti savršen. Njegovo graciozno tijelo izravno dodiruje čudesnu G-točku i svojom stimulacijom mu daje neobuzdani orgazam!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Kunića nikad dosta! I to nije bilo kakav zec, to je igračka s trostrukom snagom, jer je već na prvi pogled elegantan i multifunkcionalan. Dakle, prije svega će milovati vaginu i posebno G-točku s 10 načina vibracije u ugodnoj kružnoj teksturi. Istovremeno će i vaš klitoris doći na svoje zahvaljujući fleksibilnoj traci koja također može vibrirati u 10 načina. Kada igračku okrenete, otkrit ćete kljun koji nudi osjećaj poput usisavanja s 3 brzine za zajamčene orgazme.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    „Ne gledajte me previše i odmah me dirajte!“ Gjack 2 vibrator je izrađen od revolucionarnog materijala Bioskin kojeg nećete prepoznati na ljudskoj koži, a štoviše, ekološki je, hipoalergen, pahuljast, savršeno i luksuzno. Vibrator kao takav je vrlo moćan, nudi vam 6 različitih načina vibracija s vrlo tihim radom, punjiv je, vodootporan i upravljanje mu je više nego jednostavno.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Benty Vibe Silicone Purple

    Za čim trenutno žudite? Je li to veza sa samim sobom, sa svojim tijelom i erotskom stimulacijom? U svemu tome pomoći će vam Benty, praktičan i ergonomski oblikovan vibrator s mekim i kvalitetnim silikonskim tijelom. Njegov zaobljeni vrh malo je veći od tijela i također je zakrivljen, tako da savršeno cilja G-točku i daje vam opojnu stimulaciju. Odaberite između 10 funkcija vibracije i priuštite si orgazmičko zadovoljstvo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i igre u paru, a možda čak i koketiranje sa strancem u setu. Ovaj će vas vibrator oduševiti savršenom dvostrukom stimulacijom unutarnje i vanjske strane vagine. Otpustite, otpustite inhibicije i prepustite se orgazmima koji ostavljaju bez daha!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotacijski vibrator za kuniće s usisnom čašom i vodootpornim daljinskim upravljačem s dometom od 10 metara. Želite modernizirati svoju kupaonicu? Upoznajte Whir-Pulse vibrator s daljinskim upravljačem, koji je prvenstveno dizajniran za korištenje u kadi, tušu, whirlpoolu, bazenu ili bilo gdje drugdje!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Dual Pulse Wave Rabbit pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 3 motora i zapanjujuće funkcije pulsnih valova koji ciljaju i na unutarnji klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Želite li samo najbolje za sebe? G-Flutter je vrući kandidat za vašeg novog poznavatelja! Ima jedinstvenu funkciju napuhavanja i, naravno, također vibrira, a vješalica će se također fokusirati na vaš klitoris. Otkrijte orgazmički zanos uz ovu modernu i kvalitetnu igračku!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys High Speed Good Times Pink

    Volite li stimulaciju G-točke? Ovaj vibrator će biti pravi pratilac! Pružit će vam briljantne orgazme, jer je s njim vrlo lako doći do G točke, jer ima zakrivljeni vrh u obliku jaja. Otkrijte sada 10 načina vibracije i prebacite se između njih pomoću gumba.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Angelique Purple

    Sanjate li o prekrasnoj stimulaciji svojih osjetljivih mjesta? Ovaj nevjerojatni vibrator iz Pretty Love brine o vama s 2 praktične funkcije. Njegovo fleksibilno tijelo ima uzbudljivu "come hither" funkciju, koja će precizno i intenzivno stimulirati G-točku. Osim toga, vibrator također brine o klitorisu i nudi vam 14 opojnih funkcija vibracije. Zaljubite se u dodir mekog silikona i prepustite se ugodnim osjećajima.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Ivy Dahlia G-Spot Vibrator Purple

    Tako lijepa i tako zgodna! Šarmantni ljubičasti bršljan iz ToyJoy je prekrasno mekan i ugodan na dodir. Spreman je ispuniti vaše želje i potaknuti vašu strast do maksimuma zahvaljujući svojim praktičnim značajkama! Njegov prekrasni oblik razumjet će proporcije vašeg tijela i dovesti vas do najboljeg orgazma.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Pink

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice u paru, a možda čak i koketiranje s nekim do sada nepoznatim čovjekom. Ovaj će vas vibrator oduševiti savršenom dvostrukom stimulacijom unutarnje i vanjske strane vagine. Opustite se, otpustite inhibicije i prepustite se orgazmima koji ostavljaju bez daha!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Kakva ti je G-točka? Znate li gdje je i kako se igrati s njim? Bez obzira na vaš odgovor, ovaj vibrator je onaj za vašu G-točku. Savršenog je oblika s fleksibilnim lukovičastim krajem. Savršeno pronađite G-točku, ciljajte je i pogladite je! Zato zgrabite dugu ručku i promijenite svoj ljubavni život jednom zauvijek!

    37,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Wand Pink

    Želite li nešto više od običnog vibratora? Insatiable G ne samo da će vibrirati umjesto vas, već se može i automatski napuhati! Uživajte u savršenom užitku s njim, birajte između 4 postavke na napuhavanje od blagih do pulsirajućih i ne zaboravite na vibracije 7 načina rada.

    149 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Nomi Tang Flex Bi Lavender

    Svako tijelo je drugačije i postoji vibrator na koji treba odgovoriti, trebao bi biti fleksibilniji, baš kao Flex Bi! Unutrašnjost je vrlo fleksibilne strukture, tako da je možete usisati ispod kože i ispraviti je precizno na njezinim svijetlim točkicama na tijelu. Oduševiti točku G ili A, a također i klitoris ili rektum.

    139 €

    87,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 33 za 61 od 61 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.