×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za G-točku

Artikli 65 za 84 od 84 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotacijski vibrator za kuniće s usisnom čašom i vodootpornim daljinskim upravljačem s dometom od 10 metara. Želite modernizirati svoju kupaonicu? Upoznajte Whir-Pulse vibrator s daljinskim upravljačem, koji je prvenstveno dizajniran za korištenje u kadi, tušu, whirlpoolu, bazenu ili bilo gdje drugdje!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Dual Pulse Wave Rabbit pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 3 motora i zapanjujuće funkcije pulsnih valova koji ciljaju i na unutarnji klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Želite li samo najbolje za sebe? G-Flutter je vrući kandidat za vašeg novog poznavatelja! Ima jedinstvenu funkciju napuhavanja i, naravno, također vibrira, a vješalica će se također fokusirati na vaš klitoris. Otkrijte orgazmički zanos uz ovu modernu i kvalitetnu igračku!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Goodies Cotton G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Postoji li zabavan i praktičan vibrator po super cijeni? Da, a kolekcija Goodies je dokaz za to! Donosi kvalitetne erotske igračke od vrhunskog silikona i ABS-a, među kojima je i ovaj pamučni vibrator oblika za savršenu i preciznu stimulaciju G-točke i trakom za milovanje klitorisa. Odaberite između 10 funkcija vibracije i povjerite svoj užitak snažnom i tihom motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Angelique Purple

    Sanjate li o prekrasnoj stimulaciji svojih osjetljivih mjesta? Ovaj nevjerojatni vibrator iz Pretty Love brine o vama s 2 praktične funkcije. Njegovo fleksibilno tijelo ima uzbudljivu "come hither" funkciju, koja će precizno i intenzivno stimulirati G-točku. Osim toga, vibrator također brine o klitorisu i nudi vam 14 opojnih funkcija vibracije. Zaljubite se u dodir mekog silikona i prepustite se ugodnim osjećajima.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Prostata i G-točka će vam dobro doći! Kako ćete koristiti ovaj vibrator ovisi o vama. U oba slučaja, pobrinut će se kako za jednu od osjetljivih unutarnjih točaka, tako i za vanjske erogene zone. Vibrirajući dio na kraju baze vodi klitoris u predstavu ili predstavu. Birajte između 10 načina vibracije u 2 snažna motora pomoću daljinskog upravljača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Black

    Želite li udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok radi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Super ugodno uzbuđenje od klitorisa do G-točke! Ovaj fleksibilni vibrator brine se za sva vaša osjetljiva mjesta. Ima vrh genijalne teksture koji će vrlo senzualno dotaknuti vašu G točku, a zatim i široku bazu oblikovanu prema ženskom tijelu, a to će biti klitoris i međica. Zaljubit ćete se u mekani silikonski materijal na prvi dodir, a možda čak i otići u seksi šetnju s vibratorom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Light Pink

    Želite li udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok radi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Raspberry

    Želite udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok će raditi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom bijegu u svijet najluđih fantazija i višestrukih orgazama.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Jeste li spremni za senzualna i uzbudljiva iskustva? Ovaj Love Distance Reach G vibrator savršena je igračka za strastvene parove. Izrađen je od udobnog i sigurnog silikona, ugodnog je ergonomskog oblika, pa će iritirati G točku i klitoris, a kontrolira se putem aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavljajte bilo kada i bilo gdje!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Le Wand XO Rose Gold

    Zajašite na valovima euforije i otkrijte orgazme koji protresu cijelo tijelo. Le Wand XO jedinstveni je punjivi vibrator s dva motora koji će vas oduševiti istovremeno vanjskom i unutarnjom stimulacijom. Njegov okruglasti vrh udobno doseže G-točku ili prostatu, dok mali teksturirani remen leži na klitorisu ili perineumu. Uživajte u snažnim vibracijama dok sami istražujete svoje tijelo ili se igrate s parom.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Pink

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice u paru, a možda čak i koketiranje s nekim do sada nepoznatim čovjekom. Ovaj će vas vibrator oduševiti savršenom dvostrukom stimulacijom unutarnje i vanjske strane vagine. Opustite se, otpustite inhibicije i prepustite se orgazmima koji ostavljaju bez daha!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    Prostata i G-točka će vas dočekati! Kako ćete koristiti ovaj vibrator ovisi o vama. U oba slučaja, pobrinut će se kako za jednu od osjetljivih unutarnjih točaka, tako i za vanjske erogene zone. Vibrirajući dio u podnožju baze vodi klitoris do predodžbe ili predodžbe. Odaberite između 10 načina vibracije za 2 snažna motora pomoću daljinskog upravljača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Couples Choice Vibrating Finger Extension Pink

    Želite li malo drugačije uživati u uvertiri? Uz tu igračku ćete se još više uzbuditi! Riječ je o fleksibilnom poklopcu za duple prste ili mini vibratoru koji je dio pakiranja. Duži rukav ima stimulirajuće izbočine i također je genijalno zakrivljen za udobno ciljanje g-točke ili prostate. Soft Touch materijal je ugodan na dodir, a mini vibrator nudi 7 načina vibracija.

    37,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

  • Svakom Alice G-Spot Vibrator Pink

    Dvostruki motori i dvostruki stimulatori udvostručiće Vaše zadovoljstvo svaki put kada je Alice u Vašim rukama. Stilski prekrasna, Aliceina vodootporna silikonska koža uvući će se u Vas bez napora i s užitkom.

    129 €

    95,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Love To Love O Mega Clitoral & G-Spot Vibrator Pink

    About Mega je šarmantan vibrator za stimulaciju klitorisa i G-točke u isto vrijeme. Nudi vam 7 načina rada vibracije i jedan izmjenjivi dodatak. Posebno je dizajniran za stimulaciju G-točke i skriva 2 motora. Prilog ima dva šiljka s kojima možete stimulirati jednu pjesmu. Nanesite ga na klitoris i bradavice!

    109 €

    40,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Sweet Smile Bendable Double Vibrator Purple

    Za usamljene ljubitelje i timske igrače! Snažni vibrator s dvije ruke može stimulirati vaginu i analni u isto vrijeme, jer je izvanredno fleksibilan. Osim toga, može oštetiti bradavice, klitoris ili testise. Sakriva 2 snažna motora (po jedan u svakoj ruci) s 9 načina vibracija i 3 intenziteta. Naljuti obje svoje strastvene rupe!

    80,90 €

    49,90 €

    Nema na skladištu

  • ToyJoy G-Booster Revolutionary G-Spot Vibe Purple

    Što žene žele? Nakon senzualne igračke koja će kombinirati najnovije značajke, luksuzan izgled i udobne materijale. G-booster ga ispunjava! Dizajniran je da zadovolji i G-točku i klitoris uz istovremenu stimulaciju koja će završiti zapanjujućim vrhuncem. Upoznajte ga!

    80,90 €

    49,90 €

    Nema na skladištu

  • Nomi Tang Flex Bi Lavender

    Svako tijelo je drugačije i postoji vibrator na koji treba odgovoriti, trebao bi biti fleksibilniji, baš kao Flex Bi! Unutrašnjost je vrlo fleksibilne strukture, tako da je možete usisati ispod kože i ispraviti je precizno na njezinim svijetlim točkicama na tijelu. Oduševiti točku G ili A, a također i klitoris ili rektum.

    139 €

    87,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 65 za 84 od 84 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.