×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za G-točku

Artikli 33 za 62 od 62 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • LELO Gigi 2 Blue

    GIGI™ 2 je poboljšana verzija jednog od najpopularnijih vibratora. GIGI je vjerojatno najpozitivnije ocijenjeni aparat za stimulaciju intimnih G točaka ikada stvoren. Zahvaljujući spljoštenom vrhu, idealan je za otkrivanje ove erogene zone. Nova poboljšanja uključuju mekši silikon, potpuno vodootporan dizajn i 100% veće performanse u svih 8 načina rada vibracija.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Žudite za nečim savršenim? Vodeći brend Gvibe erotskih pomagala ispunit će vaše želje! Ovo je Gcandy, lijep, kvalitetan, učinkovit i moćan. U isto vrijeme pokazat će vašu g-točku i klitoris, očarati će vas s 2 motora te mekim i ugodnim silikonskim materijalom. Uživajte u najboljem na tržištu!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her odvest će vas u raj na najučinkovitiji način, jer cilja na G točku, ali i stimulira klitoris i branu, a da stvar bude još gora, briljira i s prekrasnom funkcijom zagrijavanja !

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Uživaj u glazbi. Da, dobro ste čuli, ovako igračka vibrira u ritmu glazbe i time vašim omiljenim pjesmama i slušanju istih daje potpuno novu i što je najvažnije uzbudljivu dimenziju. Samo spojite kabel na player ili mobilni telefon. Ili uživajte bez glazbe i birajte između 7 unaprijed postavljenih uzoraka vibracije.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Udvostručite svoje zadovoljstvo s ovim razigranim dizajnom koji kombinira fleksibilnu stimulaciju klitorisa s robusnom osovinom. Luksuzna funkcija grijanja oponaša toplinu realističnih dodira i trebala bi kontrolirati vašu napetost i ispuniti vašu šalicu užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 mazi G-točku i klitoris prema vašim željama. Fleksibilna osovina omogućuje pretvaranje vibratora G-točke u vibrator za zeca. Dva snažna motora dovest će vas do vrućeg vrhunca.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikacijom G-Spot Flex 4 Connect dobivate posebno talentiranog ljubavnika. Zahvaljujući unutarnjoj žici, vibrator G-točke jednim pokretom postaje vibrator zeca. Upravljajte njime putem aplikacije Satisfyer Connect za individualnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Satisfyer A-Mazing 2 od silikonskih opruga pruža ekstra duboku stimulacijsku točku A. Vibrator stimulira poboljšanu strukturu da vas izbriše s 2 motora s ergonomskom ravnom osovinom i nosom, fleksibilnog dizajna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    Dame, tražite li kvalitetan vibrator koji vas neće razočarati? Brend Svakom jedan je od top na erotskom tržištu, a vrh je i vibrator Iris. Njegova ovalna teksturirana završna obrada bit će savršena za stimulaciju g-točke, čak i ako još uvijek mislite da nemate G-točku. Iris je meka, snažna, fina i moćna, stoga ga nemojte tjerati da čeka i učinite ga svojim pratiteljem!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Satisfyer A-Mazing 2 od silikona pruža ekstra duboku stimulaciju točke A. Vibrator stimulirajuće užlijebljene strukture razmazit će vas s 2 motora s ergonomskom ravnom osovinom i uskim, fleksibilnim vrhom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Pronađite svoju frekvenciju uzbuđenja uz FUCK! To je prvi na svijetu prilagodljiv vibrator G-točke. Opremljen je patentiranom twin-motor bas i bas tehnologijom koju možete maksimalno prilagoditi svojim potrebama. Zaljubite se u mekani gel vrh i ergonomske konture koje vam omogućuju da ciljate točno tamo gdje vam je potrebno.

    249 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    "Ne tražite me iznad svega i ne puštajte me!" Kao vibrator, tako vrlo moćan, naći ćete vibraciju u 6 točaka s vrlo tihom linijom, bušenje, vodonepropusnost i kontrola je više u jednom stanju.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMyG G-Spot Vibrator White

    Je li vam teško za svoju G točku? OhMyG je erotska pomoć koja će vaše mjesto učiniti korisnim za nove i negrađane. Ne vibrira, jer drobljenjem "bisere", precizne, ispravne i ciljane mase G točke. Reguliran je obveznim "dolaskom" u 3 razine intenziteta. Dođite i pogledajte više!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer A-Mazing 1 Berry

    S 2 snažna motora, zakrivljenim, ergonomskim oblikom i uskim, fleksibilnim vrhom, Satisfyer A-Mazing njeguje 1 točku A i pruža neobično duboku stimulaciju. Silikonska površina je posebno fleksibilna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Miki na punjenje pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 2 motora i zadivljujuće funkcije vibracije te jezik koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Aimi na punjenje pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 3 motora i zadivljujuće vibracijske funkcije kao i remenčić koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    Getaway Plus 2 prilagođava se vašim željama! Prikladno je biti fleksibilan i odgovarati vašim konturama i zahtjevima. Najviša legla voli g-točku, jer se također možete zabaviti sa svakim stimuliranim klitorisom ili bradavicama. Čuvajte se svojih tuga i ostvarite svoje snove!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrator za G-točku i vibrator za zeca u jednom. Zahvaljujući unutarnjoj žici može se slobodno podešavati i podešavati. Dva snažna motora maže klitoris i G-točku ugodnim vibracijama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    „Ne gledajte me previše i odmah me dirajte!“ Gjack 2 vibrator je izrađen od revolucionarnog materijala Bioskin kojeg nećete prepoznati na ljudskoj koži, a štoviše, ekološki je, hipoalergen, pahuljast, savršeno i luksuzno. Vibrator kao takav je vrlo moćan, nudi vam 6 različitih načina vibracija s vrlo tihim radom, punjiv je, vodootporan i upravljanje mu je više nego jednostavno.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Purple

    Želite li udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok radi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Dual Pulse Wave Rabbit pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 3 motora i zapanjujuće funkcije pulsnih valova koji ciljaju i na unutarnji klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Ne morate biti plemenitog porijekla da biste se počastili jednom od nevjerojatno šarmantnih igračaka iz kolekcije Royal Gems! Ovaj luksuzni vibrator ima elegantan metalik završetak i nalikuje krunskom dragulju. Njegov zakrivljeni kraj idealan je za precizno ciljanje G-točke, a nova generacija F-1 motora oduševit će vas svojom nevjerojatnom snagom vibracija. Jednostavno želite imati ovaj dragulj na svom noćnom ormariću!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    Getaway Plus 2 prilagođava se vašim željama! Ugodno je fleksibilan i slušat će vaše konture i zahtjeve. Krajnji ravni vrh miluje g-točku, ali se njime možete i zabaviti kada stimulirate klitoris ili bradavice. Istražite svoje strasti i ispunite svoje snove!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Black

    Želite li udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok radi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Light Pink

    Želite li udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok radi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand XO Rose Gold

    Zajašite na valovima euforije i otkrijte orgazme koji protresu cijelo tijelo. Le Wand XO jedinstveni je punjivi vibrator s dva motora koji će vas oduševiti istovremeno vanjskom i unutarnjom stimulacijom. Njegov okruglasti vrh udobno doseže G-točku ili prostatu, dok mali teksturirani remen leži na klitorisu ili perineumu. Uživajte u snažnim vibracijama dok sami istražujete svoje tijelo ili se igrate s parom.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Not War Liebe Orange

    Volite stimulaciju G-točke i volite to sporo? Ponekad je usporavanje najbolja opcija, a s Liebeom će se riješiti. Njegova mekana i fleksibilna silikonska glava dizajnirana je za savršenu masažu G-točke, dajući vam mogućnost primjene prave količine pritiska. Birajte između brzina i načina vibracije, istražite svoje tijelo i otkrijte orgazmičku radost.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Raspberry

    Želite udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok će raditi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom bijegu u svijet najluđih fantazija i višestrukih orgazama.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Alice G-Spot Vibrator Pink

    Dvostruki motori i dvostruki stimulatori udvostručiće Vaše zadovoljstvo svaki put kada je Alice u Vašim rukama. Stilski prekrasna, Aliceina vodootporna silikonska koža uvući će se u Vas bez napora i s užitkom.

    129 €

    95,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Nomi Tang Flex Bi Lavender

    Svako tijelo je drugačije i postoji vibrator na koji treba odgovoriti, trebao bi biti fleksibilniji, baš kao Flex Bi! Unutrašnjost je vrlo fleksibilne strukture, tako da je možete usisati ispod kože i ispraviti je precizno na njezinim svijetlim točkicama na tijelu. Oduševiti točku G ili A, a također i klitoris ili rektum.

    139 €

    87,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 33 za 62 od 62 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.