×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za G-točku

Artikli 33 za 64 od 115 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Neodoljivo ljubičasti vibrator zadovoljit će ne samo vašu G-točku, već i klitoris. Vrlo tih i moćan Feelz Toys Fonzie je vodootporan i ima 7 načina divljih vibracija, stoga odaberite svoj omiljeni!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Vaše želje nisu zadovoljene, tužni ste i trebate navijanje? Ovo je Tracy, tvoja nova ljubavnica, spremna da ti donese sreću! Ugodno je glatka, prekrasno fleksibilna i savršeno oblikovana kako bi zadovoljila i g-točku i klitoris. Zanese se sa 7 intenzivnih načina rada i doživi orgazam za orgazmom iz noći u noć.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Postignite veliko O bez micanja prstom! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On nudi vam 10 eksplozivnih načina vibracije kojima se može upravljati praktičnim bežičnim daljinskim upravljačem. Igrajte solo ili s partnerom, kod kuće ili vani!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    Pustite svoje snove da se ostvare i podlegnite ovom vibratoru s genijalnom završnom obradom svjetski poznatog brenda Doc Johnson. Mnoge su žene već otkrile njegove kvalitete pa se Lucid Dream može pohvaliti s nekoliko nagrada, a sada i vi možete iskusiti kako je to kada vaša G točka uživa u intenzivnoj stimulaciji zahvaljujući ergonomskom obliku igračke. Lucid Dream ponudit će vam zaista jake vibracije, koje djeluju uglavnom u vrhu, koji možete kontinuirano podešavati okretnim gumbom na ručki. Dame, neka vaša G-točka navija od uzbuđenja, a gospodo, ne očajavajte, ovaj se vibrator može poigrati s vašom prostatom zahvaljujući svom obliku.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue G-Kii Purple

    Ugodno, jednostavno, blagotvorno – tonirajte i ojačajte svoje PC mišiće uz Ami za jače orgazme i još mnogo toga.

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Žudite za nečim savršenim? Vodeći brend Gvibe erotskih pomagala ispunit će vaše želje! Ovo je Gcandy, lijep, kvalitetan, učinkovit i moćan. U isto vrijeme pokazat će vašu g-točku i klitoris, očarati će vas s 2 motora te mekim i ugodnim silikonskim materijalom. Uživajte u najboljem na tržištu!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgee Classic Purple

    Pronađite ga - točka G. Ovaj uređaj za masažu posebnog oblika odvest će vas tamo. Zaokruženi na pravom mjestu, uvijek ćete iznova uživati u vrhunskom užitku.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her odvest će vas u raj na najučinkovitiji način, jer cilja na G točku, ali i stimulira klitoris i branu, a da stvar bude još gora, briljira i s prekrasnom funkcijom zagrijavanja !

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Force Violet

    Neka sila bude s vama i vašom G-točkom: Satisfyer G-Force je moćan stručnjak kada je u pitanju stimulacija G-točke. Snažne vibracije i spljošteni vrh s divnim utorima pružit će vam vaginalni užitak kao nikad prije. 10 vibracijskih ritmova udružuje snagu s 5 različitih intenziteta za stvaranje 50 mogućih kombinacija, pružajući vam raznoliko i nezaboravno iskustvo.

    76,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Lilac G

    Snažan, ali sitan, ovaj zaobljeni oblik dizajniran je za postizanje vaše G-točke s lakoćom! Njegova okrugla okrugla glava dovoljno je debela da može primijeniti pravu količinu pritiska dok se zaključavate u svoj savršeni tempo ravnom vibracijom ili uzorkom koji vas izluđuje! Nježno zašiljeni vrh daje izvrstan osjećaj iznutra i izvana, jer vam ova svestrana vibracija pruža mogućnosti užitka koje ćete željeti istražiti – čak i pod vodom jer je potpuno podvodan. Ergonomski, punjiv, jednostavan za čišćenje, jednostavno upravljanje jednim gumbom.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Satin G-Gasm Purple

    Popularni vibrator za G-točku sada je još bolji! Njegovi su programeri dodali 10 jedinstvenih značajki koje će pojačati vašu stimulaciju, a vi ćete podleći mjestu gdje je vaša G-točka.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Uzbuđenje je ponekad tako čarobno! A čaroban je i ovaj štapić ili vibrator iz kolekcije Pretty Little Wands. Zgrabite ga i krenite prema novim visinama užitka! Nudi vam 10 brzina vibracije, tanko i fleksibilno tijelo te dizajn s dva upotrebljiva kraja. Pogodi pravo mjesto s ovom igračkom jer sve je moguće!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Trysta Violet

    Žudi li vaša g-točka za savršenom stimulacijom? Luksuzni Svakom vibrator poslušat će njegove želje i udovoljiti njemu i vašim željama loptom u pokretu. Zove se Trysta i nudi vam 7 načina vibracija s 5 intenziteta. Skriva 2 visokofrekventna motora i ponosno će uzeti vaš klitoris. Dostignite anđeoski orgazam!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Patite li od hladne samoće? Vibrator Cornelius zamjenjuje je uzbudljivom toplinom. Njegova glava ima jedinstvenu sposobnost zagrijavanja do nevjerojatnih 48 °C. Osim toga, imate i genijalan oblik za ciljanje G-točke i obratite pažnju na klitoris. Neka vaša vagina doslovno zapali od strasti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved The G-Rave Purple

    Pretvorite svoju spavaću sobu u rave klub s igračkom koja će vam uljepšati užitak! Neka jarka svjetla na igrački kontroliraju vašu igru s nježno zakrivljenom glavom dizajniranom da svaki put pogodi G-točku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Pronađite svoju frekvenciju uzbuđenja uz FUCK! To je prvi na svijetu prilagodljiv vibrator G-točke. Opremljen je patentiranom twin-motor bas i bas tehnologijom koju možete maksimalno prilagoditi svojim potrebama. Zaljubite se u mekani gel vrh i ergonomske konture koje vam omogućuju da ciljate točno tamo gdje vam je potrebno.

    249 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Ovaj vibrator ima veliki potencijal da postane vaš najbolji prijatelj! Pitate se zašto i kako? Stoga pogledajte njegov oblik – savršen je za stimulaciju G-točke ili čak prostate. Osim toga, nudi vam 15 načina rada vibracija, između kojih ćete se lako i brzo prebacivati. Volite li kupke? Ponesite vibrator sa sobom u kadu ili tuš, jer je vodootporan!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Swap Sweet Orchid

    Swap nudi dva načina stimulacije: tapkanje i vibraciju, oba opremljena s 10 različitih načina. Osim toga, tri motora rade zajedno kako bi korisniku pružili ugodan trenutak. Swap je savršen vibrator za stimulaciju P- ili G-točke.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Pustite ruke da se odmore i uživajte u ovom Happy Rabbitu s dvostrukom stimulacijom! Brinut će se za vašu G točku i klitoris u isto vrijeme. Ima dva kvalitetna motora i također svilenkasto mekanu silikonsku površinu koja će vam se svidjeti. Birajte između 15 sjajnih brzina i uzoraka vibracija i oduševite svoja osjetljiva mjesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Žudite li za beskrajnim neodoljivim zadovoljstvom? Upoznajte Cvelyn, ljubičastu ljepoticu iz Pretty Love koja će vas zadiviti ne samo sa svojih 30 intenzivnih načina vibracije, već i svojim zadivljujućim oblikom za ciljanje G-točke i svojim prekrasno mekanim i glatkim silikonskim materijalom. Neka bude zadovoljan!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Lilac

    Model G-Spot Flex 5 Connect App donosi fleksibilnost, zabavu i elegantan dizajn. Unutarnja žica osigurava da se vibrator G-točke pretvori u vibrator tipa zeca. Njime možete upravljati pomoću aplikacije Satisfyer Connect i postići doista ekskluzivno iskustvo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile A & G-Spot Vibrator

    Jeste li znali da G-točka nije jedino mjesto u ženskom tijelu koje stimulira žene da dožive izvanzemaljske orgazme? Tu je i A-točka, koja se također nalazi u rodnici, a ovaj vibrator je dizajniran da ju izravno stimulira. Osim toga, u show uzima G-točku i obećava stvarno intenzivna orgazmička iskustva. Otkrijte sav orgazmički potencijal koji se krije u vama!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Ružičasti vibrator u obliku zeca koji skriva moćne rotirajuće kuglice! Doživite dosad nepoznato uzbuđenje i dopustite da vas ponese jedan za drugim orgazam. Enchanted Bunny vaš je novi erotski pomagač s mekanom silikonskom površinom, ugrađenom punjiva baterijom i 12 avanturističkih funkcija. Uz njega uživajte u jedinstvenoj dvostrukoj stimulaciji i podlegnite beskrajnom zadovoljstvu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Truda Lavender

    Žudite za beskrajnim nevjerojatnim užitkom? Upoznajte Trudu, ljubičastu zgodnu iz brenda Pretty Love, koja će vas oduševiti ne samo sa svojih 7 intenzivnih načina vibracija, već i sa zadivljujućim oblikom za ciljanje g-točke te predivno mekanim i mekim silikonskim materijalom. Dopustite sebi da budete zadovoljni!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Engily Ross Dianne Liquid Silicone G-Spot Bendable Vibe Lila

    Dianne je klasični vibrator po obliku, izdužen, svakako zakrivljen (idealan za stimulaciju G šake) i sa zaobljenim vrhom za ekstra sigurno, udobno i ugodno umetanje.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    Toliko je rečeno o G-točki! Nije važno imate li ga već ili ga još tražite, vibrator Lici će vam u oba slučaja biti savršen. Njegovo graciozno tijelo izravno dodiruje čudesnu G-točku i svojom stimulacijom mu daje neobuzdani orgazam!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Opustite svoje tijelo i um i priuštite si užitak potreban svakome od nas. Nećete biti sami, vaš će partner postati ovaj šarmantni ljubičasti elegantan, koji će se fokusirati uglavnom na vašu g-točku. Ima funkciju tapkanja, genijalno je zakrivljen i prekrasno fleksibilan. Vrh koji seže do g-točke ugodno je mekan i opremljen stimulirajućom teksturom. Otkrijte snagu 2 motora, zaljubite se u 7 načina vibracija i također 3 načina pulsiranja tapkanja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Amy 2 Violet

    Sanjate li o lijepom i kvalitetnom užitku koji će se pobrinuti za vašu g-točku? Vibrator Amy 2 luksuznog brenda Svakom sigurno će biti pravi! Na prvi pogled je lijep i moderan, na prvi dodir nevjerojatno mekan i ugodan, jer je napravljen od silikona. Dopustite da vas zaslijepi 5 strastvenih modusa 5 intenziteta!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Klasični vibrator s lijepim osobinama muškarca koji nema što raditi. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe sjajno je dizajniran kako bi vam pomogao da ciljate svoju G-točku i pokazao vam sedam ili više stimulacija. Izrađen je od ABS plastike sa odgovarajućom silikonskom površinom, koja je sigurna za tijelo, zatim 7 vibracija i vodootporna. Utičnica se napaja pomoću 2 AA baterije kada je pohranjena i zapakirana.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Želite li zadovoljiti svoju G točku? Ovaj vibrator je dizajniran za vas! Izuzetno je mekan, fleksibilan i dizajniran upravo da stimulira vašu G-točku sa 16 načina vibracija. Njegov tanak dizajn omogućuje jednostavno i nježno umetanje, a na vama je kako ćete se igrati s njim!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Amy 2 G-Spot & Clitoral Vibrator Light Purple

    Sanjate li o lijepom i kvalitetnom užitku koji će se pobrinuti za vašu g-točku? Vibrator Amy 2 luksuznog brenda Svakom sigurno će biti pravi! Na prvi pogled je lijep i moderan, na prvi dodir nevjerojatno mekan i ugodan, jer je napravljen od silikona. Dopustite da vas zaslijepi 5 strastvenih modusa 5 intenziteta!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 115 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.