×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za G-točku silikon

Artikli 129 za 160 od 197 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Klasični vibrator s lijepim osobinama muškarca koji nema što raditi. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe sjajno je dizajniran kako bi vam pomogao da ciljate svoju G-točku i pokazao vam sedam ili više stimulacija. Izrađen je od ABS plastike sa odgovarajućom silikonskom površinom, koja je sigurna za tijelo, zatim 7 vibracija i vodootporna. Utičnica se napaja pomoću 2 AA baterije kada je pohranjena i zapakirana.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Želite li zadovoljiti svoju G točku? Ovaj vibrator je dizajniran za vas! Izuzetno je mekan, fleksibilan i dizajniran upravo da stimulira vašu G-točku sa 16 načina vibracija. Njegov tanak dizajn omogućuje jednostavno i nježno umetanje, a na vama je kako ćete se igrati s njim!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrator za G-točku i vibrator za zeca u jednom. Zahvaljujući unutarnjoj žici može se slobodno podešavati i podešavati. Dva snažna motora maže klitoris i G-točku ugodnim vibracijama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Grey

    Budite kreativni i uživajte u našoj savitljivoj G-Spot Flex 3 koja istovremeno stimulira više vrućih točaka. Zahvaljujući fleksibilnoj dršci, može se transformirati iz vibratora za G-točku u rabbit vibrator, dražeći klitoris i G-točku dubokim vibracijama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    Toliko je rečeno o G-točki! Nije važno imate li ga već ili ga još uvijek tražite, Gili vibrator će vam u oba slučaja biti savršen. Njegovo graciozno tijelo izravno dodiruje čudesnu G-točku i svojom stimulacijom mu daje neobuzdani orgazam!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    Getaway Plus 2 prilagođava se vašim željama! Prikladno je biti fleksibilan i odgovarati vašim konturama i zahtjevima. Najviša legla voli g-točku, jer se također možete zabaviti sa svakim stimuliranim klitorisom ili bradavicama. Čuvajte se svojih tuga i ostvarite svoje snove!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    Arc ima snažan motor, mekano zaobljenje s grebenom koje stimulira klitoris i lako dohvatljivu zakrivljenu ručku, što vam pomaže da istražite i otkrijete savršeno mjesto.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Kunića nikad dosta! I to nije bilo kakav zec, to je igračka s trostrukom snagom, jer je već na prvi pogled elegantan i multifunkcionalan. Dakle, prije svega će milovati vaginu i posebno G-točku s 10 načina vibracije u ugodnoj kružnoj teksturi. Istovremeno će i vaš klitoris doći na svoje zahvaljujući fleksibilnoj traci koja također može vibrirati u 10 načina. Kada igračku okrenete, otkrit ćete kljun koji nudi osjećaj poput usisavanja s 3 brzine za zajamčene orgazme.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Zamislite da se možete prepustiti snažnim i diskretnim vibracijama bilo kada i bilo gdje! Gdje biste ga probali prvi put? Na dosadnom poslu ili na vrućem spoju? Šetati psa? Ne možemo govoriti o vašim fantazijama, ali ono što možemo učiniti je predstaviti ovaj ergonomski oblikovan vibrator koji cilja na G-točku dok istovremeno stimulira klitoris. Uživajte u 10 načina vibracije koji će biti samo vaši, bilo kada i bilo gdje!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    „Ne gledajte me previše i odmah me dirajte!“ Gjack 2 vibrator je izrađen od revolucionarnog materijala Bioskin kojeg nećete prepoznati na ljudskoj koži, a štoviše, ekološki je, hipoalergen, pahuljast, savršeno i luksuzno. Vibrator kao takav je vrlo moćan, nudi vam 6 različitih načina vibracija s vrlo tihim radom, punjiv je, vodootporan i upravljanje mu je više nego jednostavno.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Ruby Glow Blush

    Dopustite da vas zavede vanjska stimulacija vulve i perineuma ili pretvorite ovu luksuznu igračku u tren oka u vibrator G-točke. Dva snažna motora očarat će vas gromoglasnim vibracijama i tresti ćete od užitka, koju god kombinaciju odabrali.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Chic preklopna školjka za vašu školjku! Ovaj savršeno oblikovani luksuzni vibrator u obliku školjke pružit će vam intenzivan unutarnji užitak usmjeren na uvijek tako osjetljivu G-točku. Izrađen je od visokokvalitetnog medicinskog silikona te je nevjerojatno mekan i ugodan na dodir. Odaberite između 30 opojnih funkcija vibracije i prebacite se između njih putem daljinskog upravljača.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Miyo Purple

    Želite li udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok radi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Benty Vibe Silicone Purple

    Za čim trenutno žudite? Je li to veza sa samim sobom, sa svojim tijelom i erotskom stimulacijom? U svemu tome pomoći će vam Benty, praktičan i ergonomski oblikovan vibrator s mekim i kvalitetnim silikonskim tijelom. Njegov zaobljeni vrh malo je veći od tijela i također je zakrivljen, tako da savršeno cilja G-točku i daje vam opojnu stimulaciju. Odaberite između 10 funkcija vibracije i priuštite si orgazmičko zadovoljstvo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i igre u paru, a možda čak i koketiranje sa strancem u setu. Ovaj će vas vibrator oduševiti savršenom dvostrukom stimulacijom unutarnje i vanjske strane vagine. Otpustite, otpustite inhibicije i prepustite se orgazmima koji ostavljaju bez daha!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotacijski vibrator za kuniće s usisnom čašom i vodootpornim daljinskim upravljačem s dometom od 10 metara. Želite modernizirati svoju kupaonicu? Upoznajte Whir-Pulse vibrator s daljinskim upravljačem, koji je prvenstveno dizajniran za korištenje u kadi, tušu, whirlpoolu, bazenu ili bilo gdje drugdje!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Lucy Ruby Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. To uključuje ovaj elegantan i romantičan vibrator sa snažnim motorom s 3 brzine i 7 načina vibracija. Njegov lukovičasti oblik glave idealan je za preciznu stimulaciju G-točke i svidjet će vam se mekani silikonski materijal na prvi dodir. Dobro se snađite s modernim vibratorom s neodoljivim funkcijama.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    Je li vaša g-točka čeznula za nečim intenzivnijim od običnih vibracija? Marka Blush dolazi s ovom ljubičastom igračkom, koja ne samo da ima savršen oblik za ciljanje g-točke, već se prije svega ističe svojom praktičnom loptom skrivenom ispod mekog silikona, koja će intenzivno masirati vaše najtajnije mjesto užitka. Neka se G-loptica igra s vašom G-točkom!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Dual Pulse Wave Rabbit pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 3 motora i zapanjujuće funkcije pulsnih valova koji ciljaju i na unutarnji klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Postoji li netko tko ne bi volio orgazam? Sigurno ne! Svi ljubitelji orgazma obožavat će i Rewocurvy Rewolution vibrator. To je svestrana igračka koja će stimulirati sva vaša osjetljiva područja. Skriva motor s 10 načina vibracija i 5 razina intenziteta, a najbolji dio je što je savršeno fleksibilan i čak se prilagođava konturama vašeg tijela!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Želite li samo najbolje za sebe? G-Flutter je vrući kandidat za vašeg novog poznavatelja! Ima jedinstvenu funkciju napuhavanja i, naravno, također vibrira, a vješalica će se također fokusirati na vaš klitoris. Otkrijte orgazmički zanos uz ovu modernu i kvalitetnu igračku!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Gee Rose Gold

    Želite li doživjeti opojni orgazam G-točke? Gee je tu i nikad neće biti lakše! Punjiv je i fokusiran upravo na G-točku, preko koje će vam pružiti duboko zadovoljavajuće senzacije. Njegov savršeno zaobljeni oblik, ravan vrh i fleksibilan vrat pogodit će to osjetljivo mjesto i možda vam čak pružiti mokre orgazme o kojima većina nas samo sanja. Uživajte u snažnim vibracijama dok sami istražujete svoje tijelo ili se igrate s parom.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Pastelno plavi vibrator sa svilenkastom površinom oduševit će vaše oči, a posebno vašu vaginu! Ima vrlo luksuzan dojam, jer je ukrašena prekrasnim svjetlucavim kamenjem. Njegov je oblik izvanredno ergonomičan, pa se prilagođava vašim konturama i oduševit će vas sa 7 načina vibracija u 5 brzina. Zabavite se s ovim ukrašenim vibratorom!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys High Speed Good Times Pink

    Volite li stimulaciju G-točke? Ovaj vibrator će biti pravi pratilac! Pružit će vam briljantne orgazme, jer je s njim vrlo lako doći do G točke, jer ima zakrivljeni vrh u obliku jaja. Otkrijte sada 10 načina vibracije i prebacite se između njih pomoću gumba.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Goodies Cotton G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Postoji li zabavan i praktičan vibrator po super cijeni? Da, a kolekcija Goodies je dokaz za to! Donosi kvalitetne erotske igračke od vrhunskog silikona i ABS-a, među kojima je i ovaj pamučni vibrator oblika za savršenu i preciznu stimulaciju G-točke i trakom za milovanje klitorisa. Odaberite između 10 funkcija vibracije i povjerite svoj užitak snažnom i tihom motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Staby Silicone Shaped Flexible Vibrator Black

    Želite li senzualno pogladiti svoje unutarnje osjetljivo mjesto? Za to će vam trebati kvalitetan erotski alat kao što je ovaj vibrator Staby. Ima dugačko usko tijelo i izrađena je od visokokvalitetnog mekanog silikona, tako da je apsolutno ugodna na dodir. Njegov vrh podsjeća na žir, a uz pomoć gumba možete jednostavno birati između 8 načina vibracije i 2 intenziteta.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious G-Spot Vibe

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ovaj predivno zakrivljeni vibrator s pokretnom masažnom glavom pametno će se usredotočiti na vašu G-točku, ali ga možete uvesti i na svoju prostatu. Otkrijte njegovih 10 značajki vibracije za uzbudljivu raznolikost.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    Getaway Plus 2 prilagođava se vašim željama! Ugodno je fleksibilan i slušat će vaše konture i zahtjeve. Krajnji ravni vrh miluje g-točku, ali se njime možete i zabaviti kada stimulirate klitoris ili bradavice. Istražite svoje strasti i ispunite svoje snove!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Purple

    Juno nije bilo kakva vibratorka, ona je božica G-točke! To je najmekši, ali najelegantniji vibrator G-točke na svijetu i dat će vam duboke, tutnjave vibracije usmjerene izravno na tu osjetljivu točku. Uživajte u strasti koja će prostrujati cijelim vašim tijelom i otputovati u nevjerojatno ukusan orgazmički raj.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Geminii XLR8 Vibe Turquoise

    Tražite kvalitetan vibrator za svoje maksimalno zadovoljstvo? Ovaj iz Nu Sensuelle je savršeni majstor! Moglo bi se reći da ima podvojenu osobnost, nježan je i pun ljubavi koji svojom zakrivljenom glavom i pažljivo oblikovanim češljevima može zadovoljiti G-točku ili klitoris.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Angelique Purple

    Sanjate li o prekrasnoj stimulaciji svojih osjetljivih mjesta? Ovaj nevjerojatni vibrator iz Pretty Love brine o vama s 2 praktične funkcije. Njegovo fleksibilno tijelo ima uzbudljivu "come hither" funkciju, koja će precizno i intenzivno stimulirati G-točku. Osim toga, vibrator također brine o klitorisu i nudi vam 14 opojnih funkcija vibracije. Zaljubite se u dodir mekog silikona i prepustite se ugodnim osjećajima.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Prostata i G-točka će vam dobro doći! Kako ćete koristiti ovaj vibrator ovisi o vama. U oba slučaja, pobrinut će se kako za jednu od osjetljivih unutarnjih točaka, tako i za vanjske erogene zone. Vibrirajući dio na kraju baze vodi klitoris u predstavu ili predstavu. Birajte između 10 načina vibracije u 2 snažna motora pomoću daljinskog upravljača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 197 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.