×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za G-točku

Artikli 33 za 57 od 57 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Bswish Bgood Deluxe Curve Pink

    Tražite li vibrator za postizanje G-točke? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubav! Njegove harmonijske krivulje, fleksibilnost, mekoća i 6 funkcija vibracija kombinacija su u koju ćete se jednostavno zaljubiti. Uživajte u njegovoj misiji sa sobom ili svojim partnerom.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Pink

    Klasični vibrator s lijepim osobinama muškarca koji nema što raditi. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe sjajno je dizajniran kako bi vam pomogao da ciljate svoju G-točku i pokazao vam sedam ili više stimulacija. Izrađen je od ABS plastike s odgovarajućom silikonskom površinom, koja je sigurna za tijelo, zatim 7 vibracija i vodootporna. Utičnica se napaja pomoću 2 AA baterije i nije uključena u paket.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Aimi na punjenje pretvara vaše snove u stvarnost! Nudi vam 3 motora i zadivljujuće vibracijske funkcije kao i remenčić koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Vive Miki na punjenje pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudi vam 2 motora i zadivljujuće funkcije vibracije te jezik koji nevjerojatno leprša i iritira klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Goodies Sugar G-Spot Silicone Vibe Fushsia

    Postoji li zabavan i praktičan vibrator po super cijeni? Da, a kolekcija Goodies je dokaz za to! Donosi kvalitetne seks igračke od vrhunskog silikona i ABS-a, uključujući ovaj Sugar vibrator zaobljenog oblika za savršenu i preciznu stimulaciju G-točke. Odaberite između 10 funkcija vibracije i povjerite svoj užitak snažnom i tihom motoru.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Zamislite da se možete prepustiti snažnim i diskretnim vibracijama bilo kada i bilo gdje! Gdje biste ga probali prvi put? Na dosadnom poslu ili na vrućem spoju? Šetati psa? Ne možemo govoriti o vašim fantazijama, ali ono što možemo učiniti je predstaviti ovaj ergonomski oblikovan vibrator koji cilja na G-točku dok istovremeno stimulira klitoris. Uživajte u 10 načina vibracije koji će biti samo vaši, bilo kada i bilo gdje!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Logan Bendable G-Spot Vibrator Pink

    Još uvijek tražite svoju g-točku ili je već imate? Kako god bilo, ovaj će vam vibrator poslužiti da najbolje stimulirate ovo čudesno mjesto. Savršenog je oblika i ujedno je prekrasno fleksibilan. Vibracije su koncentrirane na vrhuncu i dizajnirane su u 10 različitih načina rada. Doživite vrhunac g-plijena!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Chic preklopna školjka za vašu školjku! Ovaj savršeno oblikovani luksuzni vibrator u obliku školjke pružit će vam intenzivan unutarnji užitak usmjeren na uvijek tako osjetljivu G-točku. Izrađen je od visokokvalitetnog medicinskog silikona te je nevjerojatno mekan i ugodan na dodir. Odaberite između 30 opojnih funkcija vibracije i prebacite se između njih putem daljinskog upravljača.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotacijski vibrator za kuniće s usisnom čašom i vodootpornim daljinskim upravljačem s dometom od 10 metara. Želite modernizirati svoju kupaonicu? Upoznajte Whir-Pulse vibrator s daljinskim upravljačem, koji je prvenstveno dizajniran za korištenje u kadi, tušu, whirlpoolu, bazenu ili bilo gdje drugdje!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantan vibrator s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u nebo? Punjivi Vive Dual Pulse Wave Rabbit pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 3 motora i zapanjujuće funkcije pulsnih valova koji ciljaju i na unutarnji klitoris. Odaberite između 10 brzina i funkcija i pustite ga da to učini, a također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Pink

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice u paru, a možda čak i koketiranje s nekim do sada nepoznatim čovjekom. Ovaj će vas vibrator oduševiti savršenom dvostrukom stimulacijom unutarnje i vanjske strane vagine. Opustite se, otpustite inhibicije i prepustite se orgazmima koji ostavljaju bez daha!

    189 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Le Wand Gee Rose Gold

    Želite li doživjeti opojni orgazam G-točke? Gee je tu i nikad neće biti lakše! Punjiv je i fokusiran upravo na G-točku, preko koje će vam pružiti duboko zadovoljavajuće senzacije. Njegov savršeno zaobljeni oblik, ravan vrh i fleksibilan vrat pogodit će to osjetljivo mjesto i možda vam čak pružiti mokre orgazme o kojima većina nas samo sanja. Uživajte u snažnim vibracijama dok sami istražujete svoje tijelo ili se igrate s parom.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys High Speed Good Times Pink

    Volite li stimulaciju G-točke? Ovaj vibrator će biti pravi pratilac! Pružit će vam briljantne orgazme, jer je s njim vrlo lako doći do G točke, jer ima zakrivljeni vrh u obliku jaja. Otkrijte sada 10 načina vibracije i prebacite se između njih pomoću gumba.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Goodies Cotton G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Postoji li zabavan i praktičan vibrator po super cijeni? Da, a kolekcija Goodies je dokaz za to! Donosi kvalitetne erotske igračke od vrhunskog silikona i ABS-a, među kojima je i ovaj pamučni vibrator oblika za savršenu i preciznu stimulaciju G-točke i trakom za milovanje klitorisa. Odaberite između 10 funkcija vibracije i povjerite svoj užitak snažnom i tihom motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Buck Wild Pink

    Krenite na divlju vožnju s ovim vibratorom za dvostruku upotrebu! Pružit će vam izuzetne osjećaje, vjerujte nam. Jedan njegov kraj upravlja hipnotičkim pokretom koji će dotaknuti osjetljivu G-točku, a drugi kraj će senzualno lepršati i milovati klitoris. Koristite jedan ili dva motora da postignete svoj užitak i ne zaboravite turbo tipku za aktiviranje maksimalne snage u cijeloj igrački!

    149 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Goodies Honey G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Postoji li zabavan i praktičan vibrator po super cijeni? Da, a kolekcija Goodies je dokaz za to! Donosi visokokvalitetne erotske igračke od vrhunskog silikona i ABS-a, među kojima je i ovaj Honey vibrator oblika za savršenu i preciznu stimulaciju G-točke. Odaberite između 10 funkcija vibracije i povjerite svoj užitak snažnom i tihom motoru.

    41,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Mystim Right on Ron Vibrator Rose

    Ron će uvijek biti na pravom mjestu u pravo vrijeme, tj. tvoja G-točka! Ima poseban oblik za precizno ciljanje G-točke i njezinu stimulaciju vibracijama. U svom genijalno oblikovanom tijelu krije snažan motor s 8 programa vibracija i 5 stupnjeva intenziteta. Ako se dogodi da ostane bez soka, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Uživaj u glazbi. Da, dobro ste čuli, ovako igračka vibrira u ritmu glazbe i time vašim omiljenim pjesmama i slušanju istih daje potpuno novu i što je najvažnije uzbudljivu dimenziju. Samo spojite kabel na player ili mobilni telefon. Ili uživajte bez glazbe i birajte između 7 unaprijed postavljenih uzoraka vibracije.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Super ugodno uzbuđenje od klitorisa do G-točke! Ovaj fleksibilni vibrator brine se za sva vaša osjetljiva mjesta. Ima vrh genijalne teksture koji će vrlo senzualno dotaknuti vašu G točku, a zatim i široku bazu oblikovanu prema ženskom tijelu, a to će biti klitoris i međica. Zaljubit ćete se u mekani silikonski materijal na prvi dodir, a možda čak i otići u seksi šetnju s vibratorom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Diva Dolphin Pink

    Jedinstveni oblik Diva Dolphin vibratora iz Fun Factora privući će vam oko na prvi pogled. Bit ćete impresionirani njegovim snažnim i snažnim motorom pri prvoj upotrebi, a da stvar bude još gora, također ćete cijeniti Battery + inteligentnu tehnologiju punjenja. Sve što trebate učiniti je kupiti hibridni komplet i odjednom baterijski vibrator postaje punjivi vibrator.

    119 €

    99 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Shunga Miyo Light Pink

    Želite li udvostručiti svoje zadovoljstvo? Ovaj prekrasni Miyo vibrator fokusirat će se na vaš klitoris dok radi na vašoj vagini i G-točki. Zgrabite ga i uživajte u zajedničkom trčanju kroz najpopularniju svjetsku fantastiku i višestruke orgazme.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand XO Rose Gold

    Zajašite na valovima euforije i otkrijte orgazme koji protresu cijelo tijelo. Le Wand XO jedinstveni je punjivi vibrator s dva motora koji će vas oduševiti istovremeno vanjskom i unutarnjom stimulacijom. Njegov okruglasti vrh udobno doseže G-točku ili prostatu, dok mali teksturirani remen leži na klitorisu ili perineumu. Uživajte u snažnim vibracijama dok sami istražujete svoje tijelo ili se igrate s parom.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Fuchsia

    Juno nije bilo kakav vibrator, she is the G-spot Goddess! Ovo je najmekši, ali najelegantniji vibrator G-točke na svijetu i dat će vam duboke, tutnjave vibracije usmjerene izravno na tu osjetljivu točku. Uživajte u boli koja će prostrujati cijelim vašim tijelom i ostaviti vas u nevjerojatno izgriženom orgazmičkom raju.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys All Time Favorites G-Spot Vibrator Pink

    All Time Fovorites kolekcije su godine provjerenih proizvoda koji nikada neće biti nepopularni! To uključuje ovaj vibrator s oblikom za preciznu stimulaciju G-točke, ali i prostate. Nudit će vam nekoliko razina vibracija, koje ćete odabrati pomoću krajnjeg kotača, od nježnih do vrlo intenzivnih. Uživajte u zajamčenom užitku!

    26,90 €

    14,90 €

    Nema na skladištu

  • Pasante Sensations Arouse Me

    Pasante fleksibilni vibrator s finim zarezima za bolju stimulaciju izrađen od prvoklasnih materijala koji stimuliraju rodnicu i G-točku.10 različitih načina vibracija i intenziteta.

    76,90 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 33 za 57 od 57 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.