×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za prostatu

Artikli 97 za 128 od 198 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Doc Johnson Kink Ultimate Rim Job Silicone Prostate Massager with Rotating Ridges

    Pokažite svojoj prostati novu razinu stimulacije s ovim alatom iz kolekcije Kink od Doc Johnsona. Stimulator prodire duboko u vaš anus i svojim vrhunskim silikonskim tijelom i preciznim ergonomskim oblikom neće samo pokazati vašu prostatu, već će obratiti pažnju i na branu koja će pokvariti kraći pokretni dio igračke. Kontrole su odvojene i možete birati između 10 funkcija vibracija s jednostavnošću ciljanja, 10 funkcija vibracija s ciljanjem brane i 3 razine kretanja ovog dijela.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 595390

    Želite sretnu prostatu? Razveselite je i mazite je ovim učinkovitim stimulatorom koji će branu odvesti u show. Ima 10 načina intenzivnih vibracija i super fleksibilan vrh za udobno punjenje. Uzbudljiv oblik gadgeta razumjet će vaše potrebe, stoga mu dajte priliku da vam pokaže.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Želite li se počastiti nevjerojatnom dugom stimulacijom? S ovim stimulatorom prostate na praktičnom pojasu, moći ćete uživati u zadirkivanju na stražnjim vratima danima! Stimulator kao takav izrađen je od vrhunskog silikona i pogodan je i za potpune početnike. Zakrivljeni oblik ugodno doseže prostatu i vrši uzbudljiv pritisak na nju. Osim toga, zahvaljujući tankom vrhu, lako se stavlja i kada dodate kap gela za podmazivanje, ide kao po maslu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Uživajte u ukusnim iskustvima koja dolaze iz vašeg anusa, a posebno vaše prostate. Ovaj mali i kompaktni stimulator prostate jednostavan za korištenje oduševit će vas svojim savršenim oblikom i vibracijama u donjem fleksibilnom dijelu. Ugodi prostati i perineumu u isto vrijeme!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Doživite pravu orgazmičku eksploziju uz Eclipse Roller Ball Probe Stimulator prostate Ne samo da vam daje 12 intenzivnih vibracijskih funkcija, već vas iznenađuje i snažnom loptom skrivenom neposredno ispod površine. Uživajte u orgazmičkim iskustvima sami ili u društvu svog kolege!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Vector+ Royal Blue

    Želite li se prepustiti milovanju i uživati u vibracijama na najosjetljivijim mjestima? Pozovite se da posjetite We-Vibe Vector čije ćete vibracije odabrati putem aplikacije na svom telefonu. I pazite, čak i vaš kolega može preuzeti ovu aplikaciju i diktirati vam jačinu stimulacije s drugog dijela svijeta. Stoga dođite i uživajte u senzualnim trncima u području prostate i perineuma!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Black

    NU Sensuelle Homme Ace 15-funkcijski fleksibilni punjivi silikonski vibrator za prostatu s dva motora u crnoj boji ima 2 snažno snažna motora i 15 primamljivih funkcija dubokog lupanja i pulsiranja umjesto zujavih vibracija koje imaju drugi.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Otkrijte ugodne vibracije (ne samo) u svom anusu! Ovaj fleksibilni vibrator ciljanog oblika na prostatu ima zavodljiv oblik penisa i ne ugađa samo prostati i perineumu, već i G-točki i klitorisu. Birajte između 10 načina vibracije i uživajte u dodiru mekog silikona, točno tamo gdje vam se sviđa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Solstice X App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice X je podesivi i fleksibilni vibrator za prostatu, koji korisnicima omogućuje prilagodbu oblika i veličine kako bi odgovarali njihovom tijelu i željama te prilagođavanje kuta i zakrivljenosti uređaja kako bi se optimizirala udobnost i učinkovitost.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Držite prostatu pod kontrolom! Ovaj dragi stimulator pod nazivom Solstice kontrolira se putem mobilne aplikacije i oduševit će vas ne samo svojom inteligentnom tehnologijom, već i ergonomskim oblikom. Njegov snažni motor skriven u silikonskom tijelu vibrira unaprijed postavljene načine rada, glazbu, glas ili vaše ručno nacrtane uzorke. Hajde, igraj se!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Analna zabava sama i s partnerom! Ovaj vibrirajući analni stimulator očarat će vas svojim oblikom, koji savršeno cilja na osjetljivu prostatu, a također i snažnom vakuumskom čašicom koja se može skinuti. Koristite daljinski upravljač za odabir između 10 načina vibracija i uživajte u njima gdje god želite, čak i u kadi ili pod tušem, jer je Wall Banger P-Spot vodootporan.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Ništa nije tako seksi kao trenutna stimulacija penisa i prostate. A upravo to će vam donijeti ova igračka! Bit ćete zadovoljni kombinacijom vibracije i topline, a njegov je oblik dizajniran tako da precizno dopire do vaše prostate i stimulira P-točku zagrijanim vrhom. Vibracija također uživa penis kroz teksturirani prsten i sve ćete kontrolirati putem kontrolera. Ili to povjeravate svom kolegi?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Predstavljamo Booty Beads - fleksibilne i zabavne analne perle od kojih ćete zablistati! Imaju tvrdi PowerBullet motor i također vam daju intenzivnu vibraciju ciljanog mesa. Uklonite 7 nepostojećih funkcija i rotirajte fleksibilne perle čim dobiju maksimalnu stimulaciju.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Prostate Pro

    Tražite li stimulator prostate koji će biti kvalitetan, točan i intenzivan? Ovaj Bathmate dizajniran je s obzirom na ergonomiju i zadovoljstvo. S njim ćete postići ekstra jake orgazme i promijenit će vam pogled na muški vrhunac. Otkrij više!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Je li vaš anal spreman za pravo uzbuđenje? Ova igračka će ga potresti! Njegov vrat sadrži perle koje će uz vibracije ispuniti sve vaše unutarnje želje. Konusni vrh olakšava umetanje i također udobno cilja na osjetljivu prostatu. Otkrijte radost i uživajte u njoj punim plućima!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Iker Black

    Privlače li vas nove divne visine i tražite kvalitetnu i modernu igračku koja bi mazila vašu prostatu? Iker prestižnog brenda Svakom svakako je vrijedan vaše pažnje! Nudi vam 7 načina rada vibracije, mogućnost upravljanja putem aplikacije, 2 motora i revolucionarne orgazme. Ne možete odbiti ovu ponudu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najtočnija i najuzbudljivija stimulacija prostate! Cilj ove igračke je vaša prostata koju miluje osovina s dva okreta i motor koji će vas zadiviti svojom snagom. Uživajte u dvostrukim osjećajima, jer stimulator brane koristi tehnologiju usisavanja zraka, koja će vas snaći zahvaljujući najintenzivnijim iskustvima!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Sanjate li o istraživanju vlastitog tijela i otkrivanju odvažnijeg užitka? Otkrijte 8 uzbudljivih postavki vibratora za prostatu Lelo Billy 2. Njegova nevjerojatna snaga zadovoljit će vas intenzivno, ali i nježno, a vjerujte, nema luksuznije igračke koja bi vam omogućila tako savršenu masažu osjetljive prostate.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus THRUST Remote Control Thrusting Prostate Massager Black

    Volite luksuz i želite samo najbolje za sebe i svoja osjetljiva područja? To je ono što želite Nexus! To je najluksuzniji brend kada je riječ o erotskim proizvodima za stimulaciju prostate, a mi ćemo staviti ruke na vatru zbog njega. Obitelj Nexus također uključuje ovaj masažer za prostatu s udarcima i vibriranjem na daljinsko upravljanje.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Tuširanje ne mora biti samo tuširanje, već i uzbuđenje može postati njegov sastavni dio! Nemojte se tuširati, tuširajte se ovim stimulatorom prostate iz Zero Tolerance! Oduševit će vas 10 snažnih vibrirajućih funkcija, mekani silikonski materijal i krajnja ušica s kojom ju možete objesiti na udicu s vakuumskom čašicom koja je dio pakiranja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X Mad Tapper Black

    Ne želi biti zadovoljan s 3 motora odjednom! Skrivene su unutar ove šarmantne igračke koja obećava da će se pobrinuti za sva vaša osjetljiva područja. Maksimalno je fleksibilan, ugodne teksture i genijalno zakošen. Odaberite između 10 brzina vibracije glave, 5 brzina tapkanja i otkrijte i pulsirajuću branu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Što se događa kada ovaj uređaj počne dodirivati vašu P-točku ili prostatu? Počinjete plutati na valovima nevjerojatnog orgazma. Tap To je kruti vibrator za prostatu s skočnim gumbom na vrhu koji je dizajniran da simulira tapkanje prstom. I to nije sve! Osim uzbudljivog tapkanja prostate, Tap It također može vibrirati, čak i pod vodom, jer je vodootporan.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Žudi li vaša prostata za praktičnim i elegantnim stimulatorom? Nalone će biti onaj pravi! Izrađena je od mekog silikona i ima teksturiranu površinu u koju ćete se zaljubiti zbog svojih stimulativnih sposobnosti. I što drugo? Tu je i masaža brane zahvaljujući donjoj vješalici, 2 motora, 7 postavki vibracija i daljinskom upravljaču.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Lead Wires for Self-Adhesive Electrodes 2mm Plug 120cm

    Mystim kabeli kojima spajate samoljepljive elektrode ili igračke s terminalom od 2 mm drugog proizvođača s Mystim izvorima. Ovaj kabel ima Mystim terminal s jedne strane i par terminala od 2 mm s druge strane. Paket sadrži 2 kabla.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X The General

    Pripremamo etiketu Pazi, stiže general! I to ne bilo koji general, on je general! Ima 2 snažna motora, robusne oblike i senzualne obline. Ima punašnu okruglu glavu koja se njiše naprijed-natrag dok mu središte tijela intenzivno vibrira i zadirkuje svojom gustom teksturom. Sve je pričvršćeno čvrstom bazom vrata harmonike. Otkrijte snagu dvaju motora i posebno 10 načina rada za apsolutni užitak!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tom of Finland P-Spot Vibe

    Stimulirajte svoju prostatu i ugodite svom analu učinkovitim vibracijama koje će vas izluditi.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Hoćete li prihvatiti izazov da doživite luksuzni užitak uz novu generaciju legendarnog Loki Wave 2 vibratora za prostatu? Kako jest, radujte se još većoj fleksibilnosti i 2 snažna motora koji će svima omogućiti duge i intenzivne orgazme. Igrajte se s njim sami ili sa svojim partnerom i otključajte nove uzbudljive tajne njegovog tijela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Pitate se kako bi bilo započeti orgazam koji oduzima dah stimulacijom prostate? Stoga samo prestanite razmišljati i pustite ovaj stimulator da radi. Njegov ergonomski oblik pristaje vam kao rukavica, a njegov dvostruki motor brine se za stimulaciju prostate i brana. Odredit ćete razinu vibracija putem kontrolera s dometom do 10 metara. Nemojte čekati svoju prostatu predugo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Prostate Hero

    Najveći heroj i kralj kada je u pitanju stimulacija prostate! Ne, ne pretjerujemo, ali morate ga isprobati na svom analu, to je sigurno. Hero je osmišljen kako bi stimulirao prostatu, a istovremeno se bavio osjetljivom perineumom. Ugodno je fleksibilan i izrađen od visokokvalitetnog silikona koji je siguran za tijelo. Povjerite svoj užitak 2 snažna motora i birajte između 9 načina vibracije.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat s tehnologijom zgrušavanja zbog koje vaša prostata poludi od uzbuđenja. I to nije sve, ovaj stimulator će vas dvostruko iritirati, jer branu neće ostaviti neprimjećenom. Uživajte u zadovoljavajućim iskustvima nove razine!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Obični stimulatori prostate vam više nisu dovoljni? Vrijeme je da otkrijete što Nexus Boost može učiniti s vrhom na napuhavanje koji vam omogućuje da prilagodite pritisak na prostatu tijekom igranja. Skriva dva snažna motora sa 6 različitih postavki vibracije za stimulaciju prostate i brane. Zgrabi daljinski upravljač i hajde!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Želite li osjetiti zadovoljstvo koje skrivaju vaša stražnja vrata? Pozovite ovaj stimulator s 2 snažna motora s obje strane! Njegov lukovičasti vrh će tapkati vašu prostatu i izazvati burne osjećaje koji će dovesti do intenzivnog vrhunca. Zato zgrabite kontroler ili ga povjerite svom kolegi, otkrijte i uživajte!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 198 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.