×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori vodootporno

Artikli 129 za 160 od 363 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • ToyJoy Legend Massager Purple

    Legenda je masažna glava sa 100% stimulirajućom snagom. Mekan na dodir, moderan dizajn, važna fleksibilnost i glatka ručka jamče izvrsno iskustvo. Ima ukupno sedam uzbudljivih značajki i vibracija i može se puniti putem USB-a. Ova igračka je apsolutno sigurna, vodootporna i izrađena od visokokvalitetnog silikona.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Dizajn ovog šapnog vibratora inspiriran je žezlom moćnih egipatskih faraona. Vibrator emitira jake vibracije koncentrirane na glavu štapa za snažnu, izravnu stimulaciju. Velika masažna glava pomaže u smirivanju bolnih mišića i ublažavanju stresa. Kyro je opremljen s dva višenamjenska silikonska dodatka za proširenje mogućnosti užitka. Jedan dodatak se može koristiti za draženje i stimulaciju osjetljivih područja, primjerice bradavica, dok je drugi dodatak savršen za istraživanje G-točke i istovremeno stimuliranje klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Tražite li užitak koji vas nikada neće razočarati? Ovaj zgodan ružičasti zgodan muškarac ima obje korisne strane i točno zna što želite. Uz njega ćete osjetiti porast strasti, jer će ga voljeti 7 funkcija vibracije u dva motora. Postignite željene vrhunske visine zahvaljujući njegovom svestranom obliku!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Imali ste težak dan i sanjate o željenom opuštanju, masaži, a možda i orgazmu? Sve to možete imati s ovom masažnom glavom koja će vas svojom izvedbom bacati na koljena iz dana u dan. Stoga se opustite, uživajte i uživajte u vibracijama s Wanda masažnom glavom!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Želite li nešto više za svoju prostatu? Ovaj vibrator za prostatu od crnog mekog silikona ima pomičnu kuglicu u gornjem dijelu za dodatni stimulirajući osjećaj. Pomoću daljinskog upravljača birat ćete između 7 načina rada vibracije i 4 načina rada za otkucavanje. Stoga ne čekajte i zabavite se s Mr. Igra.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved G-Gasm Delight Pink

    Želite li pogladiti svoju G-točku i pomilovati je do orgazmičkog ludila? Lako je s ovim vibratorom! Njegov oblik je idealan za lako ciljanje, a ima i prekrasnu ružičastu boju ljubavi.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Sanjate li o gotovo realnom vibratoru za stvarno velike orgazme? S Dorcel Real vibratorom pustite svoju strastvenu maštu do kraja! Koketira s vama kroz 7 postavki vibracije i 4 načina intenziteta točno tako da postignete svoje ciljeve u obliku vrhunaca užitka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Upoznajte kraljicu, talentirana je, ima distanciran ukus i prirodni šarm. Zalo Queen prekidači s jednom inovativnom PulsWave tehnologijom koja će pomoći vašim g-točkama dobiti intenzivnu stimulativnu stimulaciju. Otključajte iznimno dobre udare i osam PulsWave stimulacija g-točke s tehnologijom, koristite funkciju grijanja, intenzivne vibracije, kontrolu primjene, prekrasan Swarovski kristal i korištenje klitorisa ili bradavica za pomoć pri postavljanju. Što znaš o mojoj ženi?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Sjajno iskustvo granice i isporuka najboljih luksuznih erotskih igračaka! Upoznajte vijest pod imenom Enigma. Potaknite činjenicu da G-točka i klitoris stimuliraju i doprinose njihovoj sposobnosti da prežive krajnji orgazam!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ova relativno mala vibrirajuća glava zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje proizlazi iz iritacije snažnim vibracijama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator za prste zabavljat će vas i tijekom uvertira i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s intenzivnom iritacijom vibracija.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Adam & Eve Eve's Slim Pink Pleaser

    Što vidjeti svijet kroz ružičaste naočale? Ovaj realistično oblikovan vibrator s žilastom teksturom i suženim žirom prilagođava se vašem užitku. Pogodan je za početnike u smislu erotskih pomagala, ali i za iskusne ljubavnike. Njegovom veličinom i oblikom slušat će vaše tijelo i bit ćete preplavljeni orgazmima koje vam stavljaju ružičaste naočale.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Tako mali i tako moćni! Valencia je mini vibrirajuća glava sa stvarnom snagom. Nudi vam 10 različitih načina vibracija, a zahvaljujući svom tihom motoru imat ćete osjećaj maksimalne diskrecije. Valencia će vam pomoći da postignete orgazam i opustite mišiće od napetosti. Vrlo je ugodan na dodir, jer je izrađen od visokokvalitetnog silikona. Dopustite joj da vas dodirne gdje god treba.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite je manja verzija našeg kultnog punjivog štapić masažera. Le Wand Petite je manji po veličini, ali velik po snazi.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The LingO Purple

    S Lingom će to biti pravo lizanje! Stavite ga na jezik i odjednom je oralni seks obogaćen uzbudljivim i nježnim vibracijama. Vau vau vau! Motor je sitan, pa se jezik neće gaditi. A sa svojom dragom uz ovaj vibrirajući prsten na jeziku, priuštit ćete si apsolutni užitak! Voliš li svoju ženu? Zato to učinite njezinim ustima s vibratorom na jeziku.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister je savršena kombinacija vibracija i novog rotacionog sustava. Tako će vam ponuditi trodimenzionalnu rotaciju, zahvaljujući kojoj ćete se sklupčati od užitka! Uživajte u nevjerojatnoj stimulaciji G-točke i klitorisa u isto vrijeme s ovim moćnim i praktičnim alatom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Da li vam je stalo do praktičnog vibratora? Tulip vam nudi 10 snimaka naših vibracija s ljudima koji mogu čitati njihovu privatnu upotrebu. Način na koji je svojstvo izloženo je to što ga morate imati i za tkaninu i za tkaninu silikonske površine s genijalnim rebrom. Zabavite se tamo sve dok vam nožni prsti ne izlaze!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Mini Love Edition

    U ovom trenutku ova masažna glava potvrđuje tvrdnju da je jako mala! Odlučite se ili se naklonite nekome dok se ne zaprepastite. Kamena ljepota na dnu korisna je za oči, a funkcija čvrste vibrirajuće glave korisna je za klitoris, to je ono što žena želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    Luksuzna izrada, učinkovite funkcije i savršeno zadovoljstvo, takav je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatnu snagu s nevjerojatnom frekvencijom. Uživajte u uzbudljivom putovanju do neusporedivog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Naked Addiction Dual Density 9" Thrusting Dong Skin

    Žudite za apsolutno realnim prodorom cijelim tijelom? To je upravo ono što je Naked Addiction za vas, dodajući realističan penis izrađen od luksuznog silikona. Nevjerojatno je mekana na dodir, ali je ujedno i čvrsta poput kamene erekcije i ukrašena hiperrealističnim žilama. Ne propustite autentična iskustva zahvaljujući snazi ukusnih događaja.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Želite doživjeti nevjerojatan užitak? Trebat će vam i nevjerojatno vibrirajuće pomagalo, a to je upravo ovaj PalmPower Extreme! Na prvi pogled ima jedinstven oblik koji će vam pružiti udobnost. Vrhunska silikonska glava dovoljno je široka i fleksibilna da s njom stignete gdje god vam je potrebna. Uživajte u svih 7 funkcija intenzivnih vibracija!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Ništa ne voli toliko kao kad se nečiji okretni jezik poigra s njezinim klitorisom. Izvukla je svoju novu ljubičastu igračku iz torbice i nasmiješila se, danas će biti dobro.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Tražite mali i praktičan vibrator koji bi vam uvijek bio pri ruci? Ovo je Denzel, vješt u savršenom ugađanju po odličnoj cijeni. Njegova mekana površina potpuno će vas očarati, a genijalno oblikovan vrh pomoći će vam da precizno ciljate najosjetljivija mjesta, poput G-točke. Otkrijte njegove snažne vibracije solo ili u paru!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Ništa nije tako seksi kao trenutna stimulacija penisa i prostate. A upravo to će vam donijeti ova igračka! Bit ćete zadovoljni kombinacijom vibracije i topline, a njegov je oblik dizajniran tako da precizno dopire do vaše prostate i stimulira P-točku zagrijanim vrhom. Vibracija također uživa penis kroz teksturirani prsten i sve ćete kontrolirati putem kontrolera. Ili to povjeravate svom kolegi?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Snažne vibracije raznih intenziteta skrivene u ružičastom užitku na daljinskom upravljaču! Upoznajte CalExotics G Spout Arouser oblika koji razumije vaše potrebe. Uživajte u savršenom zadirkivanju bilo kada i bilo gdje pritiskom na gumb. Birajte između 12 funkcija vibracija s različitim intenzitetom i uzorcima.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Vibrator u stilu zeca s višebrzinskim vibracijama. Stimulirajuće brazde i prepoznatljiv žir pružaju maksimalan užitak. Usisna čašica znači da je zabava bez ruku moguća i da je igračka kompatibilna i s pojasevima. Bunny Deluxe je vodootporan i stoga se može koristiti u kadi ili tušu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vush Rose 2 Pink

    Tako lijepa i kvalitetna igračka! Brend Vush točno zna što žene žele. Rose 2 ima nježne latice i oblik u koji će se vaše tijelo zaljubiti. Nudi vam 5 razina i 5 vibrirajućih uzoraka. On je malen, fleksibilan i što je najvažnije ugodan i pun ljubavi.

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pretty Love Faust Purple

    Volite li oralni seks najviše od svega? S ovim stimulatorom moći ćete ga lako imati svaki dan, njegov praktični jezik dosljedno će se brinuti o vama u 12 načina. Kad poželite nešto drugo, samo ga okrenite i uživajte u vibracijama unutar vagine usmjerenim na G-točku. Vaš najbolji ljubavnik u vašim rukama!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Bogey Pink

    Žudi li vaša g-točka za užitkom? Poklonite mu ga s Pretty Love Bogey vibratorom, čiji je vrh dizajniran upravo da vam pomogne da dođete do ovog mjesta užitka. Ima nevjerojatnih 10 postavki vibracije i jednu kontrolnu tipku. Dođite do apsolutnog vrha i uživajte u cijelom putovanju!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Nešto poput najljepšeg dječaka u boy bendu. Nešto poput prirodne ljepote. Nešto više. Mystim Terrific Truman vibrator je snažan, atraktivan, diskretan i savršen. Samo uz njega orgazmične emocije eksplodiraju u vama zahvaljujući dva motora, genijalnom obliku i svilenom materijalu. Prihvatite poziv na orgazmični ples.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Velvet Purple

    Luksuzan smještaj, učinkovite funkcije i dobrobit, kao što je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatni snijeg s konstantnom frekvencijom. Uživajte u uvjerljivom putovanju do neugodnog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic My G Teal

    My-G je prekrasna elegancija koja će vas dvostruko stimulirati. Opremljena je novom suvremenom tehnologijom koja je zaslužna za pomicanje utrenog djela i donosi savršenu stimulaciju G-točke. Ove jedinstvene pulsacije otvorit će vam vrata u novi svijet uzbuđenja. Povrh toga, My-G dodaje ukusno usisavanje klitorisa.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 363 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.