×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori vodonepropusno

Artikli 97 za 128 od 825 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Prekrasni valovi pritiska stimuliraju klitoris s 11 intenziteta bez kontakta. Love Breeze će vas također inspirirati svojom mekom silikonskom glavom, punjivom baterijom i ergonomskom, vodootpornom završnom obradom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona Wave Purple

    Tražite li nešto revolucionarno? Već smo pronašli! Lelo će se natjecati s novom WaveMotion tehnologijom i sigurno je da će ovo biti dobra vožnja.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Više Vam nije potreban Tinder za ugodan solo seks ili s partnerom. Vodootporan, moćan, s mekom teksturom koja poziva na maženje kako bi se povećao užitak trljanja i opremljen s dva motora umjesto jednim za neviđenu dvostruku stimulaciju, Bruno Intense je vibrator za parove s daljinskim upravljačem koji će Vas zbližiti bolje nego safari kroz savanu

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje vaše G-točke, za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Ovaj novi užitak elektrane iz ograničene serije Rocks-Off zadirkivat će vas čistim zaraznim zanosom sa 7 razina intenziteta! Originalni RO-80mm svjetski je bestseler Rocks-Off pun strastvenih intenzivnih vibracija koje će vas baciti na koljena.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dupla zabava, dupli užitak – potpuno novi Satisfyer DUAL PLEASURE je stimulator klitorisa s Bluetoothom i unutarnji vibrator G-točke. Napravljen za uparivanje s nagrađivanom aplikacijom Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE upravo je doveo Vaše senzualno putovanje na novu razinu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Pink

    Podijelite svoje intimne tajne sa svojom ljubavlju u kući ili u javnosti. Znate nešto o problemu ove špilje trešnje koja vibrira! Zajamčena je njegova jednostruka montaža, uključujući poremećaj ovih linija motora i raznih predmeta, tijekom kojih osam vaginalnih stimulacija također može uzrokovati iritaciju klitorisa, bradavica ili drugih erogenih zona tijela.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Živahan i na tjelesnoj temperaturi za intenzivnu stimulaciju!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Lush Kira Velvet

    Spremni za bezgranične mogućnosti užitka? Lush Kira rabbit vibe ima dvije točke vibracije i gurajuću, vrteću, grijaću osovinu. Zečje uši nude stimulaciju klitorisa u stilu surround zvuka. Kira nudi 7 funkcija vibracije, nudeći mnogo opcija za odabir! Silikon UltraSilk ugodan je za Vaše tijelo. USB magnet za punjenje i otporan je na prskanje za jednostavno čišćenje.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy impresionira svojim ovalnim oblikom i kompaktnim dizajnom. Kruti vibrator, izrađen od glatkog silikonskog tijela, podmazuje klitoris pomoću uklonjive kombinacije pritiska valjka i vibracije.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LELO Bruno Black

    Bruno je dizajniran posebno za muškarce koji žele otkriti nove dimenzije užitka iritirajući svoju prostatu. Izrađen je od medicinskog silikona i savršeno anatomski oblikovan kako bi stimulirao prostatu i barijeru između anusa i testisa.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Koristite Luxur Vibrator osjetljiv na dodir uz okrepljujući test. Riječ je o bacaču moderne tehnologije, koji u svom tijelu ima dva senzora koji svojim aktiviranjem povećavaju količinu vibracija. Doživite orgazam koji oduzima dalije i iskoristite niz od 10 vibrirajućih i pulsirajućih funkcija koje će vam pružiti inovativnu igru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Najintuitivniji vibrator za parove tvrtke We-Vibe® ikad — s podesivim pristajanjem, kontrolama koje reagiraju na dodir i vibracijama bez upotrebe ruku koje podižu seks na potpuno novu razinu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata zaslužuje jaku vibraciju, vaša igra zaslužuje milovanje, vaš penis zaslužuje čvršću erekciju, a vi zaslužujete savršenu stimulaciju i nezaboravan vrhunac! Ovaj alat sadrži dva snažna motora i taktički se može kontrolirati na daljinskom upravljaču, tako da s njim možete izaći na ulice. Završni prsten, koji pričvrstite oko penisa i testisa, dodatno će poboljšati vaše cjelokupno iskustvo. Dajte sebi savršenstvo!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 s originalnom Pleasure Air tehnologijom naša je najluksuznija kreacija do sada – doista Prada među igračkama za seks, ultimativna igračka za žene koje traže više od samo još jednog uređaja za igru. S više razina intenziteta nego ikad prije i poboljšanom funkcijom autopilota koja Vas vodi u nove, nepredvidive avanture, PREMIUM 2 je najčišći užitak uz najvišu kvalitetu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator G-točke sadrži dva vrhunska F1 motora za nevjerojatnu snagu. Jedan se nalazi u vrhu, a drugi kao nastavak za dvostruku stimulaciju. Ove nove generacije F1 motora vibriraju pri nevjerojatnih 7200 okretaja u minuti odnosno 14000 okretaja u minuti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Lilac

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Red Hot Ember

    Ember design stimulator spreman je ispuniti sve vaše želje i svojim tankim zakrivljenim vrhom zadovoljiti svaki osjetljivi dio vašeg tijela. Jedinstveni oblik, 10 načina vibracija, prvoklasni medicinski silikon i punjiva litij-ionska baterija, to je upravo ono što Ember jest i jedva čeka da dočara najintenzivnije zadovoljstvo u vašem tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Zapalite svoj seksualni život tutnjavim vibracijama u kojima ćete oboje uživati. Upoznajte svog savršenog partnera. Match je vibrator za parove koji se nosi tijekom seksa, isporučuje intenzivnu stimulaciju i tutnjave vibracije i na G-točku i na klitoris.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi punjivi i vodootporni muški prsten za erekciju na svijetu. TOR 2 ima 100% jače vibracije od svog prethodnika i bilo kojeg drugog prstena sličnog tipa na tržištu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved The Butterfly Effect

    Zamahnite krilima do dosade i poletite u nebo uzbuđenja. Ovaj leptir će letjeti s vama, pružiti vam dvostruku stimulaciju klitorisa i G-točke u isto vrijeme, lepršati s ljubavlju za vas će biti na razini koju odaberete putem kontrolera. Letite u raj na kopnu ili u vodi, u spavaćoj sobi ili u gradu, iznad zemlje ili ravno na nebu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Što je danas malo ljuto? S ovim crnim vibratorom uživat ćete u stimulaciji klitorisa, vagine, anala ili bradavica, možete ga koristiti bilo gdje! Njegova mala džepna veličina više je nego praktična, a glatko, izdržljivo tijelo od ABS plastike vibrira za vas do 10.000 okretaja u minuti! Opremite se svestranim igračem za razna seksi zadirkivanja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Bloom Coral

    Zabavite se, otkrijte i što je najvažnije ojačajte mišiće dna zdjelice uz Bloom iz We-Vibea. Zahvaljujući vibracijama, ovo jačanje neće biti samo učinkovito, već i ugodno i uzbudljivo. Osim toga, uz We-Connect razina vibracije može biti u rukama vašeg partnera, koji lako može biti na drugom kraju svijeta. Jeste li spremni za jače orgazme?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Gballs 2 je zabavan način za treniranje mišića dna zdjelice. Vaš osobni trener ima 6 tečajeva, daje glasovne upute, postavlja ciljeve i nagrade. Gballs 2 s integriranim senzorima osigurava reakciju mišića.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Želite li samo najbolje za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2 doživjet ćete opuštanje bez premca, najluksuzniju masažu na svijetu, savršenu stimulaciju i ugodno opuštanje. Koncentrirana snaga 10 načina vibracija ublažava napetost mišića i stres, udobna ručka staje u vašu ruku poput školjke, a duža izdržljivost obećava beskrajne sate radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dorcel Vam ponovno nudi novi proizvod koji će Vas natjerati da pričate o njemu i vrištati od užitka!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Kombinirajte dvije najosjetljivije erogene zone i doživite najbolje uzbuđenje. Oh My Rabbit vibrator obećava uzbudljivu mješavinu osjećaja ekstaze. Pritisak na G-točku i klitoris spojit će se u savršeni duo koji ćete poželjeti doživjeti svaki dan.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Elegantan i diskretan vibrator za beskrajno ugodne trenutke. Njegov stilski oblik nalik na ruž u kombinaciji s ružičasto-zlatnom bojom zajedno tvore prekrasan estetski komad koji se nećete sramiti pokazati svojoj najboljoj prijateljici, a kamoli partneru. Veselite li se već 10 moćnih funkcija i stimulacije klitorisa suženim vrhom?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 825 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.