×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori vibrirajuće bežično

Artikli 33 za 64 od 272 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Leptir vibrator kojim se upravlja pametnim telefonom (iPhone i Android).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Jeste li spremni za novi val pogodnosti? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Čekić sa svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se uz 11 načina rada valjka za pritisak, 12 programa vibracije i kontrolu putem aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Analni čep za beskrajan analni užitak i za sve zahtjevnije ljubavnike. Tisuću je puta bolji od vaše omiljene igle, jer ima rotirajuće perle za stimulaciju sfinktera s 3 brzine i 2 načina okretanja. Također će vas očarati vibracije 3 brzine i 5 načina rada. Sve ćete to udobno kontrolirati putem daljinskog upravljača s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem za jednostavne igre čak i u mraku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Vrlo korisno za jedan vibrator! Nazovite se Hot Lover i pobrinite se da se naviknete na svoju G točku i klitoris. Skriva dva motora s dva motora. Njegova druga nepostojeća sposobnost je sposobnost zagrijavanja do opojnih 40 stupnjeva, što ostavlja miksere na dnu želuca i povećava cirkulaciju krvi. Vaša orgazmična iskra je očigledna! A ako ne dobijete tortu, možete to provjeriti dobrom aplikacijom Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Nikada silikonska završna obrada nije bila tako realistična, fleksibilna, toplinska i s neumornim funkcijama o kojima ste oduvijek sanjali.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

    Osjetite adrenalin u svom tijelu zahvaljujući našem najnovijem vibratoru Flamingo. Ovaj vibrirajući metak obećava vam najuzbudljivije i najintenzivnije vibracije G-točke. Flamingo je posebno dizajniran za parove koji se vole seksati u javnosti i žene koje vole izlaziti i navlažiti svoju mačkicu.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Analni čep za beskrajan analni užitak i za sve zahtjevnije ljubavnike. Ugodno klizi u vaše dupe i oduševit će vas, jer ima rotirajuće perle za stimulaciju sfinktera s 3 brzine i 2 načina okretanja. Također će vas očarati vibracije 3 brzine i 5 načina rada. Sve ćete to udobno kontrolirati putem daljinskog upravljača s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem za jednostavne igre čak i u mraku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Revolucije i nove mogućnosti. Apsolutni užitak i najnovija tehnologija. Pametna aplikacija i stimulacija klitorisa koja oduzima dah. Cijeli svijet se radovao ovome! Tu je novi Satisfyer Curvy koji se kontrolira putem aplikacije! Upoznajte i otkrijte beskrajne mogućnosti zbližavanja s partnerom na drugom kraju svijeta ili kako to učiniti u ritmu omiljene pjesme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući svom zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Priuštite sebi trifecta primamljivog iskušenja. 17x P-Trigasm ima snažno zujajuće stabljike za perineum s 3 brzine i 4 uzorka vanjske vibracije. Također sadrži nekoliko redova rotirajućih kuglica ispod površine baze osovine, da se zavodljivo vrte oko vašeg sfinktera s 5 postavki. Konačno, perla ispod površine vrha pomicat će se gore-dolje, muzeći vašu slatku točku s dodatnih 5 načina kretanja.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Otvorite nove erotske horizonte s luksuznom igrom TIANI Duo. Pronađite svoje duboke i senzacionalne vibracije čitajući svojim kolegama, kao i živeći svoj maksimum i brigu o sebi. Njegov upijajući glatki oblik pristajat će vašim profinjenostima, a prvoklasni silikon koji će vas usvojiti na prvom katu. Intenzitet očitanja diktira zajednički daljinski upravljač s jednom tehnologijom koja se može koristiti na licu mjesta. TIANI Duo je najbolji za vaš seksualni život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Tražite li igračku koja će začiniti vašu vezu? Toplo preporučujemo ovaj par vibratora. Nudi vam 9 načina rada vibracija, između kojih ćete se prebacivati pomoću daljinskog upravljača. Dva silikonska krila će milovati klitoris, a drugo rame će zadovoljiti unutarnji dio vagine, gdje će se susresti s penisom. Dva motora pobrinut će se za vaš užitak, ali i uobičajene orgazme.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Više Vam nije potreban Tinder za ugodan solo seks ili s partnerom. Vodootporan, moćan, s mekom teksturom koja poziva na maženje kako bi se povećao užitak trljanja i opremljen s dva motora umjesto jednim za neviđenu dvostruku stimulaciju, Bruno Intense je vibrator za parove s daljinskim upravljačem koji će Vas zbližiti bolje nego safari kroz savanu

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Pink

    Podijelite svoje intimne tajne sa svojom ljubavlju u kući ili u javnosti. Znate nešto o problemu ove špilje trešnje koja vibrira! Zajamčena je njegova jednostruka montaža, uključujući poremećaj ovih linija motora i raznih predmeta, tijekom kojih osam vaginalnih stimulacija također može uzrokovati iritaciju klitorisa, bradavica ili drugih erogenih zona tijela.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Žudite za apsolutno realističnim prodorom i nenadmašnim iskustvima cijelim tijelom? To je upravo ono što je Naked Addiction za vas, dodajući realističan penis izrađen od luksuznog silikona. Nudi vam 3 funkcije - rotaciju, vibraciju i prenapon, stoga ne propustite nevjerojatan doživljaj zahvaljujući savršenim funkcijama!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Najintuitivniji vibrator za parove tvrtke We-Vibe® ikad — s podesivim pristajanjem, kontrolama koje reagiraju na dodir i vibracijama bez upotrebe ruku koje podižu seks na potpuno novu razinu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Ovaj elegantni analni vibrator s prstenom za penis iz kolekcije Hueman nezaobilazan je za svakog muškarca. I osovina vibratora i perinealni stimulator su okruglog oblika i imaju izbočine za stimulaciju. Falusni prsten osigurava tvrđu i dužu erekciju te intenzivne orgazme. Mekani silikonski materijal vibratora vrlo je udoban. Igračka ima 10 različitih načina vibracije, uključujući 4 brzine i 6 uzoraka. Lako ih je postaviti pomoću bežičnog daljinskog upravljača. Nakon upotrebe uvijek temeljito očistite vibrator sredstvom za čišćenje igračaka i mlakom vodom.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Vrhunska kvaliteta i značajke koje će ga učiniti stvarno savršenim! Želite li saznati više? Dođite i upoznajte ovog zgodnog muškarca! Izrađen je od vrlo udobnog, izgleda vrlo realistično, a što je najvažnije ima funkciju magnetskih udara, što pruža uistinu realističan doživljaj. Osim toga, može vibrirati i senzualno se okretati. Zahvaljujući snažnom vakuumu, zalijepit će se za svaku ravnu površinu. želiš li ga? Nismo iznenađeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolucije i nove mogućnosti. Apsolutna korisnost i najnovija tehnologija. Nezaboravna primjena i stimulacija klitorisa kuzima odahima dah. Cijeli svijet je sretan! Evo novog Satisfyer Curvy koji provjerava vašu prijavu! Upoznajte i otkrijte izvanredne mogućnosti zbližavanja s partnerom u drugom dijelu svijeta ili kako to učiniti u ritmu ljupkog kraja.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata zaslužuje jaku vibraciju, vaša igra zaslužuje milovanje, vaš penis zaslužuje čvršću erekciju, a vi zaslužujete savršenu stimulaciju i nezaboravan vrhunac! Ovaj alat sadrži dva snažna motora i taktički se može kontrolirati na daljinskom upravljaču, tako da s njim možete izaći na ulice. Završni prsten, koji pričvrstite oko penisa i testisa, dodatno će poboljšati vaše cjelokupno iskustvo. Dajte sebi savršenstvo!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Apsolutno pametna igračka - dvostruki vibrator i mogućnost korištenja različitih oblika glava. Idealan za parove, kao i za solo igre, jer ga možete koristiti i za vaginalnu i za analnu stimulaciju.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Bloom Coral

    Zabavite se, otkrijte i što je najvažnije ojačajte mišiće dna zdjelice uz Bloom iz We-Vibea. Zahvaljujući vibracijama, ovo jačanje neće biti samo učinkovito, već i ugodno i uzbudljivo. Osim toga, uz We-Connect razina vibracije može biti u rukama vašeg partnera, koji lako može biti na drugom kraju svijeta. Jeste li spremni za jače orgazme?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Zapalite svoj seksualni život tutnjavim vibracijama u kojima ćete oboje uživati. Upoznajte svog savršenog partnera. Match je vibrator za parove koji se nosi tijekom seksa, isporučuje intenzivnu stimulaciju i tutnjave vibracije i na G-točku i na klitoris.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Uživajte u stimulaciji prostate i perineuma u isto vrijeme! Ovaj savršeno oblikovani analni vibrator s vrhom fine teksture mazit će vašu prostatu, a njegova široka baza stimulirati će perineum. Njegova meka površina ugodna je na dodir, a 2 motora ga mogu pokrenuti u 7 načina.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Kada se usredotočite na svoje najosjetljivije mjesto s vibracijama, što će se dogoditi? Eksplodirate vrlo brzo! Ali za tako preciznu stimulaciju logično je potrebna točna igračka. A to je upravo ono što je Hyphy, visokofrekventni vibrator za trenutne orgazme! Dođite i saznajte više o njemu, uključujući i činjenicu da njime možete upravljati putem aplikacije, mijenjati njegove ekstenzije ili koristiti njegov drugi kraj.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Gballs 2 je zabavan način za treniranje mišića dna zdjelice. Vaš osobni trener ima 6 tečajeva, daje glasovne upute, postavlja ciljeve i nagrade. Gballs 2 s integriranim senzorima osigurava reakciju mišića.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvostruka zabava i dvostruko zadovoljstvo! Novi Satisfyer Dual Pleasure oduševit će vaš klitoris kroz stimulaciju valovima pritiska i neće ostaviti za sobom ni vašu g-točku! A što je najbolje? Možete ga kontrolirati putem aplikacije Satisfyer Connect na svom telefonu! Podignite svoju uzbudljivu avanturu na novu razinu!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Malesation Rimming Hero Black

    Kada drugačije nego sada otkriti dvostruku stimulaciju orgazma! Ovaj stimulator sadrži 2 snažna motora s 10 vibracijskih funkcija, koji pružaju uzbudljivu stimulaciju prostate i brane, dok treći motor pokreće rotirajuće lopte u 3 brzine. Koristite daljinski upravljač i odaberite senzualnu kombinaciju značajki samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    Uživajte u savršenoj analnoj stimulaciji uz Elite Vibrating Ass Thruster skriven u diskretnom pakiranju. Odvrnite poklopac i spojite vibrator s jedne strane i jaku gumicu s druge strane. Spremni za divlju vožnju? Ako je tako, ne preostaje ništa drugo nego početi uživati ne samo u genijalnom kretanju gore-dolje, već i u nevjerojatnoj snazi vibrirajućeg metka skrivenog u krajnjem vrhu i ugodnoj toplini, jer se vibrator može zagrijati do 40°C.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 272 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.