×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori bežično

Artikli 65 za 96 od 436 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Uživajte u stimulaciji prostate i perineuma u isto vrijeme! Ovaj savršeno oblikovani analni vibrator s vrhom fine teksture mazit će vašu prostatu, a njegova široka baza stimulirati će perineum. Njegova meka površina ugodna je na dodir, a 2 motora ga mogu pokrenuti u 7 načina.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Analni čep za beskrajan analni užitak i za sve zahtjevnije ljubavnike. Tisuću je puta bolji od vaše omiljene igle, jer ima rotirajuće perle za stimulaciju sfinktera s 3 brzine i 2 načina okretanja. Također će vas očarati vibracije 3 brzine i 5 načina rada. Sve ćete to udobno kontrolirati putem daljinskog upravljača s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem za jednostavne igre čak i u mraku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Jeste li spremni za novi val pogodnosti? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Čekić sa svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se uz 11 načina rada valjka za pritisak, 12 programa vibracije i kontrolu putem aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Erica Wearable Vibrator with App Control Light-Pink

    Usrećite se! Kad god i gdje god. Kod kuće ili u pokretu. Sami ili u paru. Erica je nova inovativna igračka luksuznog brenda Svakom koja sadrži dva snažna motora za vanjsku i unutarnju stimulaciju. Njime se u potpunosti može upravljati putem aplikacije u kojoj ćete pronaći puno opcija i inspiracije na svoje zadovoljstvo. Učinite sebi uslugu ili pustite drugu da kontrolira vaše zadovoljstvo.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Nikada silikonska završna obrada nije bila tako realistična, fleksibilna, toplinska i s neumornim funkcijama o kojima ste oduvijek sanjali.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

    Osjetite adrenalin u svom tijelu zahvaljujući našem najnovijem vibratoru Flamingo. Ovaj vibrirajući metak obećava vam najuzbudljivije i najintenzivnije vibracije G-točke. Flamingo je posebno dizajniran za parove koji se vole seksati u javnosti i žene koje vole izlaziti i navlažiti svoju mačkicu.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Analni čep za beskrajan analni užitak i za sve zahtjevnije ljubavnike. Ugodno klizi u vaše dupe i oduševit će vas, jer ima rotirajuće perle za stimulaciju sfinktera s 3 brzine i 2 načina okretanja. Također će vas očarati vibracije 3 brzine i 5 načina rada. Sve ćete to udobno kontrolirati putem daljinskog upravljača s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem za jednostavne igre čak i u mraku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync O Purple

    Sync O je nova vrsta vibratora u obliku slova C za one koji traže užitak i savršeno pristaju. Vanjski krak se naslanja na klitoris, dok fleksibilni unutarnji krak u obliku slova O udobno pristaje u vaginu osiguravajući da vibracije ostanu točno tamo gdje želite. We-Vibeova jedinstvena inovacija u obliku slova C daje stimulaciju bez napora, bez upotrebe ruku koja nudi sigurne, ukusne vibracije u kojima mogu uživati oba partnera.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice RC 3 in 1 Vibrator Green

    RC 3 u 1 vibrator iz Coup!es Choice s daljinskim upravljačem. Vibrator G-točke može se odvojiti od prstena za vibriranje pijetla tako da se obje igračke mogu koristiti zasebno za dodatni užitak. Kada se spoje, tvore fleksibilni vibrator s stimulatorom klitorisa koji se može nositi i u gaćicama. Višenamjenska igračka za raznoliku igru sama ili s partnerom!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Flexer Insertable Dual Panty Vibrator

    Vaša nova omiljena uzbudljiva igračka za uživanje u udobnosti vašeg doma ili na otvorenom! Upoznajte Lovense Flexer, kojim se, kao i ostalim Lovense igračkama, može upravljati putem aplikacije i s njim ćete otkriti potpuno novu razinu erotske stimulacije. Njegov dizajn je prekrasno fleksibilan i osmišljen kako bi odgovarao vašem tijelu. Istovremeno će dotaknuti G-točku i klitoris, a njegova nevjerojatna snaga zadovoljit će i najzahtjevnije ljubavnice!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Revolucije i nove mogućnosti. Apsolutni užitak i najnovija tehnologija. Pametna aplikacija i stimulacija klitorisa koja oduzima dah. Cijeli svijet se radovao ovome! Tu je novi Satisfyer Curvy koji se kontrolira putem aplikacije! Upoznajte i otkrijte beskrajne mogućnosti zbližavanja s partnerom na drugom kraju svijeta ili kako to učiniti u ritmu omiljene pjesme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Melt Coral

    Jedini Pleasure Air™ stimulator dizajniran za parove, s pulsirajućim valovima i nježnim usisavanjem koji se osjeća bolje od svega drugog.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Otkrijte nove erotske horizonte s luksuznom igračkom TIANI Duo. Njezine duboke i senzualne vibracije podijelit ćete sa svojim kolegom i zajedno ćete doživjeti maksimalno zadovoljstvo i zadovoljstvo. Njegov savršen glatki oblik savršeno pristaje vašim tjelesnim oblinama, a prvoklasni silikon će vas osvojiti na prvi dodir. Intenzitet ćete diktirati bežičnim daljinskim upravljačem s jedinstvenom tehnologijom osjetljivom na pokret. TIANI Duo je najbolji za vaš seksualni život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Priuštite sebi trifecta primamljivog iskušenja. 17x P-Trigasm ima snažno zujajuće stabljike za perineum s 3 brzine i 4 uzorka vanjske vibracije. Također sadrži nekoliko redova rotirajućih kuglica ispod površine baze osovine, da se zavodljivo vrte oko vašeg sfinktera s 5 postavki. Konačno, perla ispod površine vrha pomicat će se gore-dolje, muzeći vašu slatku točku s dodatnih 5 načina kretanja.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA017-M Wildolo Devil Series Fantasy Dildo Vibrator with App 23cm Green-Blue

    Sanjate li o monstruoznom dvostrukom seksualnom užitku? Osigurajte si vječno zadovoljstvo uz vrhunski Hismith vibrating Monster Dildo, koji omogućuje i kontrolu putem aplikacije za pametni telefon. To je pametan dizajnerski komad za dvostruku penetraciju koji će poslušati vaše želje i odmah ih ispuniti, svakako saznajte više o njemu!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hugo 2 Remote Black

    HUGO™ 2 Remote je poboljšani masažer prostate na daljinsko upravljanje s 20% više snage i dva motora u bazi i vrhu za stimulaciju perineuma i prostate. Njegov prepoznatljivi švedski dizajn savršeno odgovara svim anatomijama, dok širi raspon postavki vibracije pruža više prostora za igru za intimno istraživanje.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA022-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Pink-Green

    Sanjate li o ugodnom seksualnom užitku? Osigurajte si vječno zadovoljstvo uz vrhunski Hismith Vibrating Fantasy Dildo, koji omogućuje i kontrolu putem aplikacije za pametni telefon. To je praktičan dizajnerski komad realističnog oblika i nježnih boja koji će poslušati vaše želje i odmah ih ispuniti, dođite i saznajte više o njemu!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Pink

    Podijelite svoje intimne tajne sa svojom ljubavlju u kući ili u javnosti. Znate nešto o problemu ove špilje trešnje koja vibrira! Zajamčena je njegova jednostruka montaža, uključujući poremećaj ovih linija motora i raznih predmeta, tijekom kojih osam vaginalnih stimulacija također može uzrokovati iritaciju klitorisa, bradavica ili drugih erogenih zona tijela.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Inmi Thru Thumper Thrusting Silicone Vibrator with Remote Purple

    Vibracije vam nisu dovoljne? Isprobajte igračku sa snagom uzbudljivih poteza! Ovaj vibrator izrađen od svilenkasto glatkog silikona nudi vam 7 načina potiska za savršeno iskustvo prodiranja. Njegov uporabni dio spojen je na krajnji okrugli dio na kojem ćete igračku gasiti i paliti te je također puniti. Podlegnite udarcima i vibracijama i mijenjajte načine rada putem upravljača.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Jeste li spremni za novi val užitka? Stigao je Satysfier Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje kultnog Air Pulse Satysfiera! Ističe se svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air koja stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se s 11 načina tlačnih valova, 12 programa vibracija i također kontrolom putem aplikacije!

    139 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Više Vam nije potreban Tinder za ugodan solo seks ili s partnerom. Vodootporan, moćan, s mekom teksturom koja poziva na maženje kako bi se povećao užitak trljanja i opremljen s dva motora umjesto jednim za neviđenu dvostruku stimulaciju, Bruno Intense je vibrator za parove s daljinskim upravljačem koji će Vas zbližiti bolje nego safari kroz savanu

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Apsolutno pametna igračka - dvostruki vibrator i mogućnost korištenja različitih oblika glava. Idealan za parove, kao i za solo igre, jer ga možete koristiti i za vaginalnu i za analnu stimulaciju.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Žudite za apsolutno realističnim prodorom i nenadmašnim iskustvima cijelim tijelom? To je upravo ono što je Naked Addiction za vas, dodajući realističan penis izrađen od luksuznog silikona. Nudi vam 3 funkcije - rotaciju, vibraciju i prenapon, stoga ne propustite nevjerojatan doživljaj zahvaljujući savršenim funkcijama!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Najintuitivniji vibrator za parove tvrtke We-Vibe® ikad — s podesivim pristajanjem, kontrolama koje reagiraju na dodir i vibracijama bez upotrebe ruku koje podižu seks na potpuno novu razinu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Ovaj elegantni analni vibrator s prstenom za penis iz kolekcije Hueman nezaobilazan je za svakog muškarca. I osovina vibratora i perinealni stimulator su okruglog oblika i imaju izbočine za stimulaciju. Falusni prsten osigurava tvrđu i dužu erekciju te intenzivne orgazme. Mekani silikonski materijal vibratora vrlo je udoban. Igračka ima 10 različitih načina vibracije, uključujući 4 brzine i 6 uzoraka. Lako ih je postaviti pomoću bežičnog daljinskog upravljača. Nakon upotrebe uvijek temeljito očistite vibrator sredstvom za čišćenje igračaka i mlakom vodom.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA015-M Wildolo Glow in the Dark Fantasy Dildo Vibrator with App 24cm Green

    Sanjate li o monstruoznom seksualnom užitku? Osigurajte si vječno zadovoljstvo uz vrhunski Hismith vibrating Monster Dildo, koji omogućuje i kontrolu putem aplikacije za pametni telefon. To je pametan dizajnerski komad koji svijetli u mraku, koji će poslušati vaše želje i odmah ih ispuniti, dođite i saznajte više o njemu!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Vrhunska kvaliteta i značajke koje će ga učiniti stvarno savršenim! Želite li saznati više? Dođite i upoznajte ovog zgodnog muškarca! Izrađen je od vrlo udobnog, izgleda vrlo realistično, a što je najvažnije ima funkciju magnetskih udara, što pruža uistinu realističan doživljaj. Osim toga, može vibrirati i senzualno se okretati. Zahvaljujući snažnom vakuumu, zalijepit će se za svaku ravnu površinu. želiš li ga? Nismo iznenađeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolucije i nove mogućnosti. Apsolutna korisnost i najnovija tehnologija. Nezaboravna primjena i stimulacija klitorisa kuzima odahima dah. Cijeli svijet je sretan! Evo novog Satisfyer Curvy koji provjerava vašu prijavu! Upoznajte i otkrijte izvanredne mogućnosti zbližavanja s partnerom u drugom dijelu svijeta ili kako to učiniti u ritmu ljupkog kraja.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata zaslužuje jaku vibraciju, vaša igra zaslužuje milovanje, vaš penis zaslužuje čvršću erekciju, a vi zaslužujete savršenu stimulaciju i nezaboravan vrhunac! Ovaj alat sadrži dva snažna motora i taktički se može kontrolirati na daljinskom upravljaču, tako da s njim možete izaći na ulice. Završni prsten, koji pričvrstite oko penisa i testisa, dodatno će poboljšati vaše cjelokupno iskustvo. Dajte sebi savršenstvo!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Dual Thrusting G-Spot and Clitoris Vibrator with Remote Purple

    Tražite nešto što će vam pružiti punu pozornost vama i vašim osjetljivim područjima? Ovaj lijepi vibrator iz Paloquetha je tu da vam pruži apsolutno zadovoljstvo i užitak koji oduzima dah. Može vibrirati s 9 načina vibracije u genijalno oblikovanoj bazi koja će stimulirati klitoris. Ali to nije sve, jer može i gurati u 3 načina, a potiski će se fokusirati na G-točku. Jeste li spremni za uzbudljive osjećaje?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Ditto+ je suštinski analni čep, mali, ali snažan vibrator s glatkom, suženom glavom i fleksibilnom bazom za jednostavnu upotrebu i ciljani užitak. Obložen mekim silikonom, vodootporan i punjiv, Ditto+ radi sve što treba – i dodaje još jedan sloj užitka za svaki vrh tijela.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 436 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.