×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 65 za 96 od 360 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Suction Vibrator with Remote Control Purple

    Ovaj nevjerojatni nosivi vibrator 3-u-1 probudit će vaše najluđe snove! Nakon što stavite ovaj vibrator i uključite ga, možete dobiti otprilike tri stvari odjednom: stimulaciju klitorisa, stimulaciju G-točke i masažu perineuma. Vibrator u obliku dilda zna kako iscijediti vaše Hot-Spots za eksplozivan užitak. I da ti kažem, cijelo tvoje tijelo KAO da će se otopiti.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Znate li da vaše vođenje ljubavi može biti još uzbudljivije? Sve što trebate učiniti je pozvati ga uz ovaj praktični prsten koji miluje i penis i klitoris. Zahvaljujući povlačenju, penis će biti nešto osjetljiviji, njegova erekcija će biti duža, a orgazam će biti intenzivniji. Dame će, pak, totalno pasti na vibracije usmjerene prema klitorisu i okolini tijekom penetracije. Uživajte u najboljim iskustvima!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Ako niste sami za senzualnu intimnu masažu, želite li tijelo ostaviti na hladnom mjestu? Paloqueth masažna glava dizajnirana je da vam pruži sve vaše snove o masaži. Vaša nova glava osigurat će vam 5 sati rada i 10 puta vibracije. Držite se za ruku i otiđite na kraju svog dana.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Uronite duboko u noć s ovim čarobnim masažerom iz Pretty Love. Njegove čarobne vibracije će masirati vaš klitoris u hipnotički trans, koji će biti ispunjen nevjerojatnim orgazmičkim osjećajima kojih se nećete moći zasititi. Štoviše, uključena su i 2 dodatka, tako da svoje ljubavnike možete mijenjati po želji.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveBoxxx I Love You

    Tražite savršen poklon za svoju ljubav? Upravo ste ga pronašli! Ova torba puna ljubavi javit će vašem kolegi kako se osjećate u vezi s njom. U njemu ćete pronaći uzbudljive dodatke u kojima će uživati i oni koji još uvijek nisu zadovoljni erotskim pomagalima. Doživite novu razinu romantičnih emocija i igrajte se zajedno na nježan, ali uzbudljiv način.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Najviše od svega volite oralni seks i biste li ga voljeli svaki dan? Vaš san će se ostvariti s Paloqueth moćnim vibratorom za sisanje klitorisa! Koristi jedinstvenu tehnologiju vakuumskog usisavanja i vaš klitoris se usisava slično oralnom seksu. Doživite ono što on jest i nećete htjeti živjeti bez njega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Predstavljamo Booty Beads - fleksibilne i zabavne analne perle koje će vam se svidjeti! Imaju snažan PowerBullet motor i tako vam pružaju intenzivne vibracije cijelom dužinom. Birajte između 7 nevjerojatnih funkcija i rotirajte fleksibilne perle kako biste dobili maksimalnu stimulaciju.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Mali, vodootporan i ne samo prikladan za putovanja, ovo je realistični vibrator iz kolekcije Elegant Series. Ima šarmantan oblik penisa s prepoznatljivim žirom i venama. Nudi vam 15 načina vibracija i pruža vam razne užitke kako u vagini tako iu analnom. Ne zaboravite uživati s njim u kadi ili pod tušem, jer je vodootporan.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Dame, jeste li već pronašle svoju G-točku? Znamo da pronalaženje nije zabavno i ponekad je potrebno mnogo strpljenja, ali onda je to i velika pobjeda. S ovim vibratorom ćete jednom ili dvaput pronaći svoju točku maksimalnog užitka! A ako ste jedan od sretnijih i znate gdje vam je G-točka, ovo je savršena igračka s kojom ćete ga zafrkavati. Birajte između 12 načina vibracije!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Sunny Sensations Yellow

    Ne postoji ništa bolje od klasike! Ova tradicionalno oblikovana vibra je duga, vitka i snažna sa svime što vam je potrebno za uživanje u ukusnoj vožnji užitka. Glatka mat završna obrada djeluje svilenkasto jer klizi dodatnom duljinom za dublje prodiranje, a motor s više brzina omogućuje vam da prijeđete s nježne masaže na intenzivno zujanje pritiskom na gumb.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite li ugoditi klitorisu ili izmasirati umorne mišiće? Sve je moguće s ovom mini vibrirajućom glavom iz Satisfyera! Ima praktičan zaobljeni vrh, ravni oblik i elegantan izgled. Zahvaljujući opruženom gornjem dijelu, glava mu je potpuno fleksibilna i prilagođava se vašim željama. Uživajte u nevjerojatno snažnim vibracijama i masaži cijelog tijela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Volite li maziti klitoris? Pokušajte uživati uz vibracije, tada će to biti još veća vožnja! Ovaj vibrator iz kolekcije Fifty Shades of Grey jedinstven je svojim impresivno oblikovanim vrhom, što ga čini idealnim za iritaciju klitorisa i postizanje najboljih orgazama.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Vibe Therapy Meridian je elegantan ljubičasti vibrator izrađen od baršunasto mekog silikona. Vibrator ima površinu u obliku niti, koja svakim pokretom stvara uzbudljiv učinak. Meridian će vas iznenaditi svojim visokim performansama i 7 funkcija vibracije, otkrijte ih već danas!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše želje nisu dopuštene, jeste li voljni zatrebati kolutove? Ovo je Tracy, tvoja nova ljubavnica, promjena koja će ti donijeti nešto! Glatko je glatka, lijepo fleksibilna i intenzivnog oblika jer bi omogućila i g-točku i klitoris. Bit će 7 intenzivnog rada i živog orgazma nakon noćnog i noćnog orgazma.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Bergrisi Realistic Vibrating Dildo 26cm Nude

    Jeste li uzbuđeni idejom realističnog vibrirajućeg dilda s gracioznim glavićem, autentičnim venama i senzualnim testisima? Bergrisi ima sve to plus robusnu vakuumsku čašicu za seksi igru bez ruku!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser savršen je za razne stimulacije svih erogenih zona, poput klitorisa ili grudi. Vibrator za prste je vrlo jednostavan i intuitivan za rukovanje zahvaljujući fleksibilnom otvoru.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Mislite li da više ne može doživjeti nova orgazmička iznenađenja? Ovaj beskontaktni stimulator klitorisa uvjerit će vas u suprotno. Jedinstvena tehnologija Pleasure Air u vama će u trenu izazvati snažne orgazme zahvaljujući osjećaju koji će biti vrlo sličan sisanju. Isprobajte i otkrijte nova iskustva koja ćete poželjeti uvijek iznova.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Dr. Skin Cock Vibes Double Vibe Beige

    Nedostaje li vam nešto stvarno i dvostruko? Kako bi bilo da probate ovog doktora, koji je apsolutno realan, dvostruk i vibrira? U njemu će istovremeno uživati i vaša vagina i anal, a ima i jaku usisnu čašicu koja će se držati na svakoj glatkoj površini. Ne oklijevajte i pozovite dr. Skinovi za intimnu inspekciju oba njihova otvora u isto vrijeme!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Woomy Gili-Gili Vibrator with Heat Purple

    Uživate li u istraživanju uzbudljive razigranosti? Kolekcija Woomy sastoji se od šarmantnih igračaka izrađenih od visokokvalitetnih materijala koji se mogu pohvaliti zabavnim i elegantnim izgledom te najboljim značajkama. Kolekcija Woomy uključuje ovaj šarmantni vibrator za istovremeno stimuliranje G-točke i klitorisa. Uživajte u dodiru mekog silikona i ugodnoj toplini jer se vibrator može zagrijati do 40°C!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Za intenzivan backdoor užitak!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Terracotta

    Zamislite da upadnete u vrhunski užitak! Kako se ova igračka zakači za vaš klitoris i počne ga voljeti s tehnologijom pritiska valova. Bit će ugodno, uzbudljivo i nevjerojatno orgazmično. Štoviše, Magnetic Deep Pluse ima novu magnetsku tehnologiju koja ga čini još tišim, a valovi pritiska su mekši i ekonomičniji. Zgrabite ga i pustite da vam oduzme dah od korisnosti.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Afterdark Delzis Anal Prostate P-Spot Vibrator Black

    Delzis je analni vibrator za prostatu za točku P s vibracijom. Njegovo tijelo ima zakrivljenost dizajniranu da stimulira prostatu i točku P. U isto vrijeme, ima još jedno teksturirano područje za dodatnu stimulaciju.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Žene se dijele u dvije skupine – one koje su pronašle svoju g-točku i one koje u nju ne vjeruju. Paloqueth G-Spot je tu za obje grupe. Zahvaljujući svom obliku i nešto više gomoljastoj glavi od tijela, možete udobno ciljati na G-točku i stimulirati ovo divno mjesto mokrim orgazmom. Ne vjerujete? Pokušati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Au Naturel Magnum Vibrating Dong Sensa Feel 11 Inch Chocolate

    Osjećate li da vam treba nešto što vibrira? Osim svojom dužinom, ovaj veliki dildo oduševit će vas i svojom sposobnošću vibriranja, svojim nevjerojatno autentičnim materijalom i praktičnim usisnom čašom. Tehnologija Sensa Feel jamči meku i glatku površinu te u isto vrijeme snažnu i čvrstu jezgru. Zaljubite se u realističnog diva s vibracijama kao bonusom!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Trebate li vibrator za podešavanje G točke? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubav! Njegove harmonijske krivulje, fleksibilnost, mekoća i 6 kombiniranih funkcija vibracije svi su svima. Uživajte u svojoj misiji sa sobom ili svojim partnerima.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Juliette

    Elegancija i performanse zajedno? Da! Vibrator Juliëtte iz kolekcije Elite isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući luksuznoj kombinaciji crnog mekog silikona i zlatnih detalja. Ponudit će vam 7 uzoraka vibracija i 3 brzine kojima nećete podleći. Uz Juliëtte, zahvaljujući savršenom obliku i fleksibilnoj glavi, možete dosegnuti sva osjetljiva mjesta koja to zahtijevaju. Elitne igračke će voljeti svaka žena.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Mala, kompaktna i iznimno moćna, ovo je punjiva masažna glava Wand Vibe iz kolekcije Elegant Series. Nudi vam 15 različitih načina vibracija s kojima ćete uživati u savršeno senzualnom iskustvu masaže. Savršeno leži u ruci i lako se kontrolira, pa ga zgrabite i uživajte u nježnoj ili intenzivnoj masaži vaših osjetljivih područja!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Mat, glatke i, što je najvažnije, vibrirajuće stezaljke za bradavice na prvi pogled izgledaju jako ukusno jer su izrađene od najkvalitetnijeg silikona.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Me Blue

    Rabbit Love Me vibrator nudi neograničeno zadovoljstvo zahvaljujući dvostrukoj stimulaciji. Dva snažna motora maze klitoris i točka! Za razliku od drugih vibratora slične vrste, Love Me je jedinstven po tome što nudi pojačanu stimulaciju odozgo, a ne odozdo. Ruka za klitoris je ugodno zakrivljena i valovita, tako da s njom možete uživati u maksimalnom užitku!

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Želite li vibrator koji će između ostalog izgledati sjajno na vašem noćnom ormariću? Diamond vibrator dolazi iz kolekcije Elegant i ima stvarno lijep dizajn. Njegova mekana površina sa zanimljivom teksturom skriva 10 uzbudljivih načina vibracija za iznimno zadovoljavajuće iskustvo. Nađite pomoćnika koji će biti elegantan kao i vi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Wall Banger 2.0 Pink

    Klasični vibrator s natprosječnim performansama! Ovaj fleksibilni vibrator ima realističan oblik penisa, uključujući prepoznatljiv žir i oblikovane vene. Završava jakim usisnom čašom koja prianja na bilo koju glatku površinu i čini vibrator kompatibilnim s naramenicama. Birajte između 10 načina vibracija i uživajte u igrački pod tušem ili kadom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 360 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.