×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 65 za 96 od 318 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Playboy Spot On Purple

    Želite li otkriti netaknuta mjesta u svom tijelu koja kriju ogroman potencijal za uzbuđenje? Odlučite se s ovim vibratorom čiji će vam oblik olakšati stimulaciju ne samo G-točke. Ima baršunasto meku površinu jer je izrađena od visokokvalitetnog silikona. Podesiv je, tako da ga lako možete prilagoditi svom tijelu i trenutnim zahtjevima. Odaberite između 3 brzine vibracije i 7 uzoraka onaj koji vam se sviđa.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Pastelno plavi vibrator sa svilenkastom površinom oduševit će vaše oči, a posebno vašu vaginu! Ima vrlo luksuzan dojam, jer je ukrašena prekrasnim svjetlucavim kamenjem. Njegov je oblik izvanredno ergonomičan, pa se prilagođava vašim konturama i oduševit će vas sa 7 načina vibracija u 5 brzina. Zabavite se s ovim ukrašenim vibratorom!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    Vibracijski uzorci 3x7 - Sa 3 potisne kretnje drške i 7 vibracijskih uzoraka zečjih ušiju, PALOQUETH potisni vibrator nudi vam opcije 3x7. Slobodno mijenjajte načine rada koji odgovaraju vašoj ljubavnoj brzini.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Viotec Manto G-Spot Massager Gold & Wine Red

    Privlači li vas kombinacija inovativnosti i senzualnosti? Predstavljamo Viotecovu kolekciju luksuznih erotskih igračaka! Uključuje i ovaj divni vibrator za stimulaciju G-točke Manto, koji se ističe svojim LCS zaslonom na dnu, koji će služiti i kao praktičan touch kontroler. Birajte između 7 nevjerojatnih načina vibracije s 5 razina intenziteta.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Elite Romeo Black

    Krenite na putovanje intimnog užitka s French Kiss™ Elite Romeo. Ova zavodljiva treperava kombinacija zadirkivanja i zabadajućeg metka osmišljena je kako bi rasplamsala vaše strasti i ostavila vas bez daha. Istražite 10 primamljivih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije koje će vas podivljati od želje.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bgee Heat Infinity Deluxe Pink

    Prihvatite svoju unutarnju seksipilnost i dopustite da Bgee Heat Infinite Deluxe postane vaša osobna zavodnica na putovanju strasti i zadovoljstva. Prava dražilica i zavodnica, probudit će dubinu vaših želja. Moć užitka leži u vašim rukama, a uz beskrajne mogućnosti, noć je vaša za istraživanje. Dakle, prepustite se privlačnosti, osjetite toplinu i neka avantura počne.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Prostata i G-točka će vam dobro doći! Kako ćete koristiti ovaj vibrator ovisi o vama. U oba slučaja, pobrinut će se kako za jednu od osjetljivih unutarnjih točaka, tako i za vanjske erogene zone. Vibrirajući dio na kraju baze vodi klitoris u predstavu ili predstavu. Birajte između 10 načina vibracije u 2 snažna motora pomoću daljinskog upravljača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Right on Ron Vibrator Rose

    Ron će uvijek biti na pravom mjestu u pravo vrijeme, tj. tvoja G-točka! Ima poseban oblik za precizno ciljanje G-točke i njezinu stimulaciju vibracijama. U svom genijalno oblikovanom tijelu krije snažan motor s 8 programa vibracija i 5 stupnjeva intenziteta. Ako se dogodi da ostane bez soka, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddess Collection Zephyros

    Prekrasan vibrator iz zaista božanstvene Goddess kolekcije! Ovaj frajer je napravljen od takozvanog tekućeg silikona, koji je najbolji, i što je najvažnije, najmekši materijal koji je siguran za tijelo koji je svijet ikada vidio. Skriva 2 snažna motora, od kojih jedan misli i na klitoris. Birajte između 3 razine stalnih vibracija i 7 ritmova i priuštite si luksuzni užitak.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Swap P&G Spot Tapping Vibrator Light Pink

    Nježno ružičasta igračka za orgazmička iskustva! Ponudit će vam dvije nevjerojatne funkcije, vibraciju i tapkanje. 3 snažna motora koja igračka krije u sebi rade zajedno i mogu vam pružiti uistinu ugodna iskustva. Stimulirajte svoju P-točku ili G-točku, bit će to jedna velika ljepotica!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swan The Mini Swan Wand Glow in the Dark Purple

    Pripremite se za sjaj! S našim najnovijim Mini Swan Wand – Glow in the Dark Edition.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Tražite li onu pravu? Lijepa nježna i zgodna? Ovaj snažni vibrator za kuniće dijeli vas na 10 načina tapkanja i 10 načina vibracije. Funkcija tapkanja uzrokuje pokrete s lijeva na desno i njima značajno stimulira točku G. Manja ruka tada vibrira na klitorisu i dopire do sedmog neba. Upravljajte motorima neovisno i dodirnite orgazmično nebo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Tražite nešto slatko i pametno u isto vrijeme? Ovo nije samo vibrirajuća glava, to je igračka zapanjujuće kvalitete s 2 upotrebljiva kraja. Uživat ćete u snažnim vibracijama s jedne strane i uzbudljivim toplim vrtnjama s druge strane. Glatka glava zadovoljit će ne samo osjetljiva područja, već i ukočene mišiće bilo gdje na tijelu. Drugi kraj brine o vagini, ugodno se grije, vibrira i okreće se, što obećava potpuno blaženstvo.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Elegantna i nestašna igračka za strastvene parove koji žele uživati u još intenzivnijem ljubavnom iskustvu! Zuna je vibrator za par koji će stimulirati oba partnera u isto vrijeme tijekom seksa. U paketu ćete pronaći i šarmantnu leopard torbu u koju možete pohraniti igračku ili je nositi kao vrećicu za bubrege. Uživajte u 7 uzoraka vibracija i 3 brzine koje će oduševiti G-točku, klitoris i penis.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Play Time Black

    Kombinacija udobnog i moćnog užitka u Play Timeu, dijelu naše Multi Play serije. Ova fleksibilna vibrirajuća igračka idealna je za igranje G-točke ili P-točke zahvaljujući svojoj gomoljastoj, teksturiranoj glavi i jedinstvenoj dršci koja se može gnječiti.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy The Seeker Acai

    Seeker, dio naše serije Multi Play, pun je iznenađenja svojim dizajnom s dva kraja koji je napravljen za zadovoljstvo svih. Stvorite vlastitu avanturu s fleksibilnom, zakrivljenom osovinom na vrhu s okruglom glavom za stimulaciju G-točke ili P-točke. Preokrenite igračku i doživite nove osjećaje iz niza višestrukih tutnjavih vibrirajućih perli. Savršene za vaginalne ili analne igre, mogućnosti za užitak su beskrajne.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Rev Me Up Opal

    Rev Me Up pokrenut će vaš motor. Fleksibilna, teksturirana osovina dizajnirana je za pružanje fleksibilne, ali čvrste stimulacije G-točke. Njegov jedinstveni oblik savršen je za ljuljanje zakrivljenog vrha prema G-točki, dok ergonomska ručka usmjerava vibrirajuću bazu uz tijelo za novi pogled na vibracije dvostrukog djelovanja. Prilagodite svaku sesiju zahvaljujući fleksibilnom dizajnu i 10 brzina i funkcija vibriranja.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Inya Eros Pink

    Jeste li zločesto raspoloženi? Eros je igračka, njegove sposobnosti možete cijeniti sami ili u paru. Pružit će vam unutarnju stimulaciju koja oduzima dah, čiju razinu birate putem daljinskog upravljača. Mekani savitljivi silikon bit će vam ugodan i ugodan, a poželjet ćete da se Eros vibrator diskretno sakrije u gaćice i s njim možete ići u šetnju!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    Prostata i G-točka će vas dočekati! Kako ćete koristiti ovaj vibrator ovisi o vama. U oba slučaja, pobrinut će se kako za jednu od osjetljivih unutarnjih točaka, tako i za vanjske erogene zone. Vibrirajući dio u podnožju baze vodi klitoris do predodžbe ili predodžbe. Odaberite između 10 načina vibracije za 2 snažna motora pomoću daljinskog upravljača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Elite Lover Black

    Prepustite se očaravajućim užicima French Kiss™ Elite Lover i prepustite se prijenosu u svijet vrhunske ekstaze. Ovaj zavodljivi treptavi teaser osmišljen je da zapali vaše želje i probudi vaša osjetila. Sa svojim vibrirajućim i rotirajućim metkom, nudi 10 primamljivih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije, omogućujući vam otkrivanje novih razina užitka.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Tražite li igračku koja bi se svidjela obojici? Anne's Desire par vibrator će biti savršen! Elegantan je, senzualan i nadasve uzbudljiv. Ima WATCHME tehnologiju koja omogućuje jednostavnu i udobnu kontrolu vibracija kroz sat i vibrator kao takav u kojem ćete najviše uživati kada vodite ljubav, jer će stimulirati i rodnicu i penis. Dođite saznati više!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator koji će vas stimulirati iznutra i izvana, a zahvaljujući svom obliku savršeno će ciljati sve erogene zone. Prepustite se njemu i dajte sve od sebe!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X Wear Me Out Blue

    Ova nosiva igračka s dvostrukim motorom ima tri različita oblika: gomoljasta osovina dramatično se sužava prema širokoj zakrivljenoj osnovici s bucmastim ovalom koji se proteže kako bi dovršio trifecta. Vibracije proizlaze iz obje fleksibilne osovine s bazom kao čvrstim sidrom koje ostaje u udobnoj odjeći.

    80,90 €

    60,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Chisa Kissen Tide Vibration + Thrusting + Tapping Tip Red

    Tražite kvalitetnu seks igračku sa značajkama koje oduzimaju dah? Zadovoljstvo nam je predstaviti Tide vibrator koji će vas očarati ne samo s 10 načina vibracije, 5 načina udara i 5 načina tapkanja. Uživajte u senzualnom dodiru mekog silikona i obliku za precizno ciljanje svih osjetljivih područja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Reese Vibrator with Rotating Beads and Thrusting White

    Želite nešto više od jednostavnih vibracija? S ovim mekim bijelim vibratorom vaša će želja biti ispunjena! Odlikuje se nevjerojatnom funkcijom potisaka, ali i rotacije, što zajedno predstavlja stimulaciju vagine i klitorisa koja ostavlja bez daha. Priuštite si savršenu stimulaciju s ovim šarmerom od mekanog baršunastog silikona koji se prilagođava anatomiji vašeg tijela.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black & Silver Kenji Stimulating Vibe Watchme Wireless Technology Black

    Pitate se kako svoje intimne trenutke učiniti nezaboravnim? Uzmite ovaj fantastični vibrator u pomoć! Dvojan je, pa istovremeno godi unutarnjem dijelu vagine i klitorisu. Najbolja stvar kod njega je funkcija udaranja gore-dolje i meke rotirajuće kuglice! Prepustite mu se i uživajte u najboljim orgazmima!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Ovaj elegantni crni realistični zeko će svojim autentičnim krajem maziti vašu g-točku dok se uši zalijepe za klitoris i igrati se s njim kako biste konačno mogli okusiti beskrajno blaženstvo. Vibrator Happy Rabbit sada je veći, bolji i sretniji! Programeri su poslušali želje svojih kupaca i opremili ga s 2 snažna motora, što ga čini vodootpornim i punim putem USB-a. Jeste li spremni za ugodnu dvostruku stimulaciju i naknadne orgazme bez premca?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ibiza Rotating Rabbit Vibrator Black

    Odmor na Ibizi može imati različite oblike, ali najbolje je zamisliti ga kao uzbudljivo putovanje s ovim rotirajućim vibratorom! Ugodnog je oblika koji će se fokusirati i na G-točku i na klitoris i tamo vam pružiti opojni dvostruki užitak. Zgrabite elegantnu zlatnu bazu i ostvarite svoje erotske snove.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Sanjate li nakon prvoklasnog zadovoljstva? Povjerite svoje želje ovom zecu, koji će ih rado čuti. Opijat će vas intenzivnom stimulacijom g-točke kroz uzbudljivu 3-brzinu, a također i vibracijama koje će namjerno iritirati klitoris. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim značajkama, već i luksuznom izradom i svilenkasto mekim silikonom. Uživajte s njim u opojnim orgazmima koji će lako postati ovisni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Tražite li višenamjenski vibrator koji se može savijati? Harmony vibrator iz Maia Toysa je upravo takav! Graciozno je nebesko plave boje, ima nevjerojatno mekanu silikonsku površinu i lako ga možete saviti kako bi odgovarao vašim potrebama. Osim vibracija, opremljena je i pokretnom kuglicom za stimulaciju klitorisa i uz nju ćete uživati u puno orgazmičkih iskustava čak i u paru.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Burgundy

    Kao i svaka žena ili djevojka, imate svoje potrebe i želje. Kako bi vaš život bio sretniji potrebno je zadovoljiti te želje, zbog čega će vam u tome rado pomoći Every Girl Rabbit Vibrator! Prekrasna je elegantna izrađena od mekog silikona i skriva dva motora, prvi za unutarnju stranu vagine i drugi za klitoris. Uživajte u maksimalnom zadovoljstvu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Erica Wearable Vibrator with App Control Dusty Blue

    Uživajte u pokretu. Erica ima dva snažna motora za unutarnju i vanjsku stimulaciju. Uz potpunu APP kontrolu, koristite SVAKOM APP kako biste pobudili zadovoljstvo gdje god se nalazili – ili prepustite kontrolu.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 318 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.