×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 97 za 128 od 170 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Sjajno iskustvo granice i isporuka najboljih luksuznih erotskih igračaka! Upoznajte vijest pod imenom Enigma. Potaknite činjenicu da G-točka i klitoris stimuliraju i doprinose njihovoj sposobnosti da prežive krajnji orgazam!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Pokušavam podići senzaciju za svoju umjetnost! Luksuzni Lelo Soraya Wave je dvostruki kako bi vas inspirirao i hvalio WaveMotion tehnologije kako bi ih učinio još boljim od najljepših ljubavnika. G-točka i klitoris vole ostale štence. Neka Soraya ti je u bolu kovala život!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    Luksuzna izrada, učinkovite funkcije i savršeno zadovoljstvo, takav je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatnu snagu s nevjerojatnom frekvencijom. Uživajte u uzbudljivom putovanju do neusporedivog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    Najnoviji model Doxy masažne glave, ovaj put malo manja i lakša kako bi vam bilo lakše rukovanje, ali ipak nevjerojatno moćna kao i prethodni modeli. S ovom masažnom glavom Doxy Number 3 možete precizno ciljati ona mjesta na svom tijelu koja jednostavno zahtijevaju njegove slasne vibracije. Ona je i nešto tiša, pa igra s njom postaje diskretnija, iako su joj vibracije jake i bujajuće. Izrađena je od najkvalitetnijih materijala, tijelo je izrađeno od metala, a glava od mekog silikona, te je jedna od najboljih koje trenutno tržište masažnih glava nudi.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lioness The Lioness Vibrator 2.0 Grey

    Kako ti je dno zdjelice? Ovo će vam pomoći da upoznate ovaj jedinstveni vibrator Lioness. Korisni dio ima ugrađene senzore koji mogu mjeriti kontrakcije dna zdjelice. Tijekom orgazma ti mišići imaju tipičan ritam kontrakcija i smatraju se pokazateljem uzbuđenja. Privlači li vas samootkrivanje? Hajde na klupu!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer DUO 2 Black

    Jedinstvena vrhunska igračka koja će osigurati da vaš život bude ispunjen zadovoljstvom, harmonijom i nevjerojatnim orgazmima. Womanizer Duo 2 oduševit će vaš klitoris uz Pleasure Air tehnologiju, a uz to će drugi zakrivljeni dio vibrirati upravo na vašoj G-točki. Što to implicira? Najbolji trenuci užitka <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Die Cast Purple

    Prekrasna Doxy masažna glava koja će ispuniti sve Vaše želje! Ovo posebno izdanje Die Cast izrađeno je od visokokvalitetne legure aluminija i titana i smješteno je u luksuznu poklon kutiju. Ima nevjerojatnu moć koja osvaja vaše živčane završetke bilo gdje na tijelu. Osjetite snagu Doxyja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Aqua

    Jeste li zahtjevni, a ne samo nečim zadovoljni jer uvijek želite najbolje? Novi Lelo Ora 3 je samo za vas, koji će vam pokazati pravo 100% blaženstvo. Njegova najsuvremenija tehnologija PreMotion koristi čvrst i precizan rotacijski pokret, a uzbudljiva neravnina rotira i vibrira. Bolji je od jezika, intuitivan je, savršen. Isprobajte ga i nikada ga više nećete poželjeti!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Moderan, lijep, praktičan i nadasve luksuzan, ovo je dvostruki stimulacijski IDA vibrator. Njime se može upravljati putem telefonske aplikacije i ima patentiranu WaveMotion tehnologiju koja vas nikada neće iznevjeriti jer imitira pokrete prsta i tako donosi nevjerojatne valove strasti. Priuštite si najbolje, nećete požaliti!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Velvet Purple

    Luksuzan smještaj, učinkovite funkcije i dobrobit, kao što je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatni snijeg s konstantnom frekvencijom. Uživajte u uvjerljivom putovanju do neugodnog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najtočnija i najuzbudljivija stimulacija prostate! Cilj ove igračke je vaša prostata koju miluje osovina s dva okreta i motor koji će vas zadiviti svojom snagom. Uživajte u dvostrukim osjećajima, jer stimulator brane koristi tehnologiju usisavanja zraka, koja će vas snaći zahvaljujući najintenzivnijim iskustvima!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Crave Vesper 2 Rose Gold

    Sada s novim bojama, vodootpornim dizajnom i novim uzorkom vibracija. Vesper je prvi put lansiran 2014. kao prvi koncept nakita za užitak koji je svijet vidio: vibratorska ogrlica. Brzo je postao ikonski simbol samoljublja i seksualne pozitivnosti te je stekao priznanje pop-kulture s kultnim sljedbenicima slavnih osoba, trenera za intimne odnose i odvažnih pojedinaca. Dizajner i suosnivač Ti Chang oživio je nakit za zadovoljstvo kako bi unio ljepotu i emocionalnu povezanost s proizvodima za zadovoljstvo.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Uzbudljiva igra koja nema granica! Popularni Doxy Die Cast dolazi u novoj verziji za punjenje, ali ne gubi na snazi. Očarat će vas ne samo svojim super intenzivnim vibracijama, već i svojim šarmantnim svjetlucavim plavim metalnim tijelom i mekom silikonskom glavom, sve skriveno u praktičnom i diskretnom aluminijskom kućištu. Otkrijte uzbudljivo zadovoljstvo uz moćnu Doxy masažnu glavu!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Wave Black

    Plimni val zadivljujućeg zadovoljstva.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    Oslobodite nalet uzbuđenja i naknadnog užitka uz ovaj luksuzni vibrator prestižnog brenda Lelo! Što ga čini tako nevjerojatnim? Ima mogućnost kretanja "dođi ovamo" i također 12 moćnih načina vibracija. Zaljubite se u njegov ultra-glatki silikon i doživite orgazmičnu oluju uz INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Tendril Thruster Mini Fuck Machine Red-Black

    S Tendril Thrusterom, sve je u hodu naprijed-nazad kako biste dobili osjećaj jake teksturirane majice. S hodom od nešto manje od 2 inča, Tendril Thruster gotovo odgovara hodu velikih jebenih strojeva. Super napunjeni motori Tendril Thrustera daju snagu za vožnju duboko. Uvjerili smo se da je dovoljno jak da probije i najuže rupe.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Kako postići najugodniji orgazam? S igračkom za preciznu stimulaciju sa svih strana! Sway je uređaj promišljenog oblika i gromoglasnih vibracija na oba kraja. Idealan je za istraživanje i otkrivanje G-točke, prostate, klitorisa, samo zadirkivanje bilo gdje! Dodajte funkciju zagrijavanja, opustite se i lebdite od uzbuđenja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lioness The Lioness Vibrator 2.0 Purple

    Kako ti je dno zdjelice? Ovo će vam pomoći da saznate ovaj jedinstveni vibrator Lioness. U uporabnom dijelu ima ugrađene senzore koji mogu mjeriti kontrakcije dna zdjelice. Tijekom orgazma ti mišići imaju tipičan ritam stiskanja i smatraju se pokazateljem uzbuđenja. Privlači li vas samootkrivanje? Hajde Lavice!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync 2 Green Velvet

    Budite blizu jedno drugome. Stvarno blizu. Zajedno uživajte u uzbuđenju. Eksperiment. Odaberite sami! Globalno obožavani We-Vibe Sync je tu s novom poboljšanom verzijom koja još bolje pristaje, drži i povećava zadovoljstvo!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Date Night Set

    Savršeno dvoje za oboje! Uživajte u najkvalitetnijim funkcijama vibratora i dodajte Pivot vibrirajući prsten. Ovaj ekskluzivni poklon set služi za izvlačenje maksimuma iz predigre i seksa. Ispitajte svoje strasti i želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Hoćete li prihvatiti izazov da doživite luksuzni užitak uz novu generaciju legendarnog Loki Wave 2 vibratora za prostatu? Kako jest, radujte se još većoj fleksibilnosti i 2 snažna motora koji će svima omogućiti duge i intenzivne orgazme. Igrajte se s njim sami ili sa svojim partnerom i otključajte nove uzbudljive tajne njegovog tijela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 24K Gold Obsidian Black

    Popularni parni vibrator dolazi s luksuznom nadogradnjom. Ukrašena je detaljima od 24 karatnog zlata, što je čini najluksuznijom erotskom igračkom koju možete zamisliti.

    499 €

    349 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat s tehnologijom zgrušavanja zbog koje vaša prostata poludi od uzbuđenja. I to nije sve, ovaj stimulator će vas dvostruko iritirati, jer branu neće ostaviti neprimjećenom. Uživajte u zadovoljavajućim iskustvima nove razine!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Turquoise Green

    Luksuzna izrada, učinkovite funkcije i savršeno zadovoljstvo, takav je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatnu snagu s nevjerojatnom frekvencijom. Uživajte u uzbudljivom putovanju do neusporedivog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Trebate dobru masažu? Svakome od nas to s vremena na vrijeme zatreba, zato prestižni brend Bodywand dolazi s jedinstvenim alatom s kojim možete uživati u stimulaciji mišića i dubinskoj masaži tkiva. Uz njegovu pomoć opustite i najnapetije mišiće na tijelu i uživajte u ugodnom svježem osjećaju!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Aqua

    Oslobodite svoje najdublje fantazije u prestižnom brendu Lelo SILA Cruise. Ideal nije samo upitnik za seksualne radnike i senzorna istraživanja. Možete saznati što želite ići od vrha do vrha. Prihvatite ponudu novog načina korištenja životinja i divljih životinja.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY MEA Velvet Green

    Želite da se svijet vrti samo oko vas i da ostvarite svoje najsenzualnije snove? Igračka na principu tlačnih valova Mea dat će vam prostor za razvoj. S njom ćete osjetiti blagi povjetarac i istražiti krajolik valovitih brežuljaka i mora nježno mirisnog cvijeća. Zaronite u kristalno čisto duboko jezero i gledajte kako se voda baršunasto mreška na obali. Kraj metafora, MEA je luksuzna erotska igračka koja će vam pružiti pravi orgazmički užitak u svim okolnostima.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Želite li da vam se svijet vrti pred očima i da ostvarite svoje najsenzualnije snove? Igračka po principu Mea tlačnog valjka dat će vam prostor za razvoj. Uz njega ćete osjetiti blagi povjetarac i istražiti krajolik valovitih brežuljaka i mora nježno mirisnog cvijeća. Zaronite u kristalno čisto duboko jezero i gledajte kako se voda mreška poput baršuna na obali. Regija metafore, MEA je luksuzna erotska igračka koja će Vam pružiti pravi orgazmički užitak u svim okolnostima.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO DOT Cruise Peach Please

    Želite li otkriti uzbudljivi potencijal vašeg klitorisa? Ponesite najbolju i najluksuzniju igračku sa sobom - Lelo Dot Cruise. Koristi najsuvremeniju tehnologiju i kombinira jedinstveni eliptični pokret i mekani fleksibilni gips za najbolju stimulaciju i apsolutnu preciznost ne samo za klitoris, već i za bilo koju erogenu zonu.

    289 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Tendril Thruster Mini Fuck Machine Blue-Black

    S Tendril Thrusterom, sve je u hodu naprijed-nazad kako biste dobili osjećaj jake teksturirane majice. S hodom od nešto manje od 2 inča, Tendril Thruster gotovo odgovara hodu velikih jebenih strojeva. Super napunjeni motori Tendril Thrustera daju snagu za vožnju duboko

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Purple

    Luksuzna punjiva masažna glava Le Wand u elegantnoj biserno bijeloj boji pružit će vam istinski intenzivan i senzualan užitak. Ima 10 brzina vibracije i 20 uzoraka vibracije, uz koje ćete doživjeti stvarno snažno uzbuđenje. Također je svestran, ima jednostavne kontrole i glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 170 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.