×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 97 za 128 od 259 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Hot Passion

    Hot Passion Connect App analni vibrator s velikom osovinom stimulira prostatu snažnim vibracijama i stimulirajućom toplinskom funkcijom. Mekana silikonska površina pokreće vas zahvaljujući mekom dodiru i prirodnom osjećaju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova podmazuje klitoris senzornim pritiscima, a G-točka pokušava vibrirati. Ohrabrujući fleksibilni kabel, ovaj silikonski vibrator prilagođava se vašem tijelu i pruža vam optimalnu stimulaciju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimina Raya Personal Massager

    Raya je ukusno dizajniran osobni masažer koji je prirodno zakrivljen za vanjsku i unutarnju stimulaciju. Intuitivno kontrolirano sučeljem s 3 gumba koje se može zaključati, snažne vibracije su tihe kao šapat za potpunu diskreciju. Svaki masažer je vodootporan za potpunu higijenu i uživanje u kadi ili pod tušem.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Shaking Panty Vibe Purple

    Želite li doživjeti nezemaljski užitak u gaćicama? Ova cura će vam pružiti senzualni užitak! I to uvijek i bilo gdje, jer je tiho i diskretno. Anatomski je oblikovana i godi kako unutarnjem dijelu vagine tako i klitorisu. Odaberite između 10 načina trešenja i 10 načina vibracije s daljinskim upravljačem!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva snažna bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ovu ugodnu masažu nadopunjuju funkcije grijanja, zahvaljujući kojima se ovaj vibrator s kontrolom primjene može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Predstavljamo vrhunac glamura i užitka: veličanstveni Glam Dual Wand Vibe! Oslobodite snagu svestranosti s dva upotrebljiva kraja, svaki dizajniran za pružanje neusporedivog zadovoljstva. S jedne strane, prepustite se nježnom milovanju glave štapića, smještenog na fleksibilnom vratu koji se savija prema vašim željama. S druge strane, istražite dubine užitka sa zakrivljenim vibratorom G-točke, izrađenim za ciljanje vaših najintimnijih područja s preciznošću i užitkom. Obje strane se mogu neovisno podešavati.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Udvostručite svoje zadovoljstvo s ovim razigranim dizajnom koji kombinira fleksibilnu stimulaciju klitorisa s robusnom osovinom. Luksuzna funkcija grijanja oponaša toplinu realističnih dodira i trebala bi kontrolirati vašu napetost i ispuniti vašu šalicu užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Brightlilac Triple Motor Ergonomic Vibrator

    Ima ergonomski oblik i trodijelni stimulator klitorisa koji će savršeno pristajati vašoj anatomiji i oblinama. Glava je glatka, savršena za brzo i ugodno umetanje, a stimulator u tri pružit će vam nevjerojatne orgazme zahvaljujući svoja 3 super snažna motora i 10 funkcija vibracije.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Hot Spot! Kao uvijek vjeran i željni suputnik, kozmopolitski vibrator je uz vas kako kod kuće tako i u metropolama i hotelskim sobama ovoga svijeta s gorućim entuzijazmom i funkcijom aplikacije. Njegov savijeni, stimulativno voluminozni vrh s puno osjećaja miluje vašu G-točku i osim intenzivnih vibracija osigurava osjećaj zagrijavanja u srcu – hm, oprostite, mislimo u gaćicama, naravno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikacijom G-Spot Flex 4 Connect dobivate posebno talentiranog ljubavnika. Zahvaljujući unutarnjoj žici, vibrator G-točke jednim pokretom postaje vibrator zeca. Upravljajte njime putem aplikacije Satisfyer Connect za individualnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action No. Four Up and Down Vibrator with Rotating Wheel Purple

    Želite li apsolutno sve od svog novog vibratora? Dobro Četiri dam ti! Može vibrirati, dražesno gurati i neće zaboraviti klitoris koji će oduševiti mekim jezicima. Što će od toga najviše iskoristiti? Predstavimo funkcije detaljnije.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Air Pump Booty 2 Dark Grey

    Air Pump Booty 2 vas mazi dubokim vibracijama i osovinom na napuhavanje koja se može individualno prilagoditi vašim potrebama. Ovaj originalni vibrator izrađen je od svilenkastog silikona i ima praktičan završni prsten

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Da li vam je stalo do veličine? Prasak! XL je ekstra veliki klasični vibrator sa svilenkasto glatkom površinom. Nudit će vam 3 intenzivne brzine vibracija u kojima ćete moći uživati izvana i iznutra. Oslobodite svoju maštu i uživajte u ovom XL vibratoru sami ili s partnerom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Želite li pustiti da se vaš klitoris otopi pod snagom francuskog poljupca samog Casanove? Ova genijalna crvena igračka ima senzualni okretan jezik koji će milovati vaš klitoris na 12 različitih načina. Zaljubite se u strastvenu vibraciju, mekani silikon i uživajte u orgazmu za orgazmom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Patite li od hladne samoće? Vibrator Cornelius zamjenjuje je uzbudljivom toplinom. Njegova glava ima jedinstvenu sposobnost zagrijavanja do nevjerojatnih 48 °C. Osim toga, imate i genijalan oblik za ciljanje G-točke i obratite pažnju na klitoris. Neka vaša vagina doslovno zapali od strasti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Air Pump Bunny 2 Light Red

    Uređaj Air Pump Bunny 2 nudi tri vrste ugodne stimulacije. 2 snažna motora njeguju G-točku i vaginu intenzivnim vibracijama, dok osovina na napuhavanje također stimulira G-točku i ispunjava vas strašću.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja grije vibrator uz kontrolu odgovarajuće se može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Tako mali, a tako jak! Ova šarmantna masažna glava iz Dorcela krije iznenađujuće snažan motor koji radi vrlo tiho i diskretno i nudi vam 8 brzina vibracije i 20 načina rada. Zahvaljujući savitljivom vratu, s glavom možete ići apsolutno bilo gdje, a možete ugoditi i klitorisu i umornim mišićima bilo gdje na tijelu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex Black

    Već 3 teška motocikla, Double Flex model s istom rukom ima G-točku, klitoris i vanadijevu kožu. Poboljšavajući tehnologiju Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a opet vas ohrabruju snažne vibracije koje kontroliraju aplikaciju.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Lady in Red

    Ne morate samo voljeti crvenu da biste se zaljubili u ovaj vibrator. Ima tako zadivljujuće značajke da će ga obožavati kada ga prvi put upotrijebite. Izrađena je od luksuznog mekog silikona i predivno je fleksibilna pa ću se prilagoditi vašim potrebama. Pozovite svoju novu crvenu jorganu u spavaću sobu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Algernon Purple

    Ako osjećate da vam je vođenje ljubavi ponestalo ili samo želite isprobati nešto novo, ovaj vibrator može biti idealno rješenje. Istovremeno stimulira klitoris, vaginu i penis, jer oba njegova kraja vibriraju. To joj daje genijalan poticaj i, osim vibracija, osjećaj uže rodnice. I najbolje od svega - njime se upravlja putem daljinskog upravljača!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Hype Wand

    Ovaj stilist iz California Exotics ispunjava sve zahtjeve koji se postavljaju pred moderne erotske igračke. Izrađen je od ugodno mekog i ujedno fleksibilnog silikona, ima 10 funkcija vibracije, a njegov fleksibilan vrat omogućuje vam da dođete točno do mjesta koje zahtijeva najviše vibracija. U njegovoj utrobi je snažan motor koji se može puniti preko USB-a, a istovremeno je vodootporan i jednostavan za rukovanje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Glamour Vibrator Set 7 pack

    Neka vaš seksualni život postane očaravajući i oživite ga ovim kompletom koji će usrećiti i nju i njega. Sadrži 7 različitih igračaka svjetlucavog izgleda izrađenih od ugodno skliskog materijala sigurnog za tijelo. Znate li već što ćete prvo isprobati? Hoće li to biti analno oralno ili možda vibrirajuće jaje?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    Osjećate li kako vaše tijelo žudi za masažom, a intimna mjesta za intenzivnom stimulacijom? Ispunite svoje želje s masažnom glavom, čija mekana silikonska glava može vibrirati u 5 razina i 7 funkcija. Zgrabite ga i razmazite se!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Essentials Flexible Wearable Vibrating Egg Purple

    Upoznajte Essentials Flexibility Wearable Vibrating Egg - ultimativnog suputnika za diskretan i svestran užitak! Ovo vibrirajuće jaje dizajnirano je kako bi vlasnicima vagine pružilo uzbudljive osjećaje gdje god i kad god to žele.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Jeste li romantična duša? Ovaj slatki ružičasti luksuzni vibrator samo je za sve nježne i romantične dame. Zove se LiLie i ugodno je mršav i fleksibilan. Zahvaljujući svojoj mršavosti, stići će posvuda i neće smetati ni tijekom seksa, kada će moći vibracijama iritirati klitoris. Njegova glatka platinasta silikonska površina dodatno će poboljšati osjećaje senzualnih doživljaja koji oduzimaju dah. Radujte se, zaslužili ste!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Njegov gornji dio djeluje kao vibrator s valovima pritiska i mazi vaš klitoris senzualnim valovima pritiska u 11 unaprijed postavljenih intenziteta. Ovalni vrh na donjem kraju uske drške idealan je za ciljanu stimulaciju cijelog tijela - koristite cirkulirajući vrh za stimulaciju svih erogenih zone, kao što su kuglice za zadovoljstvo, bradavice ili anus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Ünihörn Forcespace Vibe with Rotating Tongues & Up&Down Movement 3 Motors

    Žudite li za uzbudljivim užitkom? Vibrator Forespace brine o G-točki i klitorisu. Sadrži 3 snažna motora i može se kretati gore-dolje u 7 načina na vrhuncu te također vibrirati u 7 načina za nevjerojatno ugodnu unutarnju stimulaciju. Osim toga, opremljen je sa 7 rotirajućih funkcija za užitak klitorisa, koji će vas vjerojatno podsjetiti na oralni seks. Uživajte i ozbiljno se počastite kvalitetnom igračkom za beskrajne noći!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco je prekrasan dvostruki stimulirajući vibrator koji će usrećiti svaku ženu! Koncentrirane su u dva kraka od jakog i blago fleksibilnog silikona, koji će milovati unutarnji i vanjski dio rodnice. Sakriva 2 snažna motora za duboke vibracije. Uživajte u trenucima za sebe uz nježni Coc!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Glam Flexible G-Spot Vibe Blue

    Zapalite svoje unutarnje želje i otključajte svijet zavodljive čarolije s našim izvrsnim fleksibilnim vibratorom za G-točku. Krenite na putovanje koje nadilazi uobičajeno, pretvarajući prašinu svakodnevnog života u zadivljujuću zlatnu izmaglicu strasti i užitka.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    Sanjate li o najuzbudljivijem poljupcu? Ova igračka se ne zove uzalud Kiss. Ima oblik pupoljaka koji oduzima dah i zgodan jezik koji će vas svojim vibracijama odvesti do vrhunca blaženstva. Uživajte u ugodnom dodiru kvalitetnog silikona i vjerujemo da ćete sigurno cijeniti praktično punjenje putem USB kabela.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masažna glava od mekog i jakog silikona i ABS-a. Sigurno je za tijelo i zadovoljit će vas s 3 brzine vibracije i 7 ritmova. Lagana je, srednje veličine i ima blago savitljiv vrat, pa je laka za rukovanje. Također je vodootporan pa u njemu možete uživati pod tušem. Priuštite si senzualnu masažu klitorisa ili cijelog tijela!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 259 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.