×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 97 za 128 od 259 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Udarite u crno i uživajte u apsolutno preciznom užitku! Čuveni Rude-Boy Xtreme ovdje je za vaš bučni užitak od intenzivne stimulacije prostate i lebdeća. Namješten je do apsolutnog savršenstva, moćan je, sadrži dva neovisna motora, udoban je i prilagođava se vašem tijelu. Zato zgrabite vozača i učinite dobro sebi ili svom partneru!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Bump and Grind Blue

    Želite li otkriti svoju seksualnost i produbiti ljubav prema sebi? Ovaj Dual Rider savršen je za to! To je snažan masažer s 2 snažna motora za daljinsko upravljanje. Povjerite svoj užitak njegovom sofisticiranom dizajnu i posebno 12 funkcija vibracije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je li tvoj analni malo tužan? Napunite ga i razmazite svoju rupu vibracijama ne samo izvana nego i iznutra. Stimulator prostate 10x P-Flexer ima daljinski upravljač, koji možete birati između 3 brzine vibracije i 7 pulsirajućih obrazaca, u čijem će ritmu zvučati 2 motora. Fleksibilni vrat prilagođava se vašim proporcijama i više ne morate oklijevati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Postignite veliko O bez micanja prstom! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On nudi vam 10 eksplozivnih načina vibracije kojima se može upravljati praktičnim bežičnim daljinskim upravljačem. Igrajte solo ili s partnerom, kod kuće ili vani!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Budite očarani opojnom snagom i prekrasnim izgledom ove masažne glave savršenog ergonomskog oblika. S njim na tržište dolazi i brend Bodywand koji jasno dominira u ponudi masažnih glava. Fleksibilan vrat, teksturirani nastavak, punjenje preko USB-a i snaga koja jedva da je išta jednaka, upravo takva je ova masažna glava!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Baš su sranje! Tople intenzivne vibracije će odrediti pravo mjesto za dobrobit i dovesti vaše blaženstvo do točke uzbuđenja. Je li to ono što želiš? Razumiješ! Tu je novi We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Pink

    Koje žene se ne boje dvotaktne stimulacije i orgazma, koje pate iznutra i izvana. Mythical je ovdje da spasi vašu bijedu. Njegov snažan F1 motor s 10 vibracija za promjenu stupnjeva prijenosa vrlo je brzo silikonsko tijelo tako da je točno na g-točki. Klitoris treba smanjiti, hvaleći kontaktnu stimulaciju pritiska na zid.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Upoznajte poboljšanu Emmu, luksuznu maserku s funkcijom konstantnog grijanja i kontrolom putem pametne aplikacije. Ima fleksibilnu okruglu glavu, za koju se neće biti problem nagnuti i udobno zadovoljiti svako osjetljivo mjesto na tijelu. Stavite na njega nastavak u obliku zečjih ušiju i otkrijte malo drugačiji osjećaj. Pa tko će odlučivati o vašem zadovoljstvu? Sinkronizirate li vi, vaš partner s druge strane svijeta, prijatelj na webu ili vaša Emma s interaktivnim videozapisima?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Želite doživjeti nevjerojatan užitak? Trebat će vam i nevjerojatno vibrirajuće pomagalo, a to je upravo ovaj PalmPower Extreme! Na prvi pogled ima jedinstven oblik koji će vam pružiti udobnost. Vrhunska silikonska glava dovoljno je široka i fleksibilna da s njom stignete gdje god vam je potrebna. Uživajte u svih 7 funkcija intenzivnih vibracija!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Slijedite svoje blaženstvo dok spokojne, duboke, tutnjave vibracije pogađaju Vaše omiljeno mjesto s vrhunskom preciznošću.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Budite očarani opojnom snagom i prekrasnim izgledom ove masažne glave savršenog ergonomskog oblika. S njim na tržište dolazi i brend Bodywand koji jasno dominira u ponudi masažnih glava. Fleksibilan vrat, teksturirani nastavak, punjenje preko USB-a i snaga koja jedva da je išta jednaka, upravo takva je ova masažna glava!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Solstice X App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice X je podesivi i fleksibilni vibrator za prostatu, koji korisnicima omogućuje prilagodbu oblika i veličine kako bi odgovarali njihovom tijelu i željama te prilagođavanje kuta i zakrivljenosti uređaja kako bi se optimizirala udobnost i učinkovitost.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Nešto poput najljepšeg dječaka u boy bendu. Nešto poput prirodne ljepote. Nešto više. Mystim Terrific Truman vibrator je snažan, atraktivan, diskretan i savršen. Samo uz njega orgazmične emocije eksplodiraju u vama zahvaljujući dva motora, genijalnom obliku i svilenom materijalu. Prihvatite poziv na orgazmični ples.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Triple Threat Black

    Otkrijte trostruku prijetnju naše serije vibratora Multi-Play! Ovaj kremasto-glatki vibrator s trostrukom stimulacijom uzbuđuje sve vaše glavne erogene zone istovremeno s 3 snažna motora i unutarnjim pokretom zadirkivanja. Dok se vibrirajuća, dolazi ovamo osovina pomiče u vama, osjetite snažne vanjske vibracije na svom klitorisu dok analna osovina klizi unutra za slasnu trojku naelektrizirajućeg osjećaja.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue G-Kii Purple

    Ugodno, jednostavno, blagotvorno – tonirajte i ojačajte svoje PC mišiće uz Ami za jače orgazme i još mnogo toga.

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim karakteristikama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će Vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 korisna ruba i 4 koji nastavka koji će vam pokazati nesvakidašnju ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Žudite za snažnom snagom, elegancijom i prekrasnim dizajnom? Ova masažna glava ispunit će vaše intimne želje i pomoći vam da se riješite ukočenih i umornih mišića. Glava joj je prekrivena svilenkasto mekanim silikonom, a zahvaljujući velikoj ogradi pružit će vam zaista intenzivnu stimulaciju. U isto vrijeme, izvanredno je fleksibilan, punjiv i tih. Dopustite sebi da se razmazite na senzualan i opuštajući način.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync Lite Aqua

    Jeste li vi i vaš partner zaista znatiželjni i u iskušenju da otkrijete nove uzbudljive mogućnosti s škampima? Pa, We-Vibe Sync Lite je samo za vas. Udoban je, gladak i mekan, jednostavan za korištenje, a prije svega savršen za još bližu vezu s vašim dvojnikom. Otpustite vibracije u kojima ćete oboje uživati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Triple Curve Black

    Maksimalnu trostruku stimulaciju doživjet ćete samo uz Happy Rabbit Triple Curve! Ovog sretnog zeca profesionalci su dizajnirali upravo da mazi g-točku, klitoris i analni dio sa svoja 3 snažna motora. Slijedite ukupno 21 različit način rada i uživajte sa svojim novim najboljim prijateljem u kadi ili tušu, jer je vodootporan.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger Jewels Emerald

    Njegov teritorij je urbana džungla. TIGER je savršen suputnik za lutanje uskim ulicama i dvorištima, obasjanim neonskim svjetlima reklama. U bujnim gradskim parkovima on vlada svojom gradskom džunglom, svaki dan novo iskustvo – uvijek u potrazi za malo ZABAVE, da pobjegne od rutine i pronađe svoju sljedeću erotsku avanturu.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Laya III Pro Sage Green

    Žudite li za zadovoljstvom po cijelom tijelu? Ovo je Laya, ona će kliziti po vašoj koži i dodirivati vas zavodljivim vibracijama. Osjetite njezine pulsirajuće pokrete duboko ispod površine svoje kože i pustite da uzbuđenje raste dok ne budete spremni eksplodirati.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    Elegantne žene također trebaju elegantna erotska pomagala! Elegantna kolekcija Bloom prekidača sa svojim prekrasnim dizajnom i učinkovitom tehnologijom. Dosadno mi je što će vas 5 nepostojećih vibracija i 5 intenziteta uzrokovati da čitate prstom po listovima na dnu igre. U početku volite čitati s crvenkastim mekim silikonom, a naramenice iza očiju zatvorene u paketu koji će vam pokazati novi način da probudite svoju erotsku masnoću. Neka vas ona uvede u ovu šarmantnu i impresivnu igru.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Starlet 3 Turquoise

    Ponekad nam i najmanje stvari donose najveću radost u životu. Kao Womanizer Starlet 3! Kroz Pleasure Air tehnologiju odvest će vaš klitoris u raj i pokazati vam opojnu moć orgazama za nekoliko minuta. Dopustite da vam se pokažu vrtoglave visine savršenog užitka i uživajte u vizualnom užitku zahvaljujući prekrasnom dizajnu boja.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Shiatsu Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjivi Vive Shiatsu pretvara vaše snove u kreativnost! Vozač je izvanredan način da pogledate dinamičan oblik kože, koji će vam pokazati nepovoljan balans. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PicoBong Transformer Yellow

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Osjećate li se ikada kao Julie koja traži svog Romea? Upravo ste ga našli! I to nije bilo koji Romeo, on ima puno zadivljujućih značajki i također inovativni sustav koji će igrati cijelu vašu vaginu, uključujući klitoris. Njegov moderan izgled vas očarava kao i 10 intenzivnih načina rada. Dođite da se opustite i zadovoljite anatomski dizajniranim elegantnim imenom Romeo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Partner Box 3

    Uživajte u senzualnoj promjeni dok vodite ljubav - uz Satisfyer Partner Box! Kutija sadrži parni vibrator Double Joy, vibrator za gaćice Sexy Secret i prsten za penis Royal One, koji su svi kompatibilni s aplikacijom Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Ovo će biti miljenik obojici! Perfect Lover je uparena igračka u obliku slova C s daljinskim upravljačem. Mekana je i fleksibilna pa se prilagođava vašim proporcijama te će vibracijama stimulirati klitoris, g-točku i penis tijekom vođenja ljubavi. Uživajte u malo boljem vođenju ljubavi uz senzualne vibracije čiji ćete intenzitet odrediti putem kontrolera.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog Hammer Magic Wand Vibrator Set Black-Gold

    Otkrijte Tracy's Dog Hammer Magic Wand set vibratora! Ovaj set uključuje luksuzni vibrator sa štapićima s četiri silikonska nastavka, od kojih svaki ima svoju svrhu stimulacije. Zahvaljujući ovim nastavcima, imate potpunu stimulaciju kod kuće!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe Greal

    Postoji revolucija u realističnim vibratorima! Greal je izrađen od savršenog Bioskyn materijala, kojeg jedva možete razlikovati od ljudske kože. Osim toga, ima izvrsno modelirane autentične detalje, ekološki je, siguran za tijelo i sadrži snažan, ali tih motor sa 6 načina rada vibracija. Samo vibrirajući penis kakav bi trebao biti!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Travel Pink

    Želite li doživjeti uzbuđenje koje oduzima dah na vašim avanturističkim putovanjima? Predstavljamo Vam svog novog suputnika pod imenom SONA 2 Travel prestižnog brenda Lelo. To je mali putni užitak za trenutnu pomoć u orgazmu gdje god se nalazili. Priuštite si stimulaciju klitorisa koja oduzima dah, iskustvo ispunjeno zadovoljstvom i zadovoljstvom te bijeg u potpunu relaksaciju zahvaljujući legendarnim zvučnim valovima.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Što se događa kada ovaj uređaj počne dodirivati vašu P-točku ili prostatu? Počinjete plutati na valovima nevjerojatnog orgazma. Tap To je kruti vibrator za prostatu s skočnim gumbom na vrhu koji je dizajniran da simulira tapkanje prstom. I to nije sve! Osim uzbudljivog tapkanja prostate, Tap It također može vibrirati, čak i pod vodom, jer je vodootporan.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 259 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.