×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 129 za 160 od 2895 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Seven Creations Super Slick Silver

    Kvalitetan i jeftin jednostavan srebrni vibrator.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Inya Symphony Pink

    Želite li sve ili ništa? Ova je igračka predivno multifunkcionalna, oduševljava! Sadrži 3 motora koji će uz pomoć uzbudljive zračne tehnologije senzualno masirati G-točku uz vibracije i istovremeno milovati klitoris! Sympony je jednostavno simfonija užitka, stoga uživajte!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Sanjate li o senzualnoj stimulaciji jednim prstom? Sve je moguće s ovim vibratorom za prste! Ima ugodnu teksturu glave i nudi vam 9 načina intenzivnih vibracija. Oblik mu je genijalno zakrivljen tako da se može udobno usmjeriti prema klitorisu, gdje će iritirati osjetljive živčane završetke, ali s njim možete i zaviriti unutra. Otkrijte sami svoje strasti ili se igrajte s partnerom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • AK Super Series G1 Automatic Handheld Sex Machine

    Upoznajte G1 Portable Automatic Sex Machine, vrhunski uređaj posebno dizajniran da podigne vaša seksualna iskustva na nove visine.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Purple

    Želiš sve? Žudite li za osjećajem ljubavnikovog strastvenog naleta, pulsa njihovih prstiju na vašoj G-točki, njihovih vrhova prstiju koji lepršaju po vašim usnama?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hugo Black

    Orgazam prostate je najveći, najintenzivniji orgazam koji muškarac može doživjeti, a HUGO na daljinsko upravljanje je savršeno dizajniran da ponudi potpuno nove načine seksualnog zadovoljstva.

    249 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Chica App-Controlled Warming G-spot & Clitoris Vibrator Turquoise

    Neka vaš intimni užitak svaki put poprimi novi oblik uz Chiku, SVAKOM-ov fleksibilni vibrator za zeca koji se kontrolira pomoću aplikacije. Chika ima podstavljenu glavu oblikovanu tako da pritišće vašu G-točku i neovisni stimulator klitorisa, a sve je izrađeno od tekućeg silikona mekanog na dodir.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Triple Stimulation Beaded Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    Thrusting Vibrator ima potisni mehanizam, rotirajuće kuglice i vibrirajuću jedinicu zeca. Teleskopska duljina je oko 1,2 inča. Ergonomski dizajniran kako bi bolje pristajao vašem tijelu i pružio vam vrhunski seksualni doživljaj.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Anal Plug & Prostate Massager Thrusting & Vibrating with Remote Control Black

    Ovaj analni vibrator opremljen je daljinskim upravljačem i mobilnom aplikacijom, za razliku od drugih analnih igračaka, naše igračke za seks dodaju APP dizajn kontrole, ako ste u vezama na daljinu, ovaj bi vibrator bio vaš najbolji izbor. Naša APP nudi različite načine rada, poput glazbenog, interaktivnog i tako dalje. Također možete prilagoditi uzorke vibracija putem aplikacije, tako da vi i vaš partner možete biti kreativni i zatim spremiti svoje favorite za kasnije.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Edge 2 je druga generacija našeg moćnog podesivog masažera prostate sa snažnom stimulacijom na P-točki i perineumu.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Ovaj štapni masažer savršen je alat koji će vam pomoći da se opustite nakon dugog, napornog dana. Kao što nam je svima poznato već neko vrijeme, vibracije su od vitalne važnosti za liječenje umora, smirivanje napetosti mišića, ublažavanje bolova u tijelu i pomoć pri sportskom oporavku.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Number One

    Najnovija verzija Satisfyer 1! Za intenzivnije, brže i višestruke orgazme.

    53,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Let It Bead Black

    Bit će odgovora...na vaše želje...Let It Bead! Istražite analnu igru i usisavanje klitorisa s ovim dvostrukim užitkom koji je stvoren za užitak. Vrhunski kraj za usisavanje klitorisa pruža snažne orgazme. Preokrenite igračku i doživite nove osjećaje iz niza višestrukih tutnjavih vibrirajućih perli. Učvrstite držač s teksturiranom ručkom prije nego što isprobate tipku Turbo Mode koja trenutno šalje kuglice na maksimalnu brzinu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Hammer 7 Inch Thrusting Dildo with Handle Beige

    Dr. će vas sada primiti. Predstavljamo Dr. Hammera, moćni 7-inčni realistični vibrirajući dildo koji je spreman propisati visoke razine intimnog užitka. Uz ergonomsku ručku i bežični daljinski upravljač, imate moć kontrolirati svoje želje s ovom igračkom za seks, istražujući širok raspon osjeta s 9 moćnih vibrirajućih funkcija i 3 uzbudljive brzine guranja/kruženja.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Zahvaljujući 3 snažna motora, Satisfyer Curvy Trinity 4 izrađen je od silikona sa svestranom erotskom igračkom. Ova igračka za užitak može se koristiti kao tlačni vibrator za polaganje i za G-točku, koja će vas iznenaditi intenzivnim vibracijama i pulsirajućim valovima pritiska.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Purple

    Žudite li za nevjerojatnim oralnim seksom i nevjerojatnom stimulacijom G-točke? Dobijte najbolje od oba svijeta uz Her Ultimate Pleasure Pro! Ova nevjerojatno praktična igračka je poboljšana verzija originalnog Her Ultimate Pleasure i još je bolja! Prijeđite preko ruba zanosne ekstaze i doživite vrhunski užitak!

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Fuck Machine with Realistic & Thrusting & Vibrating & Heating Dildo Brown

    Normalni dildo vibrator s usisnom čašicom ne samo da je preblizu tlu ili zidu kada se koristi, nego je i nezgodan za podešavanje kuta. Ovaj realistični gurajući vibrator za dildo s ručkom i odvojivim usisnim nosačem savršeno rješava takve probleme! Možete doživjeti uzbudljivije poze i upotrebe bez udarca o hladno tlo!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Brighty

    Bilo da ste već raspoloženi ili tražite nešto što će Vas oraspoložiti, Pretty Love Brighty je prekrasna, svilenkasto glatka igračka koja je uvijek spremna za zadirkivanje ili ugađanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Naša Rrolling Explosion kombinira snažne vibracije s inovativnom kuglicom za stimulaciju. Inovativna tehnologija u kombinaciji s elegantnim dizajnom stimulira G-točku preciznom ergonomijom i stvara orgazme koji oduzimaju dah.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA027-M Wildolo Realistic Silicone Dildo with 10 Vibrating Modes & App 23.9cm Skin

    Doživite vrhunski užitak uz Wildolo Realistic Dildo. Izrađena od visokokvalitetnog silikona, tekstura realističnog dizajna seksualne igračke pruža realno iskustvo. Dildoi sa snažnom vakuumskom bazom, nude užitak bez ruku na bilo kojoj glatkoj površini. Istražite 10 snažnih načina vibracije za dodatnu stimulaciju. Prepustite se nezaboravnim osjećajima uz Wildolo Realistic Dildo.

    99,90 €

    76,90 €

    Nema na skladištu

  • Blush Lush Gia Black

    Tražite ultra-snažne vibracije? Ovaj elegantni masažer dva u jednom isporučuje duboke, tutnjave vibracije koje odzvanjaju iz glave štapa za masažu, ili ga okrenite i istražite prekrasne krivulje G točkaste drške. Gia ima dva gumba koji neovisno kontroliraju svaki kraj. Pomičite se kroz 7 funkcija kako biste pronašli osjećaje koji odgovaraju Vašim željama. Bežično i USB punjivo, Gia je dizajnirana za jednostavnu upotrebu. Izrađena od glatkog UltraSilk silikona, sigurnog za tijelo, bez ftalata i jednostavnog za čišćenje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Black

    Varljivo snažan masažer dizajniran za snažnu i kontinuiranu stimulaciju.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Magnum Opus Supreme Thruster 2 Purple

    Magnum Opus Supreme je najnovija generacija potisnih vibratora iz TOYJOY Designer Edition. Ovaj vrhunski, prvoklasni dizajn ima nevjerojatnu duljinu produžetka od ukupno 31 centimetra (12,2 inča). Jamčimo da će pogoditi Vaša vruća mjesta svojom glatkom silikonskom siluetom u stilu usne harmonike.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Classic Slim Vibrator Skin

    Ovaj Slim vibrator je najmanji u asortimanu. Ne dopustite da Vas veličina zavara, 7 snažnih funkcija daje Vam pravu stvar.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Selopa Razzle Dazzle Pink

    Ova sitna okomita vibra prošivena je na nježno nabreklom zaobljenom kraju za jedinstveni osjećaj mekoće. Pustite da se fleksibilna osovina pomiče s vašim tijelom dok vi doživljavate zadovoljstvo jastučastih rešetkastih tekstura.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 12

    Uživajte u "stvarnom osjećaju" baršunasto meke, prirodne kože uz ovaj nevjerojatno realističan osjećaj. Pedantno dizajniran s naglašenom glavom, ispupčenim venama i slobodno visećim testisima, super-živopisnih oblika...

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dizajn i stvarno snažna masažna glava brenda Adrien ispunit će sve vaše želje. Posebno je dizajniran da bude diskretno tiho i ujedno snažno pomagalo dizajnirano ne samo za intimni užitak, već i za masažu cijelog tijela. Precizan je ergonomski oblik, jednostavan je za rukovanje i izrađen je od sigurnog i kvalitetnog silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA006-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Blue-Pink-Purple

    Sanjate li o monstruoznom seksualnom užitku? Osigurajte si vječno zadovoljstvo uz vrhunski Hismith vibrating Monster Dildo, koji omogućuje i kontrolu putem aplikacije za pametni telefon. To je komad pametnog dizajna koji će poslušati vaše želje i odmah ih ispuniti, dođite i saznajte više o njemu!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Black

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje vaše g-točke za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan je na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Pearl White

    Luksuzna punjiva Le Wand masažna glava elegantne biserno bijele boje pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off The-Vibe 2 Prostate Vibrator with Remote Control

    Otkrijte The Vibe 2, prsten za penis i stimulator prostate u jednom! Vibe 2 idealan je za solo avanturu ili s partnerom. Jednostavno postavite rastezljivi silikonski prsten preko skrotuma i penisa i uživajte u 10 divnih vibracija oko perineuma dok vibrator istovremeno pruža analnu stimulaciju. Ovaj svestrani vibrator dolazi s bežičnim daljinskim upravljačem tako da vi ili vaš partner možete preuzeti kontrolu.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Gdje se strast susreće sa zadovoljstvom. Arcwave Voy ručni stroker sa sustavom za podešavanje čvrstoće i We-Vibe Sync 2 podesivim vibratorom za parove s mogućnošću povezivanja s aplikacijom.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 2895 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.