×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 129 za 160 od 257 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Le Wand Unicorn Wand

    Pripremite se za ulazak u zemlju mašte jednoroga, duga i čarobno snažnih orgazama s novim Le Wand Unicorn Wandom — 8-dijelni set ograničenog izdanja za solo i partnersku igru!

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Piston Thruster Mini Fuck Machine Black

    S klipnim potisnikom, sve je u hodu naprijed-natrag kako bi se pružio pravi osjećaj tvrdog udarnog vrha. S hodom od nešto manje od 2 inča, klipni potisnik gotovo odgovara hodu velikih jebenih strojeva. Super napunjeni motori klipnog potisnika isporučuju snagu za duboku vožnju.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync 2 Dusty Pink

    Budite blizu jedno drugome. Stvarno blizu. I zajedno uživajte u uzbuđenju. Eksperiment. Voli sebe! Globalno obožavani We-Vibe Sync je ovdje u novoj poboljšanoj verziji koja još bolje pristaje, drži i povećava zadovoljstvo!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Novi We-Vibe Sync dizajniran je za zajednički užitak za sve. Ugodne i snažne vibracije stimuliraju klitoris i G-točku, a zahvaljujući novom obliku uživat ćete i u vibracijama i uzbuđenju.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Blue

    GIGI™ 2 je poboljšana verzija jednog od najpopularnijih vibratora. GIGI je vjerojatno najpozitivnije ocijenjeni aparat za stimulaciju intimnih G točaka ikada stvoren. Zahvaljujući spljoštenom vrhu, idealan je za otkrivanje ove erogene zone. Nova poboljšanja uključuju mekši silikon, potpuno vodootporan dizajn i 100% veće performanse u svih 8 načina rada vibracija.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Upoznajte kraljicu, talentirana je, ima distanciran ukus i prirodni šarm. Zalo Queen prekidači s jednom inovativnom PulsWave tehnologijom koja će pomoći vašim g-točkama dobiti intenzivnu stimulativnu stimulaciju. Otključajte iznimno dobre udare i osam PulsWave stimulacija g-točke s tehnologijom, koristite funkciju grijanja, intenzivne vibracije, kontrolu primjene, prekrasan Swarovski kristal i korištenje klitorisa ili bradavica za pomoć pri postavljanju. Što znaš o mojoj ženi?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Sjajno iskustvo granice i isporuka najboljih luksuznih erotskih igračaka! Upoznajte vijest pod imenom Enigma. Potaknite činjenicu da G-točka i klitoris stimuliraju i doprinose njihovoj sposobnosti da prežive krajnji orgazam!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite je manja verzija našeg kultnog punjivog štapić masažera. Le Wand Petite je manji po veličini, ali velik po snazi.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Vector+ Royal Blue

    Želite li se prepustiti milovanju i uživati u vibracijama na najosjetljivijim mjestima? Pozovite se da posjetite We-Vibe Vector čije ćete vibracije odabrati putem aplikacije na svom telefonu. I pazite, čak i vaš kolega može preuzeti ovu aplikaciju i diktirati vam jačinu stimulacije s drugog dijela svijeta. Stoga dođite i uživajte u senzualnim trncima u području prostate i perineuma!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Naked Addiction Dual Density 9" Thrusting Dong Skin

    Žudite za apsolutno realnim prodorom cijelim tijelom? To je upravo ono što je Naked Addiction za vas, dodajući realističan penis izrađen od luksuznog silikona. Nevjerojatno je mekana na dodir, ali je ujedno i čvrsta poput kamene erekcije i ukrašena hiperrealističnim žilama. Ne propustite autentična iskustva zahvaljujući snazi ukusnih događaja.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    Najnoviji model Doxy masažne glave, ovaj put malo manja i lakša kako bi vam bilo lakše rukovanje, ali ipak nevjerojatno moćna kao i prethodni modeli. S ovom masažnom glavom Doxy Number 3 možete precizno ciljati ona mjesta na svom tijelu koja jednostavno zahtijevaju njegove slasne vibracije. Ona je i nešto tiša, pa igra s njom postaje diskretnija, iako su joj vibracije jake i bujajuće. Izrađena je od najkvalitetnijih materijala, tijelo je izrađeno od metala, a glava od mekog silikona, te je jedna od najboljih koje trenutno tržište masažnih glava nudi.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Riješite se svega svog tereta! Neka nježni zvučni valovi progutaju vaš klitoris i odvedu vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni Sona 2 Cruise stimulator jedne od najboljih marki na Lelo tržištu pobrinut će se za vanjske i unutarnje živčane završetke klitorisa. Funkcija Cruise tada osigurava da će se razina stimulacije povećati dok gurate Son bliže svom tijelu. Priuštite si elegantnu igračku i beskrajna orgazmička iskustva!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2 možete uživati u nezaboravnom odlasku, najluksuznijoj masaži na svijetu, poboljšanoj stimulaciji i ugodnom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Aqua

    Jeste li zahtjevni, a ne samo nečim zadovoljni jer uvijek želite najbolje? Novi Lelo Ora 3 je samo za vas, koji će vam pokazati pravo 100% blaženstvo. Njegova najsuvremenija tehnologija PreMotion koristi čvrst i precizan rotacijski pokret, a uzbudljiva neravnina rotira i vibrira. Bolji je od jezika, intuitivan je, savršen. Isprobajte ga i nikada ga više nećete poželjeti!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Moderan, lijep, praktičan i nadasve luksuzan, ovo je dvostruki stimulacijski IDA vibrator. Njime se može upravljati putem telefonske aplikacije i ima patentiranu WaveMotion tehnologiju koja vas nikada neće iznevjeriti jer imitira pokrete prsta i tako donosi nevjerojatne valove strasti. Priuštite si najbolje, nećete požaliti!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    Želite li spiralni orgazam? Lelo Sila je klitoralna igra s kojom možete čitati svoje tijelo i mogućnosti klime. Njegov otvor okružuje prednosti vašeg bisera, a jedinstvena tehnologija zvučnih valova učinit će da živite kako vaše tijelo zvuči ispod vas. Sila je primjerena vašem osoblju, arhitektu mjesnog komunalnog poduzeća i vozaču kroz najbolji put do smeća.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    Le Wand Plug-In najbolji je vibrirajući masažer u klasi klasičnog stila koji ima neusporedivu kvalitetu s nagrađivanim dizajnom koji mu odgovara. Ova globalno kompatibilna vibracija s klima uređajem ima 10 karakterističnih, tutnjavih brzina vibracije i 6 uzoraka vibracije. Elegantna ručka mekana na dodir i iznimno dugačak kabel od 245 cm olakšavaju držanje i navigaciju u više kutova, dok se fleksibilni vrat savija za pozicioniranje i užitak.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i parove, a možda i koketiranje s nekim dosad nepoznatim. Ovaj vibrator prvenstveno je namijenjen parovima, no to ne znači da u njemu ne možete uživati i sami. Pozovite ga da vodi ljubav, on će se pobrinuti za G-točku, klitoris i glavu!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Crave Vesper 2 Rose Gold

    Sada s novim bojama, vodootpornim dizajnom i novim uzorkom vibracija. Vesper je prvi put lansiran 2014. kao prvi koncept nakita za užitak koji je svijet vidio: vibratorska ogrlica. Brzo je postao ikonski simbol samoljublja i seksualne pozitivnosti te je stekao priznanje pop-kulture s kultnim sljedbenicima slavnih osoba, trenera za intimne odnose i odvažnih pojedinaca. Dizajner i suosnivač Ti Chang oživio je nakit za zadovoljstvo kako bi unio ljepotu i emocionalnu povezanost s proizvodima za zadovoljstvo.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Uzbudljiva igra koja nema granica! Popularni Doxy Die Cast dolazi u novoj verziji za punjenje, ali ne gubi na snazi. Očarat će vas ne samo svojim super intenzivnim vibracijama, već i svojim šarmantnim svjetlucavim plavim metalnim tijelom i mekom silikonskom glavom, sve skriveno u praktičnom i diskretnom aluminijskom kućištu. Otkrijte uzbudljivo zadovoljstvo uz moćnu Doxy masažnu glavu!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    Želite li spiralni orgazam? Lelo Sila je klitoralna igra s kojom možete čitati svoje tijelo i mogućnosti klime. Njegov otvor okružuje prednosti vašeg bisera, a jedinstvena tehnologija zvučnih valova učinit će da živite kao debeli ton ispod vas. Sila je primjerena vašim zaposlenicima, arhitektu mjesnog komunalnog poduzeća i vozaču kroz najbolji put do smeća.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    Nova Eva II inovativna marka Dame nadahnut će vas ljubavlju. Eva II je samostalna i treba je čuvati jer ima fleksibilnog krila koji se izliježe pod morem i lije na njezin klitoris. Eva II je mala, lagana, vodootporna i vrlo učinkovita i dizajnirana od strane žena za žene. U paketu ćete pronaći elegantnu punkciju za svoju uslugu i kao mjesto za uštedu vaših malih pogodnosti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najtočnija i najuzbudljivija stimulacija prostate! Cilj ove igračke je vaša prostata koju miluje osovina s dva okreta i motor koji će vas zadiviti svojom snagom. Uživajte u dvostrukim osjećajima, jer stimulator brane koristi tehnologiju usisavanja zraka, koja će vas snaći zahvaljujući najintenzivnijim iskustvima!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice udvoje, a možda čak i flertovanje s nekim dosad nepoznatim. Ovaj vibrator prvenstveno je namijenjen parovima, no to ne znači da u njemu ne možete uživati sami. Pozovite ga na vođenje ljubavi, on će se pobrinuti za G-točku, klitoris i glavić!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Zadržite svoje omiljene vibracije dok je klitoris još čist i ostavljen budan. We-Vibeov moxie je diskretan, senzualan, iritantan i sladak. Magnet je ugodan za vašu mačku, a njegove snažne vibracije su pomalo samodostatne za vas ili vašeg ljubavnika, a vi također imate kontrolu nad svojom korisnošću.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Sanjate li o istraživanju vlastitog tijela i otkrivanju odvažnijeg užitka? Otkrijte 8 uzbudljivih postavki vibratora za prostatu Lelo Billy 2. Njegova nevjerojatna snaga zadovoljit će vas intenzivno, ali i nježno, a vjerujte, nema luksuznije igračke koja bi vam omogućila tako savršenu masažu osjetljive prostate.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Cream

    Le Wand Plug-In najbolji je vibrirajući masažer u klasi klasičnog stila koji ima neusporedivu kvalitetu s nagrađivanim dizajnom koji mu odgovara. Ova globalno kompatibilna vibracija s klima uređajem ima 10 karakterističnih, tutnjavih brzina vibracije i 6 uzoraka vibracije. Elegantna ručka mekana na dodir i iznimno dugačak kabel od 245 cm olakšavaju držanje i navigaciju u više kutova, dok se fleksibilni vrat savija za pozicioniranje i užitak.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Zoa Black

    Ponekad želite snagu, a ponekad mekoću? ZOA vam daje izbor i prilagođava se vašem trenutnom raspoloženju. Njegov jedinstveni dizajn poslušat će vaše vaginalne obline i vaš klitoris. Udobno leži pri ruci i pogodan je za ciljanje na mjesta koja trebaju samo zadovoljstvo. Prepustite se naporu snažnog motora i priuštite si nezaboravne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Aqua

    Želite li ući u spiralu orgazma? Lelo Sila je klitoralna igračka s kojom ćete ispitati svoje tijelo i mogućnosti klimaksa. Njegov otvor okružuje vaš biser užitka, a jedinstvena tehnologija zvučnih valova donijet će vam doživljaje kao da tlo tone ispod vas. Sila je poslastica za vaša osjetila, arhitekt beskrajnog užitka i vodič kroz najbolje rute do vrha.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    Oslobodite nalet uzbuđenja i naknadnog užitka uz ovaj luksuzni vibrator prestižnog brenda Lelo! Što ga čini tako nevjerojatnim? Ima mogućnost kretanja "dođi ovamo" i također 12 moćnih načina vibracija. Zaljubite se u njegov ultra-glatki silikon i doživite orgazmičnu oluju uz INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync O Velvet Green

    Sync O je nova vrsta vibratora u obliku slova C za one koji traže užitak i savršeno pristaju. Vanjski krak se naslanja na klitoris, dok fleksibilni unutarnji krak u obliku slova O udobno pristaje u vaginu osiguravajući da ostanete točno tamo gdje želite. We-Vibeova jedinstvena inovacija u obliku slova C daje stimulaciju bez napora, bez upotrebe ruku koja nudi sigurne, ukusne vibracije u kojima mogu uživati oba partnera.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 257 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.