×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 129 za 160 od 212 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Doxy Die Cast Purple

    Prekrasna Doxy masažna glava koja će ispuniti sve Vaše želje! Ovo posebno izdanje Die Cast izrađeno je od visokokvalitetne legure aluminija i titana i smješteno je u luksuznu poklon kutiju. Ima nevjerojatnu moć koja osvaja vaše živčane završetke bilo gdje na tijelu. Osjetite snagu Doxyja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2 možete uživati u nezaboravnom odlasku, najluksuznijoj masaži na svijetu, poboljšanoj stimulaciji i ugodnom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Aqua

    Oslobodite svoje najdublje fantazije u prestižnom brendu Lelo SILA Cruise. Ideal nije samo upitnik za seksualne radnike i senzorna istraživanja. Možete saznati što želite ići od vrha do vrha. Prihvatite ponudu novog načina korištenja životinja i divljih životinja.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Aqua

    Jeste li zahtjevni, a ne samo nečim zadovoljni jer uvijek želite najbolje? Novi Lelo Ora 3 je samo za vas, koji će vam pokazati pravo 100% blaženstvo. Njegova najsuvremenija tehnologija PreMotion koristi čvrst i precizan rotacijski pokret, a uzbudljiva neravnina rotira i vibrira. Bolji je od jezika, intuitivan je, savršen. Isprobajte ga i nikada ga više nećete poželjeti!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Moderan, lijep, praktičan i nadasve luksuzan, ovo je dvostruki stimulacijski IDA vibrator. Njime se može upravljati putem telefonske aplikacije i ima patentiranu WaveMotion tehnologiju koja vas nikada neće iznevjeriti jer imitira pokrete prsta i tako donosi nevjerojatne valove strasti. Priuštite si najbolje, nećete požaliti!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya Wave Black

    Plimni val zadivljujućeg zadovoljstva.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Crave Vesper 2 Rose Gold

    Sada s novim bojama, vodootpornim dizajnom i novim uzorkom vibracija. Vesper je prvi put lansiran 2014. kao prvi koncept nakita za užitak koji je svijet vidio: vibratorska ogrlica. Brzo je postao ikonski simbol samoljublja i seksualne pozitivnosti te je stekao priznanje pop-kulture s kultnim sljedbenicima slavnih osoba, trenera za intimne odnose i odvažnih pojedinaca. Dizajner i suosnivač Ti Chang oživio je nakit za zadovoljstvo kako bi unio ljepotu i emocionalnu povezanost s proizvodima za zadovoljstvo.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Uzbudljiva igra koja nema granica! Popularni Doxy Die Cast dolazi u novoj verziji za punjenje, ali ne gubi na snazi. Očarat će vas ne samo svojim super intenzivnim vibracijama, već i svojim šarmantnim svjetlucavim plavim metalnim tijelom i mekom silikonskom glavom, sve skriveno u praktičnom i diskretnom aluminijskom kućištu. Otkrijte uzbudljivo zadovoljstvo uz moćnu Doxy masažnu glavu!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Zoa Black

    Ponekad želite snagu, a ponekad mekoću? ZOA vam daje izbor i prilagođava se vašem trenutnom raspoloženju. Njegov jedinstveni dizajn poslušat će vaše vaginalne obline i vaš klitoris. Udobno leži pri ruci i pogodan je za ciljanje na mjesta koja trebaju samo zadovoljstvo. Prepustite se naporu snažnog motora i priuštite si nezaboravne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    Nova Eva II inovativna marka Dame nadahnut će vas ljubavlju. Eva II je samostalna i treba je čuvati jer ima fleksibilnog krila koji se izliježe pod morem i lije na njezin klitoris. Eva II je mala, lagana, vodootporna i vrlo učinkovita i dizajnirana od strane žena za žene. U paketu ćete pronaći elegantnu punkciju za svoju uslugu i kao mjesto za uštedu vaših malih pogodnosti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    Oslobodite nalet uzbuđenja i naknadnog užitka uz ovaj luksuzni vibrator prestižnog brenda Lelo! Što ga čini tako nevjerojatnim? Ima mogućnost kretanja "dođi ovamo" i također 12 moćnih načina vibracija. Zaljubite se u njegov ultra-glatki silikon i doživite orgazmičnu oluju uz INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Sanjate li o istraživanju vlastitog tijela i otkrivanju odvažnijeg užitka? Otkrijte 8 uzbudljivih postavki vibratora za prostatu Lelo Billy 2. Njegova nevjerojatna snaga zadovoljit će vas intenzivno, ali i nježno, a vjerujte, nema luksuznije igračke koja bi vam omogućila tako savršenu masažu osjetljive prostate.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync O Velvet Green

    Sync O je nova vrsta vibratora u obliku slova C za one koji traže užitak i savršeno pristaju. Vanjski krak se naslanja na klitoris, dok fleksibilni unutarnji krak u obliku slova O udobno pristaje u vaginu osiguravajući da ostanete točno tamo gdje želite. We-Vibeova jedinstvena inovacija u obliku slova C daje stimulaciju bez napora, bez upotrebe ruku koja nudi sigurne, ukusne vibracije u kojima mogu uživati oba partnera.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najtočnija i najuzbudljivija stimulacija prostate! Cilj ove igračke je vaša prostata koju miluje osovina s dva okreta i motor koji će vas zadiviti svojom snagom. Uživajte u dvostrukim osjećajima, jer stimulator brane koristi tehnologiju usisavanja zraka, koja će vas snaći zahvaljujući najintenzivnijim iskustvima!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Kako postići najugodniji orgazam? S igračkom za preciznu stimulaciju sa svih strana! Sway je uređaj promišljenog oblika i gromoglasnih vibracija na oba kraja. Idealan je za istraživanje i otkrivanje G-točke, prostate, klitorisa, samo zadirkivanje bilo gdje! Dodajte funkciju zagrijavanja, opustite se i lebdite od uzbuđenja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Tendril Thruster Mini Fuck Machine Red-Black

    S Tendril Thrusterom, sve je u hodu naprijed-nazad kako biste dobili osjećaj jake teksturirane majice. S hodom od nešto manje od 2 inča, Tendril Thruster gotovo odgovara hodu velikih jebenih strojeva. Super napunjeni motori Tendril Thrustera daju snagu za vožnju duboko. Uvjerili smo se da je dovoljno jak da probije i najuže rupe.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync 2 Green Velvet

    Budite blizu jedno drugome. Stvarno blizu. Zajedno uživajte u uzbuđenju. Eksperiment. Odaberite sami! Globalno obožavani We-Vibe Sync je tu s novom poboljšanom verzijom koja još bolje pristaje, drži i povećava zadovoljstvo!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Date Night Set

    Savršeno dvoje za oboje! Uživajte u najkvalitetnijim funkcijama vibratora i dodajte Pivot vibrirajući prsten. Ovaj ekskluzivni poklon set služi za izvlačenje maksimuma iz predigre i seksa. Ispitajte svoje strasti i želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo King Vibrating Thruster Turquoise Green

    Luksuzna izrada, učinkovite funkcije i savršeno zadovoljstvo, takav je Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija i motori visokih performansi zajedno stvaraju dodatnu snagu s nevjerojatnom frekvencijom. Uživajte u uzbudljivom putovanju do neusporedivog orgazmičkog cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Hoćete li prihvatiti izazov da doživite luksuzni užitak uz novu generaciju legendarnog Loki Wave 2 vibratora za prostatu? Kako jest, radujte se još većoj fleksibilnosti i 2 snažna motora koji će svima omogućiti duge i intenzivne orgazme. Igrajte se s njim sami ili sa svojim partnerom i otključajte nove uzbudljive tajne njegovog tijela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat s tehnologijom zgrušavanja zbog koje vaša prostata poludi od uzbuđenja. I to nije sve, ovaj stimulator će vas dvostruko iritirati, jer branu neće ostaviti neprimjećenom. Uživajte u zadovoljavajućim iskustvima nove razine!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY MEA Velvet Green

    Želite da se svijet vrti samo oko vas i da ostvarite svoje najsenzualnije snove? Igračka na principu tlačnih valova Mea dat će vam prostor za razvoj. S njom ćete osjetiti blagi povjetarac i istražiti krajolik valovitih brežuljaka i mora nježno mirisnog cvijeća. Zaronite u kristalno čisto duboko jezero i gledajte kako se voda baršunasto mreška na obali. Kraj metafora, MEA je luksuzna erotska igračka koja će vam pružiti pravi orgazmički užitak u svim okolnostima.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Trebate dobru masažu? Svakome od nas to s vremena na vrijeme zatreba, zato prestižni brend Bodywand dolazi s jedinstvenim alatom s kojim možete uživati u stimulaciji mišića i dubinskoj masaži tkiva. Uz njegovu pomoć opustite i najnapetije mišiće na tijelu i uživajte u ugodnom svježem osjećaju!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO DOT Cruise Peach Please

    Želite li otkriti uzbudljivi potencijal vašeg klitorisa? Ponesite najbolju i najluksuzniju igračku sa sobom - Lelo Dot Cruise. Koristi najsuvremeniju tehnologiju i kombinira jedinstveni eliptični pokret i mekani fleksibilni gips za najbolju stimulaciju i apsolutnu preciznost ne samo za klitoris, već i za bilo koju erogenu zonu.

    289 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Želite li da vam se svijet vrti pred očima i da ostvarite svoje najsenzualnije snove? Igračka po principu Mea tlačnog valjka dat će vam prostor za razvoj. Uz njega ćete osjetiti blagi povjetarac i istražiti krajolik valovitih brežuljaka i mora nježno mirisnog cvijeća. Zaronite u kristalno čisto duboko jezero i gledajte kako se voda mreška poput baršuna na obali. Regija metafore, MEA je luksuzna erotska igračka koja će Vam pružiti pravi orgazmički užitak u svim okolnostima.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Vibrating Massager Pink

    Luksuzna prekrasna ružičasta Le Wand punjiva masažna glava pružit će vam istinski intenzivan i senzualan užitak. Ima 10 brzina vibracije i 20 uzoraka vibracije, uz koje ćete doživjeti stvarno snažno uzbuđenje. Također je svestran, ima jednostavne kontrole i glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona. Dopustite joj da vas mazi.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Minamo Vibrator

    Mekani, fleksibilni dizajn koji graciozno prati obline ženskog tijela. Preporuka za one koji traže nježne dodire i nebesku mekoću.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Tendril Thruster Mini Fuck Machine Blue-Black

    S Tendril Thrusterom, sve je u hodu naprijed-nazad kako biste dobili osjećaj jake teksturirane majice. S hodom od nešto manje od 2 inča, Tendril Thruster gotovo odgovara hodu velikih jebenih strojeva. Super napunjeni motori Tendril Thrustera daju snagu za vožnju duboko

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer DUO 2 Blueberry

    Jedinstvena vrhunska igračka koja će osigurati da vaš život bude ispunjen zadovoljstvom, harmonijom i nevjerojatnim orgazmima. Womanizer Duo 2 će uz Pleasure Air tehnologiju oduševiti vaš klitoris, a drugi zakrivljeni dio će vibrirati točno na vašoj G-točki. Što implicira? Najbolji trenuci korisnosti <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Manja verzija popularne Le Wand masažne glave. Mala verzija ne zvuči kao luksuz ili nenametljive karakteristike, a kao muškarcu je čudan kakav obrat. Dobivate vibraciju s 10 brzina i 6 korisnika, uz USB stick i malo da vas prijatelj čeka ispod tinte.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Purple

    Luksuzna punjiva masažna glava Le Wand u elegantnoj biserno bijeloj boji pružit će vam istinski intenzivan i senzualan užitak. Ima 10 brzina vibracije i 20 uzoraka vibracije, uz koje ćete doživjeti stvarno snažno uzbuđenje. Također je svestran, ima jednostavne kontrole i glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMyG G-Spot Vibrator White

    Je li vam teško za svoju G točku? OhMyG je erotska pomoć koja će vaše mjesto učiniti korisnim za nove i negrađane. Ne vibrira, jer drobljenjem "bisere", precizne, ispravne i ciljane mase G točke. Reguliran je obveznim "dolaskom" u 3 razine intenziteta. Dođite i pogledajte više!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 212 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.