×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 65 za 96 od 323 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Ispitajte svoje tijelo i uživajte u novim iskustvima i izvanzemaljskim orgazmima uz Driff. Ugodno je zakrivljenog oblika i tako dodiruje točno prava mjesta unutar ili izvana. Glava genijalno oblikovana na kraju ima stimulacijsku točku za još intenzivniju stimulaciju, a Drift se ugodno zagrijava pritiskom na gumb. Uživajte i opustite se!

    219 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najpopularnije masažne glave na svijetu! A ovo je njegova najnovija verzija, koja se od prethodne razlikuje po mogućnosti punjenja putem USB kabela, tako da ga prilikom korištenja ne morate imati spojen na mrežu.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Opustite se, opustite i možda eksplodirajte. Samo ova masažna glava XR Brands pružit će vam savršeno iskustvo masaže ili stimulacije. Njegova dijamantna tekstura pružit će vam intenzivnu masažu, a na ručki, koja vam udobno leži u ruci, lako ćete se prebacivati između 8 uzoraka 3 razine snage. Pronađite zadovoljstvo i olakšanje. Konačno…

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Temptasia Trixie Thrusting Dildo Wine

    Želite autentična i uzbudljiva iskustva? Bit ćete potpuno očarani ovom prekrasnom spravicom! Glavna funkcija su mu snažni udarci s tri brzine (duljina zaveslaja 3,1 cm), a odličan je i oblik koji cilja na G-točku ili prostatu. Dugačka i ergonomska ručka olakšat će rukovanje, stoga dođite po nju!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Wand Massager

    Osjetite vrhunsku snagu najprodavanije masažne glave Palmpower Wand Massager i iskusite sve ohrabrujuće, moćne i opuštajuće sposobnosti koje je čine tako popularnom u cijelom svijetu.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Jeste li spremni za novi val užitka? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Ističe se svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air koja stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se s 11 načina tlačnih valova, 12 programa vibracija i također kontrolom putem aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four sastoji se od 4 izmjenjiva najprodavanija silikonska proizvoda. Zečji vibrator, analni vibrator, vibrator s tlačnim valovima i masažni vibrator donijet će vam maksimalnu raznolikost i svestranu stimulaciju.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith C0571 Mini Thrusting 2in1 Machine & Vibrator Pink

    Ručni aparat za seks, Hismith Mini stroj za zabadanje i vibrator 2 u 1, 10 frekvencija uzorka, vibrator za dildo s 3 brzine za zabadanje, seks igračka za parove ili solo

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Sisanje, lizanje i vibracija - najbolja kombinacija! Otkrijte nova iskustva s ovom praktičnom i elegantnom igračkom sa savitljivim jezikom. Njegova inovativna tehnologija pokazat će vam nove senzualne vrhunce koji vas nikada neće prestati zabavljati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Elite Romeo Black

    Krenite na putovanje intimnog užitka s French Kiss™ Elite Romeo. Ova zavodljiva treperava kombinacija zadirkivanja i zabadajućeg metka osmišljena je kako bi rasplamsala vaše strasti i ostavila vas bez daha. Istražite 10 primamljivih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije koje će vas podivljati od želje.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X Play Ball Blue

    Doživite divlji osjećaj dviju gomoljastih kugli s pokretnim mostom između njih! Zaobljena na vrhu, prva kugla sužava se na teleskopsku osovinu harmonike koja se postavlja u drugu kuglu.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Ova crvenokosa će vam slomiti koljena zahvaljujući snažnim vibracijama, svilenkasto glatkoj površini i mogućnosti spajanja na remen. Njegov snažan motor opremljen je s 5 postavki vibracije od 5 ritmova i može se puniti. Snažna usisna čašica zalijepit će se za svaku glatku površinu, u čemu ćete posebno uživati u kupaonici, jer je igračka vodootporna.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Želite li samo najbolje za sebe? Takvu masažu prostate jednostavno nećete doživjeti! Digger 7x ima inovativnu tehnologiju koja će vam pokazati istinsko blaženstvo, snažne vibracije ciljaju na prostatu i branu, a najbolje od svega, pokretna perla je najpreciznije milovanje. Prepustite se svojim strastima i povjerite svoje zadovoljstvo jedinstvenom Diggeru!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Grande Wand Green

    Ekstra snažna raznolikost vibracija za masažu i stimulaciju!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddess Collection Zephyros

    Prekrasan vibrator iz zaista božanstvene Goddess kolekcije! Ovaj frajer je napravljen od takozvanog tekućeg silikona, koji je najbolji, i što je najvažnije, najmekši materijal koji je siguran za tijelo koji je svijet ikada vidio. Skriva 2 snažna motora, od kojih jedan misli i na klitoris. Birajte između 3 razine stalnih vibracija i 7 ritmova i priuštite si luksuzni užitak.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Kolekcija erotičnih igračaka Impulse Intimate je tu da vas demontira, ne samo provjerene vibracije, već i vaše popularne marke elektrostimulacija. Moguće je da će vam ovaj vibrator ponuditi 5 ekscitacijskih metoda električne stimulacije i 7 vibracija s dvostrukom kontrolom. Razmislite o vijeku trajanja električnog grijanja!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Zamislite savršenu kombinaciju intenzivnih vibracija i nježne topline. Sviđa ti se? Uz ovaj super lijep vibrator svidjet će vam se u svakom trenutku! Pružit će vam rajska iskustva, a njegov ombre dizajn oduševit će vas na prvi pogled. Uživajte u 12 brzina vibracije i toplini od aluminijskog materijala!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Tražite nešto slatko i pametno u isto vrijeme? Ovo nije samo vibrirajuća glava, to je igračka zapanjujuće kvalitete s 2 upotrebljiva kraja. Uživat ćete u snažnim vibracijama s jedne strane i uzbudljivim toplim vrtnjama s druge strane. Glatka glava zadovoljit će ne samo osjetljiva područja, već i ukočene mišiće bilo gdje na tijelu. Drugi kraj brine o vagini, ugodno se grije, vibrira i okreće se, što obećava potpuno blaženstvo.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Dopustite da se ispunite i uživajte u osjećaju kada je vaša prostata intenzivno zaglađena apsolutno preciznim pokretom male kuglice. A želiš li nešto više? Za 10x P, također senzualno vibrira za vas brzinom koju odaberete putem daljinskog upravljača. Stoga nemojte tjerati svoju prostatu da dugo čeka.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatora G točke koji će također stimulirati Vaš klitoris i perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Uživaj u glazbi. Da, dobro ste čuli, na ovaj način igračka vibrira u ritmu glazbe i vaših omiljenih pjesama, a njihovo slušanje daje potpuno novu i što je najvažnije uzbudljivu dimenziju. Samo spojite kabel na player ili mobilni telefon. Ili uživajte bez glazbe ili birajte između 7 unaprijed postavljenih uzoraka vibracije.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Potičete li sebe na avanturu i publicitet? Nosite ovaj dio tangi u nizu koji je apsolutno samodostatan i stavite vibrator u njihov genijalni džip. Onda samovozeći automobili! Želite li to povjeriti svom partneru i dopustiti mu da preuzme kontrolu nad ovom elegantnom crnom guzicom u vašim hodovima?

    87,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Vibrirajuće glave ne moraju uvijek biti teške i velike da bi ispunile svoju svrhu, a Aida je dokaz tome. Ova mala svilenkasto mekana vibrirajuća glava pružit će vam 10 snažnih načina vibriranja, udobno će stajati u vašoj ruci, a zahvaljujući vodonepropusnosti ići će s vama u kadu ili tuširanje.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Tražite li onu pravu? Lijepa nježna i zgodna? Ovaj snažni vibrator za kuniće dijeli vas na 10 načina tapkanja i 10 načina vibracije. Funkcija tapkanja uzrokuje pokrete s lijeva na desno i njima značajno stimulira točku G. Manja ruka tada vibrira na klitorisu i dopire do sedmog neba. Upravljajte motorima neovisno i dodirnite orgazmično nebo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Elegantna i nestašna igračka za strastvene parove koji žele uživati u još intenzivnijem ljubavnom iskustvu! Zuna je vibrator za par koji će stimulirati oba partnera u isto vrijeme tijekom seksa. U paketu ćete pronaći i šarmantnu leopard torbu u koju možete pohraniti igračku ili je nositi kao vrećicu za bubrege. Uživajte u 7 uzoraka vibracija i 3 brzine koje će oduševiti G-točku, klitoris i penis.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Silicone Anal Thruster

    Tražite li odgovarajuću igračku? Analni Thruster zna kako vam to učiniti! Može oduševiti, ali i vibrirati, a njegov oblik okrugle glave idealan je izbor za analnu stimulaciju. Birajte između 7 načina rada vibracije i 3 načina rada preko daljinskog upravljača i uživajte u funkcijama zahvaljujući vodonepropusnosti čak i pod tušem ili kadom!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Ekstra jake vibracije za vanjski i unutarnji užitak! Ovaj nepogrešivi snažni ružičasti vibrator iz Sweet Smilea impresionirat će vas svojim realističnim dizajnom koji izravno potiče ugodne erotske igre. Glavić će mu se posvetiti G-točki, a testisi će zadovoljiti klitoris. Pričvrstite vakuumsku čašicu na glatku površinu i uživajte u užitku bez ruku.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator koji će vas stimulirati iznutra i izvana, a zahvaljujući svom obliku savršeno će ciljati sve erogene zone. Prepustite se njemu i dajte sve od sebe!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Doživite sjajnu analnu stimulaciju s ovim elegantnim vibrirajućim analnim čepom iz Hueman kolekcije! Izrađen je od mekog, udobnog silikona i nudi vam 10 različitih postavki vibracija. Genijalno je zakrivljen da dodiruje prostatu, a njegovo tijelo s 3 metka oduševit će vas tijekom umetanja i uklanjanja.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luksuzni užitak? Da! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina rada vibracije i 3 brzine. Monica svojom fleksibilnom glavom može zadovoljiti ne samo vaša intimna mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Chisa Kissen Glitz Vibration + Thrusting Dual Orgasm Vibrator Red

    Tražite kvalitetnu seks igračku sa značajkama koje oduzimaju dah? Zadovoljstvo nam je predstaviti vam Glitz vibrator koji će vas očarati ne samo sa svojih 10 načina vibriranja i 9 načina udara. Uživajte u senzualnom dodiru mekog silikona i genijalnom obliku s kontrolama na kraju fleksibilnog "repa".

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Potičete li sebe na avanturu i publicitet? Stavite neke dijelove soma koji su apsolutno samodostatni za čitanje i stavite im vibrator u genitalije. Onda samovozeći automobili! Želite li to povjeriti svom partneru i dopustiti mu da preuzme kontrolu nad ovom elegantnom crnom guzicom u vašim hodovima?

    87,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 323 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.