×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajuća jaja za žene

Artikli 97 za 128 od 147 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Slay ThrustMe Purple

    Želite li nešto više od samo vibrirajućeg jajeta? Ova igračka senzualne teksture oduševit će vas svojom jedinstvenom funkcijom dodavanja! Izvrstan je za solo i korištenje u paru, jer se funkcijama kontrolira preko kontrolera s dometom od 10 m. Zato dajte na slobodu svoju maštu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Maia Toys Syrene Purple

    Elegantno i moderno vibrirajuće jaje Syrene čeka da ga primijetite! Ima ugodan i udoban oblik za nošenje, a ako ne bi mogao senzualno i intenzivno vibrirati, mogli biste i zaboraviti da se krije u vašoj vagini. Ima dug i fleksibilan vrat i daljinski upravljač koji možete povjeriti svom kolegi i krenuti van, gdje počinje uzbudljiva uvertira s vibrirajućim jajetom Syrene.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Doživite orgazmičnu oluju! Georgeovo vibrirajuće jaje skriva se u vašoj vagini, dok njegov upravljač leži u vašoj ili ruci vašeg kolege. Nakon toga će vas maziti mekana silikonska površina i vibracije, zahvaljujući kojima će vam se koljena početi tresti. Neka vas zagrije bilo kada i bilo gdje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Lime green

    Znate li koliko je škola bila popularna? A kakvu igru pravi igra kad pomiješaš dno? Perifit je alat dizajniran za treniranje dna mobilnih igrica uz pomoć mobilnih igrica. Princip je jedinstven – učitat ćete i ostaviti mikser, što će vas također izbaciti iz igre. Perifit su osmislili liječnici i preporuka je da njihove žene žele iskopati svoje dno, a ne samo radi zabave i posla.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Blue

    Bnaughty Deluxe Unleashed normalno vibrira jaja iz B Swisha zabavite se s oba partnera. Kad čitaš kuću, bila je kupka i bog od nje, i samo to bi vas dvoje odvojilo, pa da izaberemo tajnu! Koristite još jedan kontroler sa 6 funkcija za vibriranje ove silikonske igračke na svom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Elva Vibrating Egg Violet

    Luksuzna vibrirajuća jaja vrhunske kvalitete, ispod kojih je opisan brend Svakom! Uživajte uz 25 neugodnih šala + pametno Svima se sviđa kao bonus. Uživajte u Elva jajetu gdje je bila kupka i gdje je bila, da vam se otkriju nesretne fantazije!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Volite li spajati ugodno s korisnim? Nošenjem ovog stimulatora u maternici ne samo da ćete ojačati mišiće dna zdjelice, već ćete uživati iu uzbudljivim vibracijama i elektrostimulaciji čiju razinu birate putem kontrolera. Trening dna zdjelice nikada nije bio tako zabavan i učinkovit! Ne pristajte ni na što, želite najbolje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Red

    Pametno vibrirajuće jaje pune ljubavi! Prekrasna kutija i crveni dragulj od svilenkasto mekog silikona skriven u njoj, takav će biti prvi dojam uz Sundae. Drugi će biti uzbudljiv i senzualan! Vibrirajuće jaje ima vrlo snažan motor koji će vas iritirati svojim vibracijama. Preuzmite aplikaciju na svoj mobilni telefon i dopustite svom partneru da preuzme kontrolu nad vama s drugog kraja svijeta!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice udvoje, a možda čak i flertovanje s nekim dosad nepoznatim. Ovo jaje sadrži super snažan motor i fokusirat će svoje vibracije na vašu G-točku. Uživajte u iznimno intenzivnim orgazmima i ne zaboravite podijeliti svoje zadovoljstvo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Luna Smart Bead Pink

    LUNA Smart Bead™ mjeri vaš potencijal orgazma i prilagođava vaše treninge. Napredovat ćete kroz 5 razina vibracija i uživati u dužim i jačim orgazmima nego ikada prije.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XouXou Super Soft Silicone Love Ball Purple

    Ugodne vibracije za vašu maternicu! Ovo vibrirajuće jaje ima ugodne stimulativne žljebove i savršeno je za učinkovit trening mišića dna zdjelice, jer je teško 83 g. Uživajte u dodiru mekog silikona i napunite jaje putem USB kabela.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Purple

    Uživajte u prekrasnim vibracijama koje želite i gdje želite! Ova nova, nadograđena inačica Ocen Breeze flok ima lakši motor i lakše funkcije! Breeze 2.0 je vibrirajući i visokokvalitetni silikonski alat koji detektira vaše vibracije na 10 načina, što će vam omogućiti rad uz pomoć drugog kontrolera. Dodijelite ovo vozilo svom partneru i dopustite mu da preuzme kontrolu nad vašom uslugom, čekajući javnost!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Medium Black

    Jeste li u iskušenju bilo gdje uživati u uzbuđenju? Ovo vibrirajuće jaje srednje veličine smjestilo se u rodnicu i kontroler možete povjeriti svom partneru. Zatim će birati između 10 načina vibracija i pripremiti vas za eksplozivno strastvenu večer!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Magic Motion Vini Orange

    Uživajte u uzbuđenju svog ljubimca, bilo da je s vama ili na drugom kraju svijeta putem aplikacije Magic Motion. Vibracije kontrolirane na daljinu ili iz neposredne blizine tada mogu udovoljiti vašoj vagini i klitorisu, ovisi o vama kako ćete koristiti jaje. Još više ćete se zaljubiti u jake vibracije i naknadne orgazme, pa što čekate?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Purple

    Bnaughty Deluxe Unleashed bežično vibrirajuće jaje iz B Swisha zabavljat će oba partnera. Uživat ćete u uzbuđenju s njim bilo kada i bilo gdje i to će biti samo između vas dvoje, da, svi volimo tajne! Koristite daljinski upravljač za odabir između 6 moćnih funkcija koje vibriraju ovu silikonsku igračku u vašem tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Želite li nešto više od samo vibrirajućeg jajeta? Ova igračka senzualne teksture oduševit će vas svojom jedinstvenom funkcijom okretanja! Izvrstan je za solo i korištenje u paru, jer se funkcijama kontrolira preko kontrolera s dometom od 10 m. Zato dajte na slobodu svoju maštu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy I'm so Eggcited Remote Egg Turquoise

    Jeste li spremni za orgazmički užitak? I'm So Egg-cited miluje vaše erogene zone ne samo snažnim vibracijama, već i pulsirajućim značajkama u trenucima špica. Jaje se može pohvaliti visokom kvalitetom, 7 načina stimulacije i pulsiranja uz jednostavan rad. Svidjet će vam se dodir mekog silikona, a daljinski upravljač će vam ponuditi nove mogućnosti. Priuštite si uzbudljivo zadovoljstvo i vrhunsku zgodnu igračku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Leshy Purple

    Želite li običan dan učiniti posebnim? To neće biti problem s ovim vibrirajućim jajetom. Nudi vam nevjerojatnih 12 funkcija vibracije koje možete birati pomoću daljinskog upravljača. Želite li ga zadržati ili povjeriti svom kolegi? Senzualna predigra može započeti i u javnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Vibrating G-spot Egg Medium Black

    Neka se ovo jaje nježno izlije na vašu g-točku kad god i posebno gdje god želite! Super je diskretan i njime se upravlja putem bežičnog daljinskog upravljača s dometom do 20 metara. Njegova površina je svilenkasto meka i daje jajetu luksuzan izgled. Daljinski upravljač tada ima elemente od nehrđajućeg čelika, a mali karabin izravno potiče pričvršćivanje na ključeve. Igra može početi, idite u uzbudljivu šetnju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Purple

    Jeste li spremni za uzbudljiv užitak i zadovoljstvo bilo kada i bilo gdje? Ovo zgodno vibrirajuće jaje postat će vaša omiljena igračka i u krevetu i u šetnji. Ima baršunasto mekanu površinu i snažne vibracijske funkcije. Zgrabite daljinski upravljač ili ga povjerite svom kolegi i krenite na senzualno putovanje uzbuđenja s jajetom u vagini.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Love Balls Black

    Praktična i kvalitetna igračka za senzualno punjenje, užitak i trening mišića dna zdjelice. Ove kuglice imaju jaku stimulativnu teksturu i mogu se napuhati tako da ćete ih doslovno biti puni! Predstavljaju učinkovit trening dna zdjelice i također vam nude 7 načina vibracija. Uzbudite se i ojačajte u isto vrijeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Daisy Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. To uključuje ovo elegantno i romantično vibrirajuće jaje sa snažnim motorom s 3 brzine i 7 načina vibracija. Njegov oblik pružit će vam uzbudljivu stimulaciju, jačinu vibracija ćete birati putem daljinskog upravljača i na prvi dodir ćete se zaljubiti u mekani silikonski materijal. Dobro se složite s modernim jajetom s neodoljivim karakteristikama.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Lechies Purple

    Želite li običan dan učiniti posebnim? To neće biti problem s ovim vibrirajućim jajetom. Nudi vam nevjerojatnih 12 funkcija vibracije koje možete birati pomoću daljinskog upravljača. Želite li ga zadržati ili povjeriti svom kolegi? Senzualna predigra može započeti i u javnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anne's Desire Egg Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Ovo jaje će vas više iznenaditi od Kinder jajeta! Diskretan je, moćan, mekan i praktičan. Oblikovan je točno po obrisima vašeg tijela i zaljubit ćete se u njegovu baršunasto meku silikonsku površinu na prvi dodir. Također ima WATCHME tehnologiju koja omogućuje jednostavnu i udobnu kontrolu vibracija kroz sat i uživat ćete u vibratoru kao takvom, i kada iritirate klitoris. Dođite saznati više!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Rotating Love Ball Purple

    Trening za zdjelično dno i puno uzbuđenja i zabave! Ova uzbudljiva sreća krije kuglice s mogućnošću rotacije u 8 načina. Uključuje i kontroler s dometom od 5 metara, s kojim ćete sami birati intenzitet ili ga povjeriti svom ljubimcu i pustiti ga da preuzme kontrolu nad vama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida RC Knocking Love Ball Purple

    Trening za zdjelično dno i puno uzbuđenja i zabave! Ovu uzbudljivu sreću odlikuje funkcija "kucanja" pokretnog dijela, koji će vas maziti na nevjerojatan način. Uključuje i kontroler s dometom od 5 metara, s kojim ćete sami birati intenzitet ili ga povjeriti svom ljubimcu i pustiti ga da preuzme kontrolu nad vama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Ivy Lily Remote Egg Pink

    Tako lijepa i tako zgodna! Vibrirajuće jaje za daljinski upravljač IVJ iz ToyJoy je predivno mekano i ugodno na dodir. Spreman je ispuniti vaše želje i potaknuti vašu strast do maksimuma, bilo gdje i bilo kada! Njegovi bujni oblici razumjet će proporcije vašeg tijela, a odluka o tome tko će imati kontrolor u ruci bit će na vama.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Phoenix Neo 2 Red

    Voliš li biti pametan? S igračkom Pleonix Neo 2 i vašim pametnim telefonom, to je samo vožnja! Možete njime upravljati putem aplikacije s drugog kraja svijeta, sinkronizirati ga s omiljenim 2D interaktivnim video zapisima ili web kamerom. Dopustite da vas ponesu ugodne vibracije i vinite se s Phoenixom u rajske orgazmičke visine.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Distance Range Vibrating Egg App Controlled

    Jeste li spremni za senzualna i uzbudljiva iskustva? Ovo vibrirajuće jaje Love Distance Range savršena je igračka za strastvene parove. Izrađena je od udobnog i sigurnog silikona, ugodnog je ergonomskog oblika, tako da stane u rodnicu poput rukavice, a kontrolira se putem aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavljajte bilo kada i bilo gdje!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Black

    Ako je došlo do promjene u neposrednoj upotrebi i sadržaju, gdje je to bilo i gdje je bilo? Vaš omiljeni vibrator je da se pobrinete da se vaša voljena osoba igra i sa škampima i sa masnoćom. Ima svijetlu površinu i jednostavne funkcije vibriranja. Možete raditi sa svojim kolegama ili ih dati svojim kolegama i držati ih na senzualnom putovanju s vaginom.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Herrules Nami Vibrating Egg Remote Control Black

    Vremena se mijenjaju, o seksualnosti se počinje otvoreno pričati, stoga nema što čekati, krenite sami ili s partnerom u istraživanje novih uzbudljivih užitaka! Nami je praktično vibrirajuće jaje na daljinsko upravljanje zaobljenog i zakrivljenog oblika te dugačkog silikonskog repa. Zgrabite upravljač sami ili ga povjerite svom dvojniku, vaša propast neće imati granica!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Pink

    Imate li hrabrosti preuzeti kontrolu nad partnerovim uzbuđenjem, čak i u javnosti? Ili se ne bojite povjeriti vozača ovom izvoru užitka u rukama svog partnera i otići u šetnju ili zabavu? Znamo da imate i da se volite igrati! Možete se igrati s ovim jajetom iz Freelztoysa bilo gdje i bilo kada.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 147 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.