×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajuća jaja ružičasta

Artikli 33 za 59 od 59 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • LateToBed Hiibo Vibrating & Rotating Egg with Remote Control Pink

    Unesite Latetobed Love Eggs, niz vibrirajućih jaja s različitim i uzbudljivim funkcijama.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream OMG! Bullets #Cute Vibrating Bullet Pink

    Što pozvati u spavaću sobu nešto zabavno, koketno i nevjerojatno uzbudljivo? Ova mala i ultra glatka silikonska slušalica s USB pogonom ima nevjerojatno jake vibracije i praktičan kontroler koji vam omogućuje udobno prebacivanje između 20 načina vibracija. Uživajte u seksi razigranom dizajnu i svim tim OMG iskustvima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Remote Control Egg

    Uživajte u prekrasnim i uzbudljivim osjećajima koje neće znati nitko osim vas i vašeg partnera kojemu povjeravate kontrolora jajeta užitka. 10 načina vibracija i brzina ovog silikonskog čuda oduševit će vas bilo gdje u vašoj vagini (čak i u javnosti)! Neka se vaš dragi navečer druži s vama za šankom i zagrijte vas za strastvene zezancije kada se vratite kući!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Znate li koliko je škola bila popularna? A što ako jačanje mišića dna zdjelice postane igra? Perifit je alat dizajniran za trening zdjeličnog dna pomoću mobilne igre. Princip je jednostavan – mišiće zatežete i opuštate, što vas također pokreće u igri. Perifit su osmislili liječnici i preporučuje se svim ženama koje žele ojačati svoje zdjelično dno ne samo na zabavan već i učinkovit način.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Pink

    Uživajte u ugodnim vibracijama kad god i gdje god želite! Ova nova poboljšana verzija vibrirajućeg jajeta Ocen Breeze ima još snažniji motor i snažnije funkcije! Nagrada Breeze 2.0 ovdje je vibrirajuće jaje od visokokvalitetnog silikona zadirkivat će vas vibracijama u 10 načina rada, između kojih ćete se prebacivati pomoću daljinskog upravljača. Povjerite ovog vozača partneru i dopustite mu da preuzme kontrolu nad vašim uzbuđenjem, čak i u javnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Snažne vibracije raznih intenziteta skrivene u ružičastom užitku na daljinskom upravljaču! Upoznajte CalExotics G Spout Arouser oblika koji razumije vaše potrebe. Uživajte u savršenom zadirkivanju bilo kada i bilo gdje pritiskom na gumb. Birajte između 12 funkcija vibracija s različitim intenzitetom i uzorcima.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Waterproof Gyrating Bullet Pink

    Vodootporno vibrirajuće jaje za igre koje pozovete. Izrađen je od plastike glatke površine i povezan je s kontrolerom kabelom. Vibrira pomoću 3 AA baterije koje nisu uključene u paket. Materijal je siguran za tijelo i ne sadrži ftalate.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Elvira Pink

    Trebate li ojačati mišiće dna zdjelice i želite uživati u malom uzbuđenju? Elvira loptice se mogu kontrolirati putem aplikacije s ugodnim sučeljem, gdje također možete birati vibracije u ritmu glazbe, unaprijed postaviti modove vibracija ili intuitivno birati intenzitet vibracija u postavkama Free Control moda. Ne želim aplikaciju za sebe niti je povjeravam svom kolegi i daj se mirno stimulirati u javnosti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    Uz ovu divnu igračku uživat ćete u puno zabave ne samo u spavaćoj sobi! Vibrirajuće jaje Jopen Amour možete ponijeti sa sobom, kontrolirat ćete vibracije preko srčanog kontrolera s dometom do 5 metara i moći ćete birati između 7 vibrirajućih uzoraka s 5 brzina. Uživajte u uzbuđenju bilo kada i bilo gdje, kontroler savršeno leži u vašoj ruci, a igračka će svojim oblikom i elegantnim izgledom zadovoljiti ne samo vaše oči.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Lovelife Krush App Connected Bluetooth Kegel Pink

    Jedna od najsvestranijih igračaka povezanih s aplikacijom na tržištu. Lovelife krush je Bluetooth® igračka s kuglicama za užitak s daljinskim upravljanjem, a također i pametni Kegelov trener. Ova je igračka nagrađena Best of Show na sajmu potrošačke elektronike 2016. u kategoriji digitalnog zdravlja i fitnessa.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Dual Motor Kegel System Pink

    Ojačajte mišiće dna zdjelice i uživajte u blagodatima ove vježbe - intenzivniji orgazam, uža vagina, prevencija inkontinencije... S ovim loptama jačanje će biti ne samo učinkovito, već i ugodno, jer sadrže 2 snažna motora daljinskog upravljanja. Motori sadrže memorijski čip i nude vam 12 intenzivnih funkcija.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Luna Smart Bead Pink

    LUNA Smart Bead™ mjeri vaš potencijal orgazma i prilagođava vaše treninge. Napredovat ćete kroz 5 razina vibracija i uživati u dužim i jačim orgazmima nego ikada prije.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Vini Orange

    Uživajte u uzbuđenju svog ljubimca, bilo da je s vama ili na drugom kraju svijeta putem aplikacije Magic Motion. Vibracije kontrolirane na daljinu ili iz neposredne blizine tada mogu udovoljiti vašoj vagini i klitorisu, ovisi o vama kako ćete koristiti jaje. Još više ćete se zaljubiti u jake vibracije i naknadne orgazme, pa što čekate?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Želite li nešto više od samo vibrirajućeg jajeta? Ova igračka senzualne teksture oduševit će vas svojom jedinstvenom funkcijom okretanja! Izvrstan je za solo i korištenje u paru, jer se funkcijama kontrolira preko kontrolera s dometom od 10 m. Zato dajte na slobodu svoju maštu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Pink

    Idete u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i parove, a možda i koketiranje s nekim dosad nepoznatim. Ovo vibrirajuće jaje opremljeno je super snažnim motorom i daje duboke i snažne vibracije. Odvedite ga na spoj i preobrazite ga uzbudljivom predigrom!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Ivy Lily Remote Egg Pink

    Tako lijepa i tako zgodna! Vibrirajuće jaje za daljinski upravljač IVJ iz ToyJoy je predivno mekano i ugodno na dodir. Spreman je ispuniti vaše želje i potaknuti vašu strast do maksimuma, bilo gdje i bilo kada! Njegovi bujni oblici razumjet će proporcije vašeg tijela, a odluka o tome tko će imati kontrolor u ruci bit će na vama.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile RC Double Pleasure Love Ball Pink

    Zabava s dvostrukom vibracijom jamstvo je savršenog užitka! Ovo savršeno anatomski oblikovano vibrirajuće jaje RC Double Pleasure Love Ball kombinira fleksibilni klitoralni vibrator i unutarnje vibrirajuće jaje za vaginalno milovanje. Ili znaš što? Slobodno ga koristite i za analnu igru! Kreativnosti nema granica!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Remote Control Rotating Egg 7 Patterns Pink

    Zamislite da vaš partner upravlja vašim zadovoljstvom kroz ovo rotirajuće jaje i priprema vam super uzbudljivu predigru. Biste li to željeli doživjeti? 7 načina rotacije savršeni su za vašu zabavu, a zahvaljujući činjenici da je jaje super diskretno, možete uživati u ovoj nezaboravnoj predigri u javnosti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Pink

    Imate li hrabrosti preuzeti kontrolu nad partnerovim uzbuđenjem, čak i u javnosti? Ili se ne bojite povjeriti vozača ovom izvoru užitka u rukama svog partnera i otići u šetnju ili zabavu? Znamo da imate i da se volite igrati! Možete se igrati s ovim jajetom iz Freelztoysa bilo gdje i bilo kada.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Lush Carina Velvet Pink

    Doživite nevjerojatno uzbuđenje! Carina će strastveno plesati u vama i milovati vas sa svojih 7 funkcija kruženja i vibriranja! Ima apsolutno ugodnu teksturiranu površinu izrađenu od silikona platinaste kvalitete, a opremljen je i daljinskim upravljačem koji možete zadržati ili povjeriti svom partneru. Priuštite si najbolju predigru ili trenutak ljubavi prema sebi bilo kada i bilo gdje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action Beany Vibrating Egg and Kegel Exerciser Pink

    Jeste li znali da se možete napušiti i vježbanjem? Ovo vibrirajuće jaje je dokaz za to! Njime ćete učinkovito i ugodno ojačati mišiće dna zdjelice, što će vam donijeti jače orgazme i prevenciju od inkontinencije. Uživajte ne samo u 10 načina vibracije, već iu 10 funkcija teleskopskih pokreta za još intenzivnije i učinkovitije jačanje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Shaking Love Balls Pink

    Trening zdjeličnog dna uz uzbudljive vibracije! Ove vibrirajuće lopte koje se mogu puniti sadrže pulsirajući magnet koji se pomiče gore-dolje u 9 različitih načina vibracije. Zahvaljujući težini od 136 g, pogodan je za dame koje su na naprednoj razini kada je u pitanju jačanje dna zdjelice.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Ella Neo Pink

    Moderna tehnologija je u današnje vrijeme daleko odmakla, a ovo Svakom Ella vibro jaje to dokazuje. Samo preuzmite pametnu aplikaciju na svoj mobitel i ili povjerite kontrolu nad jajetom svom dvojniku, koji može biti na drugom kraju svijeta, ili sinkronizirajte Ellu sa svojim omiljenim interaktivnim 2D videima i, na kraju, ali ne manje važno, uživajte u brčkanju Internet stranica. Dođi igrati, bit će zabavno i seksi s Ellom!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Denver Vibrating Egg Pink

    Idete u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i parove, a možda i koketiranje s nekim dosad nepoznatim. Ovo vibrirajuće jaje opremljeno je super snažnim motorom i daje duboke i snažne vibracije. Odvedite ga na spoj i preobrazite ga uzbudljivom predigrom!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Essentials Flexible Dual Stimulator & Vibrating Egg Pink

    Iskusite dvostruko zadovoljstvo s 2 korisna kraja i 2 snažna motora. Fleksibilni stimulator tapkanja s vibrirajućim jajetom iz kolekcije Essentials ultimativni je suputnik u užitku. Fleksibilna i svestrana igračka stručno je dizajnirana kako bi ispunila ljudske najdublje žudnje i stvorila iskustvo kao nijedno drugo.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bang! Plush Egg 28X with Remote Pink

    Ovo moćno plišano jaje spremno je ugoditi i zadovoljiti - upotrijebite ovo jaje iznutra i izvana i uživajte u baršunastoj vanjštini, tijelu koje se može stisnuti i snažnim funkcijama vibracije. Savršen za solo korištenje ili igru s partnerom! Produženi kabel sadrži gumb za uključivanje i omogućuje vam prebacivanje između funkcija dok je metak umetnut tako da možete kontrolirati vibracije dok je umetnut.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bang! Swirl Egg 28X Silicone with Remote Pink

    Uživajte u vrtložnim redovima na ovom snažnom silikonskom vibratoru za jaja koji daje dodatnu stimulaciju dok vibrira iznutra! Svilenkasto gladak, vrhunski silikon ne sadrži ftalate i siguran je za korištenje.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 59 od 59 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.