×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi stimulirajuće testisi

Artikli 65 za 96 od 188 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Locker Black

    Osjećate li da vam još nešto nedostaje za savršeno seksualno iskustvo? Kladimo se da je to izvrsna vibrirajuća petlja za penis i testise! Posebno je dizajniran za ugodno i učinkovito poboljšanje vođenja ljubavi. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i super je fleksibilan za maksimalnu udobnost. Uživajte u ugodnim osjećajima stimulacije uz vibracije koje će biti tu za njega i nju!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Savršena igračka u kojoj će on i on uživati! Ovaj silikonski prsten za erekciju osigurat će vam dugotrajniju erekciju, a time i duže vođenje ljubavi. Njegove zečje uši i odvojivi mini vibrator pobrinut će se da vaš klitoris bude dobro i da vam izleti na vrh budu uzbudljivi za oboje.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The Two-O

    Volite li koristiti vibrirajuće prstenove, ali se često svađate oko vibracija? Isprobajte vibrirajući prsten s dva motora! Jedno za njega, a drugo za, vibraciju za sve. Prsten je izvanredno fleksibilan i pružit će vam ne samo dugu i čvrstu erekciju, već i ugodnu stimulaciju ne samo klitorisa već i testisa. Konačno zajedno možete doći do vrha, stoga ne propustite ovu priliku.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibrating Black

    Želite li uživati u još uzbudljivijem vođenju ljubavi? Znamo kako to učiniti! Vibrirajte partnerovo uzbuđenje. Bit će dovoljno koristiti ovaj elegantan, ali vrlo moćan vibrirajući prsten, koji je posebno dizajnirao prestižni brend Tenga kako bi stajao poput školjke.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring je prekrasan prsten za penis i testise, koji će vam pružiti ugodnu stimulaciju prilikom nošenja. Omogućit će vam lagani pritisak na vaš penis, što će ojačati i produžiti vašu erekciju i ujedno odgoditi vrhunac. Nevjerojatno je fleksibilan i udoban za nošenje, stoga ga isprobajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Želite li uživati u duljoj erekciji i senzualnim vibracijama? Stavite ovu klasičnu erekcijsku petlju, prilagodite hvat svojim potrebama i uključite vibracije u kojima će vaš partner uživati dok vodite ljubav. Uživajte u svim svojim erotskim fantazijama i vodite ljubav uzbudljivo i dugo!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Prsten za penis i testise koji se sastoji od 4 prstena različitih veličina! Najveći prsten (4 cm) nosite tik uz tijelo, drugi oko penisa i preostala dva mala dijela testisa. Uživajte u osjećaju ograničenog protoka krvi, što će osigurati još čvršću i tvrđu erekciju kao i intenzivniji vrhunac.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    Želite li biti ponosni na svoju čvrstu erekciju? U tome će vam pomoći Rooster Ragnar petlja. Zahvaljujući kliznom dijelu, držač možete podesiti prema vašim zahtjevima. Vrlo je jednostavan za rukovanje, a zahvaljujući kvalitetnim materijalima bit će vrlo udoban za nošenje. Otkrijte dinamična iskustva!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Cockring Transparent

    Popularni Brand Sport Fucker se miri sa svojim najpopularnijim proizvodima!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Cockring Black

    Popularni brend Sport Fucker dolazi sa svojim najsvestranijim proizvodom!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj trio erotskih igračaka koje će poboljšati vaše ljubavne igre. Silikonski vibrator miluje G-točku, podesiva erekcijska petlja odgađa vrhunac i golica klitoris, a prozirni masturbator s 2 kraja ugađa kitu. Doživite kako je započeti savršenu predigru i voditi ljubav!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Ima li probali rastezač testisa? Jeste li ikada imali razliku između jednog i intenzivnog poremećaja kože? Bilo da ste iskusni ili medicinska sestra, nova Perfect Fit Ball Stretcher definitivno vam neće dopustiti da privučete vašu pažnju, jer već sada možete živjeti puno pojedinačnih korisnika.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit Play Zone Kit - Cock Rings Set

    Play Zone Kit - 9 Xact-Fit prstenova sa čvrstim konusom za pohranu

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Apsolutno apsorbirana stimulacija s erekcijskim prstenom i analnim čepom. Želite li imati četvrtu erekciju i doživjeti intenzivan orgazam? Dođi! Koristite pomoćni uređaj za poboljšanje kože i stimulaciju prostate.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    Tri oraha za Pepeljugu, tri zlatne dlake djeda Vševede, Tri veterana i također 3 erekcijska prstena za vašu erekciju, do tri puta jaču, jaču i dužu! Pojačajte svoja iskustva i vrhunce i priuštite sebi i svojoj voljenoj princezi nevjerojatno dugi seks.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Black

    Žudite za ekstremnim užicima? U tom slučaju morate isprobati ovaj prsten za erekciju penisa s remenom koji se koristi za držanje testisa.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvostruki prsten za penis izrađen od visokokvalitetne kože i gume. Uz nju ćete ojačati i produžiti erekciju, a uživat ćete i u intenzivnijem vrhuncu. Uživajte u nošenju ovog elegantnog i učinkovitog gadgeta i prekrasno dugog seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Jedinstveni tri prstena za penis i testise! Sva tri prstena koja ga čine čvrsto su pričvršćena jedan za drugi i imaju različite promjere. Najveći (4 cm) nosi se tik uz tijelo, drugi (3 cm) stavlja se oko testisa, a najmanji (2 cm) na penis. Uživajte u osjećaju ograničenog protoka krvi, što će osigurati još čvršću i tvrđu erekciju kao i intenzivniji vrhunac.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancija i izvedba zajedno? Da! Joel vibrirajući prsten iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući luksuznoj kombinaciji crnog mekog silikona i zlatnih detalja. Nudi vam 7 vibrirajućih uzoraka i 3 brzine u kojima će klitoris uživati dok vodite ljubav. Penis se tada povlači u korijenu i oko testisa, pa će se zalijepiti čak i tijekom divljeg djelovanja. Svi će voljeti Elite igračke!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Mio Black

    Mio je vibrirajući prsten za partnerske igre i užitak. Može se pohvaliti vrlo jakim pijucima kojima nitko ne može odoljeti.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Trainer Ring Neon Glow Glowing

    Trainer Ring popularnog brenda Sport Fucker je prsten za erekciju i istezač testisa u isto vrijeme.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvostruki prsten za penis izrađen od visokokvalitetnog metala bez nikla. Uz nju ćete ojačati i produžiti erekciju, a uživat ćete i u intenzivnijem vrhuncu. Uživajte u nošenju ovog elegantnog i učinkovitog gadgeta.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    Dođite i uživajte u još više zabave! Ovaj super fleksibilan prsten je udoban i nudi nekoliko varijacija nošenja za vaš penis i testise. Budite kreativni, pokušajte i zabavite se.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Žudite za još intenzivnijim iskustvima? Ultra Soft Dual Ring je za svakoga! Poslužit će početnicima i naprednim ljubiteljima koji će voljeti njegov ugodan i fleksibilan silikonski materijal. Proširite svoju izdržljivost s njim, osjećajte se osjetljivijim i ugodite svom partneru nevjerojatno senzualno snažnom erekcijom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Barbarian Power Ring

    Učinkoviti erekcijski prsten marke Bathmate jedan je od najtvrđih i ujedno najfleksibilnijih erekcijskih prstenova na tržištu. On je spreman ojačati vašu erekciju i tako povećati vašu izvedbu. Izrađen je od elastomeksa koji je potpuno jedinstvena kombinacija TPE i TPR materijala, ne sadrži ftalate i siguran je za tijelo. S njim postanite prava legenda.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    Želite li uživati u četvrtoj erekciji? U ovom trenutku, Jason će vam pomoći. S njim možete započeti svoj dom svojim zahtjevima, jer je prsten zastrašujući na 5 različitih veličina. Šipka je jedinstvena u rukovanju, a hvaleći kvalitetu materijala, vrlo je prikladna za nošenje. Otvorena dinamička iskra!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Flexxio Blue

    Vaš seks je postao rutina, ne znate što dalje, a više ni ne uživate u njemu, a kamoli da vas zadovoljavate? Niste sami, svaka druga veza rješava ovaj problem i znamo kako vam pomoći! Vibrirajte svoje erotske trenutke i zajedno uživajte u vibracijama. Ova igračka će zadovoljiti oba partnera i začiniti i najdosadniju spavaću sobu. 2 motora, fleksibilan materijal, 10 načina vibracija i daljinski upravljač, da, vaš spol sada poprima novu dimenziju!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Želite li otkriti još intenzivnije osjećaje nego što ste dosad poznavali? Isprobajte ovu igračku! Upravo će takav silikonski ključ sa čeličnim perlama pojačati vašu ekstazu. Snažan je, ali istovremeno i prekrasno fleksibilan, a pokretne perle oduševit će vas i vaš kolega. Podržite stajaću erekciju i povećajte užitak!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a također je inspirirala ovaj dvostruki vibrirajući prsten na daljinskom upravljaču. Žudite za intenzivnijim vođenjem ljubavi? S ovim prstenom vaše će se želje čuti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Jeste li ikada probali rastezač testisa? Ili ste još uvijek lišeni jedinstvenog i intenzivnog iskustva koje ovaj alat jamči? Bez obzira jeste li iskusni ili početnik, nova Perfect Fit Ball Stretcher definitivno ne bi smjela izmaći vašoj pozornosti, jer uz njih možete doživjeti puno jedinstvenih užitaka.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Jeste li u iskušenju otkriti načine da još intenzivnije uživate u ljubavi? Isprobajte vibrirajući prsten! Ova marka Dream Toys ima uklonjivi mini vibrator i nazubljeni dio za senzualnu stimulaciju klitorisa. Osim toga, uvlači penis u korijenu, što jača i produžuje erekciju i vrlo je lako kontrolirati jednim gumbom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • COLT Weighted Ring Large

    Uživajte u senzualnom užitku uz ovu genijalnu igračku marke Colt. Stavite prsten oko penisa, gdje će vam ojačati erekciju, a zatim sakrijete lopticu na mjestima gdje ne sja sunce. Zahvaljujući fleksibilnosti i ugodnom, neopasnom materijalu, igračka je vrlo ugodna za nošenje, bilo da s njom izlazite van ili cijeli stan.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 188 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.