×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi crna

Artikli 97 za 128 od 359 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Black & Silver Cock Ring Vibrating & Licking Silicone Rechargeable Black

    Želite li još više uživati u vođenju ljubavi? Pozovite ga na ovaj jedinstveni vibrirajući prsten! Rastezljiva je pa se prilagođava vašoj veličini te jača i podupire vašu erekciju. I što više? Revolucionarni stimulator revno će vibrirati i brinuti se za užitak klitorisa, stoga uživajte!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Vjerojatno već znate da će uz vibrirajući prsten vaše vođenje ljubavi biti još bolje i intenzivnije, ali vjerojatno samo tražite onaj pravi. Imamo sjajne vijesti za vas - već ste ih pronašli! Dvostruki vibrirajući prsten Poloqueth ima sve što vam treba od takvog pomagala. Ima prsten za penis i testise, snažan motor, osjetljivo vibrira na klitorisu, izvrsno pristaje, fleksibilan je, vodootporan i daljinski upravljan. On je taj!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Uživajte u svom seksualnom iskustvu s nevjerojatnim Spartacom, koji je dizajniran upravo da zadovolji njega i nju, a zajedno su doveli do orgazma. Kombinira nekoliko provjerenih igračaka u 1 i tako istovremeno djeluje kao prsten za erekciju, iritator klitorisa, masažer testisa i rukav za penis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy The 3 Way Black

    Sanjate li o otkrivanju novih uzbudljivih iskustava? Takva jedinstvena igračka će vas zadovoljiti! Izrađen je od visokokvalitetnog, glatkog silikona i predstavlja prsten za penis i testise koji ugodno zateže te podupire i jača vašu erekciju. Zatim imamo teksturirane "osjećajnice" s 10 brzina i ritmova vibracije za razne mogućnosti užitka. Neka vas vaše fantazije iskušaju i uživajte u ekstra senzualnim osjećajima!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Kako razoružati i ujedno ukrasiti žir? Isprobajte ove silikonske prstenove! Uljepšat će vrh penisa i izmamiti osmijeh na lice. Obožavat ćete ih nositi, a vjerujte, takvo je prstenje super i kao poklon!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Ring Black

    Nakit i erotska igračka u isto vrijeme! Ovaj otvoreni prsten od nehrđajućeg čelika osvojit će vas sa svoje 2 kuglice i krasiti i obrezane i neobrezane penise. Pričvršćuje se izravno na žir i njegova zategnutost uzrokuje blagu zagušenost ovog osjetljivog područja, koje postaje punašno i osjetljivo na dodir. Isprobajte i kako je kada kuglice stimuliraju uzdu i nosite prsten za veselje, uzbuđenje i ukras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Vibrating Silicone Super Ring Black

    Penis se čvrsto drži prstenom za penis i pomaže u stvaranju iznimno čvrste erekcije. Klitoralni stimulator ima uklonjivi vibro metak i stimulirajuće točkice koje pomažu u pružanju nevjerojatnih orgazama. ja

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Cocksling Air Black

    Birate li igre s loptama? Također ćete glasati za Cocksling Aira, koji je lijen volonter koji je stvorio čovjek, ili će i dalje biti odvojen odlazak. Kombinira prsten za erekciju, podizač testisa i prsten za penis. Osam toga, hoće ići i nije dobro!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Savršena igračka u kojoj će on i on uživati! Ovaj silikonski prsten za erekciju osigurat će vam dugotrajniju erekciju, a time i duže vođenje ljubavi. Njegove zečje uši i odvojivi mini vibrator pobrinut će se da vaš klitoris bude dobro i da vam izleti na vrh budu uzbudljivi za oboje.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Locker Black

    Osjećate li da vam još nešto nedostaje za savršeno seksualno iskustvo? Kladimo se da je to izvrsna vibrirajuća petlja za penis i testise! Posebno je dizajniran za ugodno i učinkovito poboljšanje vođenja ljubavi. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i super je fleksibilan za maksimalnu udobnost. Uživajte u ugodnim osjećajima stimulacije uz vibracije koje će biti tu za njega i nju!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Želite li uživati u još više zajedničkih erotskih trenutaka? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomski oblikovana kako bi penetracija bila još bolja i uzbudljivija. Birajte između 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Otvorite intenzivniji raj s ovim duplim prstenom iz NS Novitete. Flexibilene se koristi tako da vaše količine mogu udobno sletjeti. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, koji je također siguran za tijelo. Stvorite svoju erekciju i recite dobro.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibrating Black

    Želite li uživati u još uzbudljivijem vođenju ljubavi? Znamo kako to učiniti! Vibrirajte partnerovo uzbuđenje. Bit će dovoljno koristiti ovaj elegantan, ali vrlo moćan vibrirajući prsten, koji je posebno dizajnirao prestižni brend Tenga kako bi stajao poput školjke.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Želite li uživati u duljoj erekciji i senzualnim vibracijama? Stavite ovu klasičnu erekcijsku petlju, prilagodite hvat svojim potrebama i uključite vibracije u kojima će vaš partner uživati dok vodite ljubav. Uživajte u svim svojim erotskim fantazijama i vodite ljubav uzbudljivo i dugo!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring je prekrasan prsten za penis i testise, koji će vam pružiti ugodnu stimulaciju prilikom nošenja. Omogućit će vam lagani pritisak na vaš penis, što će ojačati i produžiti vašu erekciju i ujedno odgoditi vrhunac. Nevjerojatno je fleksibilan i udoban za nošenje, stoga ga isprobajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Laid P.2 Silicone Cock Ring 47mm Black

    Želite li uvijek najbolje za sebe? Ako je tako, onda ćete među dostupnim prstenovima za erekciju odabrati ovaj iz Laida. Izrađen je od 100% medicinskog silikona i dizajniran je za nošenje oko penisa i testisa. Što time dobivate? Jača erekcija i vrhunac u pravom trenutku. Bit će intenzivno, ukusno i opojno, uvjerite se s prstenom P.2!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Prsten za penis i testise koji se sastoji od 4 prstena različitih veličina! Najveći prsten (4 cm) nosite tik uz tijelo, drugi oko penisa i preostala dva mala dijela testisa. Uživajte u osjećaju ograničenog protoka krvi, što će osigurati još čvršću i tvrđu erekciju kao i intenzivniji vrhunac.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Želite li kupiti nešto uzbudljivo za svoja jaja? Umetnite ih u mekanu silikonsku vrećicu, provucite penis kroz oko i pritiskom na gumb pokrenite vibracije koje će vam toliko potresti testise da se uzbudljivi osjećaji prošire cijelim tijelom. Morate probati!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    Želite li biti ponosni na svoju čvrstu erekciju? U tome će vam pomoći Rooster Ragnar petlja. Zahvaljujući kliznom dijelu, držač možete podesiti prema vašim zahtjevima. Vrlo je jednostavan za rukovanje, a zahvaljujući kvalitetnim materijalima bit će vrlo udoban za nošenje. Otkrijte dinamična iskustva!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Pojačajte svoju erekciju i orgazam s Rimba erekcijskim prstenovima. Izrađene su od gume, zahvaljujući kojoj savršeno pristaju. Odaberite veličinu koja vam najviše odgovara!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Zašto je erekcijska petlja zajamčeno udobna za sve? Zato što je podesiv i prilagođava se svakoj veličini. Ova petlja je čak dvostruka! Izrađen je od visokokvalitetnog crnog silikona i podržat će vašu erekciju do maksimalne tvrdoće. Brzo se i jednostavno oblači i skida te je savršen za dugotrajno nošenje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Performance VS6 Silicone Cock & Ball Strap

    Ovaj ukusni dodatak vašem će penisu dodati ne samo šarm, već prije svega izdržljivost! Lako se oblači i, naravno, lako se skida. Zaokružit će ne samo korijen vašeg penisa, već i testise! Izrađena je od prekrasno udobnog silikona, koji je također siguran za tijelo i ne navlači kožu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Cockring Black

    Popularni brend Sport Fucker dolazi sa svojim najsvestranijim proizvodom!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Ultimate Silicone Lasso

    "Kupite čips, čeka vas produžena vožnja !!!" Kupite erekcijsku petlju za produženo jahanje! Njime povucite penis u korijenu i osigurajte čvršću i dužu erekciju te intenzivniji orgazam.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel 3 Heavy Silicone Cock Rings Black

    Za dužu izdržljivost i nevjerojatne orgazme! Ova 3 silikonska prstena brenda Rebel očarat će vas baršunasto mekanim silikonskim materijalom, a uz to i laganom fleksibilnošću, zahvaljujući kojoj možete lako staviti i skinuti prstenje. Uživajte u nevjerojatno čvrstim erekcijama, kao i stimulaciji zahvaljujući perli i žljebovima.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Jammy Cock Ring Vibrator with Clitoral Stimulator Black

    Uz to idu dulje i čvršće erekcije i uzbudljive vibracije? Da, s Jammyjem je sve moguće! To je prsten za erekciju i vibrator u isto vrijeme. Sigurno pristaje oko penisa, jer se sastoji od 3 prstena, koji između ostalog osiguravaju jaču erekciju. Birajte između 12 funkcija vibracije i dopustite malim jezicima da zavodljivo miluju klitoris tijekom seksa.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Ring & Plug 516724

    Prekrasan duo kojem nećete odoljeti! Ova igračka prvo će vam prstenom učvrstiti i poduprijeti erekciju, a s druge strane će vam užlijebiti anus, posebice prostatu. Uživajte u ovoj savršenoj stimulaciji koja uključuje snažnu erekciju i analnu stimulaciju u isto vrijeme!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit Play Zone Kit - Cock Rings Set

    Play Zone Kit - 9 Xact-Fit prstenova sa čvrstim konusom za pohranu

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Maximize Ring

    Patite li od preuranjene erekcije ili jednostavno želite potrajati još malo? Nudimo vam jednostavno, ali učinkovito rješenje, a to je ovaj erekcijski prsten, zahvaljujući kojem ćete svoje performanse podići na maksimalnu razinu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    Ograničeno izdavanje ograničenog iznosa za vaše procjene! FlexTPR mehanika, tkanine i flexibilane su sve vaše prednosti, dajući im dobre oscilacije i seksi poglede. Uživajte u kvalitetnom dodatku Oxballs i radujte se sebi i svojim kolegama!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 3 Black

    Želite li napraviti korak naprijed u svom ljubavnom odnosu i osigurati prekrasno obostrano zadovoljstvo? Upotpunite svoj ljubavni život ovim luksuznim vibrirajućim prstenom TOR 3 tvrtke Lelo s kojim ćete eksperimentirati i otkrivati nova iskustva. Isprobajte moderno upravljanje putem aplikacije i uživajte u dodiru vrhunskog silikona.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Tight Grabber Black

    Fleksibilan i udoban TPR prsten iz radionice Mister B. Možete ga koristiti na različite načine, noseći ga na penisu ili na testisima. Proizveden je u Europi i voli se prilagođavati vašim potrebama zahvaljujući svojoj fleksibilnosti.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 359 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.