×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi plava

Artikli 33 za 45 od 45 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Obično prstenje nije za vas i sanjate o maksimalnom blaženstvu? Isprobajte Maximus prsten s njegovim jedinstvenim oblikom i teksturom! S njom možete učinkovito višestruko povećati svoje zadovoljstvo, predivno je fleksibilna i obrubljena hrabrim perlicama. Postavlja se iza testisa i na penis te ga ugodno zateže, jačajući njegovu izdržljivost i erekciju. Uključite vibracije i birajte između 12 funkcija koje su spremne svaku damu poslati u raj kroz orgazmičku stimulaciju klitorisa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Endless Desires Enhancer Blue

    Što ako su vaša ljubavna iskustva bila još intenzivnija? Što ako ste zajedno doživjeli vrhunac i koljena vam se tresla u istom ritmu? Vaša bi intima postala neusporedivo divna! Pitate kako? Kako postići? Odgovor je jednostavan - vibrirajući prsten! S njim ćete uživati u 12 intenzivnih funkcija, a pogodan je i za početnike i za erotske stručnjake!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Color Pop Big O2 Blue

    Tako lijepo i tako zgodno! Vibrirajući prsten Color Pop Big ima 2 snažna motora za dvostruko zadirkivanje i šarmantno uzbuđenje. Sam prsten je snažan, ali u isto vrijeme i fleksibilan te će vam pružiti ne samo dugu i čvrstu erekciju, već i ugodnu stimulaciju ne samo klitorisa. Pitate li se što bi bilo s njim? Dosta razmišljanja! Dođite isprobati odmah!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Firey Vibrating Penis Ring with Rabbit Blue

    Tražite li način da još više intenzivirate svoja ljubavna iskustva i možda čak postignete zajedničke vrhunce? Mnogi parovi su se kladili na vibrirajući prsten, a mi čista srca možemo reći da je to čudo koje će promijeniti vaš ljubavni život. Horizont prsten je izuzetan svojom elastičnošću i stimulacijskim jezičcima koji njeguju klitoris. Prepustite se njegovim vibracijama i dopustite mu da ojača vašu erekciju!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs TRI-SPORT XL 3-Ring Cocksling Space Blue

    Ekstra veliki i ekstra mekani trostruki prsten za penis i testise. Njime možete postići seksi oblike i mesnatu debljinu jer je mnogo veći od prethodnika. Izrađena je od nevjerojatno mekanog i savitljivog materijala, što je čini super udobnom za penis i testise te ih drži na mjestu! Uživajte u još više prostora i više zadovoljstva!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Plow Cockring Blueballs

    Želite li podržati svoju muškost? Stavite ovaj Plow silikonski prsten na njega, koji će vaš ponos senzualno gurnuti naprijed. Visokokvalitetni Pure Platinum silikon je mekan i udoban, a genijalno debela i izdužena "usna" leži iza vaših testisa i stvara seksi izbočenje. Probaj Pluga i neće ga htjeti skinuti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker TPE Baller Ring Blue

    Kombinacija Baller Ringa s nosačem za loptice u TPE-u je udobna i primamljiva. Podmazan klizi po koži, osiguravajući čvrsto prijanjanje bez izazivanja nelagode. Njegov ergonomski dizajn omogućuje jednostavno nošenje tijekom solo igre ili zajedničkih trenutaka, povećavajući zadovoljstvo za sve uključene.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Cockring & Ball Stimulator Blue

    Uz Boners Cockring & Ball Stimulator zajamčena vam je duža i čvršća erekcija! Postavite prsten oko baze penisa kada je u mlohavom stanju, postavljajući dva izbočena dijela prema skrotumu. Tijekom erekcije, prsten će čvrsto pristajati oko penisa, smanjujući protok krvi.
    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Creature Cocks Poseidon's Octo-Ring Silicone Cock Ring

    Ukrasite svoj dong ovim fantastičnim C-prstenom! Poseidon's Octo-Ring izrađen je od super rastezljivog i plišanog silikona koji ne sadrži ftalate i siguran je za tijelo. Blistavo plavo doista dolazi do izražaja kada nosite prsten, a mala hobotnica i njeni pipci omotaju se oko vaše drške.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Vibrating Cock Ring Blue

    Više detalja o ovom proizvodu uskoro.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Superhero Couples C-Ring Blue

    Svima nam ponekad treba heroj da začinimo svoj seksualni život! Uz Superhero Couples C-Ring vi i vaš partner imat ćete sve što možete poželjeti. Jednostavno postavite prsten na penis, aktivirajte dva motora i iskusite duboke vibracije koje masiraju tijelo i testise.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Rock Solid The Tire Cockring Glow Blue

    Želite li si priuštiti dugu i čvrstu erekciju? S ovim prstenom za erekciju ne samo da ćete produžiti vođenje ljubavi, već ćete mu dati i zavodljivi sjaj. Dizajn gume osigurava udobno pristajanje i čvrsto držanje, a mekani silikonski materijal čini se nevjerojatno udobnim, tako da se možete veseliti udobnom nošenju. Poboljšajte svoje performanse i uživajte u zadovoljavajućem seksualnom životu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Viceroy Reverse Stamina Ring Blue

    Od sramežljivog početnika do stručnjaka za erotiku, ovaj prsten je prikladan za svakoga! Preplavit će vas val blagodati i zaljubit ćete se u njegov mekani i plišani materijal s 2 jedinstvene teksture. Fleksibilan je, izdržljiv i dizajniran da vam pomogne povećati izdržljivost i poboljšati kvalitetu vaše erekcije. Radujte se eksplozivnim vrhuncima, s ovim prstenom stvari će biti samo bolje!

    30,90 €

    10,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 33 za 45 od 45 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.