×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi

Artikli 33 za 45 od 45 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Pretty Love Trap Black

    Elegantan vibrirajući prsten za još intenzivnija iskustva vođenja ljubavi! Ugodno je fleksibilan, jer je izrađen od visokokvalitetnog mekanog silikona, te će zategnuti vaš penis i time ojačati njegovu erekciju. Vibracije će zadovoljiti i nositelja i klitoris njegove partnerice. Osim toga, mini vibrator možete skinuti s prstena i njime milovati svoje bradavice kao dio predigre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Sanjate li o boljoj erekciji i dužem i intenzivnijem vođenju ljubavi? Ovaj vibrirajući prsten za erekciju dat će život vašim snovima! Uvlači penis, što jača i produžuje erekciju, a istovremeno će njegova 2 unutarnja motora s 10 vibrirajućih funkcija milovati ili klitoris ili testise tijekom seksa. Uživajte u svojoj strasti do kraja!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Začinite svoj seksualni život i podlegnite vibrirajućem C-prstenu sa 7 mogućnosti podešavanja popularnog brenda Doc Johnson.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Minimalistički vibrirajući Tenga prsten je za užitak obojice. Kombinira snažne uzbudljive vibracije s fleksibilnim silikonskim prstenom za jačanje erekcije. Uživajte u 5 vibracijskih intenziteta koji će ciljati klitoris i milovati ga tako da uobičajeni orgazami više neće biti san, već stvarnost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Ovo nije bilo kakav prsten, to je svilenkasto glatki silikonski dragulj s dodanim dijelom za stimulaciju. Pomoći će vam da imate jaču i dugotrajniju erekciju, a uživat ćete u snažnim vibracijama usmjerenim izravno na međicu. Dopustite da vas iskušaju 3 brzine vibracije i 4 uzorka vibracije.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Želite li još više uživati u seksu? Oba? Samo uz ovaj praktični prsten za erekciju! Obuhvaća penis pri korijenu, čime jača i produljuje erekciju te umnožava ugodne osjećaje tijekom vrhunca. Svilenkasti silikonski izbočeni dio trljat će se o klitoris i dražiti ga dražesnim vibracijama. Odaberite između 10 uzoraka vibracija i zajedno uživajte u neusporedivim osjećajima.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Mislite li da nema boljeg seksa? Ovaj vibrirajući prsten poput zeca uvjerit će vas u suprotno. Sastoji se od zečjih ušiju i 2 prstena koji zatežu testise i penis te tako produljuju i jačaju erekciju. Uši će tada senzualno stimulirati klitoris intenzivnim vibracijama do nevjerojatnog orgazma. Istražite, uživajte i eksplodirajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj vibrirajući prsten sa zečjim ušima izvrstan je dodatak za vođenje ljubavi! Pomilovat će klitoris s 15 uzoraka vibracija i 5 intenziteta vibracija, a razveselit će ga i penis koji vješto uvlači prsten. Igrajte se s njim tijekom predigre ili solo igrica, ali svakako isprobajte kako je to doživjeti zajednički orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Želite li ljubav učiniti ugodnijom? Isprobajte s vibrirajućim prstenom! Ovaj Rabiit ima praktičan mini vibrator s jednom opojnom brzinom vibracije. Izrađen je od silikona koji je ugodno fleksibilan, mekan na dodir i ugodan za nošenje. Neka slušalica dotakne tvoj klitoris i izludi te vibracijama!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Black

    Tražite li prsten za erekciju kojem nećete moći odoljeti? Ovaj u stilu zeca je pravi! Učinkovito grli penis, jača i produljuje erekciju koja će biti još teža. Svilenkasto mekani silikon trljat će se o klitoris i milovati ga intenzivnim vibracijama. Birajte između 10 načina vibracije i uživajte u zadovoljstvu zajedno!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Ako želite povećati intenzitet stimulacije tijekom vođenja ljubavi, a također podržati i ojačati erekciju, nema ništa lakše nego pozvati vibrirajući prsten za erekciju! Ovaj iz Malesationa može se pohvaliti super mekim i fleksibilnim silikonskim materijalom kao i snažnim vibracijskim motorom s 10 snažnih funkcija za stimulaciju klitorisa ili testisa. Stavite prsten na penis i zakačite ga za testise, ostat će na mjestu i tijekom divljih igara!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Advanced Vibrating Ring with Remote Black

    Sanjate li o uzbudljivom obostranom zadovoljstvu? Uz ovaj praktični prsten s genijalnim jezičcima i praktičnim daljinskim upravljačem, dobit ćete sve što želite! Smjestit će se na penis, gdje će poduprijeti i ojačati svoju erekciju, a ujedno će milovati klitoris da ga tjera snažnim vibracijama. Birajte između 9 postavki vibracije, uživajte nježno i divlje uz praktičan i maksimalno udoban prsten.

    30,90 €

    18,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Sono No.74 Remote Controlled Vibrating Cock Ring Black

    Što se događa kada svom seksualnom životu dodate vibraciju? Bit će još strastveniji! Ovaj vibrirajući erekcijski prsten na daljinskom upravljaču povećat će vaš užitak, jer ima 10 energetskih načina vibriranja s brzinom do 11.000 okretaja u minuti. Njegov savršeno dizajniran oblik prilagođava se vašem tijelu, a klitoris pokazuje dosad nepoznatu stimulaciju. Nemojte čekati i otkrijte njegovu moć.

    76,90 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 33 za 45 od 45 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.