×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi klitorisna

Artikli 65 za 96 od 108 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Navlaka za penis zanimljivog dizajna, krajnji vrh od čvrstog materijala i praktičan mini-vibrator. Krajnji vrh pruža vizualno proširenje od oko 2,3 cm i stimulaciju pri svakom potezu. Mini-vibrator ima 10 moćnih funkcija za profinjeno zadovoljstvo, a zahvaljujući visokokvalitetnom fleksibilnom silikonu, navlaka za penis savršeno pristaje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Mislite li da vođenje ljubavi ne može biti bolje? Neka vas Juke Vibration Ring uvjeri u suprotno. Njegove intenzivne vibracije će stimulirati klitoris, a mekani materijal će zaokružiti vaš penis nježno podupirući i jačajući vašu erekciju i umnožavajući užitak vrhunca. Vodite ljubav još senzualnije!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Za sve one koji pate od kvalitete i učinkovitosti po razumnoj cijeni, evo ovog šarmantnog vibrirajućeg prstena. Snažan je, ali u isto vrijeme i izvanredno fleksibilan, pa odgovara svim veličinama. Ima snažan vibrirajući motor koji se udobno puni i usmjeren je izravno na klitoris. Neka BigO prsten postane neizostavan dio vaše ljubavi!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Želite li još više uživati u zajedničkim erotskim trenucima? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomskog je oblika te će prodiranje učiniti još boljim i uzbudljivijim. Birajte između njegovih 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Vaš seks je lijep, ali želite li da bude još ljepši ili možda čak i apsolutno savršen? Ovaj vibrirajući prsten podržat će vaše uzbuđenje i pružiti vam nevjerojatnu stimulaciju. Izrađen je od vrlo fleksibilnog materijala, pa se udobno prilagođava i krajnji mu zec slijeće na klitoris i iritirati će ga vibracijama. Prijeđite od običnog seksa do onostranog koji oduzima dah.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Trap Black

    Elegantan vibrirajući prsten za još intenzivnija iskustva vođenja ljubavi! Ugodno je fleksibilan, jer je izrađen od visokokvalitetnog mekanog silikona, te će zategnuti vaš penis i time ojačati njegovu erekciju. Vibracije će zadovoljiti i nositelja i klitoris njegove partnerice. Osim toga, mini vibrator možete skinuti s prstena i njime milovati svoje bradavice kao dio predigre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Tražite sreću, zajedno? Onda vam ovaj C-prsten donosi vrhunsko zadovoljstvo. Happiness C-prsten čini erekciju jačom i duljom. Uživajte u dobrim vibracijama ovog C-prstena. Stimulirajte klitoris i istovremeno pošaljite vibracije na tijelo penisa. Uživajte u dvostrukoj zabavi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Sanjate li o boljoj erekciji i dužem i intenzivnijem vođenju ljubavi? Ovaj vibrirajući prsten za erekciju dat će život vašim snovima! Uvlači penis, što jača i produžuje erekciju, a istovremeno će njegova 2 unutarnja motora s 10 vibrirajućih funkcija milovati ili klitoris ili testise tijekom seksa. Uživajte u svojoj strasti do kraja!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Želite li napraviti korak naprijed u svom ljubavnom odnosu i osigurati prekrasno obostrano zadovoljstvo? Upotpunite svoj ljubavni život ovim luksuznim vibrirajućim prstenom TOR 3 tvrtke Lelo s kojim ćete eksperimentirati i otkrivati nova iskustva. Isprobajte moderno upravljanje putem aplikacije i uživajte u dodiru vrhunskog silikona.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Za istovremene vrhunce! Vibrator za par iz Black Velvets je prsten za penis/testise s vibratorom i vibro-klitoralnim stimulatorom. Penis i testise treba staviti tako da vibrator pristaje preko penisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pepino Premium Vibrating Ring

    Želite li svom seksualnom životu dodati novu dimenziju? Isprobajte ovaj vibrirajući prsten iz Pepina, koji će vas probuditi u beskrajnom uzbuđenju zahvaljujući svojim brojnim izbočinama za stimulaciju. Prsten je ugodno mekan i savitljiv te stoga ugodan za nošenje. Stavite ga na penis u erekciji, uključite ga i uživajte u vibracijama!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    Želite li uživati u još više zajedničkih erotskih trenutaka? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomski oblikovana kako bi penetracija bila još bolja i uzbudljivija. Birajte između 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Tražite li prsten za erekciju kojem nećete moći odoljeti? Onaj sa zečjim stilom je pravi! Učinkovito grli penis, a produljuje i erekciju od koje je još teže pobijediti. Svilenkasto mekani silikon trljat će se o klitoris i voditi ljubav s njim intenzivnim vibracijama. Odaberite između 10 načina vibracije i uživajte u zadovoljstvu zajedno!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precizno, elegantno i luksuzno! Vibrirajući prsten Soiree oduševit će njega i nju. Savršeno je dizajniran da stimulira klitoris na najugodniji način dok vodi ljubav, a ujedno podržava erekciju i, zahvaljujući kontrakciji penisa, također pojačava klimaks. Uživajte u još boljem vođenju ljubavi, više iskustava, više strasti i više ljubavi za oboje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Ovo nije bilo kakav prsten, to je svilenkasto glatki silikonski dragulj s dodanim dijelom za stimulaciju. Pomoći će vam da imate jaču i dugotrajniju erekciju, a uživat ćete u snažnim vibracijama usmjerenim izravno na međicu. Dopustite da vas iskušaju 3 brzine vibracije i 4 uzorka vibracije.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The Big O

    Hoćete li otkriti čaroliju vibrirajućih prstenova? Odaberite Big O, koji ima motor s 2 funkcije vibracije, čvrst je, ali u isto vrijeme fleksibilan i pružit će vam ne samo dugu i čvrstu erekciju, već i ugodnu stimulaciju klitorisa. Duže i bolje vođenje ljubavi bliže je nego što mislite, isprobajte ovaj prsten provjerenog brenda.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Mala, ali zgodna igračka za razne zabave! Ovaj upareni vibrator je prstenastog oblika, a njegove su naramenice prekrasno fleksibilne, pa će uživati u vama iznutra i izvana, baš onako kako želite. Uživajte u snazi 2 motora kao i u 10 različitih funkcija vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Mislite li da vaše zajedničko zadovoljstvo s kolegom ne može biti bolje? Greška! Ovaj erekcijski prsten jača snagu erekcije, a osim toga strastveno vibrira i nevjerojatno će stimulirati klitoris pri svakom udaru. Intenzitet vibracija je 10, a njegov super fleksibilan materijal okružuje svaki penis. Uđite u carstvo uobičajenih orgazama!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Želite li još više uživati u seksu? Oba? Samo uz ovaj praktični prsten za erekciju! Obuhvaća penis pri korijenu, čime jača i produljuje erekciju te umnožava ugodne osjećaje tijekom vrhunca. Svilenkasti silikonski izbočeni dio trljat će se o klitoris i dražiti ga dražesnim vibracijama. Odaberite između 10 uzoraka vibracija i zajedno uživajte u neusporedivim osjećajima.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Minimalistički vibrirajući Tenga prsten je za užitak obojice. Kombinira snažne uzbudljive vibracije s fleksibilnim silikonskim prstenom za jačanje erekcije. Uživajte u 5 vibracijskih intenziteta koji će ciljati klitoris i milovati ga tako da uobičajeni orgazami više neće biti san, već stvarnost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Tražite li zajedničku utakmicu? Već imate jedan prsten koji koji misli na sve, morate se uhvatiti za ruke. Vaša erekcija s njezinim ugrizom je preteška. Njegove vibracije će opustiti klitoris i penis. Ovaj zabavni komad je senzualan i lijep! Znate li završiti? Dosta je štednje na leglu, oh!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Cock Ring Blue

    Ugodne su jače i dulje erekcije, a ona poludi od intenzivnih vibracija na klitorisu! Zvuči li kao san? Ovaj vibrirajući prsten će vam to ispuniti. Nudi vam 10 uzbudljivih načina vibracije i također uvlači penis u korijenu, čime se sprječava protok krvi i jača erekcija. Otkrijte još više ljubavnih iskustava!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Mislite li da nema boljeg seksa? Ovaj vibrirajući prsten poput zeca uvjerit će vas u suprotno. Sastoji se od zečjih ušiju i 2 prstena koji zatežu testise i penis te tako produljuju i jačaju erekciju. Uši će tada senzualno stimulirati klitoris intenzivnim vibracijama do nevjerojatnog orgazma. Istražite, uživajte i eksplodirajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Želite li ljubav učiniti ugodnijom? Isprobajte s vibrirajućim prstenom! Ovaj Rabiit ima praktičan mini vibrator s jednom opojnom brzinom vibracije. Izrađen je od silikona koji je ugodno fleksibilan, mekan na dodir i ugodan za nošenje. Neka slušalica dotakne tvoj klitoris i izludi te vibracijama!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj vibrirajući prsten sa zečjim ušima izvrstan je dodatak za vođenje ljubavi! Pomilovat će klitoris s 15 uzoraka vibracija i 5 intenziteta vibracija, a razveselit će ga i penis koji vješto uvlači prsten. Igrajte se s njim tijekom predigre ili solo igrica, ali svakako isprobajte kako je to doživjeti zajednički orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Tražite li zajedničku sreću? Uz ovaj jedinstveni prsten koji misli na sve, imate ga na dohvat ruke. Vaša erekcija s njim bit će duža i čvršća. Njegove vibracije će zadovoljiti klitoris, koji će nazubljeni dio savršeno ciljati. Ova zabava bit će senzualna i beskrajna! Znate li kako će završiti? Uobičajeni uspon na vrh, oh!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Elegantan, fleksibilan, moćan, živahan, pun ljubavi i sretan, upravo je to ovaj vibrirajući prsten sa stimulirajućim zecom na klitorisu. A znate li što je najbolje? Voljet ćete ih oboje, jer će vas oboje oduševiti. Jača erekciju i istovremeno fleksibilnim ušima miluje pri vođenju ljubavi s klitorisom. Osim toga, vi ćete diktirati jačinu vibracija putem kontrolera. Vodite ljubav još intenzivnije!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Black

    Tražite li prsten za erekciju kojem nećete moći odoljeti? Ovaj u stilu zeca je pravi! Učinkovito grli penis, jača i produljuje erekciju koja će biti još teža. Svilenkasto mekani silikon trljat će se o klitoris i milovati ga intenzivnim vibracijama. Birajte između 10 načina vibracije i uživajte u zadovoljstvu zajedno!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Obično prstenje nije za vas i sanjate o maksimalnom blaženstvu? Isprobajte Maximus prsten s njegovim jedinstvenim oblikom i teksturom! S njom možete učinkovito višestruko povećati svoje zadovoljstvo, predivno je fleksibilna i obrubljena hrabrim perlicama. Postavlja se iza testisa i na penis te ga ugodno zateže, jačajući njegovu izdržljivost i erekciju. Uključite vibracije i birajte između 12 funkcija koje su spremne svaku damu poslati u raj kroz orgazmičku stimulaciju klitorisa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Tražite igračku koja bi služila oboma kao paru? Za vaš užitak rado će se pobrinuti ovaj jedinstveni vibrator iz kolekcije Cala Azul. Okrugla strana može se koristiti kao masturbator ili kao prsten oko penisa. Dva kraja mogu ciljano stimulirati klitoris. Ili možete smisliti neki drugi način za rukovanje s 10 snažnih načina vibracije? Nema granica mašti!

    68,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Color Pop Big O2 Blue

    Tako lijepo i tako zgodno! Vibrirajući prsten Color Pop Big ima 2 snažna motora za dvostruko zadirkivanje i šarmantno uzbuđenje. Sam prsten je snažan, ali u isto vrijeme i fleksibilan te će vam pružiti ne samo dugu i čvrstu erekciju, već i ugodnu stimulaciju ne samo klitorisa. Pitate li se što bi bilo s njim? Dosta razmišljanja! Dođite isprobati odmah!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Ako želite povećati intenzitet stimulacije tijekom vođenja ljubavi, a također podržati i ojačati erekciju, nema ništa lakše nego pozvati vibrirajući prsten za erekciju! Ovaj iz Malesationa može se pohvaliti super mekim i fleksibilnim silikonskim materijalom kao i snažnim vibracijskim motorom s 10 snažnih funkcija za stimulaciju klitorisa ili testisa. Stavite prsten na penis i zakačite ga za testise, ostat će na mjestu i tijekom divljih igara!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 108 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.