×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Dvostruki prstenovi vibrirajuće

Artikli 33 za 44 od 44 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Tardenoche Denver Vibrating Double Cockring Black

    Dvostruki vibrirajući prsten za potpunu stimulaciju penisa i zadovoljstvo vašeg partnera! Denver se stavlja na penis i testise, tako da savršeno drži. Nudi vam 10 uzbudljivih funkcija vibracije i možete ga puniti putem USB kabela. Izrađena je od visokokvalitetnog silikona, što je čini super udobnom, savitljivom, mekom i vrlo lakom za oblačenje i skidanje. Doživite s njim još intenzivnija seksualna iskustva!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Butterfly Dual Ring Pink

    Što ako su vaša ljubavna iskustva bila još intenzivnija? Što ako ste zajedno doživjeli vrhunac i koljena vam se tresla u istom ritmu? Vaša bi intima postala neusporedivo divna! Pitate kako? Kako postići? Odgovor je jednostavan - vibrirajući prsten! Uz to ćete uživati u 12 intenzivnih funkcija, dvostruki prstenovi ojačat će i podržati erekciju, a simpatični leptirić neće promašiti cilj.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Ako želite povećati intenzitet stimulacije tijekom vođenja ljubavi, a također podržati i ojačati erekciju, nema ništa lakše nego pozvati vibrirajući prsten za erekciju! Ovaj iz Malesationa može se pohvaliti super mekim i fleksibilnim silikonskim materijalom kao i snažnim vibracijskim motorom s 10 snažnih funkcija za stimulaciju klitorisa ili testisa. Stavite prsten na penis i zakačite ga za testise, ostat će na mjestu i tijekom divljih igara!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Double Ring Vibrator with Black Stimulator Black

    Što kada bi ovaj leptir tijekom vođenja ljubavi sjeo na vaš klitoris i milovao ga tako intenzivnim vibracijama da bi vam otvorio vrata orgazmičkog raja? Ovaj vibrirajući prsten omamljuje s 10 načina vibracije, a istovremeno ugodno skuplja penis, jačajući i produžujući erekciju. Uskočite s njim u krevet i nećete se iznenaditi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Vertical Dual Enhancer Red

    Što ako su vaša ljubavna iskustva bila još intenzivnija? Što ako ste zajedno doživjeli vrhunac i koljena vam se tresla u istom ritmu? Vaša bi intima postala neusporedivo divna! Pitate kako? Kako postići? Odgovor je jednostavan - vibrirajući prsten! Uz to ćete uživati u 12 intenzivnih funkcija, dvostruki prstenovi ojačat će i podržati erekciju, a produženi dio iritantne teksture neće izmaći svom cilju.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SuperLove Snail Vibrating Double Ring Black

    Više detalja o ovom proizvodu uskoro.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Mr & Mrs Vibe Black Onyx

    Ovaj vibrirajući prsten od mekog silikona na daljinsko upravljanje postat će tajni partner para!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bang! Cock Ring 28X Silicone & Bullet with Remote Black

    Unaprijedite svoj penis ovim baršunastim silikonskim prstenom i kombinacijom vibrirajućeg metka! Ovaj Cock Ring iz Banga! ima dva rastezljiva prstena, jedan za tijelo i jedan za vreću, kako bi se povećala tvrdoća erekcije i trajanje dok pruža zadovoljavajući zagrljaj. Ovaj moćni silikonski prsten također ima intenzivnu vibru metka strateški postavljenu da stimulira klitoris vašeg ljubavnika svakim pritiskom!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bang! Silicone Cock Ring & Bullet with Remote Control Purple

    Unaprijedite svoj penis ovim baršunastim silikonskim prstenom i kombinacijom vibrirajućeg metka! Ovaj Cock Ring iz Banga! ima dva rastezljiva prstena, jedan za tijelo i jedan za vreću, kako bi se povećala tvrdoća erekcije i trajanje dok pruža zadovoljavajući zagrljaj. Ovaj moćni silikonski prsten također ima intenzivnu vibrumetku strateški postavljenu da stimulira klitoris vašeg ljubavnika svakim pritiskom!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Incredible Duo

    Satisfyer Incredible Duo izrađen je od fleksibilnog silikona i stvara uzbudljiv učinak zadržavanja krvi u penisu i testisima. Dodatnu stimulaciju pružaju strukturirani detalji i voluminozni, široki stimulator klitorisa.

    37,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Sweet Smile Vibrating Couple's Ring

    Za dulju izdržljivost i orgazme u zglobovima! Ona i on se zaljubljuju u ovaj prsten za kurac i testise. Podržat će i ojačati erekciju i istovremeno vibrirati klitoris. Njegova velika prednost je što se udobno uklapa, a vibrirajući stimulator klitorisa nikada ne promašuje cilj. Birajte između 10 moćnih načina vibracija i prepustite se visokokvalitetnom i mekom silikonu!

    45,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

  • Sport Fucker MOTOVibe NutSack Black

    Treba li malo ukrotiti svoja jaja da bi lijepo ostala na mjestu? Ova prekrasna stvarčica zabavljat će vas od jutra do mraka! Izrađena je od ugodnog mekanog tzv. tekućeg silikona i držat će vaša jaja na mjestu zahvaljujući prstenu promjera 3,2 cm. Birajte između 10 dodatnih načina vibracije, udobno se smjestite, opustite i eksplodirajte.

    129 €

    80,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 33 za 44 od 44 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.