×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Dvostruki prstenovi

Artikli 65 za 96 od 154 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Želite li nešto neobično za svoj penis? Ovaj genijalni dodatak okružuje korijen penisa, ali i testise, koje čak i cijepa. Ukrašena je srebrnim klinovima, a primijetit ćete i dvije zgodne ušice na koje možete objesiti utege. Naoružajte se!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Želite li otkriti još intenzivnije osjećaje nego što ste dosad poznavali? Isprobajte ovu igračku! Upravo će takav silikonski ključ sa čeličnim perlama pojačati vašu ekstazu. Snažan je, ali istovremeno i prekrasno fleksibilan, a pokretne perle oduševit će vas i vaš kolega. Podržite stajaću erekciju i povećajte užitak!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Žudite za još intenzivnijim iskustvima? Ultra Soft Dual Ring je za svakoga! Poslužit će početnicima i naprednim ljubiteljima koji će voljeti njegov ugodan i fleksibilan silikonski materijal. Proširite svoju izdržljivost s njim, osjećajte se osjetljivijim i ugodite svom partneru nevjerojatno senzualno snažnom erekcijom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Cock Ring and Ball Stretcher

    Ovaj genijalni prsten vašoj će prirodi dodati šarm i snagu jer podiže testise i penis i daje im provokativan izgled. Istovremeno povećava osjetljivost ova dva organa, jer ih zateže i tako smanjuje protok krvi. Igračka je izrađena od ugodnog elastičnog materijala koji je udoban i istovremeno higijenski, ako je ne zaboravite oprati nakon svake upotrebe toplom sapunicom ili koristite poseban proizvod namijenjen čišćenju erotskih pomagala.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ohmama Cord-Cock and Testicles Ring Black

    Malo je stvari bolje od stvarno dobrog orgazma, slažete li se? Seksualno zdravlje je važno i dobro je o njemu voditi računa. Ova erektilna petlja može biti i alat za njegu. Omogućit će vam stisak na penis, te tako podržati i ojačati erekciju, odgoditi i umnožiti vrhunac! Samo puno zabave za malo novca!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Trainer Ring Neon Glow Glowing

    Trainer Ring popularnog brenda Sport Fucker je prsten za erekciju i istezač testisa u isto vrijeme.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    Mekani i svilenkasto elastični silikonski prsten za penis i testise učinit će vašu muškost pravim draguljem. Možete ga nositi na mnogo načina i uvijek će vam biti udoban, ne samo zahvaljujući svom obliku i materijalu, već i dugogodišnjem iskustvu brenda Sport Fucker. Probajte i vi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Cock & Ball Loop 514675 Black

    Znate li koji je najlakši recept za snažnu erekciju? Radimo! Upravo ta petlja erekcije ne samo da jača erekciju, već i stimulira testise i povećava izdržljivost. Prozirna kuglica ga dijeli na 2 dijela, od kojih jedan pripada penisu, a drugi testisima. Pomoću klizača podešava kontrakciju koja ograničava protok krvi, čime se učinkovito pojačava rekcija.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring with Remote Black

    Priuštite si maksimalno uzbudljivo iskustvo s ovim jedinstvenim vibrirajućim prstenom za penis. Izrađen je od vrhunskog crnog silikona i sastoji se od 2 prstena za veću stimulaciju. Zgrabite daljinski upravljač i birajte između 10 intenzivnih načina vibracije!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Želite li otkriti još intenzivnije osjećaje nego što ste dosad poznavali? Isprobajte ovu igračku! Riječ je o silikonskom dvostrukom prstenu sa čeličnim perlicama koje će pojačati vaš zanos. Snažan je, ali u isto vrijeme i izvanredno fleksibilan, a pokretne perle oduševit će vas i vaš kolega. Podržite stajaću erekciju i povećajte užitak!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Želite li doživjeti još intenzivnije ljubavno iskustvo? Ovaj prekrasno fleksibilan i moćan prsten pričvršćuje se na penis, gdje podupire i jača erekciju, kao i na testise, tako da će se savršeno držati. Mali jezici će tada uperiti u klitoris i milovati ga snagom beskrajno ugodnih vibracija. Izrađen je od mekog silikona i također se može puniti, pa što više poželjeti?

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Trebate li ojačati svoju erekciju? Nema problema, s ovom visokokvalitetnom petljom za erekciju iz Nexusa, sve će uspjeti! Podesiv je, tako da ne morate brinuti hoće li biti prevelik ili malen, a pristaje ne samo na penis, već i na testise. Pomoću "slide to fit" kuglica prilagodite preuzimanje i prepustite se dugom uzbuđenju i neponovljivom vrhuncu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Transparent

    Produžite svoju erekciju i doživite beskrajno ugodne osjećaje s ovim erekcijskim prstenom, koji također djeluje kao razdjelnik testisa.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Clear

    Upoznajte Sackslinga 2, koji je sada bolji od vašeg konkurenta. Vrlo je glatka i fleksibilna, tako da će vaši testeri biti u dobrom stanju, a unatoč tome nikada neće preživjeti! Kada čitate svoj penis, nosite ovo čudo, o sebi, u svakom trenutku možete biti sigurni da vidite da je kao vaša druga koža i da postane stanje vašeg erotskog tretmana.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Noć puna beskrajne strasti također treba beskrajno dugu erekciju. U tome će vam pomoći ovaj podesivi erekcijski prsten od visokokvalitetne umjetne kože, koji će također šarmantno podijeliti testise. Uživajte u dugom seksu i nezemaljskom vrhuncu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Želite li ga koristiti? Donesite ovaj dvostrani vibrirajući prsten od 100% silikona svojoj ljubavi. Također je teško opteretiti svoj penis u korijenu ove erekcije. Drugi prsten tada škljocne s testera i vibrira rezonator natrag do klitorisa. Testirajte kako prsten može držati na mjestu i koliko može zadržati ubijanje i patnju.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs 360 2-Way Cockring and Ballsling Black

    Raznolikost je začin života i Oxballs to jako dobro zna i zato dolazi s ovim novitetom pod nazivom 360. Ovaj mekani, ali debeli prsten nudi 2 načina da ga koristite i vjerujte da će dočarati stvarno seksi izbočenje u vašim hlačama. Prsten za penis i testise 360 izrađen je od fleksibilnog Flex-TPR materijala koji je vrlo lagan, kompaktan i ugodan za vaše posuđe.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Cage Ring Black

    Više od rukava za penis! Ovaj dodatak za vašu muškost sastoji se od povezanih prstenova, što stvara nevjerojatnu stimulativnu strukturu za njega i nju. Savršeno pristaje na vaš penis, jača i podržava erekciju, a svojim fleksibilnim i mekim silikonskim materijalom učinit će vas ugodnim za nošenje. Završni prsten na testisima osigurava čvrsto i udobno prianjanje i sprječava klizanje poklopca prema dolje. Uživajte u nevjerojatnim osjećajima sa svakim pritiskom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Annex Clear Super Stretchy Erection Enhancer Transparent

    Povećajte osjetljivost i tvrdoću svog penisa i ukrasite ga ovim šarmantnim i učinkovitim prstenom za erekciju. Jača vašu erekciju, pojačava orgazam i dijeli vaše testise tako da postaju užitak za oči vašeg kolege. Izrađen je od vrlo fleksibilnog TPR-a, tako da se prilagođava vašoj veličini, kombinirajte ga s mazivima na bazi vode.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Dvostruki prsten za savršeno pristajanje! Hvata penis i testise, dajući vam sigurnost da će ostati na mjestu čak i uz najluđe vođenje ljubavi. Osim toga, skuplja penis u korijenu, stvarajući erekciju, dok njegove vibracije intenzivno stimuliraju klitoris. Prepustite se novim ljubavnim iskustvima!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Black

    Upoznajte Sacksling 2, koji je sada još bolji od svog prethodnika. Vrlo je glatka i fleksibilna u isto vrijeme, tako da će vaši testisi biti u potpunoj udobnosti i jamčimo da ovako nešto nikada niste doživjeli! Što ćete učiniti sa svojim penisom kada nosite ovo čudo, ovisi o vama, u svakom slučaju možete biti sigurni da će on biti kao vaša druga koža i postati sastavni dio vašeg erotskog naoružanja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring Double PR12 Clear

    Želite li uživati u duljem i uzbudljivijem vođenju ljubavi? U tome će vam pomoći ovaj erekcijski dvostruki prsten za penis i testise od visokokvalitetnog TPE materijala tvrtke Powering. Spriječit će protok krvi i vaše će erekcije biti još čvršće, a vrhunac intenzivniji. Pokušajte s njim i možda nikada nećete poželjeti drugačije.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Energy Ring Transparent

    Erekcijski prsten Energy Ring popularna marka Sport Fucker last je inovacija u području erekcijskih prstenova. Sastoji se od tri glavna prstena i dvije strane, koje nude nekoliko varijacija kako se nose.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Black Penis Belt with Leash

    Da su ovratnici samo za vrat? Greška! Ovaj ovratnik je pričvršćen za penis, a zatim pričvršćen za metalni povodac. Tko će biti gospodar kojem će se gospodarica morati pokoravati? To će ovisiti o vama. Ali jedno je sada sigurno, s ovom ogrlicom za penis vaša erotska igra neće imati premca.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Tri-Squeeze Black

    Sve što vam je potrebno za očaravanje prirode u jednom proizvodu! Oxballs Tri Squeeze je navlaka za penis izrađena od vrlo udobnog i fleksibilnog materijala. Njegov jedinstveni dizajn čini ga svestranim dodatkom koji ćete moći nositi u skladu sa svojim trenutnim preferencijama, jer svaka rupa ima malo drugačiju veličinu. Dakle, želite danas svoju makcu imati bliže tijelu ili malo dalje?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Savršena igračka u kojoj će on i on uživati! Ovaj silikonski prsten za erekciju osigurat će vam dugotrajniju erekciju, a time i dužu ljubav. Njegov teksturirani dio i uklonjivi mini vibrator pobrinut će se da vaš klitoris bude dobro i da vam izleti do vrha budu uzbudljivi za oboje.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Tailslide 2.0 Cocksling Black

    Senzualni prsten za penis i testise koji ćete voljeti nositi! Izrađen od visokokvalitetnog tzv. tekućeg silikona i vrlo je ugodan i baršunasto mekan na dodir. Fleksibilan, ali u isto vrijeme jak i izdržljiv. Udoban i fleksibilan kako bi vam pružio pravu potporu točno tamo gdje je potrebna.

    84,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Double Booster Black

    Šivaći prsten od ukrasnog silikona za tvrdu i beskrajno dugu erekciju. Čudi se, boji se, boji se. Što drugi mogu poželjeti?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sniper Black

    Satisfyer Sniper izrađen od silikona ugodnog za kožu i s 2 petlje, od kojih se jedna može podesiti po veličini, osigurava pojačan učinak cirkulacije krvi i produljuje ljubavnu igru. Dodatne vibracije stimuliraju oba partnera.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Transparent

    Žudite za ekstremnim užicima? U tom slučaju morate isprobati ovaj prsten za erekciju penisa s remenom koji se koristi za držanje testisa.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit Armour Tug Standard Clear

    Kakvu erekciju, intenzivnije orgazme i optičke stvari testirati, ako je to ono što najviše želiš? Armor Tug što učiniti umjesto tebe! Ovo je najprodavanija verzija Cock Armor. Ima revolucionarni anatomski oblik koji precizno brusi penis i testira i impresionira impresivan život. Stoga pokušajte!

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Liquid Silicone Cock Chute Black

    Lagan i ugodan prsten za penis i testise koji je udoban, ugodan i seksi za nošenje. Pomoći će vam da "isklešete" svoju muškost jer je istovremeno i erekcijski prsten za penis i lagani razdjelnik testisa. Izrađen je od 100% tekućeg silikona, tako da je super mekan i fleksibilan.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 154 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.